Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
palermo

#2376 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

todd_smith wrote:
Baresi 6 wrote:bla bla bla ali na kraju price je spahic jos uvjek nas najbolji i najiskusniji odbrambeni igrac. atmosfera u ekipi je odlicna sto se najbolje vidi na terenu.
mislis ono kad su svi izbjegavali da dodaju Ibisevicu protiv Irana, odlicna atmosfera
Svi izbjegavali da dodaju Ibiševiću, sa naglaskom na svi ?.Dakle, ako je to istina, onda su moguće samo tri opcije. Jedna je da je Ibišević tolika pogan od čovjeka da su se svi okrenuli protiv njega. Druga je opcija da su svi tolike pičke da su se usrali od straha zbog Spahe pa nisu smjeli dodati Ibiševiću. I treća opcija je da su svi osim Ibiševića ono jednostavno ljudski šljam i kolegu ignoriraju i plus škode reprezentaciji.

Dakle, koja je od ove tri varijante ??
todd_smith

#2377 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Pa svi koji su bili u poziciji da mu dodaju kada je on bio otvoren i sam. Pogledaj opet utakmicu.
Edin H.

#2378 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

limeni wrote:
Pismonosa wrote:Branio sam ga Bog mi je svjedok, može se provjeriti i ovdje na temi. ALI... neka Spaha hljeba ti, ohani malo. Onakve greške ti ne priliče. Ono nisi ti. Neću da kažem da si to uradio namjerno. Ali svaki budući selektor kad pogleda snimak nekih tvojih utakmica će se s pravom pitati treba li mu takav igrač. Sorry al tako ti je.

A mi ćemo onda bez tebe, znam, opet kao nekada imati problem da iznesemo loptu smireno i bez paničnog izbijanja jal u aut jal protivničkim napadačima u for. Jebiga, al mislim da je vrijeme da se čeličimo.

Hvala ti na svemu do sada urađenom. Časna penzija :thumbup:
emir spahic kao igrac i dalje moze biti od koristi za bh. repstaciju pa makar sjedio na klupi. eh sad dolazimo do problema, pripadnici tkz. klana misle da su veci od repstacije pa im je mizerno sjediti na klupi kao npr. keno hasagic.
u slucaju da spaha i miske prihvate da se lako mogu naci na klupi jer ima konkurencije i da nece praviti belaj ja bi ovu dvojicu i dalje zvao. kad moze karagounis ili rahimic sa 37 godina mogu i spaha i miske pomoci.
naravno ako novi selektor procijeni da emir spahic nanosi vise stete atmosferi u ekipi treba mu se zahvalit uz veliku oprostajnu utakmicu protiv holandije, njemacke ili engleza.
To je to otprilike, premda mislim da Spahic jos nije za klupe, jer nemamo boljeg na njegovoj poziciji. Kampanja protiv spahica je orkestrirana od strane Saveza, mozda je tu i Pape upetljao prste. Ako ima istine u tim, nekim pricama, treba ga upozoriti, uzeti mu uzeti kapitensku traku, i to je to.
relativno84

#2379 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by relativno84 »

palermo wrote:
todd_smith wrote:
Baresi 6 wrote:bla bla bla ali na kraju price je spahic jos uvjek nas najbolji i najiskusniji odbrambeni igrac. atmosfera u ekipi je odlicna sto se najbolje vidi na terenu.
mislis ono kad su svi izbjegavali da dodaju Ibisevicu protiv Irana, odlicna atmosfera
Svi izbjegavali da dodaju Ibiševiću, sa naglaskom na svi ?.Dakle, ako je to istina, onda su moguće samo tri opcije. Jedna je da je Ibišević tolika pogan od čovjeka da su se svi okrenuli protiv njega. Druga je opcija da su svi tolike pičke da su se usrali od straha zbog Spahe pa nisu smjeli dodati Ibiševiću. I treća opcija je da su svi osim Ibiševića ono jednostavno ljudski šljam i kolegu ignoriraju i plus škode reprezentaciji.

