Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Baudelaire wrote:I meni se ne sviđa ovo što je Spahić napravio. Neću ga apsolutno pljuvati jer je najbolji odbrambeni igrač kojeg imamo, možda i najbolji poslijeratni, ali ne ponaša se nimalo normalno i profesionalno. Jasna mi je želja da ode, ali ovako će više sebi naštetiti nego Montpellieru. I ne znam koji bi ga to ozbiljan klub kupio, jest on u godinama, ali pući će ga luda i u Aston Villi, htjet će da ode, pa će početi da šuta sve okolo da bi ga prodali.
Ne mislim da je bolji od Hibića, Konjića, pa i Varešanovića
zar ima iko bolji od zalizanog
Zalizani je bio igračina.
Otprilike, onoliko koliko je loš trener, toliko je dobar igrač bio. Realno.
Ako se ukine suspenzija, treba obratit paznju na Adnana Zahirovica iz Spartak Nalcika. Prirodna zamjena za Rahimica. Momak je standardan u jakoj ligi, i igra vrlo dobro.
Baudelaire wrote:I meni se ne sviđa ovo što je Spahić napravio. Neću ga apsolutno pljuvati jer je najbolji odbrambeni igrač kojeg imamo, možda i najbolji poslijeratni, ali ne ponaša se nimalo normalno i profesionalno. Jasna mi je želja da ode, ali ovako će više sebi naštetiti nego Montpellieru. I ne znam koji bi ga to ozbiljan klub kupio, jest on u godinama, ali pući će ga luda i u Aston Villi, htjet će da ode, pa će početi da šuta sve okolo da bi ga prodali.
Stvar je ukusa, slabo se sjećam tog perioda reprezentacije, ali nije baš da nismo primali pacerske golove i sa tim pobrojanim u ekipi.
lord blackadder wrote:Ako se ukine suspenzija, treba obratit paznju na Adnana Zahirovica iz Spartak Nalcika. Prirodna zamjena za Rahimica. Momak je standardan u jakoj ligi, i igra vrlo dobro.
Tek je prešao iz Čelika. Dobar je ali neka se adaptira još malo, nije još za reprezentacije, možda naredni ciklus.
Otprilike, onoliko koliko je loš trener, toliko je dobar igrač bio. Realno.
Ooj Semire, daj molim te, barem sto se reprezentacije tice-jos se sjecam Varesanovicevih izleta sa loptom, kad nanize po 5-6 igraca onda je obavezno izgubi na nekih 15m od protivnickog gola ili je pogresno doda, a nakon toga ide muzika iz studija dok se ne vrati na nasu polovinu.
On sto me je zivaca kostao i Salihamidzic sa svojom nezainteresiranoscu za utakmicu-treceg nema od ovih sto su ostavili nekog traga u reprezentaciji!
Stvar je ukusa, slabo se sjećam tog perioda reprezentacije, ali nije baš da nismo primali pacerske golove i sa tim pobrojanim u ekipi.
Tad nam je odbrana bila (osjetno) bolji dio reprezentacije... Ali eto, unazad nekoliko godina stvari su se drastično promjenile u tom smislu...
A za Varešanovića stojim da ako nije bio bolji, sigurno nije bio ni lošiji od Spahića... S tim što je Spahić komadant odbrane, sa manje više klocevima oko sebe, pa zato ostavlja bolji utisak, ali nije da ni on nema fin broj kikseva iza sebe...
lord blackadder wrote:Ako se ukine suspenzija, treba obratit paznju na Adnana Zahirovica iz Spartak Nalcika. Prirodna zamjena za Rahimica. Momak je standardan u jakoj ligi, i igra vrlo dobro.
Tek je prešao iz Čelika. Dobar je ali neka se adaptira još malo, nije još za reprezentacije, možda naredni ciklus.
U prošlom kolu ga trener zamijeni nakon pola sata. Gubili 0:2. Jedino ako nije kakva povreda...