poklon bon dat ce ga meni
cijeli frizerski tretman je dobila za neki od rodjendana.. -mada sam o tom opet razmisljala..
slanu sobu i masazu joj kupovala poklonila je to nekom
helem teska zena za udovoljit
pokloni joj jedan dan sa sobom...skontaj par aktivnosti koje cete uraditi (rucak, frizer, masaza sta vec voli) i provedite ga zajedno...napravi joj kao neki gift certifikate...ja bih to uradila da sam blizu svoje mame..Irm@ wrote:to mi je mama![]()
poklon bon dat ce ga meni![]()
cijeli frizerski tretman je dobila za neki od rodjendana.. -mada sam o tom opet razmisljala..
slanu sobu i masazu joj kupovala poklonila je to nekom![]()
helem teska zena za udovoljit![]()
![]()
Irm@ wrote:ljudi i zenesta da kupim mami za 8 mart..
znaci sve sto joj se moglo kupiti kupljeno je i za martove i rodjendane itd..
ugl cvijece ne (nije od tog uzgajanja) od odjece hem mi je bezveze jer joj stalno neku odjecu kupujem.. zet (dragi) ce joj kupiti parfem jer joj on uvijek odvojeno a ja kao kcerka odvojeno..tako da parfem otpada..prosvijetlite me..
takodjer novcanik joj je kupljen za rodjendan..a torba nedavno eto tek tako..
bas nemam pojma sta cu
joj, moja mama je ista.Irm@ wrote:da moze autom bi u kancelariju usla![]()
ukratko zna je u srednjim godinama (sa naznakama klimaksa - ali o tome drugi put)i jaaako joj je tesko ugoditi (ja cesto kazem da bi i dijamantu nasla zamjerku)
i ja sam bas vise bez ideja
znaci nije samo moja takvaIrm@ wrote:da moze autom bi u kancelariju usla![]()
ukratko zna je u srednjim godinama (sa naznakama klimaksa - ali o tome drugi put)i i jaaako joj je tesko ugoditi (ja cesto kazem da bi i dijamantu nasla zamjerku) ja sam bas vise bez ideja
Garmond..moee wrote:Jos jedno pitanje...mislim da je bilo negdje (mozda cak i na ovoj temi, ali mi se neda citati 90+ strana). Gdje se u Sa moze izraditi odredjena fotografija xy dimenzija i da se ista pretvori u puzzle?
Treba biti poklon, a nemam puno vremena...pls odg ako neko zna...
nađi neku fotografiju (staru, porodičnu) ili vas dvije ili čitave porodice i isprintaj je na platnu u BlackBox - u kod VrazoveIrm@ wrote:to mi je mama![]()
poklon bon dat ce ga meni![]()
slanu sobu i masazu joj kupovala poklonila je to nekom![]()
helem teska zena za udovoljit![]()
![]()
a od firme dobije svako malo satalica.k wrote:joj, moja mama je ista.Irm@ wrote:da moze autom bi u kancelariju usla![]()
ukratko zna je u srednjim godinama (sa naznakama klimaksa - ali o tome drugi put)i jaaako joj je tesko ugoditi (ja cesto kazem da bi i dijamantu nasla zamjerku)
godinama joj pokusavam kupiti dobar poklon za osmi mart, rodjendan, bilo sta gdje se daju pokloni i jos nisam ubola.
sta god joj kupim, ona odglumi da joj se svidja al po faci se vidi da joj nije nes...
i ne samo to, nosi moju odjecu (aj nou), al zato ja joj kupim isti dzemper ko svoj koji je do iznemoglosti nosila, i odjednom ga vise nikad ne obuce...
sad ja fino nju za rucicu i dam joj da bira.
nego, nosi li tvoja mama satove? neki lijep, zenstven.
Imam istu takvu mamu, i kad joj moram nesto kupiti raspametim se. Ako ti mama voli broseve, mozda to nije los poklon, ha?Irm@ wrote:hvala vam samo nastavite mooolim vas![]()
ima jaaaako puno nakita tako da nista od tog ne bih..
dosad sam izmedju tretmana u frizerskom i koznih rukavica..ali nije mi to to
Evo ga, super poklon mami za 8.mart. Parking mjesto kod holidej ina, a niko da se sjetiMichun wrote:Treba li kome parking mjesto kod holidej ina za mart, april, maj. Cijena na pp.
Ma nije njima do poklona vec da vide da neko misli na njih i vodi brigu o njima. Pa malo izvolijevaju. Dakle, cvijece, neka sitnica, popricati, malo "draga mamice" i slicno, mozda napraviti rucak umjesto poklona i mislim da je to toalica.k wrote:joj, moja mama je ista.Irm@ wrote:da moze autom bi u kancelariju usla![]()
godinama joj pokusavam kupiti dobar poklon za osmi mart, rodjendan, bilo sta gdje se daju pokloni i jos nisam ubola.
sta god joj kupim, ona odglumi da joj se svidja al po faci se vidi da joj nije nes...
i ne samo to, nosi moju odjecu (aj nou), al zato ja joj kupim isti dzemper ko svoj koji je do iznemoglosti nosila, i odjednom ga vise nikad ne obuce...
Evo da se malo umiješam, i ja sam nečija mama i čini mi se da sam slična tvojoj mami,alica.k wrote:joj, moja mama je ista.Irm@ wrote:da moze autom bi u kancelariju usla![]()