Dakle, koja je od ove tri varijante ??
To je bar lako, druga opcija je jedina realna :D
palermo

#2380 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

todd_smith wrote:Pa svi koji su bili u poziciji da mu dodaju kada je on bio otvoren i sam. Pogledaj opet utakmicu.
Pa zašto. Mislim, ako su baš svi, onda je Vedo nešto grdno zajebao, i ova priča bi trebala ići pod temu Vedad Ibišević. Zar ne misliš tako ?
todd_smith

#2381 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Ne mislim tako, zato sam i napisao ovdje.
Baresi 6

#2382 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baresi 6 »

todd_smith wrote:
nisam to upratio. jel jos ko ovo primjetio? nesto sad kontam, jel moguce da se ibisevic bunio sto ne igra iz pocetka protiv nigerije?
noiserr

#2383 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

todd_smith wrote:
Kod nas jel se nesto promjeni odmah mora da su neki problemi u svlacionici. Hebo kakve snaše kad se sastanu pa tracaju, mi smo sviju zahebali.

A sto je Susic razvalio igru iz kvalifikacija i stavio Vedu u drugi plan, to nikako nije razlog? :-)
trcicu trceci

#2384 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by trcicu trceci »

ima li na kraju iko dokaz ikakav protiv doticnog od sve price?
Rob_Atl

#2385 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Rob_Atl »

Nema, ali nema ni dokaza da nije nista bilo posto i igraci sute :run:
palermo

#2386 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

Rob_Atl wrote:Nema, ali nema ni dokaza da nije nista bilo posto i igraci sute :run:
pa bilo je par intervjua, eno Begović, pa sam čitao Šunjićev, pa i Avdija je pričao....e, sad drugo je što mi čekamo Spahu i Edina da nešto kažu
Ridjobrki

#2387 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

@noiserr: Tačno je da je Sušić razvalio ekipu koja je uštimana kako treba pred Svjetsko ali nije izbrisao Spahiću memoriju i nogometno znanje. Tačno je da je Lulića satrao sa taktikom bez lijevog beka i da je otvorio rupu ka Spahiću ali jedna greška ne pravda drugu. Nije to što je Spaha igrao bez lijevog beka uz sebe opravdanje za nevjerovatne pasove u noge nigerijskih napadača i loše zagrađivanje lopte.

@ultima_palabra i trcicu_trceci: Nije da nema dokaza. I meni smetaju neosnovani napadi i blaćenja ljudi ali priča o šamaranju novinara nikad nije demantirana a više je svjedoka potvrdilo. Zna se i koji su novinari bili šamarani a oni nikad nisu jasno rekli da se to nije desilo. Dalje, nema niko DOKAZ da je Hans napustio repku zbog Spahe ali je ČINJENICA da je čovjek prestao igrati za repku nakon tog navodnog sukoba. Još dalje, postoji policijski zapisnik iz Zenice o sukobu sa policijom u vezi stvari koje se ne bi trebale ticati kapitena i nogometaša.

Dokaza ima a indicija je i više nego dovoljno. Haj'mo pošteno - ako su ti jarani osvjedočeni kriminalci a tebe sumnjiče za nasilničko ponašanje i namještanja utakmica... Meni je nekako logičnije da sa njima igra zakulisne igre i namješta tekme nego da priča o moskovskim muzejima, jebi ga.
insomnia78

#2388 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Nego jeste primjetili razliku u Spahinom ponasanju prije pocetka utakmice protiv Arg i one protiv Nigerije?
Protiv Argentine nasmijan, dobro raspolozen, pozdravlja se sa svima, kez mu ne silazi s usana
Kontam jbt nikad ga nisam ovakvog vidio
Protiv Nigerije susta suprotnost

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2389 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pici »

Ridjobrki wrote:@noiserr: Tačno je da je Sušić razvalio ekipu koja je uštimana kako treba pred Svjetsko ali nije izbrisao Spahiću memoriju i nogometno znanje. Tačno je da je Lulića satrao sa taktikom bez lijevog beka i da je otvorio rupu ka Spahiću ali jedna greška ne pravda drugu. Nije to što je Spaha igrao bez lijevog beka uz sebe opravdanje za nevjerovatne pasove u noge nigerijskih napadača i loše zagrađivanje lopte.

