Smartphone diskusije
Moderator: Benq
-
jahh
#2376 Re: Smartphone diskusije
Sta ce ti folija za display uopste?
A maska zavisi sta volis.
- newlevel
#2377 Re: AW: Smartphone diskusije
Ne kontam kakav kabl, kakav usb. Jel to ono usb to go, nisam upucen u to.made_in_sarajevo wrote:nikad nista nije zapelo ili zastekalo. sve otvara odma i bez problema. eto jedini "problem" je sto samo 10gb imas na raspologanju ali i to se rijesi sa malim kablom za usb i usb stickomzLatk0 wrote:Kakav vam je gps, vidim da ima na nekim uredjajima mana? I da, otg radi bez problema, jer imaju samo 16GB? Hvala
Sent from my Nokia 3310
-
lucatoni05
#2378 Re: Smartphone diskusije
Folija zato sto na dosta foruma citam da je dispaly dosta osjetljiv unatoc gorila glass-u.jahh wrote:Sta ce ti folija za display uopste?
A masku da u slucaju dodje do nekog pada sto bolje sacuva mobitel, najvise mi se svidjaju da su od gumene(silikona) ili od gumirane plastike. Mislio sam flip-case, ali kazu da nije bas najbolje napravljen onaj prozorcic i da on izgrebe display
- Quaresma
#2379 Re: Smartphone diskusije
nemas se ti sta sikirati za display, ne treba ti nikakva folija, samo kupi neku finu zastitu to je to
-
LikeLike
#2380 Re: Smartphone diskusije
Jel moze neko da mi kaze kakvi su ovi HTC ONE MINI iz BH Telekoma ?? Imaju li nekih mana itd... Koristio sam vec jedan telefon iz telekoma i nisam bio zadovoljan... ????? 
- Qler
#2381 Re: Smartphone diskusije
Pa ne pravi ga telecom jebo ga kralj. Kakve veze ima HTC, Sony i ostali sa telecomom i kvalitetom? Idi u fontele kupi, oni imaju svoju proizvodnu liniju, kvalitetnije telefone prave....
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
-
Astrix
#2382 Re: Smartphone diskusije
Ima li iko da zna neki bas dobar servis za ove ''pametne' telefone, nije nikakav kvar u pitanju? Imam Sony Z, i uslo je dosta prasine u prednju kameru i na par mjesta telefon ''dise'', pa bih da ga otvorim i da se ocisti i da se to malo bolje zalijepi...
- Maharadza
#2383 Re: Smartphone diskusije
Ako si u Sarajevu: KimTec Nedžarići, profesionalniji servis nećeš naći u BiH!Astrix wrote:Ima li iko da zna neki bas dobar servis za ove ''pametne' telefone, nije nikakav kvar u pitanju? Imam Sony Z, i uslo je dosta prasine u prednju kameru i na par mjesta telefon ''dise'', pa bih da ga otvorim i da se ocisti i da se to malo bolje zalijepi...
http://www.kimtec.ba/Default.aspx?tabid=297
-
Astrix
#2384 Re: Smartphone diskusije
Hvala, pitanje je da li ce ga htjeti otvoriti posto nije nikakav kvar u pitanju ali pogledat cu...
-
LikeLike
#2385 Re: Smartphone diskusije
Ne pravi se pametan! Koristio sam Nokiu N97 iz telecoma i stalno sam imao problema s njom, stekala, gasila se, gubila mrezu...Poslije toga sam isto koristio N97 koja nije iz telecoma i nisam imao uopste tih problema. Isto mi se desavalo i sa cini mi se da se zove 5800 Nokia music nesto...Qler wrote:Pa ne pravi ga telecom jebo ga kralj. Kakve veze ima HTC, Sony i ostali sa telecomom i kvalitetom? Idi u fontele kupi, oni imaju svoju proizvodnu liniju, kvalitetnije telefone prave....
-
nera18
#2386 Re: Smartphone diskusije
Koristim telefone kupljene preko telecoma godinama, sticajem okolnosti kupujem preko firme, i stalno slusam kako su to losiji telefoni, kako se stalno kvare, al evo...htc imam od kako se pojavio, sasvim ok, nijedan kvar, prije njega galaxy 2, eno, kod drugarice i dalje radi... najnormalnije, prije njega vejv, eno i njega kod mame bez ikakvih kvarova...mozda su to ipak slucajnosti?
- Qler
#2387 Re: Smartphone diskusije
Mora da je bhtelecom imao feler na proizvodnoj liniji kad je likelike kupovao nokie made in bih. Inace telecom ima fabriku u brnjacima, rade nokiu, htc, samsung i sony. A ostale uvoze, jos nisu otvorili novi pogon u pendicicima na Bjelasnici, malo ih je iznenadio ovaj snijeg...
-
jahh
#2388 Re: Smartphone diskusije
A Huawei uvoze iz Albanije?
- Maharadza
#2389 Re: Smartphone diskusije
Slike novog HTC One:
http://www.nowhereelse.fr/tout-nouveau- ... ile-94597/
Dodali i microSD slot - pametno.
http://www.nowhereelse.fr/tout-nouveau- ... ile-94597/
Dodali i microSD slot - pametno.
-
jahh
#2390 Re: Smartphone diskusije
Sta ce ti slike, ima 15minutni video vec hefta na internetu.
