Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

Pitarrr82

#2376 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Pitarrr82 »

Koliko se nasi gosti moraju otvoriti tako moraju i rumuni, bice veselo veceras...
Korisničkoime

#2377 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Korisničkoime »

Baudelaire wrote:
hz__semir wrote:Image

Ne znam za vas, ali meni je ipak drago što ću večeras opet gledati Maestra na terenu. 8-)

Jedna čarobna lopta za Džeku (kao što je bila ona za Pjanića u Minsku, ali ovaj nije znao iskoristiti) i baraž je obezbijeđen. :dance:
Meni je drago bilo što ga nije bilo u Bjelorusiji, da vidimo kako to izgleda bez njeg, ali još mi je draže što večeras igra. Mislim da bi mogao odigrati strašnu utakmicu.
Imao je prije taj običaj kad bude izostavljen iz tima da prvu kad bude vraćen odigra fenomenalno (u klubu) nadajmo se da je zadržao taj običaj. S druge strane odlučujuće, važne utakmice i nisu baš njegova jača strana kako i klubu tako i u repki, nadajmo se danas njegovoj inat reakciji da bude fenomenalan.
juventus

#2378 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by juventus »

Naravno da euforija i preveliki optimizam mogu zeznuti, ali je realno biti optimističan pred utakmicu s ekipom koja nam na svom terenu nije opucala na gol.

Šta da su novinari pesimisti kao ovih 40 što je glasalo da ćemo uzeti manje od 3 boda u dvije utakmice? Na što bi onda to ličilo?
arzuhal

#2379 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arzuhal »

Podrška Rumunima noćas :D U koliko oni igraju, oko devet? Nek pobjede i Francuzima izvuku koji karton, haj šta fali...
mikogoago

#2380 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

U vezi imena ljubicice i nije lose,ali mislim da je bolje ljubispice. :mrgreen:
Sretno nam veceras bilo i nova pobjeda :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
denimb

#2381 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by denimb »

Ridjobrki wrote:
denimb wrote:
vatana wrote:Ova euforija koju novinari dizu mi se nikako ne svidja. Ne samo za ovu utakmicu veceras, nego generalno nakon pobjede u Minsku. Po njima smo vec evropski prvaci :)
Ako dodje do raspleta sa Francuzima, onda Susic treba igrace odvest negdje u inostranstvo (van ex-yu prostora) u karantenu 5 dana prije tekme, da vide i ne cuju nista, a ne ovdje kod nas na Ilidzu da ih za rukave po vrelu Bosne i Aleji vuku :)

Odradis to kao i ja, jednostavno prestanes citati bilo kakve tekstove nasih novinara o reprezentaciji i mirna Bosna.

U ovoj nasoj lijepoj BiH jednostavno ne postoji novinar koji bi se mogao baviti reprezentacijom u realnim okvirima, sve su to nekakva nafuravanja za 15-ogodisnjake.
:thumbup:

Ja uopće ne primjećujem nikakvu euforiju, ne pratim medije i rahat. Kakvi naši mediji i novinari ono vola ne bi znalo vilama u guzicu ubosti...
:D

Pa se sjetim vremena prije interneta i slobodnog protoka informacija, kada sam morao citati avazov sport, vazda sam konto kako to da "Brazil" tj. mi odigramo lose historijsku utakmicu sa vanserijskim igracima, jos nam na klupi sjedi Dzemaludin Musovic trener svjetskog kalibra :lol:
Obuca9

#2382 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

Korisničkoime wrote:
Baudelaire wrote:
hz__semir wrote:Image

Ne znam za vas, ali meni je ipak drago što ću večeras opet gledati Maestra na terenu. 8-)

Jedna čarobna lopta za Džeku (kao što je bila ona za Pjanića u Minsku, ali ovaj nije znao iskoristiti) i baraž je obezbijeđen. :dance:
Meni je drago bilo što ga nije bilo u Bjelorusiji, da vidimo kako to izgleda bez njeg, ali još mi je draže što večeras igra. Mislim da bi mogao odigrati strašnu utakmicu.
Imao je prije taj običaj kad bude izostavljen iz tima da prvu kad bude vraćen odigra fenomenalno (u klubu) nadajmo se da je zadržao taj običaj. S druge strane odlučujuće, važne utakmice i nisu baš njegova jača strana kako i klubu tako i u repki, nadajmo se danas njegovoj inat reakciji da bude fenomenalan.
Ova nije odlučujuća, to nas vadi :D :D

