a ti...za onaj jutrosnji bezobrazluk i stres...sjooooooooooobez_ideje wrote:Hvala svima![]()
ma kakvi skroz nakratko.....mene kad bi bez ovog "repa" ostavili....ja ne znam kako bi kroz zivot isla![]()
![]()
![]()
duzinu max 4-5 cm.......,reci cu nek mi s prijeda izvede neku kerefeku.....
Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
Moderator: anex
- muz66
#2376 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
- alica.k
#2377 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
bezidejna, moras jednom u zivotu probat nesto drasticno 
napravi undercut
ja se jos razmisljam da li da se ovak osisam....mislim da moras imat prelijepo lice da mozes to isfurat...

a i malo mi fali duga kosa
napravi undercut
ja se jos razmisljam da li da se ovak osisam....mislim da moras imat prelijepo lice da mozes to isfurat...

- bez_ideje
#2378 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
ne vidi se slikaalica.k wrote:bezidejna, moras jednom u zivotu probat nesto drasticno
napravi undercut
I ne nagovaraj me na belaj...
- alica.k
#2379 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav

ili mozda jos drasticnije!

nije bona belaj, nego kad ces probavat ove stvari ako ne sad
najlakse je rep svezat
- bez_ideje
#2380 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
1.bilo je 8:40muz66 wrote:a ti...za onaj jutrosnji bezobrazluk i stres...sjooooooooooobez_ideje wrote:Hvala svima![]()
ma kakvi skroz nakratko.....mene kad bi bez ovog "repa" ostavili....ja ne znam kako bi kroz zivot isla![]()
![]()
![]()
2.fino si rekao da ne spavas
3.sta radis na temi o frizurama kad kose nemas
4.sukladno sa ovim pod 3.sticem dojam da me ponovo uhodis
5.ma sav si se štresiro,ne treba ti.........
- bez_ideje
#2382 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
uuu ova druga mi se svidja plaho.........alica.k wrote:
ili mozda jos drasticnije!
nije bona belaj, nego kad ces probavat ove stvari ako ne sad
najlakse je rep svezat
pomalo ,bejbi steps......emocionalno sam vezana za ovu svoju kosu.....
prvo da malo skratim....
a drasticni plan ce da se sprovede na drugom dijelu tijela
- muz66
#2383 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
1a. to je ranobez_ideje wrote:1.bilo je 8:40muz66 wrote:a ti...za onaj jutrosnji bezobrazluk i stres...sjooooooooooobez_ideje wrote:Hvala svima![]()
![]()
![]()
2.fino si rekao da ne spavas
3.sta radis na temi o frizurama kad kose nemas
4.sukladno sa ovim pod 3.sticem dojam da me ponovo uhodis![]()
5.ma sav si se štresiro,ne treba ti.........
2a. naravno, da ti ne bih dao razlog da se nasabahu nasladjujes
3a. imam kosu, samo je kratka
4a. uhodim
5a. stres samo kiflice mogu izlijeciti
- bez_ideje
#2384 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Kvragu alica,sad razmisljam o jednom malom

- alica.k
#2385 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
mi lajkiii
nedavno sam kod svoje frizerke gledala sestrinu prijateljicu kak se tako sisa btw. zato se i meni mota po glavi.
edit: i ako ne valja, ma narasceeee
nedavno sam kod svoje frizerke gledala sestrinu prijateljicu kak se tako sisa btw. zato se i meni mota po glavi.
edit: i ako ne valja, ma narasceeee
- male_okice
#2386 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
sorry ali sto je meni ovaj undercut grozan, hajd iole kad je kratka kosa, ali kad je skroz duga ono bas i onda obriju jedan dio glave
sta ce raditi sa tim kad za 6 mjeseci prodje moda takva? hodati celava? ne znam ali ako bezidejna bas razmisljas ozbiljno o kratkoj kosi imas tako lijepih frizurica i bez ekstrema ovakvih.
-
saga
#2387 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Hjoj, ja sam se od svoje najduže kose ikad ošišala na keca (dobro... meni je to bilo plaho dugo, al je bila čini mi se upola kraća nego kod bez_ideje)
Bila sam ko gola prvih par sedmica... posebno što ranije nikad, ali baš nikad, nisam vezala kosu van kuće... a sad odjednom je neejma :p dobro za samopouzdanje doduše
Elem, sad mi se tjeme nešto zeznulo... valjda je jadno bilo previše izloženo svemu, od sunca pa nadalje... pa je puštam, evo se nisam šišala više od mjesec dana, možda i 2... uskoro će bit vakat i za frizera, da ovo malo uobliči, a baš mi se ne da ići nakon pauze od godinu dana, cc
Imate kakve primjere za frizure za kosu od 3-4-5cm ili da k'o po običaju odem i kažem, de uradite nešto od ove glave
Bila sam ko gola prvih par sedmica... posebno što ranije nikad, ali baš nikad, nisam vezala kosu van kuće... a sad odjednom je neejma :p dobro za samopouzdanje doduše
Elem, sad mi se tjeme nešto zeznulo... valjda je jadno bilo previše izloženo svemu, od sunca pa nadalje... pa je puštam, evo se nisam šišala više od mjesec dana, možda i 2... uskoro će bit vakat i za frizera, da ovo malo uobliči, a baš mi se ne da ići nakon pauze od godinu dana, cc
Imate kakve primjere za frizure za kosu od 3-4-5cm ili da k'o po običaju odem i kažem, de uradite nešto od ove glave
- alica.k
#2388 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
svijet je lopta sarena 
- male_okice
#2389 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
saga wrote:Hjoj, ja sam se od svoje najduže kose ikad ošišala na keca (dobro... meni je to bilo plaho dugo, al je bila čini mi se upola kraća nego kod bez_ideje)![]()
Bila sam ko gola prvih par sedmica... posebno što ranije nikad, ali baš nikad, nisam vezala kosu van kuće... a sad odjednom je neejma :p dobro za samopouzdanje doduše![]()

