Da i ja sam odavde skinuo ovaj zadnji snimak na prvoj strani AlJazeera sports FULL HD, predobar snimak! Eng i Arp komentar.horion_bosona wrote:evo ga Stari...Stari wrote:Veceras mi je ovdje u mojoj vucjoj jami planirana jedna skromnija sjedeljka ...ne mogu reci bas tulum , zurka ili dernek ... doduse nacice se pokoja kapljica za ljubitelje tih stvari ...ali uglavnom tako, muska raja u hm..."poznim srednjim godinama" .... i suplja prica u stilu - pretpostavljate - "strucnjaka" kavi vec svi mi ovdje poenakd sebe volimo smatrati. Dolaze mi tipovi kojima se vidjam 2-3 puta godisnje a znamo se vec nekoliko decenija.
Dakle, da skratim, za mezetluke sam vec sredio stvar ...sto se osvjezenja grkljana tice i to je vec strpano u hladnjak, tihu muziku iz 70-tih naravno uvijek imam na raspolaganju ....ali jedna stvar mi fali, a buduci da je tema razgovora gotovo sigurno vec unaprijed odredjena (nogomet) ...trebalo bi mi to.
Snimak utakmica reprezentacije...cijelih utakmica...pogotovu ove zadnje utakmice u Parizu. To onako da imamo na Tv -monitoru dok caskamo ... i komentarisemo... Trazio sam vec i nasao na youtube ima cijela ta utakmica - ali je rezolucija tog snimka mala da bi se moglo vidjeti na iole vecem monitoru (28 incha "colova" - po dijagonali). Pa ako neko zna za nakakvu snimku ...negdje na Rapidshare, Megaupload, Oron ili slicnim cybermjestima.
Eto ...o tome se radi ...ako neko zna molio bih link
Unaprijed zahvalan.![]()
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 11-10-2011
nasa najbolja utakmica ikad, gotovo antologijska, vec sam pogledao jednu reprizu i rekao sam sebi (jos prije nego smo izvukli Portugal), ako prodjemo EURO ovu cu utakmicu arhivirati i gledati ju s vremena na vrijeme... a ako ne prodjemo necu ni inserta da vidim, a da ima veze s njom...
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Chuckie
#2376 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- van Basten
#2377 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Stark... stari englez, eno neki vikend sudio Liverpool - Manchester utdbrazzo20 wrote:Ja sam od prijatelja cuo prije par dana da ce nam u Zenici suditi Viktor Kasai, a u Portugalu Wolfgang Stark ili jedan drugi engleski sudija (nisam zapamtio imena), navodno su tu informaciji objavili na jednom BH radiju (mislim da na "Glas Podrinja"), samo neznam dali je ta informacija tačna, saznat cemo za koji dan zvanicno ko ce nam suditi.and wrote:zna li se ko su sudije?mislim da će nam ta imena puno reći o namjerama uefe.
-
ja71
#2378 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
T A C N Obrazzo20 wrote: A i ako ne prodjemo Portugal treba Papetu pruziti sansu i u sljedecim kvalifikacijama, jer sam siguran da cemo sa njim uspijeti a i nova smijena slektora samo bi narusila atmosferu u reprezentaciji, pa treba mijenjat sistem i nacin igre, dok bi se sve to posložilo opet bi napravili par kikseva u kvalifikacija i opet bi se trebali provlacit kroz baraz protiv najjacih ekipa u Europi.
Ako se desi ono ne daj boze ne bi Papeta trebalo mijenjati
jer nam treba kontinuitet
- slobodni armirach
#2379 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
eno reda za karte ispred Centrotransa, ima 50 ljudi sa stolicama prigodnom opremom za novembarsko nocenje 
- Logovan
#2380 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bravo brazzo, to je to.brazzo20 wrote: A i ako ne prodjemo Portugal treba Papetu pruziti sansu i u sljedecim kvalifikacijama, jer sam siguran da cemo sa njim uspijeti a i nova smijena slektora samo bi narusila atmosferu u reprezentaciji, pa treba mijenjat sistem i nacin igre, dok bi se sve to posložilo opet bi napravili par kikseva u kvalifikacija i opet bi se trebali provlacit kroz baraz protiv najjacih ekipa u Europi.
-
zlajapravaraja
#2381 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ljudi moji, pa prije onog penala je vec moglo biti 6:1 za nas u Parizu da je Dzeko imao samo malo bolji dan.
