ovaj model mi se svidja,samo druga kombinacija bojagnjev wrote:
jesu li ove vec u prodaji ?
Moderator: anex
ovaj model mi se svidja,samo druga kombinacija bojagnjev wrote:

A da li si probao da vidiš imaju li 42,5, jer sve patike se rade i na pola broja. Ono imaš npr. 40, 40,5, 41, 41,5 itd.?.Maverick78 wrote:@digla da kreci, Nema na čemu![]()
Eh da, malo mi je i oko broja bilo čudno. Recimo ja nosim 43, ali i 42 mi mogu, samo su baš knap što bi se reklo. Ono ne može noga disati nešto posebno, ali mogu se obuti bez nekih problema. S druge strane 43 su ko malo malo velike... ne mislim da su pretjerano velike, već komotne. Moguce da je to zato sto su jake u početku, mislim materijal je jak, i čak i kad se razgaze ne rašire se puno. Pa su ih možda zato i pravili od starta ovako malo komotnije, jer se pretjerano ne rašire nakon nekog vremena i nošenja. Meni su definitivno bolje izrađene od starki. Sviđa mi se i ovaj duboki model, one su isto moćne, uživo posebno.
Sretno sa kupovinom

Meni ovo ne valja ništaVCorp wrote:
Zadnje što sam kupio, paše mi što su tanke za parkour.
Inače u kolekciji imamo više manje iste marke čitav život pa to i nosim uvijek - Vans, DC, Fallen i takve fore. Nalete mi i kakve Nike i Adidas mada u zadnje vrijeme manje.
zezaš me da ovo postojiVCorp wrote:
Inače u kolekciji imamo više manje iste marke čitav život pa to i nosim uvijek - Vans, DC, Fallen i takve fore. Nalete mi i kakve Nike i Adidas mada u zadnje vrijeme manje.
Pa ne bih to nosio vani, već sam rekao da je za parkour i meni paše da je što tanji đon i što veća fleksibilnost stopala. Inače ovo ne bih stavio na nogu ni za koje pare. A dobre su i za slackline, ubijaju.Logovan wrote:Meni ovo ne valja ništaVCorp wrote:
Inače u kolekciji imamo više manje iste marke čitav život pa to i nosim uvijek - Vans, DC, Fallen i takve fore. Nalete mi i kakve Nike i Adidas mada u zadnje vrijeme manje.ali eto različiti su ukusi.

Vrhunskekarlheinz_kummenige wrote:
Old school

Ma staa kazes?karlheinz_kummenige wrote:
Old school

U prvoj polovini 80-ih u Minhenu kupim sebi ove patike. Dođem u hotel i malo ih bolje pogledam kad s unutrašnje strane jezika piše Made in Slovenia.Koliko se sjećam tada su imale sivu ćizu i zvale su se samo Beckenbauer.Buckethead wrote:Imam i ove, ali su već ofucane
Eto ja ih uzeo prošle godine. Mi kasnimo stoljećimaMr.Who wrote: U prvoj polovini 80-ih u Minhenu kupim sebi ove patike. Dođem u hotel i malo ih bolje pogledam kad s unutrašnje strane jezika piše Made in Slovenia.Koliko se sjećam tada su imale sivu ćizu i zvale su se samo Beckenbauer.