od kako su krenuli s ovim promjenama danima se gubi po minut dva, restartuj modem itdkloniran wrote:opet nema neta
HS Internet - ALL ABOUT
Moderator: Benq
- relativno84
#2376 Re: HS Internet - ALL ABOUT
- kloniran
#2377 Re: HS Internet - ALL ABOUT
nesta cackaju, mene je veceras i mreza zezala, odjednom nakon nestanka i dolaska neta izbacilo mi 3 mreze da imam
dok nisam manuelno izbrisao i migrirao sve sa istim imenom u jednu nije htjelo na net nikako
dok nisam manuelno izbrisao i migrirao sve sa istim imenom u jednu nije htjelo na net nikako
- HardCore
#2378 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Meni dowbload 0.8 a na 3g 4mb smijesno..sporo zivotom
- Kal El
#2379 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Nestalo mi interneta, pišem sa mobilnog
Područje: Ilidža
Područje: Ilidža
- HardCore
#2380 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Kako vidim nemam ni jednog digitalnog kanala, a od 16.01 cjenovnik od telemach-a...znaci sutra odma poziv za iskljucivanje kablovske...
- ned424
#2381 Re: HS Internet - ALL ABOUT

Direkt skopcao na modem a idioti se ne javljaju
- MOSALJOZE
#2382 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Ja danas bio u radničkoj,to je ludilo.Prije mene 5-6 ljudi traži raskid ugovora.Danas bio u BHT,kažu za ova 4 dana preko 100 zahtjeva za priključenje moje tv.HardCore wrote:Kako vidim nemam ni jednog digitalnog kanala, a od 16.01 cjenovnik od telemach-a...znaci sutra odma poziv za iskljucivanje kablovske...
Platio sam HS-u račun i za februaru,u slučaju da ovi ne dodju kroz 7-15 dana.
- HardCore
#2383 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Bio sam i ja dole, moram cekati jos par mjeseci da mi istekne ugovor jer kad sam uzimao novi tv prikljucio i digitalnu,, sad su nam smanjili internet brzinu za duplo, i kod mene je bio download 0.8 dok ih nisam nazvao, a sad mi je oko 5mb i to je to...pokusaj rr modem.
I da vec 2 dana nemam ni jedan digitalni kanal, radio 30 puta pretragu i ne moze da nadje :/
I da vec 2 dana nemam ni jedan digitalni kanal, radio 30 puta pretragu i ne moze da nadje :/
- Kal El
#2384 Re: HS Internet - ALL ABOUT
brzinu su mi smanjili na
a imao sam 
Nadam se da je povremeno,ako nije ,mamice im se sjetim
a imao sam 
Nadam se da je povremeno,ako nije ,mamice im se sjetim
- HardCore
#2385 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Meni s 20 na 5 xD
- relativno84
#2386 Re: HS Internet - ALL ABOUT
mamu

danas ruse sve rekorde, 6h 9x
danas ruse sve rekorde, 6h 9x
-
Seherovac
#2387 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Sta je reci sa digitalnom, jucer mi frajer dodje da preskenira kanale, kaze mjenjaju "sistem"... Uglavnom hrpa nekakvih bezveznih radija, od hd kanala sve zakljucano, a imao sam prije toga sport klubove hd i ostalo sto je dostupno bilo... I j**ena TV istocno sarajevo, koji ce mi k***c to u zivotu? Dugo sam njihov korisnik,preko 9 godina, ali fakat ovo je najlosija ponuda od hs-a otkako ih ja koristim... Mislim da je vrlo izgledan prelazak na logosoft ili na moju tv....
-
zdruzdjo
#2388 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Ih ti si dobar.Seherovac wrote:Sta je reci sa digitalnom, jucer mi frajer dodje da preskenira kanale, kaze mjenjaju "sistem"... Uglavnom hrpa nekakvih bezveznih radija, od hd kanala sve zakljucano, a imao sam prije toga sport klubove hd i ostalo sto je dostupno bilo... I j**ena TV istocno sarajevo, koji ce mi k***c to u zivotu? Dugo sam njihov korisnik,preko 9 godina, ali fakat ovo je najlosija ponuda od hs-a otkako ih ja koristim... Mislim da je vrlo izgledan prelazak na logosoft ili na moju tv....
Meni je naslo tovar nekih kanala ali ne mogu gledati. Npr vh1 classic, prva tv..... I jos kila nekih kanala, ima ga i vidim sta je na " info" ali slike nemaaaa
A ovi sto ih ima kocke na sve strane, pucaju teksture, puca zvuk....ma skoro pa negledljivo. Ima video na temi kablovska hs. Fakat nevjerovatno.
Kako su mi stavili karticu prije par godina nikad ni najmanji problem sa signalom. Ovi juce nesto promjenise i odmah zlo i naopako. Jos sam mjenjao tri puta drzave kako su mi rekli. Svedska, austrija i njemacka. 2 sata skenirao kanale. Na kraju reko jel treba i izbekistan da vidim, mozda ce raditi. Popizxxo. Prijavio sam kvar i ako ne budu mogli popraviti da imam signal, mislim da cemo selamet traziti na drugom mjestu.