@ultima_palabra i trcicu_trceci: Nije da nema dokaza. I meni smetaju neosnovani napadi i blaćenja ljudi ali priča o šamaranju novinara nikad nije demantirana a više je svjedoka potvrdilo. Zna se i koji su novinari bili šamarani a oni nikad nisu jasno rekli da se to nije desilo. Dalje, nema niko DOKAZ da je Hans napustio repku zbog Spahe ali je ČINJENICA da je čovjek prestao igrati za repku nakon tog navodnog sukoba. Još dalje, postoji policijski zapisnik iz Zenice o sukobu sa policijom u vezi stvari koje se ne bi trebale ticati kapitena i nogometaša.

Dokaza ima a indicija je i više nego dovoljno. Haj'mo pošteno - ako su ti jarani osvjedočeni kriminalci a tebe sumnjiče za nasilničko ponašanje i namještanja utakmica... Meni je nekako logičnije da sa njima igra zakulisne igre i namješta tekme nego da priča o moskovskim muzejima, jebi ga.
:thumbup:

zavaliti spahiĆu na svemu dosadašnjem i alajHmanet iz repke...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2390 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pici »

insomnia78 wrote:Nego jeste primjetili razliku u Spahinom ponasanju prije pocetka utakmice protiv Arg i one protiv Nigerije?
Protiv Argentine nasmijan, dobro raspolozen, pozdravlja se sa svima, kez mu ne silazi s usana
Kontam jbt nikad ga nisam ovakvog vidio
Protiv Nigerije susta suprotnost

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

jebtga uzeli mu kilo belog iz torbe...ja bi plako i grizo na njegovom mjestu :mrgreen:
Maharadza

#2391 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Maharadza »

SAnjao sam sinoć kako se "kapiten" i ja šaketamo negdje na ulici, doduše s nepoznatim ishodom, javim ako bude nastavak! :D

btw. Nemojte gledati "The Raid 2" kasno u noći, očito ima uticaja na vaše snove! :mrgreen:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2392 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by japin_mutapi »

Point.

#2393 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

I bom sastavise Dzeko i Spaha ekipu, pa trupko i dvorska luda Ibricic obadje Brazil. Pape laze ko vlah.
Bosanski_kralj

#2394 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Point. wrote:I bom sastavise Dzeko i Spaha ekipu, pa trupko i dvorska luda Ibricic obadje Brazil. Pape laze ko vlah.
Usluga za uslugu. :oops:

On njima dozvolio da vode Ibričića, a oni njemu popustili kad je u pitanju Tin. :D
OldMayor

#2395 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by OldMayor »

Ma poslije Egipta se sve poremetilo. Ja ne znam tacno sta se tamo sve desilo, ali bog sami zna. Vidjelo se iz neba zasto smo tu utakmicu izgubili, jer se nesto desilo. Da li je to bilo i pred Nigeriju - ja sam siguran da jeste, jer onako dobro odigrati jednu utakmicu, pa drugu onako lose - ne znam, na stranu to sad sto nije bilo lijevog beka, jednostavno nije bilo zalaganja, borbe - a radi se o odlucujucoj utakmici.

Spaha je poslije Egipta ja mislim za Hayat ili nekoga izjavio da on nije sastavljao ekipu, nego su samo on i Dzeko sjeli sa Susicem i trazili od njega da im objasni zasto nije pozvan Ibricic. :roll:

To je znaci Spaha sam rekao, ne neki novinar. Dakle, sta tebe boli briga koga selektor zove? Ovo je i Susic kasnije potvrdio, a eto znaci i sam Spahic je priznao da je bio sa Dzekom kod Susica i da su ga pitali zasto nema Ibricica. Ja mogu misliti samo na sta je licilo to 'ispitivanje', dovoljno je samo vidjeti kakve su licnosti Dzeko ili Spaha i Susic.

I novinar ga je pitao zasto on uopste prica sa selektorom o tim stvarima, a onda je Spaha rekao da selektor uopste nema brojeve igraca, te da njega nazove. A onda je on kao u nezgodnoj situaciji jer mora nazvati neke igrace i objasniti im zasto nisu pozvani, te je zato pitao Papeta zasto nije pozvan Ibricic da mu eto moze objasniti. :roll:

Ne znam vjerovatno intervju ima negdje na youtube. Znaci lik je sam priznao da se petlja u posao selektora, nije njegovo da sjedi sa selektorom i raspituje koga ce zvati, koga nece. Njegovo je da igra.