Inače, najsretniji bih bio kada bi se Miske vratio u formu iz proslih kvalifikacija. Po meni, on, sa svojim asistencijama, je najzaslužniji čovjek što smo uopšte i došli do baraža. Svaka čast Pjaniću, ali za mene će Miske ipak ostati mozak ovog tima i jedini igrač koji može jednim potezom, jednim maestralnim pasom kroz protivničku odbranu, riješiti utakmicu.
Obuca9

#2383 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

arzuhal wrote:Podrška Rumunima noćas :D U koliko oni igraju, oko devet? Nek pobjede i Francuzima izvuku koji karton, haj šta fali...
E vidiš, ako mi pobjedimo večeras Bjelorusiju, nama je u borbi za prvo mjesto sa Francuzima, potpuno svejedno da li će izgubiti ili odigrati neriješeno, bitno je samo da pobjede. Jer i ako Francuzi izgube, i ako odigraju neriješeno, nama opet treba pobjeda u zadnjem kolu u Parizu. Bod nam svakako ne igra.

Ali je puno bolje da Francuzi i Rumuni odigraju neriješeno, jer tako Rumuni (opet kažem u slučaju naše pobjede večeras), ispadjau iz igre za drugo mjesto. Mi im bjezimo na +4, a idućeg mjeseca, već protiv Luskemburga bi trebali i teoretski ovjeriti to drugo mjesto, pa onda ganjati Pijetlove po Parizu, da ih očerupamo :D
Mustang1

#2384 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Mustang1 »

Zahirovic ce ga zabit glavom nocas 8-)
mire - ložač

#2385 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mire - ložač »

Sretno momci, da se radujemo :bih: :bih: :bih:

Samo pamet u glavu, nisu ovo Farska ostrva ili Hrasnica ( a i sa njima se igra 90' ), zapet iz petnih žila k'o da je Argentina, pametno k'o što ste pokazali da znate, bez euforije, na kvalitet svoj pojedinačni i zajednički i nema fule....

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
arzuhal

#2386 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arzuhal »

hz__semir wrote:
arzuhal wrote:Podrška Rumunima noćas :D U koliko oni igraju, oko devet? Nek pobjede i Francuzima izvuku koji karton, haj šta fali...
E vidiš, ako mi pobjedimo večeras Bjelorusiju, nama je u borbi za prvo mjesto sa Francuzima, potpuno svejedno da li će izgubiti ili odigrati neriješeno, bitno je samo da pobjede. Jer i ako Francuzi izgube, i ako odigraju neriješeno, nama opet treba pobjeda u zadnjem kolu u Parizu. Bod nam svakako ne igra.

Ali je puno bolje da Francuzi i Rumuni odigraju neriješeno, jer tako Rumuni (opet kažem u slučaju naše pobjede večeras), ispadjau iz igre za drugo mjesto. Mi im bjezimo na +4, a idućeg mjeseca, već protiv Luskemburga bi trebali i teoretski ovjeriti to drugo mjesto, pa onda ganjati Pijetlove po Parizu, da ih očerupamo :D
Veliš, dobro bi bilo da Francuzi i sa Rumunima i sa Albancima igraju neriješeno, a mi dobijemo i Bjelorusiju i Lux, pa u Pariz ić po bod :mrgreen:
arzuhal

#2387 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arzuhal »

Evo ganjam neku štelu da me Pape pusti da i ja igram protiv Luksemburga...
Sasvim_Obican

#2388 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Meni sve miriše da će Misimović večeras neki lud gol zabiti.
arzuhal

#2389 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arzuhal »

Sasvim_Obican wrote:Meni sve miriše da će Misimović večeras neki lud gol zabiti.
Sasvim prihvatljivo. Sa'će oni pazit na Džeku, Medunjanina...a Miske im zavali. I meni je Miske naumpo samo me bilo strah reć :mrgreen:
denimb

#2390 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by denimb »

DinoZe wrote:Evo sada iz grada. Dosli su Zamjevi, fino u miru usli u hotel. Nije bilo 20 ljudi ispred hotela. Sada rucak pa spavanje.