Da Bog da da mogu logosoft, ne bih se okrenuo. Ali nrma ih kod mene. A moja tv mi se faaaakat ne uzima. Brzine interneta su presmjesne za pare koje uzimaju.
-
Seherovac
#2389 Re: HS Internet - ALL ABOUT
To sam i ja gledao za moju tv , internet i televizija tries i pet sest maraka, ekvivalentno ovome sada sto imam na hsu, brzina interneta 5mps, pa nije 2009. godina
- HardCore
#2390 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Meni vec 15 dana ne radi pola kanala na hs-u, dolazili neki dan radnici, kaze to je kod vecine tako i da ne mogu to napravit i da ne znaju kad ce proradit svi kanali, kod mene od 266 kanala, radi plafon 60...od sad slobodno pisete u temi telemach jer on sad rjesavaju probleme koje imate, a moje ocigledno nisu jos rijesili i boga pitaj kad ce
-
gilla
#2391 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Desava li se nekome da plati tv i net jednom uplatnicom( nebitno fizički ili net bankatrstvom) a oni priznaju tu uplatu samo za tv, a ovamo ostane dug za internet, čak i ne stave da je pretplata za tv nego samo 0? I onda gospodski ukinu net jer nije placeno...
Desava miu se vec 2 put, ne mozes vjerovati sta rade
-
iSwagga
#2392 Re: HS Internet - ALL ABOUT
To nije do njih, to je do tebe drug. Oni salju dva odvojena racuna i samim tim ti trebaju dvije odvojene uplatnice jer su dva razlicita ref broja na racuna, a ocigledno i sistem im je tako setovan da moraju knjizite dvije razlicite usluge...gilla wrote:Desava li se nekome da plati tv i net jednom uplatnicom( nebitno fizički ili net bankatrstvom) a oni priznaju tu uplatu samo za tv, a ovamo ostane dug za internet, čak i ne stave da je pretplata za tv nego samo 0? I onda gospodski ukinu net jer nije placeno...
-
Bosnian Dragon1
#2393 Re: HS Internet - ALL ABOUT
sta je ovo vidim nisu vise kodirani kanali discovery science, national geographic wild i mnogi drugi.
Pustili samo jedan period ili skroz.? Telemach preuzeo HS?
Pustili samo jedan period ili skroz.? Telemach preuzeo HS?
- HardCore
#2394 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Meni nista od toga ne radi
- disi.h
#2395 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Da li neko zna postoji li mogućnost uvođenja interneta i kablovske na mjesec dana? I kod kojeg operatera ako postoji?
- zateznistub
#2396 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Zar ti nije bolje uzeti onu data sim karticu pa preko telefoa serovati na laptop posto pretpostavljam da to koristisdisi.h wrote:Da li neko zna postoji li mogućnost uvođenja interneta i kablovske na mjesec dana? I kod kojeg operatera ako postoji?
- dzeno123
#2397 Re: HS Internet - ALL ABOUT
I mene ovo zanima, imam stan koji bi trebao poceti rentati ali nisam u stanju placati racune ukoliko mi za mjesec ili dva podstanar otkaze?disi.h wrote:Da li neko zna postoji li mogućnost uvođenja interneta i kablovske na mjesec dana? I kod kojeg operatera ako postoji?
- disi.h
#2398 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Ne treba meni već rođacima koji dolaze kod nane na tri sedmice, a neko im rekao da ima neki operater koji daje takav paket bez ugovora..zateznistub wrote:Zar ti nije bolje uzeti onu data sim karticu pa preko telefoa serovati na laptop posto pretpostavljam da to koristisdisi.h wrote:Da li neko zna postoji li mogućnost uvođenja interneta i kablovske na mjesec dana? I kod kojeg operatera ako postoji?
- zateznistub
#2399 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Pa ja koliko znam niko te ne tjera da potpisujes na godinu/dvije jeste da time dobijas neke benefite u vidu ne placanje opreme ili sta ti ja znam, ali u glavnom mislim da kod sviju mozes koliko zelis...disi.h wrote:Ne treba meni već rođacima koji dolaze kod nane na tri sedmice, a neko im rekao da ima neki operater koji daje takav paket bez ugovora..zateznistub wrote:Zar ti nije bolje uzeti onu data sim karticu pa preko telefoa serovati na laptop posto pretpostavljam da to koristisdisi.h wrote:Da li neko zna postoji li mogućnost uvođenja interneta i kablovske na mjesec dana? I kod kojeg operatera ako postoji?
Nazoves one koji su dostupni u ulazu gdje ti je nana i vidis
-
FrozenCastle
#2400 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Da li vam je došao račun za februar od HS-a za internet? Ako imate najniži net paket, koliki vam je račun došao?