Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- buzzer
#2376 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
i to s najboljim bih igracem je neukusno.... najboljeg su takvi kao ovi papetovi online tjelohranitelji samarima otjerali iz reprezentacije. a osvojio je samo 6 puta bundes ligu, cl, svjetski kup..... jedino mu fali jos izbor onog francuskog portala, kakoseonozove.... 
-
MightyMatch
#2377 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
buzzer wrote:i to s najboljim bih igracem je neukusno.... najboljeg su takvi kao ovi papetovi online tjelohranitelji samarima otjerali iz reprezentacije. a osvojio je samo 6 puta bundes ligu, cl, svjetski kup..... jedino mu fali jos izbor onog francuskog portala, kakoseonozove....
Nego jel ti to o Braci S ili Braci GG,treceg nema.
Najbolji BIH igrac je po UEFA a ne po tvom mahala centru za izopcavanje sa Francuskim dialektom.
- buzzer
#2378 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jeah! sad ce jos uefa, sve sa fifom, mosadom, unescom i nasom ukinuti takmicenja jer se najbolji biraju, a ne dokazuju osvojenim medaljama.MightyMatch wrote:buzzer wrote:i to s najboljim bih igracem je neukusno.... najboljeg su takvi kao ovi papetovi online tjelohranitelji samarima otjerali iz reprezentacije. a osvojio je samo 6 puta bundes ligu, cl, svjetski kup..... jedino mu fali jos izbor onog francuskog portala, kakoseonozove....@buzzer zvani tOcna informacija
![]()
Nego jel ti to o Braci S ili Braci GG,treceg nema.
Najbolji BIH igrac je po UEFA a ne po tvom mahala centru za izopcavanje sa Francuskim dialektom.
- burek_in_space
#2379 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bicete zamoljeni, obojica, da ne zatrpavate temu stvarima koje su do sada prezhvakane mali milion puta.
- So What!
- Tvrtko II Kotromanić
-
Timotije
#2382 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Lijepo
. Svaka cast Zenico!
- Kinaski
- Logovan
#2384 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Odlično. Sjajno. 
-
todd_smith
#2385 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo treba biti minimum od sada
- Faraone
#2386 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne bih se bas slozio da je zahirovic visak,momak igra u nizerazrednom ruskom timu,ali svejedno je dobar,po meni treba igrati od prve minute protiv grka,a i pape ga forsira,kada bi otisli u Brazil,on bi se prodao u neki jak klub iz liga petice,kao sto se recimo mandzukic na ljetosnjem euru na osnovu tri gola (2 irskoj i 1 italiji) prodao u Bayern,mada je igrao u wolfsburgu,ali sumnjam da bi se mrdnuo iz wolfa da nije dao ona tri gola,i slazem se sa komentarom nekog forumasa koji je na nekoj od prethodnih stranica rekao da je repka najbolje mjesto za "prodavanje" igraca.besic, svraka, sesar, zahirovic (prekobrojne sestice), kao i vrsajevic, sunjic i ibricic bi trebali ostati na sirem spisku, ali s njima treba porazgovsarati i objasniti im da trenutno drugi igraci imaju prednost u timu i da nastave sa zalaganjem za mjestom u timu.
-
mistek
#2387 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zahirović je najveći višak od svih nabrojanih. Bolji su i Svraka, i Sesar, i Bešić.
Zahiroviću je maksimum Terek u prvoj ruskoj.
- DonVito
#2388 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zahirovic jeste tanak destruktivac a sa loptom dupolo tanji ali nista bolju konkurenciju nema nazalost.mistek wrote:Zahirović je najveći višak od svih nabrojanih. Bolji su i Svraka, i Sesar, i Bešić.
Besic se jos trazi ni on sam ne zna koja mu je prirodna pozicija tj. prva, naravno da moze biti univerzalan ali treba imati onu glavnu a u njega su sve 33, 33, 33 % , treba mu vise iskustva na jednoj poziciji..
Sesar i Svraka su vise bi rekao konkurencija Medunjaninu nisu ni blizu klasicnog destruktivaca.
- MOSALJOZE
#2389 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa vidi on je "kupio" sušića utakmicom protiv grčke (28.8.2011/10 cini mi se na koševu tad je odigrao bez prijekorno)mistek wrote:Zahirović je najveći višak od svih nabrojanih. Bolji su i Svraka, i Sesar, i Bešić.