-
saga
#2390 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Bit će vjerovatno 'vako nešto ko ova druga... samo moram još sačekat da mi se kosa 'spusti'... strši i dalje uspravno skroz, a ima barem 3 cm...
Je l' mi vjerujete da nikad (osim ovo zadnji put kad se šišah na keca) nisam otišla kod frizera i rekla ošišaj me tako i tako. Vazda sam išla kod jednog čovjeka koji me vazda i šišao kako se njemu ćefne. Od onog oćemol na kratko nekad u osnovnoj i mog klimanja glavom, do tog da mi je on sam od sebe puštao kosu nekad pred kraj srednje. Ja samo odem, sjednem i klimam glavom. Doduše, dosadilo mi bilo to puštanje, pa kad on sjecne 1cm, ja kažem viiše... al' to je sve
Ja uvijek bila zadovoljna
- male_okice
#2391 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
saga wrote:![]()
Bit će vjerovatno 'vako nešto ko ova druga... samo moram još sačekat da mi se kosa 'spusti'... strši i dalje uspravno skroz, a ima barem 3 cm...
Je l' mi vjerujete da nikad (osim ovo zadnji put kad se šišah na keca) nisam otišla kod frizera i rekla ošišaj me tako i tako. Vazda sam išla kod jednog čovjeka koji me vazda i šišao kako se njemu ćefne. Od onog oćemol na kratko nekad u osnovnoj i mog klimanja glavom, do tog da mi je on sam od sebe puštao kosu nekad pred kraj srednje. Ja samo odem, sjednem i klimam glavom. Doduše, dosadilo mi bilo to puštanje, pa kad on sjecne 1cm, ja kažem viiše... al' to je sve
haha... joj dobra si
- tinchy
#2392 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
male_okice wrote:saga wrote:![]()
haha... joj dobra sija obavezno nadjem sliku i frizuru i odnesem frizerki i onda ona kaze joj nemoj ovako moraces stalno fenirati hajmo ovako i onda negdje nadjemo se na pola puta...i svi budemo srecni
Mene vala nikad nisu frizerke znale ošišati kad kažem k'o sa neke slike.
Zato u poslednje tri godine idem jednom frizeru, al' ne tako često pa me napadne svaki put, i jedino on nikad, ali nikad na moju tanku kosu nije koristio trimer (što mi je bilo za pohvalu jer su ove ažbahe do tad napravile havariju od moje nekadašnje guste kose). Sad odem, i kažem sve što je ispucalo skini, i onda on oblikuje slojeve, pošto mi je kosa kovrčava, i ja zadovoljna
-
girl
#2393 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
a bas izgleda dobro ovo s trakom. probat cu i ja danas , nemam trake a carapa se nisam sjetila

- adis.p
#2394 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Imal neko od muskih ovdje?
Jel ima neko cudo u fazonu kao gel, al ne treba mi gel.. nego da kad namazes kosu, da se ne stvrdne, da bude normalna, al da je mogu fino oblikovat i kad je nekako nagodim, da tako i ostane.. valjda me kontate xD

- prilagodjena
#2395 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
probaj sa pjenom,ne ukoči kosu a pomaže pri oblikovanjuadis.p wrote:Imal neko od muskih ovdje?Jel ima neko cudo u fazonu kao gel, al ne treba mi gel.. nego da kad namazes kosu, da se ne stvrdne, da bude normalna, al da je mogu fino oblikovat i kad je nekako nagodim, da tako i ostane.. valjda me kontate xD
![]()
![]()

- adis.p
#2396 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
A kad je oblikujes na jedan nacin, jel mozes nakon par sati 'proc' rukom kroz kosu i opet nagodit kako hoces?

- me22
#2397 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
ili vosak mozda
ako neces da ti bude "stvrdnuto"

- prilagodjena
#2398 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
može ako ne pretjeraš s pjenomadis.p wrote:A kad je oblikujes na jedan nacin, jel mozes nakon par sati 'proc' rukom kroz kosu i opet nagodit kako hoces?![]()
može i vosak kako me reče ali on masti kosu...sve zavisi kakav izgled želiš
- adis.p
#2399 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Probat cu prvo vosak, jer je on nekako 'muski'
, aa ako ne bude to to.. onda uzimam pjenu
ii hvala vam puno

p.s.
http://www.frizure-i-nega-kose.com/vosak-za-kosu.html Mislim da je to sto meni treba, samo sto je ovdje objasnjeno na zenskoj frizuri, al isti djavo

p.s.
http://www.frizure-i-nega-kose.com/vosak-za-kosu.html Mislim da je to sto meni treba, samo sto je ovdje objasnjeno na zenskoj frizuri, al isti djavo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status