ako je ponedjeljak 22. onda je istina
FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#2376 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
na vratima danas pise od 22.7.
- Tvrtko II Kotromanić
#2377 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
sigurno jezipoo wrote:Jeli ovo sigurno ? Da sutra bezveze ne lutam.Plavih_11 wrote:Karte za utakmicu, za vlasnike godisnjih, su od ponedjeljka u 12:00 do utorka u 16:00.
- Havatar
#2378 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Mozda pise u 22 i 7 minutaLakat Jebić wrote:na vratima danas pise od 22.7.
-
po_reznac
#2379 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
plzen lagano nakon prvog poluvremena vodi 2-0 protiv bohemiansa
- DonVito
#2380 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Plavih_11 wrote:Nego, mi u utorak igramo sa Plzenom . Kakav crni HJK i Kjumi ili kako se vec zovu.
Upravo tako. Plzen ima rupa u odbrani a da su tu jos Kvesic i Zola ali
- MOSALJOZE
#2381 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Danas Adil na OBN-u kaze da bi volio da ih stisnemo prvih 10 minuta,ako prodje dobro je,ako ne zatvorit se.
-
am2804
#2382 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ova njihova petarda danas, brzo čovjeka vrati u realnost. Duplo su oni jači od Maribora.
Međutim, snovi i filmovi ne prestaju
Međutim, snovi i filmovi ne prestaju
-
Senad_Duster
#2383 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Valjda su se danas izmorili, ma prolazimo ba ljudi sta vam je !
- Charuga
- Globalni moderator
#2384 Re: FK Željezničar
Nedavno je UEFA objavila da ce ovogodisnji ucesnici drugog pretkola LP-a dobiti dodatnih 35.000 eura, sto bi ukupno bilo 375.000 eura za ucesce u drugom pretkolu.skenderija04 wrote:Sad o ekonomskom aspektu takmicenja. Postoji puno mitova koliko se zaradjuje u L.S. Ako sam dobro shvatio, dobija se 200.000 eura za ucesce kao sampion. Tu su jos i 140.000 ako se ispadne u pretkolima. Znaci i opet ponavljam ako sam dobro shvatio, 340,000 eura je maksimum. Ekipe koje udju u grupnu fazu dobiju 8,6 miliona.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
http://tvsa.ba/ba/vijesti/liga_prvaka_d ... liona_euraKoliki je značaj trećeg pretkola od ove sezone najbolji govori podatak da je UEFA podigla premije za ulazak u play - off, te će svaki od klubova koji uspije doći u četvrtu fazu kvalifikacija dobiti po 2,1 miliona eura, kako je prije nekoliko dana ekskluzivno javila agencija Anadolija (AA).
- Charuga
- Globalni moderator
#2385 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jaki su oni ko beton a i malo su nas podcjenili prvu utakmicu. Krenuli su da nas rano natrpaju ali zahvaljujuci Hadzicu nisu uspjeli u prvom poluvremenu. Poslije se kod njih uvukla nervoza ali su nam opet gurnuli cetri, zahvaljujuci malo i greskama nase odbrane. Igrali su poprilicno ofanzivno, sa ostavljanjem malo igraca nazad i tu su nam "dali" priliku da damo golove. Sumnjam da ce u Sarajevu ici tako na slijepo ali ce vjerovatno opet napasti od prve minute da sto prije rijese utakmicu.
Samo da nas ne obrukaju na Kosevu pa da ne bude uzalud onaj trud u Plzenu.
-
Senad_Duster
#2386 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Plavih_11 wrote:Jaki su oni ko beton a i malo su nas podcjenili prvu utakmicu. Krenuli su da nas rano natrpaju ali zahvaljujuci Hadzicu nisu uspjeli u prvom poluvremenu. Poslije se kod njih uvukla nervoza ali su nam opet gurnuli cetri, zahvaljujuci malo i greskama nase odbrane. Igrali su poprilicno ofanzivno, sa ostavljanjem malo igraca nazad i tu su nam "dali" priliku da damo golove. Sumnjam da ce u Sarajevu ici tako na slijepo ali ce vjerovatno opet napasti od prve minute da sto prije rijese utakmicu.
Oni su takva ekipa da ne znaju igrati defanzivno i ne znaju loptu cuvati, oni ce prvih 20 minuta stisnuti da zabiju golova da se rijese pritiska, a ako se odbranimo i slucajno zabijemo jedan go, onda ce stadion explodirati, i njima jos veci pritisak stvoriti i idemo dalje sto posto ljudi haloooo !
Allah dragi je uz nas !
- Faraone
#2387 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Do koliko se ove karte prodaju, od 12 pa do koliko? i kolika ce pomama biti, ne znam moram li odmah sutra doci da uzmem, posto nisam iz Sarajeva..
-
HARIS96
#2388 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jeste vidjeli kada smo igrali protiv Viktorije skoro svaki napad je bio uspjesan,jednostavno mozemo pobijediti na Kosevu samo ako budemo napadali ....Zajebano ce ovo da bude ! FORZA ZELJO !
- Tvrtko II Kotromanić
#2389 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
polako ljudi, Amar najbolje zna kako cemo krenuti u utakmicu
sto se mene tice, ja ne mogu docekati utorak, nervoza me vec puca
sto se mene tice, ja ne mogu docekati utorak, nervoza me vec puca
- MOSALJOZE
#2390 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Iako je velika zainteresiranost za utakmicu mislim da se neće odmah sutra prodati.Biće nešto ostavljeno i na dan utakmice.Faraone wrote:Do koliko se ove karte prodaju, od 12 pa do koliko? i kolika ce pomama biti, ne znam moram li odmah sutra doci da uzmem, posto nisam iz Sarajeva..
