Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SmokingMan

#2376 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

E moj refko i djeca ti se smiju... :lol:
nema me tamo

#2377 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

-LIBERO- wrote:Ljuti se ili ne, ti pojma nemas sa tematikom onda.
Ok, ako je prva utakmica na Kosevu bila limunada na tribinama, sta su to ovi 'dizaci parole' priredili fanaticno i ultras u revansu?

Zapravo, nema potrebe da odgovaras. Ocito si tanak, bez uvrede, sa ovom tematikom. Sto je ok. :thumbup:

Priredili bi realno da ih nije policija zajebala..

I to vjerovatno duplo skuplju koreo nego mi..

Samo gledam evo slike iz Gladbaha bgm na tribini im je 3 il 4 prave Hz majice, marama isto.. :-D

Od šalova jedino oni s pijace i iz fan shopa cini mi se..
nebitan lik

#2378 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

Daj da vidim te slike majci tj link ako nije frka na pm! Sto se tice svaba inaju dosta ozbiljnije ekipe od nas sto se fajta tice mada to nije nista cudno
nema me tamo

#2379 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

leškarenje wrote:Sta ih je zajebala policija,ako mislis na sinocnju utakmicu ?

Zbog toga su dizali ovo Fuck Uefa..
Zabranili im Koreo..

Žao mi ih je što se toga tice..
Kad shvatis koliko je para potrošeno i vremena..
nema me tamo

#2380 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

nebitan lik wrote:Daj da vidim te slike majci tj link ako nije frka na pm! Sto se tice svaba inaju dosta ozbiljnije ekipe od nas sto se fajta tice mada to nije nista cudno

http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi ... 552&st=264

Listaj prema dole i vidjeces..
fosil

#2381 Re: Horde Zla

Post by fosil »

Bilo je u njihovom fan housu nekakvih celavaca, bar mi buraz prica. Inace tih nema u fan housu. Mozda zbog Dresdena??
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2382 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Sigurno bi uradili skuplju koreografiju. Al' to nije jedini prikaz ultras subkulture. ...a oni po meni nista nisu posebno, da bi mogli nekoga prozivati, prikazali u ovom dvomecu. Cak sta vise.
Za obiljezja i majice se ne slazem. Bilo je dijaspore, ocito...ali i jaka postava HZ i UD. Tako da to u startu o majicama i obiljezjima 'ne pije vode'. A niti se moze zakljuciti po snimcima, narocito ovakvim, i fotkama. ;-)
nema me tamo

#2383 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

-LIBERO- wrote:Sigurno bi uradili skuplju koreografiju. Al' to nije jedini prikaz ultras subkulture. ...a oni po meni nista nisu posebno, da bi mogli nekoga prozivati, prikazali u ovom dvomecu. Cak sta vise.
Za obiljezja i majice se ne slazem. Bilo je dijaspore, ocito...ali i jaka postava HZ i UD. Tako da to u startu o majicama i obiljezjima 'ne pije vode'. A niti se moze zakljuciti po snimcima, narocito ovakvim, i fotkama. ;-)

O cemu pricamo..? :D

Ja ti kazem naši momci što su prodavali tu su na slici 3 il 4 majice?
Sad kakvi su to naši likovi bili što su se šetali to ne znam..

Po duxu ovom se vidi da je neki dijasporac kao što se vidi i za šalove isto..
Za koreo nikad necemo znati kakva je.. :D

A u potpunosti se slažem da nisu ništa posebno kod nas je bolja atmosfera bila baš..

Na ulici sam kontao da ce biti nešto pogotovo nakon najavljenih pocetnih 4,5 H :-)

A ja kazem opet onaj prvi red s sportsport slika kod njih je smješan..
Bice internet huligan opet, al' ja licno bi se smio zaletit sam na onaj prvi red njihov..
nema me tamo

#2384 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

leškarenje wrote:
nema me tamo wrote: Priredili bi realno da ih nije policija zajebala..