- samo_ti
#2390 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jedini koji su prvi visak su gore nabrojana dvojica, Svraka i Sesar, kojem je plafon igra u Zelji i Sarajevu u zadnjoj ligi Evrope.mistek wrote:Zahirović je najveći višak od svih nabrojanih. Bolji su i Svraka, i Sesar, i Bešić.
Kada odu u magicnu Tursku, tu ce da pokazu sav svoj talenat.
Nesto kao i golman Sehic
- MOSALJOZE
#2391 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
a zove ih zato jer su iz PL BIHsamo_ti wrote:Jedini koji su prvi visak su gore nabrojana dvojica, Svraka i Sesar, kojem je plafon igra u Zelji i Sarajevu u zadnjoj ligi Evrope.mistek wrote:Zahirović je najveći višak od svih nabrojanih. Bolji su i Svraka, i Sesar, i Bešić.
Nesto kao i golman Sehic
- bachje
#2392 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
koliko mrznje prema klubovima iz sarajeva i njihovim bivsim i sadanjim igracima. jedva ceka da nesto napise i jos se cerekasamo_ti wrote:Jedini koji su prvi visak su gore nabrojana dvojica, Svraka i Sesar, kojem je plafon igra u Zelji i Sarajevu u zadnjoj ligi Evrope.mistek wrote:Zahirović je najveći višak od svih nabrojanih. Bolji su i Svraka, i Sesar, i Bešić.
Nesto kao i golman Sehic
- samo_ti
-
Timotije
#2394 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo mora biti godina definitivnog uspjeha. I necu da cujem rijeci o nekakvom barazu, za to para, i pogotovo zivaca, nemam! Obezbijedio sam se za sva gostovanja u 2013, avionske karte su podhranjene na sigurno
(Riga, Bratislava, Vilnius
)
!
Ja vjerujem u nase momke, ne zelim i necu da spekulisem do zadnjeg momenta....
Ja vjerujem u nase momke, ne zelim i necu da spekulisem do zadnjeg momenta....
- buzzer
#2395 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sasvim je logično očekivati da reprezentacija Bosne i Hercegovine ode na Mundijal u Brazil, tvrdi strateg Lacija.
"Gledao sam reprezentaciju i moram reći da ostavlja dobar dojam. Treba je podržati još više i ne zadovoljiti se samo ovim što sada pruža. Ne smije vladati negativno nezadovoljstvo nego pozitivno, kako bi se postizali još bolji rezultati. Moja je filozofija - nikada ne ići na neriješeno nego uvijek na pobjedu bez obzira na to protiv koga se igra" - kaže Petković.
-
risingforce
#2396 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
...............................Dzeko – Ibisevic.............................
.....Lulic........................................................Stevanovic
............................Pjanic – Medunjanin..........................
Zukanovic............Spahic.........Bicakcic...................Mujdza
...............................Begovic....................................
Mislim da je ovo trenutno nasa najbolja moguca postava.
GOLMANI: Sto se golmana tice, tu nema nikakvih dilema, Begovic je zacementirao ovo mjesto do kraja svoje karijere, ne daj Boze samo nekih povreda. Avdukic je broj 2, sasvim dobar rezervni golman. Sehic je najavio odlazak iz Mersina, tako da se pozivu u reprezentaciju moze nadati samo ukoliko bude standardno branio za neki drugi klub.
DESNI BOK: Mensur Mujzda je pored Phillipa Lahma najbolji desni bek u prvom dijelu Bundeslige, momak koji svaki utakmicu pretrci vise od 10 km, u reprezentaciji nema konkurenciju. Avdija Vrsajevic je rezervna opcija, iako je slabo odigrao dosadasnje kvalifikacije, ali mislim da trenutno nemamo alternativu.
LIJEVI BOK: Sejad Salihovic je dobio priliku u Hoffenheimu da igra u prvih 11 i nije nimalo impresionirao. Sasvim prosjecan fudbaler sa bombom u lijevoj nozi. Desnom skoro da i ne zna sutnuti loptu. Mislim da u reprezentaciji ne moze igrati vise u prvih 11, pogotovo ne na ovoj poziciji, mada je prespor i za poziciju koju igra u Hoffenheimu (zadnji vezni). Ervin Zukanovic se pokazao kao izuzetno pouzdan igrac, mislim da je transferom u Gent napravio pravu stvar i da ce selektor u njemu naci dugorocno rjesenje za lijevi bok, mislim da smo u Zukanovicu dobili novog Sasu Papca. Odlican igrac.
