Forumasi zaposljavaju
Moderator: anex
- perfect_guy
#2377 Re: Forumasi zaposljavaju
opet tona iskustva 
- Sarah24
-
Proposition Joe
#2379 Re: Forumasi zaposljavaju
Potreban saradnik za prodaju soka od aronije i svjezeg ploda aronije. Dakle, ne zaposljavam vec trazim nekoga ko bi pokusao da pronadje put do konacnog potrosoca. Na raspolaganju su velike kolicine robe, te bih u slucaju postojanja intetesovanja znatno smanjio cijenu tako da se moze dobra provizija uzeti.
Dal ce to biti neko ko vec po pijacama prodaju robu, dal ce biti neko ko ide od vrata do vrata ili neko ko ce svoju sposobnost iskoristiti pa sve online od kuce da "tusi", svejedno mi je.
Uglavnom, o svemu sam spreman razgovarati, pregovarati i dogovarati.
Dal ce to biti neko ko vec po pijacama prodaju robu, dal ce biti neko ko ide od vrata do vrata ili neko ko ce svoju sposobnost iskoristiti pa sve online od kuce da "tusi", svejedno mi je.
Uglavnom, o svemu sam spreman razgovarati, pregovarati i dogovarati.
- Ramzess Veliki
#2380 Re: Forumasi zaposljavaju
Trazis ili nudis posao?nKrkan wrote:Posao vozača kamiona u Sloveniji
Lijepite oglase ko god zna ili brojeve naših ljudi koji su u tim vodama
Molit ću lijepo
Moja kompanija u Maleziji ce trebati deset vozaca kamiona, operatere gradjevinskih masina, poslovodje I par inzinjera sa iskustvom u cestogradnji.
Vozaci I operateri bi trebali imati neko minimalno znanje engleskog jezika.
Tacno me sramota bude nasih ljudi i nevolje za ucenjem, ovdje I prosjaci govore engleski jezik.
- nKrkan
#2381 Re: Forumasi zaposljavaju
Tražim.Ramzess Veliki wrote:Trazis ili nudis posao?nKrkan wrote:Posao vozača kamiona u Sloveniji
Molit ću lijepo
Moja kompanija u Maleziji ce trebati deset vozaca kamiona, operatere gradjevinskih masina, poslovodje I par inzinjera sa iskustvom u cestogradnji.
Tacno me sramota bude nasih ljudi i nevolje za ucenjem, ovdje I prosjaci govore engleski jezik.
Kakva kompanija? Šta se prevozi
- Ramzess Veliki
#2382 Re: Forumasi zaposljavaju
Zemlja ... kamen ... asphalt ... sta gradjevinska firma moze prevoziti ???nKrkan wrote:Tražim.Ramzess Veliki wrote:Trazis ili nudis posao?nKrkan wrote:Posao vozača kamiona u Sloveniji
Molit ću lijepo
Kakva kompanija? Šta se prevozi
-
mali_balon
#2383 Re: Forumasi zaposljavaju
plata??? i trajanje posla, tj ugovora jel to nesto 1 ili 2 godine ili sto bi nas narod reko "za stalno"
- Idemedosumom
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- Ramzess Veliki
#2386 Re: Forumasi zaposljavaju
Dobra preporuka.
Bitno je ne ici kod varalica.
Kad smo kod varalica, nemojte da vas izvara Al Diyar Real Estate d.o.o., saudijska firma koja gradi naselja na Ilidzi i u Ilijasu. Ostali su bez para pa su ih skoro svi napustili. Duzni su svim nasim dobavljacima gradjevinskog materijala.
Bitno je ne ici kod varalica.
Kad smo kod varalica, nemojte da vas izvara Al Diyar Real Estate d.o.o., saudijska firma koja gradi naselja na Ilidzi i u Ilijasu. Ostali su bez para pa su ih skoro svi napustili. Duzni su svim nasim dobavljacima gradjevinskog materijala.
-
mali_balon
#2387 Re: Forumasi zaposljavaju
plata??? i trajanje posla, tj ugovora jel to nesto 1 ili 2 godine ili sto bi nas narod reko "za stalnoRamzess Veliki wrote:Trazis ili nudis posao?nKrkan wrote:Posao vozača kamiona u Sloveniji
Molit ću lijepo
- Ramzess Veliki
#2388 Re: Forumasi zaposljavaju
Vozaci I operateri na masinama 3.200 KM, poslovodje 4.000 KM, inzinjeri od 4.200 do 4.800 KM zavisno od iskustva. Obezbijedjen smjestaj sa placenim rezijama, sluzbeni mobitel, auto I placeno gorivo.mali_balon wrote:
plata??? i trajanje posla, tj ugovora jel to nesto 1 ili 2 godine ili sto bi nas narod reko "za stalno
Ugovor na 2 godine, obnavlja se. Nema zime ni snijega, ljeto cijele godine. more, plaza I palme. Jedini trosak hrana, mozes kuhat sebi, a ima jeftino ulicnih restorana ako ti se ne da.
I da znas malo engleskog da ne budes tokmak.
- Bloo
- Globalna šefica
#2389 Re: Forumasi zaposljavaju
Odoh se prekvalificirati.Ramzess Veliki wrote:Vozaci I operateri na masinama 3.200 KM, poslovodje 4.000 KM, inzinjeri od 4.200 do 4.800 KM zavisno od iskustva. Obezbijedjen smjestaj sa placenim rezijama, sluzbeni mobitel, auto I placeno gorivo.mali_balon wrote:
plata??? i trajanje posla, tj ugovora jel to nesto 1 ili 2 godine ili sto bi nas narod reko "za stalno
Ugovor na 2 godine, obnavlja se. Nema zime ni snijega, ljeto cijele godine. more, plaza I palme. Jedini trosak hrana, mozes kuhat sebi, a ima jeftino ulicnih restorana ako ti se ne da.
- Sarah24
#2390 Re: Forumasi zaposljavaju
i jaBloo wrote:Odoh se prekvalificirati.Ramzess Veliki wrote:Vozaci I operateri na masinama 3.200 KM, poslovodje 4.000 KM, inzinjeri od 4.200 do 4.800 KM zavisno od iskustva. Obezbijedjen smjestaj sa placenim rezijama, sluzbeni mobitel, auto I placeno gorivo.mali_balon wrote:
- Mea_parvitas
#2391 Re: Forumasi zaposljavaju
Smijesna razlika izmedju vozaca kamiona i inzinjera, jbt koji sam k isao u "skolu", a tako je i kod nas u mnogim firmama...Ramzess Veliki wrote:Vozaci I operateri na masinama 3.200 KM, poslovodje 4.000 KM, inzinjeri od 4.200 do 4.800 KM zavisno od iskustva. Obezbijedjen smjestaj sa placenim rezijama, sluzbeni mobitel, auto I placeno gorivo.mali_balon wrote:
- insomnia78
#2392 Re: Forumasi zaposljavaju
Pa sad neko treba dzaba voziti zato sto si ti iso u skolu?
Bezveze ove plate pa vise ces u Evropi izaci nego da ides preko bjelog svijeta
Bezveze ove plate pa vise ces u Evropi izaci nego da ides preko bjelog svijeta
- Mea_parvitas
#2393 Re: Forumasi zaposljavaju
Ne, nego jer on koji vozi kamion, ako ima 3200, inzinjer treba imati najmanje duplo vise... ovako smijesna razlika zbog koje se i "ne isplati" ici u skolu, mozgati, zjbavati se, imati odgovornost, sjedi u kamion, navij muziku i laganini...
- Capajebo
#2394 Re: Forumasi zaposljavaju
Da nije malo samo duplo vise? De bar 4-5 njegovih plata
- Billy The Pljuc
#2395 Re: Forumasi zaposljavaju
Ramo druze kome se treba javiti?Ramzess Veliki wrote:Vozaci I operateri na masinama 3.200 KM, poslovodje 4.000 KM, inzinjeri od 4.200 do 4.800 KM zavisno od iskustva. Obezbijedjen smjestaj sa placenim rezijama, sluzbeni mobitel, auto I placeno gorivo.mali_balon wrote:
Rad bih bio da dodjem i vozam kamion, je li dovoljna C kategorija i mora li se imati drzavni?
Engleski ko maternji
- Ramzess Veliki
#2396 Re: Forumasi zaposljavaju
Meni na PP.Billy The Pljuc wrote: Ramo druze kome se treba javiti?
Rad bih bio da dodjem i vozam kamion, je li dovoljna C kategorija i mora li se imati drzavni?
Engleski ko maternji.
- Ramzess Veliki
#2397 Re: Forumasi zaposljavaju
Jest nazalost, dok nisi na poziciji project managera uvijek te cijede. Ali si u poziciji da pregovaras za platu, prezentiras sta znas raditi pa pregovaras. U jednoj kompaniji u Sarajevu sam imao placu 3000 KM zahvaljujuci iskustvu, a moj kolega sa faxa pola od toga, ali nije vrijedio nizasta. Poslije mu dali otkaz. Inzinjer se ne postaje diplomom nego radom na velikim projektima.Mea_parvitas wrote: Smijesna razlika izmedju vozaca kamiona i inzinjera, jbt koji sam k isao u "skolu", a tako je i kod nas u mnogim firmama...
Nasi ljudi nece da uce i nece da rizikuju. Ja sam uzimao poslove vani i za nikakvu placu samo da bih nabildao CV i iskustvo.
Zato sad postavljam uslove.
- Billy The Pljuc
#2398 Re: Forumasi zaposljavaju
Poslah ti PP, barem se nadam da jesamRamzess Veliki wrote:Meni na PP.Billy The Pljuc wrote: Ramo druze kome se treba javiti?
Engleski ko maternji.
Helem kad stignes provjeri pa se cujemo nadam se.
Pozdrav.
-
Heller
#2399 Re: Forumasi zaposljavaju
Išao si u školu da ne bi bio hamal, kuhao se i mrznuo ko što će on. Rekoše ti ljudi još kad budeš ing. sa pedigreom možeš da biraš.Mea_parvitas wrote:Ne, nego jer on koji vozi kamion, ako ima 3200, inzinjer treba imati najmanje duplo vise... ovako smijesna razlika zbog koje se i "ne isplati" ici u skolu, mozgati, zjbavati se, imati odgovornost, sjedi u kamion, navij muziku i laganini...
- Atego
#2400 Re: Forumasi zaposljavaju
znači,ima cakaMea_parvitas wrote:
Smijesna razlika izmedju vozaca kamiona i inzinjera, jbt koji sam k isao u "skolu", a tako je i kod nas u mnogim firmama...