I to vjerovatno duplo skuplju koreo nego mi..

Samo gledam evo slike iz Gladbaha bgm na tribini im je 3 il 4 prave Hz majice, marama isto.. :-D

Od šalova jedino oni s pijace i iz fan shopa cini mi se..
Daj ba ne valjaj gluposti.Koreografija se priprema dan-dva prije tekme i to fuck uefa ih nije sprijecilo da naprave koreo,murija nije mogla znati da ce oni to podici tako da su mogli hladno napraviti koreo i onda podici ovu poruku.Mislim rezon ti je :zzzz:
Ti ces meni rec' koliko se koreo pravi.. :lol: :lol: :lol:

Ponavljam UEFA im nije dala da dignu tu koreo jer se svaka koreo mora najavit!
Dali su ljudi i saopštenje 2 dana prije utakmice..

Nisam bio u Njemackoj leš..
A imam vec 3 Evropska gostovanja.
nebitan lik

#2385 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

nema me tamo wrote:

Zabranili im Koreo..

Dobro trebali su pokusat kad ddocekom kod nas nisu zadovoljni,prave onu parolu a nista nisu pokusali,uostalom njihovoj grupi je udarni trans pao pa su se rasformirali bili
nema me tamo

#2386 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

nebitan lik wrote:
nema me tamo wrote:

Zabranili im Koreo..

Dobro trebali su pokusat kad ddocekom kod nas nisu zadovoljni,prave onu parolu a nista nisu pokusali,uostalom njihovoj grupi je udarni trans pao pa su se rasformirali bili

E nisam to znao za udarni..

Ko, kad?
nebitan lik

#2387 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

Pa kad pises onda se raspitaj malo,uostalom trebali su napast na svom terenu kad im je Sarajevo ekskurzija bila,da nam pokazu kako oni to rade,i ja ovdje vecibom vidim nase pijacarske salove,mislim da su Kelnovi u pitanju bili
Last edited by nebitan lik on 29/08/2014 23:14, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2388 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

@nema me tamo, tek sam poslije vidio link koji si postavio, i to poskidano na ogradi. Konto sam da pricamo o majicama, i obiljezjima NA nasima na tribini. Nesporazum. :D

A njima je koreo zabranjena od njihove policije, uz konsultaciju sa delegatima UEFA, jer kao poziva na nasilje i neprihvatljiva je zbog toga. Tako su barem napisali u obavjestenju i pravdanju sto nece dizati koreo. I kao pitaju se, kako je UEFA reagovala na nasu parolu u sklopu koreo, jer misle da ona vise poziva na nasilje nego to sto je njima zabranjeno.
Bas me interesuje sta su kontali dici. :D
fosil

#2389 Re: Horde Zla

Post by fosil »

nebitan lik wrote:
nema me tamo wrote:

Zabranili im Koreo..

Ako pricas o Gladbachovim navijacima, nije im transparent pao, nego im Koelnovi ukrali iz prostorija kod stadiona, gdje su ga drzali.
nema me tamo

#2390 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

leškarenje wrote::D ma ja,trebali su im pustiti da naprave koreografiju gdje ce pisati da jebu uefu i bonus jos da im popusi Platini sa slikom velike prangije....

Nije bilo u vezi Uefe ništa, nisu ni oni toliko glupi..

Bila vjerovatno u vezi nas neka provokacija..

@ Nebitan Lik

Kažeš da se raspitam..
Šta trebao bih sad znat sve u vezi švapske scene? :D
Eto ispostavilo se da su im maznuli kao što su manijaci Robijašima identicno ovako ukrali..
Reglan

#2391 Re: Horde Zla

Post by Reglan »

Kako je moguce da ovim zabrani UEFA a ne zabrani onim iz poljske sto su digli krme i napisali fuck uefa. :shock: :lol:
nema me tamo

#2392 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

Reglan wrote:Kako je moguce da ovim zabrani UEFA a ne zabrani onim iz poljske sto su digli krme i napisali fuck uefa. :shock: :lol:
Isto to razmišljao sad..
Isto! :D
Dino777

#2393 Re: Horde Zla

Post by Dino777 »

Reglan wrote:Kako je moguce da ovim zabrani UEFA a ne zabrani onim iz poljske sto su digli krme i napisali fuck uefa. :shock: :lol:
ma mora bit kazna sad u kojoj mjeri...moguce je i izbacivanje ali sumnjam da ce njemcima nesto takvo prirediti..
Baltazar_khan

#2394 Re: Horde Zla

Post by Baltazar_khan »

al je prejako ono što su poljaci uradili s onim krmetom. svaka im čast :thumbup:
Šveđanin

#2395 Re: Odg: Horde Zla

Post by Šveđanin »

-LIBERO- wrote:
past-tense wrote:@al-em ma ja, tako sam i mislio nego na jednom drugom forumu pisu da je koskanje sa dresdenovcima.. ACAB
Nije bilo na toj relaciji. Po mojoj info neka manja frkica sa nasom dijasporom, zastave, obiljezja i sl.koji nisu prihvatljivi na sjeveru.. Kakva frka sa dresdenom, gluposti. ;-)
Kakva obiljezja i zastave nisu prihvatljive?

Skickat från min iPhone via Tapatalk
nema me tamo

#2396 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

Npr Bayerna i Rome.
al-em

#2397 Re: Horde Zla

Post by al-em »

refko i combe bacaju bombe

u ovoj grupi hz ima sjajnih momaka,kako ljudski tako i intelektualno sto se moze primjetiti po koreografijama.saopstenjima.organizovanju gostovanja i slicnim stvarima
sa druge strane postoji likova koji su tu samo da bi pravili problem narkomana i budala kojih ima u svakoj jebenoj grupi.kako navijackoj tako i folklornoj
to je jako tesko iskorijeniti i uvijek ce biti takvih koji ce stetiti cijeloj grupi.ali jebiga.potrebno je tu i mangupluka i snage i nekih prljavih stvari jer je ipak rijec o navijackoj grupi
bio sam dio i ove limunade.i prijasnje sa dzinetom i ostalim i to su dva svijeta razlicita

dovoljno je pogledati dvomec sa borusijom i navijackom stranom ove grupe i sve je jasno

sa dobrim rezultatima ce sigurno i grupa biti jos bolja i jaca.momci rade lavovski posao i treba ih podrzati

ova evropska gostovanja su pravi pokazatelj jacine i ozbiljnosti neke grupe.teze je i otici, organizovati i vrijeme i novac izdvojiti

ja u vecinu ovih nasih selendri ne smijem ni otici.sto zbog seljacina koji betonskim blokovima gadjaju .sto zbog policije koja je neprijateljski nastrojena prema svakom ko ima obiljezje navijac.a pogotovo onim iz glavnog grada
Butmiran

#2398 Re: Horde Zla

Post by Butmiran »

Pokušali su nas napasti prije utakmice. Nas 80 smo bili prva naša grupa u Gladbahu, rano smo došli, možda je i bolje što je policija spriječila fajt.
rajvosa-mitre

#2399 Re: Horde Zla

Post by rajvosa-mitre »

njihovi huligani su uletili u supermarket nekoliko satiprije tekme gdje je bilo nasih 10-ak ali je policija sprijecila incident
Butmiran

#2400 Re: Horde Zla

Post by Butmiran »

rajvosa-mitre wrote:njihovi huligani su uletili u supermarket nekoliko satiprije tekme gdje je bilo nasih 10-ak ali je policija sprijecila incident
Bio sam u drugoj grupi 50-tak metara iza marketa, tu su ušli s noževima i palicama i bilo je naših starijih ljudi pa ovi i nisu htjeli napadati kad su vidjeli da nema HZ unutra.
Post Reply