STOPERI Mislim da Spahic ima konacno dobre partnere na ovoj poziciji, mada je Vranjes igrao malo ili nikako u prvom dijelu Ruske lige za Krasnodar. Iako su nasi mediji provukli informaciju da je United zainteresovan, ispostavilo se da to nije ni blizu istine, jer je Vranjes sigurno napravio korak unazad u karijeri prelaskom u Alaniju koja je jednom nogom vec u 2.ruskoj ligi. Po meni, mnogo bolja opcija je najbolje ocjenjeni fudbaler 2.njemacke lige, Ermin Bicakcic, momak koji igra u velikoj formi sto dokazuje i zainteresovanost bundesligasa Hannovera i Mainza za njegove usluge. BIcakcic u januaru puni tek 23 godine i mislim da ima potencijal Hibica, Konjica ili Spahica, da na ovom mjestu u reprezentaciji ostane dugi period. Nadam se da je i Susic prepoznao njegov kvalitet te da ce dobiti poziv za prijateljsku protiv Slovenije. Pandza se jos uvijek oporavlja, a o igracima tipa Mravca ne treba vise ni razmisljati. Kolasinac i Sead Hajrovic ne smiju biti zaboravljeni, treba pomno pratiti njihov razvoj.
DESNO KRILO : Odlicne vijesti za reprezentaciju smo dobili iz Seville, Stevanovic je jedan od najperspektivnijih BH fudbalera. Dugo smo bili bez klasicnog desnog krila (jos od vremena Mirsada Beslije, mada je Miroslav 5 puta kvalitetniji fudbaler) i prelaskom Stevanovica u Sevillu je Susic "natjeran" na jos ofanzivniju postavku igre sa Stevom unutra. Po nuzdi k'o rezerva moze pomoci opet Vrsajevic. Ne znam kakva je situacija sa Izetom Hajrovicem, on je takodjer odlican fudbaler, sigurno da moze pomoci na krilnim pozicijama.
LIJEVO KRILO: Senad Lulic ne igra u nekoj formi, ali je potreban reprezentaciji bas na poziciji lijevog krila, gdje moze puno toga napraviti. Nadamo se da cemo kroz par godina na krilnim pozicijama moci vidjeti i "balkanskog Messija", Alena Halilovica..
ZADNJI VEZNI: Generalno, mislim da imamo velikih problema sa defanzivnim veznim igracima. Zahirovic, iako je odlicno odigrao dosadasnje kvalifikacije, u Spartaku nije standardan u prvih 11, tako da mislim da se na njega ne moze ozbiljno racunati dok ne promjeni klub, jer sigurno da za nacionalnu selekciju ne moze igrati rezerva Ruskog drugoligasa. Haris Medunjanin je postao jedan od glavnih igraca u Gazientepu, mada mislim da je on osuđen na klupu u reprezentaciji na duzi period, zato sto imamo previse ofanzivnih igraca, a Haris nije tipican zadnji vezni igrac, u Gazientepu igra ofanzivnog veznog. Tako da mislim da na toj poziciji zadnjeg veznog trebamo igraca tipa Zlatana Bajramovica ili Elvira Rahimica.. Sesar, Svraka, Vrancic i igraci tog kalibra nisu nikakvo rjesenje. Besic je standardan u Ferencvarosu ali uglavnom na poziciji stopera.
CENTRALNI VEZNI Mislim da je Zvjezdan Misimovic izgubio mjesto u prvih 11 u reprezentaciji, jednostavno za njega vise nema mjesta u ovoj postavci, a i transfer Zvjezdana u Kinu govori o silaznoj putanji karijere ovog majstora. Mali Princ, Pjanic je trenutno nas najbolji fudbaler, ocekujemo prelazak u Barcelonu ili neki drugi veliki klub. Spomenut cu jos Ibricica kao neku 3424. opciju.. Mslim da Zvjezdan moze pomoci u nekim utakmicama, malo tezim, da igra umjesto Ibisevica odmah iza Dzeke, radi zadnjeg pasa, mada je Pjanic sazrio kao igrac, a mozda bi i steta bila igrati povucenije bez Vedada, jer je nasa reprezentacija upravu u ofanzivi trenutno jedna od najjacih u Evropi.