Razloga za pesimizam nema ako ovi momci odigraju onako kako znaju, a Dzeko se "malo" vise skoncentrise pred golom.
Razloga za pesimizam nema ako ovi momci odigraju onako kako znaju, a Dzeko se "malo" vise skoncentrise pred golom.
-
Frankyee
#2382 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bice tesko, kako god pogledas, jaci su na svakoj poziciji. vrijeme je valjda da nas sreca prati malo vise.
-
mejdanbl
#2383 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Treba se ovoga paziti i ne praviti nikakve ciganluke u Zenici tipa trubljenje i petarde oko hotela. Mogli bi proglasiti mec 0-3 ili nam zabraniti igranje u BiH odredjeno vrijeme. Bilo bi to stvarno sramota i ciganluk.denimb wrote:UEFA obećala Portugalcima: U Bosni ćete imati poseban sigurnosni tretman!
Share 0
Autor Reprezentacija.ba
Petak, 04 Novembar 2011 13:00
Nakon što je prilkom odlučivanja o lokaciji odigravanja prvog meča baraža između Bosne i Hercegovine i Portugala UEFA stala na stranu krovne kuće bh. fudbala, te odlučila da će se uprkos zahtjevu portugalskog saveza pomenuta utakmica igrati na zeničkom "Bilinom Polju", naši naredni protivnici zatražili su iz Nyona dodatno objašnjenje o ovoj odluci.
"Premještanje domaćinstva utakmice u ovako kratkom roku donijelo bi dodatne probleme u organizaciji meča, te samim tim povećalo rizik od stvaranja problema zbog nemogućnosti adekvatne organizacije i pripreme stadiona, ali i svih popratnih elemenata koji uključuju organizaciju jedne ovako važne utakmice pod pokroviteljstvom UEFA-e." poručili su iz UEFA-e u dopisu portugalskom savezu saznaje Reprezentacija.ba portal.
Na objektivnu konstataciju da su u našoj zemlji portugalski igrači prije dvije godine dočekani na izuzetno nesportski način, te da im je boravak u Hotelu "Zenica" bio znatno otežan zbog nereda koje su pravili bh. navijači ispred hotela, UEFA odgovara:
"Za meč između Bosne i Hercegovine i Portugala 11. novembra bit će angažirano posebno lice iz UEFA-e zaduženo za sigurnost sportskih događaja, koje će za razliku od uobičajenih procedura ovaj put kontrolisati sva dešavanja prije, tokom i poslije utakmice, a Fudbalski savez BiH bit će dodatno upozoren na sigurnost portugalske delegacije tokom cijelog boravka u BiH."
Pa jebo te zivot, bila Spanija, Njemacka, Francuska, Italija odmah poslije rata...nikada niko nije pravio ovoliki ciganluk, ko da su od samog Boga spusteni na zemlju da igraju lopte a mi smo busmani, divljaci nekakvi...tacno treba napucati Mevlida njih jeb......![]()
![]()
- Point.
#2384 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nema te sanse da mogu proglasiti 0-3 jer im se trubi dan prije tekme. Ko je jos cuo da se tako ikad desilo? Kad hoce da budu specijalni treba ih specijalno i docekati.
-
ja71
#2385 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bez obzira na eventualnih 0:3Point. wrote:nema te sanse da mogu proglasiti 0-3 jer im se trubi dan prije tekme. Ko je jos cuo da se tako ikad desilo? Kad hoce da budu specijalni treba ih specijalno i docekati.
TO NE TREBA RADITI
jer smo mi u stanju njih ko GOSPODA na TERENU nadigrati.
Nije ovo F.K. Vukovije protiv F.K. Tojsici, ovo je INTERNACIONALNA utakmica.
Petrade i trube pred hotelom dan prije tekme je ispod naseg NIVOA.
Ili treba pokazati da smo mi veci cigani ?
- Point.
#2386 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nisam ja ni reko da im treba sacekuse ispred hotela stavljati nego kazem samo da nema sanse da se proglasi 0-3 ako par ruljaka ispred njihovog hotela noc prije tekme rostilja jake sudzukice slusa Sabana Saulica na milion decibela i lupa u serpe.