-
LikeLike
#2391 Re: Smartphone diskusije
Zab sam napisati, Xperiu S sam koristio prije 7-8 mjeseci iz telekoma, i ona je znala dosta puta da se restartuje i nikako nisam uspio da je spojim na racunar preko usb kabla iako sam nosio cak i u neke prodavnice mobitela da pokusaju oninera18 wrote:Koristim telefone kupljene preko telecoma godinama, sticajem okolnosti kupujem preko firme, i stalno slusam kako su to losiji telefoni, kako se stalno kvare, al evo...htc imam od kako se pojavio, sasvim ok, nijedan kvar, prije njega galaxy 2, eno, kod drugarice i dalje radi... najnormalnije, prije njega vejv, eno i njega kod mame bez ikakvih kvarova...mozda su to ipak slucajnosti?
-
made_in_sarajevo
#2392 Re: Smartphone diskusije
sve ti je to do mobitela. ja sam imao xperiu P i zgadio mi se sony radi nje. JB na njoj uopste ne radi, trza,gasi se,ne reaguje uopste ma fuj telefon. uzeo sad lg g2 i beton telefon. inace sam sve mobitele preko telekoma uzimao i nikad nisam imao problema. jebiga vazda se desi da te zapadne neki los telefon ali je takav iz fabrike dosao,a mozes otici u univerzalno (bubam radnju) i kupiti telefon koji ces 5 godina bez problema koristiti.LikeLike wrote:Zab sam napisati, Xperiu S sam koristio prije 7-8 mjeseci iz telekoma, i ona je znala dosta puta da se restartuje i nikako nisam uspio da je spojim na racunar preko usb kabla iako sam nosio cak i u neke prodavnice mobitela da pokusaju oninera18 wrote:Koristim telefone kupljene preko telecoma godinama, sticajem okolnosti kupujem preko firme, i stalno slusam kako su to losiji telefoni, kako se stalno kvare, al evo...htc imam od kako se pojavio, sasvim ok, nijedan kvar, prije njega galaxy 2, eno, kod drugarice i dalje radi... najnormalnije, prije njega vejv, eno i njega kod mame bez ikakvih kvarova...mozda su to ipak slucajnosti?
-
LikeLike
#2393 Re: Smartphone diskusije
Evo koristim ovaj HTC perfektno radi, nadam se da s njim necu imati slicnih problemamade_in_sarajevo wrote:sve ti je to do mobitela. ja sam imao xperiu P i zgadio mi se sony radi nje. JB na njoj uopste ne radi, trza,gasi se,ne reaguje uopste ma fuj telefon. uzeo sad lg g2 i beton telefon. inace sam sve mobitele preko telekoma uzimao i nikad nisam imao problema. jebiga vazda se desi da te zapadne neki los telefon ali je takav iz fabrike dosao,a mozes otici u univerzalno (bubam radnju) i kupiti telefon koji ces 5 godina bez problema koristiti.LikeLike wrote:Zab sam napisati, Xperiu S sam koristio prije 7-8 mjeseci iz telekoma, i ona je znala dosta puta da se restartuje i nikako nisam uspio da je spojim na racunar preko usb kabla iako sam nosio cak i u neke prodavnice mobitela da pokusaju oninera18 wrote:Koristim telefone kupljene preko telecoma godinama, sticajem okolnosti kupujem preko firme, i stalno slusam kako su to losiji telefoni, kako se stalno kvare, al evo...htc imam od kako se pojavio, sasvim ok, nijedan kvar, prije njega galaxy 2, eno, kod drugarice i dalje radi... najnormalnije, prije njega vejv, eno i njega kod mame bez ikakvih kvarova...mozda su to ipak slucajnosti?
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#2394 Re: Smartphone diskusije
hajde raja misljenja o LG G2 ... ima ko kakvo iskustvo?

- plagijator1975
#2395 Re: Odg: Smartphone diskusije
Pa to se zna, Vrh telefon, ima bruka postova o veličanju tog telefona u koja ne sumnjam ni sekunde, mada lično nemam iskustva, a rado bih da imamanthraxQ wrote:hajde raja misljenja o LG G2 ... ima ko kakvo iskustvo?
- zateznistub
#2396 Re: Smartphone diskusije
Ja sam ga neki dan kupio i, barem do sada, nikakvih zamjerki. Brz, slike ko mlijeko cak i u slabom svjetljenju. U rucu lezi ko skrojwn, ono dugme na poleđini je, bar meni, perfektna ideja.anthraxQ wrote:hajde raja misljenja o LG G2 ... ima ko kakvo iskustvo?
- zateznistub
#2397 Re: Smartphone diskusije
Danas u univerzalno kupih originalnu masku sa inim prozorcicem. Fina stvar kad ga poklopis, ima mali sat, mala prognoza i mali player da biras...lucatoni05 wrote:Može li mi neko preporuciti masku i foliju za display za LG G2?
- strong69
#2398 Re: Smartphone diskusije
Iznenadujuce dobar. Bio sam skeptik ali sam za sada prezadovoljan. Imao sam prije i HTC One i Z1 i G2 je u najmanju ruku u istom rangu.anthraxQ wrote:hajde raja misljenja o LG G2 ... ima ko kakvo iskustvo?
- pinokio04
#2399 Re: Smartphone diskusije
Ima ga buraz, odličan je.anthraxQ wrote:hajde raja misljenja o LG G2 ... ima ko kakvo iskustvo?
Nećeš se pokajat, ustvari vrh je ne znam bil se usudio reći da ima bolji.
Kamera dobre slike, brz, a preglednost displaya uživancija gledat i surfat, tu su uspjeli napravit ekstra stvar sa displeyom.
Baterija dobra procesor dobar leti
Sent from my kuky using Tapatalk
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#2400 Re: Smartphone diskusije
dilema mi je S4 ili G2...
pa zato pitam. naginjem ka G2...
pa zato pitam. naginjem ka G2...