Od tada ja mislim da njih dvojica i ne komuniciraju, Spaha ne znam ni koliko trenira, ja sam tri puta bio u Hrasnici nisam ga vidio. Mada eto bio je kao povrijedjen, nebitno sad jednostavno tu nesto ne stima, to svi znaju, znaju i igraci, znamo i mi i sad se svi pravimo budale i govorimo da je atmosfera odlicna, jest al u qrcu.
HASKO ZBJELAVA

#2396 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by HASKO ZBJELAVA »

Pa nije atmosfera pokvarena samim nepozivanjem Ibricica odnosno to moze znacit samo da je potencijala za sukob bilo i puno ranije. Otprilike da pojedinci rezonuju ovako dok igras po nasim pravilima dobar si kad ne igras ne valjas. Mislim na Spahica i Dzeku. Opet, kriv je Susic sto ih nije uspio usmjeriti na pravi nacin, to je dio trenerskog posla.
mO k3

#2397 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

@Oldmayor

zar se tako ponasaju profesionalci? Svoj ego iznad repke staviti da bi ujedno i licne interese progurao ...

Kod mene je on propao i ja ga ne zelim vise kao kapitena repke
SSemir

#2398 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SSemir »

i znaci vama je normalno i logicno razmisljat da neki igrac na svjetskom prvenstvu namjerno grijesi i nece da se trudi jer se eto posvadjao sa selektorom. znaci, na svjetskom prvenstvu, na mjestu gdje se svako zeli dokazati, kako bi sebi obezbijedio bolji ugovor sa nekim klubom, na mjestu ga su svi svjetski menadzeri, gdje te glavni ljudi svih svjetskih klubova gledaju, i toga su igraci svjesni, i vi smatrate da to oni ignorisu sve zbog tamo neke ljutnje i svadje zbog nepozivanja nekog igraca..

jarane, pa kod vas je pticji mozak
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2399 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by japin_mutapi »

sječate li se peripetija oko begovića
sušić i begović morali neke fazone i fore da izmišljaju da bi zaigrao...te nije došao zbog povrede pa ima važnu utakmicu pa ga ovi pakaši prozivaju a u stvari ga tjeraju od repke i bojkotuju igru zbog jarana hasagića

i onda hasagić brani povrijeđen prvo poluvrijeme pa begović uđe u drugom
ko god tjera jednog golmana svjetske klase kakav je begović taj je šupak obični i šta god da kaže i kakav god status da objavi na facebooku taj NE VOLI ovu zemlju i njenu fudbalsku reprezentaciju i čini joj štetu

tako da natakarim i spahića i džeku i ibričića i poruka svima jesam MIŠ ... ponosni MIŠ i više volim jednog begovića nego ove pakaše i sve bi ih dao za njega
_mufljuz_

#2400 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by _mufljuz_ »

SSemir wrote:i znaci vama je normalno i logicno razmisljat da neki igrac na svjetskom prvenstvu namjerno grijesi i nece da se trudi jer se eto posvadjao sa selektorom. znaci, na svjetskom prvenstvu, na mjestu gdje se svako zeli dokazati, kako bi sebi obezbijedio bolji ugovor sa nekim klubom, na mjestu ga su svi svjetski menadzeri, gdje te glavni ljudi svih svjetskih klubova gledaju, i toga su igraci svjesni, i vi smatrate da to oni ignorisu sve zbog tamo neke ljutnje i svadje zbog nepozivanja nekog igraca..

jarane, pa kod vas je pticji mozak
i znaci tebi je logicno nakon svega vidjenog u drzavi, silnih malodusnih, sitnosicarskih, profiterskih, izdajnickih radnji i izdrkavanja da i u repki nema toga, i pogotovo sto je svega toga i mnogo vece prljavstine bilo i prije sad ti mislis da je tamo bajka....

pitaj se ti "jaranU" kakav je tvoj mozak ako covjek koji razmislja malo logicno ima pticji - mozda amebni....
pun mi je qrtz nadpatriota i gori ljudi od kvazipatriota su samo oni koji misle da su uberpatriote i samim tim nadinteligentni...

daj se spusti na zemlju i ti i mnogi tebi slicni....
Post Reply