- Kupalo
#2387 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja71 wrote:Bez obzira na eventualnih 0:3Point. wrote:nema te sanse da mogu proglasiti 0-3 jer im se trubi dan prije tekme. Ko je jos cuo da se tako ikad desilo? Kad hoce da budu specijalni treba ih specijalno i docekati.
TO NE TREBA RADITI
jer smo mi u stanju njih ko GOSPODA na TERENU nadigrati.
Nije ovo F.K. Vukovije protiv F.K. Tojsici, ovo je INTERNACIONALNA utakmica.
Petrade i trube pred hotelom dan prije tekme je ispod naseg NIVOA.
Ili treba pokazati da smo mi veci cigani ?
- bambina78
#2388 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bolje gospodski pobjediti 10 tekmi nego negospodski izgubiti jednu 
- diason
#2389 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Raja koja je reg na uefa,fifa i ostalim svjetskim .com stranicama bi trebala kroz forume provući ovu sliku,da se malo proširi vijest.Jer iskreno manje se bojim Ronalda od sudija.-
Chuckie
#2390 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jel ko kupio karte za Zenicu jutros?
- Kupalo
#2391 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ovo je trebalo postaviti u sred Pariza a ne Sarajeva....ovako samo lože javnost koja se ionako ništa ne pitadiason wrote:Raja koja je reg na uefa,fifa i ostalim svjetskim .com stranicama bi trebala kroz forume provući ovu sliku,da se malo proširi vijest.Jer iskreno manje se bojim Ronalda od sudija.
-
Chuckie
#2392 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Karte u Ze planule za sat vremena sve tapkaroshi pokupili.
-
Baudelaire
#2393 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
I ja sad na TV-u gledam. Žale se neki momci, kao nema fol karata, ali ima ako odete dole kod tapkaroša. Ovo se izgleda samo u BiH može desiti. Kakva sramota.
-
Rotring *.*
-
Chuckie
#2395 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma treba jbt mater i savezu i svima i ne doci na tekmu nek igraju pred praznim stadionom, ma mi smo cigani, kakvi portugalci.Baudelaire wrote:I ja sad na TV-u gledam. Žale se neki momci, kao nema fol karata, ali ima ako odete dole kod tapkaroša. Ovo se izgleda samo u BiH može desiti. Kakva sramota.
- Pitarrr82
#2396 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Od 6h sam jutros cekao karte u Ferhadiji koje je Centro poceo prodavati negdje oko 9h, da bi za nekih 60min prodali 800 karata koliko je bilo namijenjeno za Sarajevo sto je nevjerovatno mala cifra i nemoguce je da je uslo nesto manje od 270 ljudi za 60min jer se moglo uzeti max. po 3 karte dok su tapkarosi po izlazku drzali i po 15, ako ne i vise...
Cak je i policija napravila zapisnik u kojem je zapisano da je Centro u Sarajevu imao samo 800 karata, u cijeloj Federaciji nesto vise od 3000 sto je nevjerovatno i ne bih se cudio da neko od promrzle raje podnese tuzbu nakon ovoga...
Cak je i policija napravila zapisnik u kojem je zapisano da je Centro u Sarajevu imao samo 800 karata, u cijeloj Federaciji nesto vise od 3000 sto je nevjerovatno i ne bih se cudio da neko od promrzle raje podnese tuzbu nakon ovoga...
- slobodni armirach
#2397 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
bez veze je ova Zenica,
..treba da se igra u nekom drugom gradu,..samo nas sramote
kad fanatiki skupe pare za izgradnju novog stadiona

..treba da se igra u nekom drugom gradu,..samo nas sramote
kad fanatiki skupe pare za izgradnju novog stadiona
- BHF_Manijak
#2398 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U gradu od 500.000+ stanovnika posalje se 800 karata!!!Pitarrr82 wrote:Od 6h sam jutros cekao karte u Ferhadiji koje je Centro poceo prodavati negdje oko 9h, da bi za nekih 60min prodali 800 karata koliko je bilo namijenjeno za Sarajevo sto je nevjerovatno mala cifra i nemoguce je da je uslo nesto manje od 270 ljudi za 60min jer se moglo uzeti max. po 3 karte dok su tapkarosi po izlazku drzali i po 15, ako ne i vise...
- star(i)mo
#2399 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
FanatiKi su bola' krivi. Sve karte pokupovase!

-
Mustang1
#2400 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Da se ne zaboravi
Uz pomoc najvaternijeg navijaca do pobjede