NAPAD Nema nikakvih dilema. Ibisevic i Dzeko, imamo napadace koji su medju najefikasnijim u Evropi u ovom trenutku. Sto se tice rezervi, Muslimovic igra odlicno, ne znam da li ga je Susic defintivno otpisao.. Mislim da je odlican trenutak(prijateljska s slovenijom) da Susic isproba i mladog Milana Đurica, treba nam na klupi jedan takav napadac kada stvari podju po zlu..EDIT : Totalno sam zaboravio na Seferovica, jedan forumas me podsjetio, tako da s obzirom da Đuric slabo igra u Cremoseseu, Seferovic bi bio bolja opcija.
.....Lulic........................................................Stevanovic
............................Pjanic – Medunjanin..........................
Zukanovic............Spahic.........Bicakcic...................Mujdza
...............................Begovic....................................
Mislim da je ovo trenutno nasa najbolja moguca postava.
GOLMANI: Sto se golmana tice, tu nema nikakvih dilema, Begovic je zacementirao ovo mjesto do kraja svoje karijere, ne daj Boze samo nekih povreda. Avdukic je broj 2, sasvim dobar rezervni golman. Sehic je najavio odlazak iz Mersina, tako da se pozivu u reprezentaciju moze nadati samo ukoliko bude standardno branio za neki drugi klub.
DESNI BOK: Mensur Mujzda je pored Phillipa Lahma najbolji desni bek u prvom dijelu Bundeslige, momak koji svaki utakmicu pretrci vise od 10 km, u reprezentaciji nema konkurenciju. Avdija Vrsajevic je rezervna opcija, iako je slabo odigrao dosadasnje kvalifikacije, ali mislim da trenutno nemamo alternativu.
LIJEVI BOK: Sejad Salihovic je dobio priliku u Hoffenheimu da igra u prvih 11 i nije nimalo impresionirao. Sasvim prosjecan fudbaler sa bombom u lijevoj nozi. Desnom skoro da i ne zna sutnuti loptu. Mislim da u reprezentaciji ne moze igrati vise u prvih 11, pogotovo ne na ovoj poziciji, mada je prespor i za poziciju koju igra u Hoffenheimu (zadnji vezni). Ervin Zukanovic se pokazao kao izuzetno pouzdan igrac, mislim da je transferom u Gent napravio pravu stvar i da ce selektor u njemu naci dugorocno rjesenje za lijevi bok, mislim da smo u Zukanovicu dobili novog Sasu Papca. Odlican igrac.
STOPERI Mislim da Spahic ima konacno dobre partnere na ovoj poziciji, mada je Vranjes igrao malo ili nikako u prvom dijelu Ruske lige za Krasnodar. Iako su nasi mediji provukli informaciju da je United zainteresovan, ispostavilo se da to nije ni blizu istine, jer je Vranjes sigurno napravio korak unazad u karijeri prelaskom u Alaniju koja je jednom nogom vec u 2.ruskoj ligi. Po meni, mnogo bolja opcija je najbolje ocjenjeni fudbaler 2.njemacke lige, Ermin Bicakcic, momak koji igra u velikoj formi sto dokazuje i zainteresovanost bundesligasa Hannovera i Mainza za njegove usluge. BIcakcic u januaru puni tek 23 godine i mislim da ima potencijal Hibica, Konjica ili Spahica, da na ovom mjestu u reprezentaciji ostane dugi period. Nadam se da je i Susic prepoznao njegov kvalitet te da ce dobiti poziv za prijateljsku protiv Slovenije. Pandza se jos uvijek oporavlja, a o igracima tipa Mravca ne treba vise ni razmisljati. Kolasinac i Sead Hajrovic ne smiju biti zaboravljeni, treba pomno pratiti njihov razvoj.
DESNO KRILO : Odlicne vijesti za reprezentaciju smo dobili iz Seville, Stevanovic je jedan od najperspektivnijih BH fudbalera. Dugo smo bili bez klasicnog desnog krila (jos od vremena Mirsada Beslije, mada je Miroslav 5 puta kvalitetniji fudbaler) i prelaskom Stevanovica u Sevillu je Susic "natjeran" na jos ofanzivniju postavku igre sa Stevom unutra. Po nuzdi k'o rezerva moze pomoci opet Vrsajevic. Ne znam kakva je situacija sa Izetom Hajrovicem, on je takodjer odlican fudbaler, sigurno da moze pomoci na krilnim pozicijama.
