ne znam koliko se uklapa u tematiku, ali da izgrađuješ, izgrađuješ.
i to se trebaš dooobro pomučiti
Moderator: Benq
Ja stavio goreEatMyShorts wrote:Gejmeri treba mi prijedlog za igru otprilike sljedeće tematike:
Gradiš nešto, prodaješ, iznajmljuješ, zarađuješ, napreduješ, gradiš bolje itd.
Naravno ne mislim na Prison Tycoon i tome slično smeće. Ne znam koliko je ovo dovoljno informacija, valjda će me neki skontati šta tražim
Bubalo1 wrote:Neko je neki dan pitao za gradonacelnikaono sto pravis grad i to .. evo naletih sad na nesto novije
Meni je ovo dosadno gledati dok ovaj pravi .. a kamoli da ga ja pravim![]()
Payne izlazi 15 maja , Hitman najverovatnije na jesen ove godineBosnian Dragon wrote:kad izlaze max payne 3 i hitman absolution i ghost recon
leet wrote:Sta uradise od COD-a
Jesi li gledao BO2 trailer ? Vise lici na neki crysis nego na CoD.House wrote:leet wrote:Sta uradise od COD-a
Igra place za novim enginenije zahtjevna i to je jedina pozitiva
Decerto wrote:Jesi li gledao BO2 trailer ? Vise lici na neki crysis nego na CoD.House wrote:leet wrote:Sta uradise od COD-a
Igra place za novim enginenije zahtjevna i to je jedina pozitiva

Quaresma wrote:malo halo, malo star wars, malo wild west![]()
Nisam ja mislio na odredjenu igru, ali kada prelistas ovu temu vidi se da vas 90% samo gleda grafiku u svake igre -.-Quaresma wrote:to hoces reci da gameplay i ostalo valja?
hahahah presmjesno pogledaj samo grafike ko san andreasQuaresma wrote:to hoces reci da gameplay i ostalo valja?
arnes_king wrote:Nisam ja mislio na odredjenu igru, ali kada prelistas ovu temu vidi se da vas 90% samo gleda grafiku u svake igre -.-Quaresma wrote:to hoces reci da gameplay i ostalo valja?
To valjda sto imate super napucane racunare od po 16 giga rama i7 procesori itd pa vam zao sto ne mozete svu snagu iskoristiti -.-
kolega, ti ako si konzolas, i ogranicen na stosta toga, ti se ovde ne trebas javljati ipak je ovde rijec o pc igricama, o ps3 i xbox verzijama pricaj tamo na drugim temama, jedini dijelo vi sto su valjali su od prvog cod do cod 4, ostalo je sama bijeda kopija, ali uvjek dobro prodju u velike se komade prodaju, nazalost, zato
da i vidim spominjes da mi kompjuterasi koriste i7 procesore i dosta giga rama, tako tipicno govore oni konzolasi
ali jos si ti zelen, pa smatras da se samo pc koristi za igranje
Ne, nisam ja to tako mislio, cak ni priblizno tome, procitaj moj post jos jednom pa mozda skontasQuaresma wrote:Pa spominjes mi i7 i 16 gb rama u tom kontekdstu da samo pc sluzi za igranje. To svi tipicni konzolasi govore
Bi li ti igrao igrice sa prahistorijskom grafikom na ps3 ?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2