Jock to ba, jos treba da nehorni ustanu :D
Ultravox

#2391 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Ultravox »

Mirišu mi koprive, kaktusi, ljubičice, zmajevi i svakako ljiljani
:D sve mi miriše da 100% pobjeđujemo :bih:
Obuca9

#2392 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

arzuhal wrote:
hz__semir wrote:

Veliš, dobro bi bilo da Francuzi i sa Rumunima i sa Albancima igraju neriješeno, a mi dobijemo i Bjelorusiju i Lux, pa u Pariz ić po bod :mrgreen:
Eh to je već jenda od tri želje koje bih zaželio, da sad uhvatim kakvu zlatnu ribicu :D
Last edited by Obuca9 on 06/09/2011 13:16, edited 2 times in total.
HomeArt

#2393 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by HomeArt »

arzuhal wrote:Evo ganjam neku štelu da me Pape pusti da i ja igram protiv Luksemburga...
Ma jok to bolan, mi cemo razvuci tespih oko tribine pa kad krene zikr 40000 ljudi ima sama lopta da uljece u gol :D
bogat_u_dusi

#2394 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bogat_u_dusi »

ABD samo da pobjedimo... nije bitno gdje i kada samo da pobjedimo abd
ExNihilo

#2395 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ExNihilo »

hz__semir wrote:Imam ja jarana, iz Pariza, zove se Jacques, on moli Boga da Francuska završi treća, kaže šta će oni na Euru, kad ni iz dva puta nisu uspjeli pobjediti ispodprosjecnu Bjelorusiju.

A budući da ih ni Rumuni, ni Albanci, a Boga mi ni Luksemburžani, nisu uspjeli dobiti u obje utakmice, zaključak se sam nameće, a on glasi: Ne pobijedi li BiH večeras Bjelorusiju, niko iz ove grupe ne zaslužuje da ide na EP, te ovu grupu i sve njene rezultate treba izbrisati.
:lol: :lol:
romanovero

#2396 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by romanovero »

[img] http://www.ljutibosanci.com/typo3temp/p ... 34.jpg/img]
simbol hiljadugodisnje bosanske tradicije
asocira na:mac kojim protivnike lisavamo zivota 8-)
zlatna boja,teznja ka najvisem postolju :bih:
c... u erektivnom stanju-ko ste da ste je.acemo vas :D
BHanibal

#2397 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHanibal »

denimb wrote:
CASUALE wrote:Je li jos onaj Zlatan Bajramović na spisku za ovu god??

Njemu su nazalost povrede unistile karijeru.

Nazalost on samo moze biti na spisku za operacionu salu a bio je dobar igrac! Ne kontam kako nije mogao to da izlijeci pa ima ova Srbiji sto lijeci sve moguce a on se predao!
ReD aka Socijalista

#2398 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ReD aka Socijalista »

Polako se priblizava...od muke ode vani ne mogu vise.
BHanibal

#2399 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHanibal »

arzuhal wrote:Evo ganjam neku štelu da me Pape pusti da i ja igram protiv Luksemburga...

Ako si u formi kao onaj Bolt bio bi ti koristan i veceras...al bude negdje blizu pa ako zatrebas zvat ce te!

Ne znam kolike su cijene sada ali pripremi debelu kovertu...za vrijeme Sliskovica bilo je oko 5000 eura u zavisnosti koliko on izgubi na kocki!
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2400 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bordo gandalf »

hz__semir wrote:
arzuhal wrote:
hz__semir wrote: E vidiš, ako mi pobjedimo večeras Bjelorusiju, nama je u borbi za prvo mjesto sa Francuzima, potpuno svejedno da li će izgubiti ili odigrati neriješeno, bitno je samo da pobjede. Jer i ako Francuzi izgube, i ako odigraju neriješeno, nama opet treba pobjeda u zadnjem kolu u Parizu. Bod nam svakako ne igra.

Eh to je već jenda od tri želje koje bih zaželio, da sad uhvatim kakvu zlatnu ribicu :D
Imam ja dvije al guhe :D
Locked