LIJEVO KRILO: Senad Lulic ne igra u nekoj formi, ali je potreban reprezentaciji bas na poziciji lijevog krila, gdje moze puno toga napraviti. Nadamo se da cemo kroz par godina na krilnim pozicijama moci vidjeti i "balkanskog Messija", Alena Halilovica..
ZADNJI VEZNI: Generalno, mislim da imamo velikih problema sa defanzivnim veznim igracima. Zahirovic, iako je odlicno odigrao dosadasnje kvalifikacije, u Spartaku nije standardan u prvih 11, tako da mislim da se na njega ne moze ozbiljno racunati dok ne promjeni klub, jer sigurno da za nacionalnu selekciju ne moze igrati rezerva Ruskog drugoligasa. Haris Medunjanin je postao jedan od glavnih igraca u Gazientepu, mada mislim da je on osuđen na klupu u reprezentaciji na duzi period, zato sto imamo previse ofanzivnih igraca, a Haris nije tipican zadnji vezni igrac, u Gazientepu igra ofanzivnog veznog. Tako da mislim da na toj poziciji zadnjeg veznog trebamo igraca tipa Zlatana Bajramovica ili Elvira Rahimica.. Sesar, Svraka, Vrancic i igraci tog kalibra nisu nikakvo rjesenje. Besic je standardan u Ferencvarosu ali uglavnom na poziciji stopera.
CENTRALNI VEZNI Mislim da je Zvjezdan Misimovic izgubio mjesto u prvih 11 u reprezentaciji, jednostavno za njega vise nema mjesta u ovoj postavci, a i transfer Zvjezdana u Kinu govori o silaznoj putanji karijere ovog majstora. Mali Princ, Pjanic je trenutno nas najbolji fudbaler, ocekujemo prelazak u Barcelonu ili neki drugi veliki klub. Spomenut cu jos Ibricica kao neku 3424. opciju.. Mslim da Zvjezdan moze pomoci u nekim utakmicama, malo tezim, da igra umjesto Ibisevica odmah iza Dzeke, radi zadnjeg pasa, mada je Pjanic sazrio kao igrac, a mozda bi i steta bila igrati povucenije bez Vedada, jer je nasa reprezentacija upravu u ofanzivi trenutno jedna od najjacih u Evropi.
NAPAD Nema nikakvih dilema. Ibisevic i Dzeko, imamo napadace koji su medju najefikasnijim u Evropi u ovom trenutku. Sto se tice rezervi, Muslimovic igra odlicno, ne znam da li ga je Susic defintivno otpisao.. Mislim da je odlican trenutak(prijateljska s slovenijom) da Susic isproba i mladog Milana Đurica, treba nam na klupi jedan takav napadac kada stvari podju po zlu..EDIT : Totalno sam zaboravio na Seferovica, jedan forumas me podsjetio, tako da s obzirom da Đuric slabo igra u Cremoseseu, Seferovic bi bio bolja opcija.
Last edited by risingforce on 04/01/2013 11:51, edited 1 time in total.
- Ajatolah_
#2397 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@risingforce, kakav crni Medunjanin... Ja bih najradije vidio Kolašinca na poziciji zadnjeg veznog, ako je on uopšte u igri, pošto mu je to uz štopera prirodna pozicija. Na poziciji beka bih vjerovatno opet išao sa isprobanim Salihovićem, znam da ni to nije baš najsretnije rješenje, ali jebi ga. To kažem zato što bih Zukanovića stavio kao štopera uz Spahu, iz razloga što je najviši od svih ponuđenih, a to je bitno protiv Grka. Dakle, ovako nešto:
...................Ibišević.....Džeko
.Lulić...................Pjanić.............Stevanović
.......................Kolašinac
Salihović....Zukanović.....Spahić........Mujdža
........................Begović
Treba u Sloveniji dati Zukanoviću i Bičakčiću po poluvrijeme, pa da ih vidimo.
Misketa treba preseliti na klupu, bez obzira na Kinu. Ulazi u godine, a dobrim dijelom je i do njega, jednostavno ne pruža više partije kao prije. Imamo Pjanića koji igra odlično, mlad je pa bi trebalo da samo napreduje, pravi je trenutak da preuzme Misketovu ulogu.
Misketa treba preseliti na klupu, bez obzira na Kinu. Ulazi u godine, a dobrim dijelom je i do njega, jednostavno ne pruža više partije kao prije. Imamo Pjanića koji igra odlično, mlad je pa bi trebalo da samo napreduje, pravi je trenutak da preuzme Misketovu ulogu.