-
Philax
#2391 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Opet će Ado biti centralna figura utakmice, ali ovaj put neće primiti gol 
- Faraone
#2392 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ma ja to i ja kontam, pa ne dolazi BarcelonaMOSALJOZE wrote:Iako je velika zainteresiranost za utakmicu mislim da se neće odmah sutra prodati.Biće nešto ostavljeno i na dan utakmice.Faraone wrote:Do koliko se ove karte prodaju, od 12 pa do koliko? i kolika ce pomama biti, ne znam moram li odmah sutra doci da uzmem, posto nisam iz Sarajeva..
-
Incerum Canabea
#2393 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Bez obzira što su oni teški favoriti, bez obzira što će još i jače i smislenije napadati na Koševu, sad kad znaju protivnika mnogo bolje, što će se biti mnogo teže braniti kući, nego gore, što ono nije naša tipična utakmica, niti pristup, niti realizacija... ja kako god da sastavim računicu, nama je dovljno da damo dva gola više od njih i mi prolazimo.
Opet, moglo bi se i sa jednim više, al' da oni ne daju više od jednog. Mada, to je srklet. Zato bi najbolje bilo postaviti taktiku i igru tako da mi odmah damo dva gola, a da oni ne daju ni jedan.
Eto, kad mogu pojedini čitave godine pisat kako bi Amar trebao ovo ili ono, kako bi se trebale prijateljske utakmice igrati na sve ili ništa, kako treba Zebu ranije poslat u Split, a kapitena poslat na kaljenje u Travnik, mogu i ja iznejti ovu svoju ingenioznu opasku za našu igru u utorak. Eto, valjda Amar ovo čita, pa nek' me kontaktira, imam još nekih genijalnih zamisli po pitanju organizacije igre. A, upratio sam i da Jamak izlazi u Che, pa bi mogao koju i njemu šanut. Ipak je on nosioc Željine igre i prevaga koja znači prolaz.
Opet, moglo bi se i sa jednim više, al' da oni ne daju više od jednog. Mada, to je srklet. Zato bi najbolje bilo postaviti taktiku i igru tako da mi odmah damo dva gola, a da oni ne daju ni jedan.
Eto, kad mogu pojedini čitave godine pisat kako bi Amar trebao ovo ili ono, kako bi se trebale prijateljske utakmice igrati na sve ili ništa, kako treba Zebu ranije poslat u Split, a kapitena poslat na kaljenje u Travnik, mogu i ja iznejti ovu svoju ingenioznu opasku za našu igru u utorak. Eto, valjda Amar ovo čita, pa nek' me kontaktira, imam još nekih genijalnih zamisli po pitanju organizacije igre. A, upratio sam i da Jamak izlazi u Che, pa bi mogao koju i njemu šanut. Ipak je on nosioc Željine igre i prevaga koja znači prolaz.
-
Senad_Duster
#2394 Re: FK Željezničar
Pola sata u redu cek'o za kartu, ima da nas bude i 30 000 aBd !
- Lakat Jebić
#2395 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
ne pratis ti inace ovo, jelde?Incerum Canabea wrote:Bez obzira što su oni teški favoriti, bez obzira što će još i jače i smislenije napadati na Koševu, sad kad znaju protivnika mnogo bolje, što će se biti mnogo teže braniti kući, nego gore, što ono nije naša tipična utakmica, niti pristup, niti realizacija... ja kako god da sastavim računicu, nama je dovljno da damo dva gola više od njih i mi prolazimo.![]()
Opet, moglo bi se i sa jednim više, al' da oni ne daju više od jednog. Mada, to je srklet. Zato bi najbolje bilo postaviti taktiku i igru tako da mi odmah damo dva gola, a da oni ne daju ni jedan.![]()
- MOSALJOZE
#2396 Re: FK Željezničar
Mogu ti reći sad si me zadevero.Ma valjda će biti u ponedeljak.Senad_Duster wrote:Pola sata u redu cek'o za kartu, ima da nas bude i 30 000 aBd !
- anonimnaosoba
#2397 Re: FK Željezničar
Ima da bude! 
- stone island
#2398 Re: FK Željezničar
ja se nadam. to nam je jedina nasa, samo navijaci mogu dobiti ovu utakmicu, kao sto je bilo u plzenuSenad_Duster wrote:Pola sata u redu cek'o za kartu, ima da nas bude i 30 000 aBd !
-
Senad_Duster
#2399 Re: FK Željezničar
Sve zavisi koju tribinu ces ganjati, juga skoro sa sigurnoscu mogu reci da nece biti, a istok i zapad ce se moci naci, al' ako nastavi ovako Bgm i to ce onda biti pod upitnikom.MOSALJOZE wrote:Mogu ti reći sad si me zadevero.Ma valjda će biti u ponedeljak.Senad_Duster wrote:Pola sata u redu cek'o za kartu, ima da nas bude i 30 000 aBd !
EDIT: evo i dokaza ako je ko mislio da preuvelicavam
http://scsport.ba/vijest/58103.html
- agnostic_front
#2400 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Pa valjda nam je dovolja pobjeda od jedan razlike, ako bude manje golova nego tamo? Ili ja nešto ne čitam dobroIncerum Canabea wrote: ja kako god da sastavim računicu, nama je dovljno da damo dva gola više od njih i mi prolazimo.![]()
Opet, moglo bi se i sa jednim više, al' da oni ne daju više od jednog. Mada, to je srklet. Zato bi najbolje bilo postaviti taktiku i igru tako da mi odmah damo dva gola, a da oni ne daju ni jedan.![]()
Ja sam zadovoljan i sa remijem, ako ćemo od toga dobiti šta na koeficijentu?