-
risingforce
#2398 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Medunjanin je provjeren igrac, mada, rekao sam, nema mjesta u prvih 11, jer on nije klasnicni zadnji vezni, ali i to je bolje rjesenje od Salihovica (jedan od najgorih igraca 1. dijela Bundeslige), Zahirovica itd. Kakav Kolasinac ? Momak ima tek 19 godina, tek 3-4 nastupa za prvi tim Schalkea, a ti bi njega kao zadnjeg veznog gdje ima iskustva koliko Edin Dzeko u odbrani..? O njemu mozemo pricati tek kada bude standardan bilo u Schalkeu ili nekom drugom klubu. Mislim da je on trenutno puno blizi U21 reprezentaciji, naravno kada/ako rijesi sve oko papirologijeEdoI wrote:@risingforce, kakav crni Medunjanin... Ja bih najradije vidio Kolašinca na poziciji zadnjeg veznog, ako je on uopšte u igri, pošto mu je to uz štopera prirodna pozicija. Na poziciji beka bih vjerovatno opet išao sa isprobanim Salihovićem, znam da ni to nije baš najsretnije rješenje, ali jebi ga. To kažem zato što bih Zukanovića stavio kao štopera uz Spahu, iz razloga što je najviši od svih ponuđenih, a to je bitno protiv Grka. Dakle, ovako nešto:
- Ajatolah_
#2399 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Medunjanin je loš u defanzivi, mislim da bi po tom pitanju i Zahirović obavio bolji posao. Bolje nam je oslabiti napad nego odbranu, jer protiv Grčke remi nije katastrofa, dok bi nas poraz dobro unazadio. A i Zukanović zna igrati zadnjeg veznog, moglo bi se igrati s njim i Salihovićem na beku:
..................Zukanović
Salihović....Spahić......Bičakčić....Mujdža
Ili
.....................Zahirović
Zukanović....Spahić......Bičakčić....Mujdža
Ali ja bih se držao Zukanovića kao štopera, ponavljam, ima visinu i brzinu.
Šta je sa Rahimićem? Nije se ni on oprostio.
Ne znam, meni je iskreno sve bolje od Medunjanina.
..................Zukanović
Salihović....Spahić......Bičakčić....Mujdža
Ili
.....................Zahirović
Zukanović....Spahić......Bičakčić....Mujdža
Ali ja bih se držao Zukanovića kao štopera, ponavljam, ima visinu i brzinu.
Šta je sa Rahimićem? Nije se ni on oprostio.
Ne znam, meni je iskreno sve bolje od Medunjanina.
- MOSALJOZE
#2400 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jednostavno misimovic nije kao što je bio kada bi on izašao iz prvih 11 sve bi ostalo na pjanicu.Dakle pjanke bi morao iznjeti cijeli teret kvalifikacija jer "nema" ko drugi dijeliti lopte.Po meni je mire glavni naš igrač i vjerovatno će biti u narednih 10 godina Misimović nije za staro gvoždze ali nije ni u formi a u reprezenaticiji bolje da igraju standardni u svojim klubovima.risingforce wrote:Medunjanin je provjeren igrac, mada, rekao sam, nema mjesta u prvih 11, jer on nije klasnicni zadnji vezni, ali i to je bolje rjesenje od Salihovica (jedan od najgorih igraca 1. dijela Bundeslige), Zahirovica itd. Kakav Kolasinac ? Momak ima tek 19 godina, tek 3-4 nastupa za prvi tim Schalkea, a ti bi njega kao zadnjeg veznog gdje ima iskustva koliko Edin Dzeko u odbrani..? O njemu mozemo pricati tek kada bude standardan bilo u Schalkeu ili nekom drugom klubu. Mislim da je on trenutno puno blizi U21 reprezentaciji, naravno kada/ako rijesi sve oko papirologijeEdoI wrote:@risingforce, kakav crni Medunjanin... Ja bih najradije vidio Kolašinca na poziciji zadnjeg veznog, ako je on uopšte u igri, pošto mu je to uz štopera prirodna pozicija. Na poziciji beka bih vjerovatno opet išao sa isprobanim Salihovićem, znam da ni to nije baš najsretnije rješenje, ali jebi ga. To kažem zato što bih Zukanovića stavio kao štopera uz Spahu, iz razloga što je najviši od svih ponuđenih, a to je bitno protiv Grka. Dakle, ovako nešto: