Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#2376 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

elSaik wrote:Pa ne moraju. Možemo mi još jedno veliko takmičenje da propustimo što se mene tiče. Nije da nismo navikli.
A s njima nam je zagarantovano mjesto na nekom velikom takmičenju? :-D
Obuca9

#2377 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

elSaik wrote:
1946 wrote:
elSaik wrote:Što se ovi pitari upale čim počneš kritikovati Safeta, malo je reći. :lol:
:lol: izjavi jedan od onih prema kojima u prvoj postavi bh. reprezentacije moraju igrati Šehić, Cocalić, Štilić i Bekrić :lol:
Pa ne moraju. Možemo mi još jedno veliko takmičenje da propustimo što se mene tiče. Nije da nismo navikli.
A Šehić, Cocalić, Bekrić i Štilić, koji su samo prije godinu dana igrali skupa i bili jedva deveti na tabeli bi nas ne samo odveli na EP, nego bi ga čak i osvojili.
Comrad

#2378 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Comrad »

ccc...tema o repki i selektoru predje u klupsko prepucavanje, pa zar neko jos prati nasu zalosnu ligu :? :-)
Rookie

#2379 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Rookie »

hz__semir wrote: A Šehić, Cocalić, Bekrić i Štilić, koji su samo prije godinu dana igrali skupa i bili jedva deveti na tabeli bi nas ne samo odveli na EP, nego bi ga čak i osvojili.
A sad su trojica od te četvorice šampioni, a četvrti igra u najjačoj ligi od pobrojanih. Ali bitno je samo da mi imamo dokazano trenersko ime na poziciji selektora. To je garancija za osvajanje. :razz:
Vidiš da nije teško pretjerivati. ;-)
Rookie

#2380 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Rookie »

fosil wrote:
1946 wrote:
elSaik wrote:Što se ovi pitari upale čim počneš kritikovati Safeta, malo je reći. :lol:
:lol: izjavi jedan od onih prema kojima u prvoj postavi bh. reprezentacije moraju igrati Šehić, Cocalić, Štilić i Bekrić :lol:
I jos Osim brko iz galaksije X da bude selektor.

:lol:
Brko je za Safeta galaksija, što se tiče trenerskog posla. :lol: :lol: :lol:
zecko_kupuz

#2381 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Ukenjat' će oni nažalost svaku temu za "dobro" svog kluba. :roll:
Corola

#2382 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

I to sve zbog Brke fildjandjije :lol:
Nedo bog nikome. :run:
anonimni clan

#2383 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by anonimni clan »

A sto selektor ne pozove Stilica? :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D
elSaik

#2384 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

Comrad wrote:ccc...tema o repki i selektoru predje u klupsko prepucavanje, pa zar neko jos prati nasu zalosnu ligu :? :-)
Samo jedan od nabrojanih igrača igra u domaćem prvenstvu. Ne vidim u čemu je problem. Ljudi predlažu igrače iz nekakvih vukoyebina, likove za koje niko nikad nije čuo, iz švicarskih, holandskih, belgijskih klubova... ali čim se spomenu igrači koji su nekada igrali u Želji odmah uslijedi pljuvanje i prozivanje, bez obzira što su 3 od 4 igrača, kao što neko napisa, prvaci u svojim državama, a četvrti igra u ligi u kojoj igra recimo i jedan Jahić koji nam glave valja u repki. Ili jedan Muslimović. Ali nema veze. Pape je tu. Jahića u napad, Mravca u vezni!
Comrad

#2385 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Comrad »

elSaik wrote:
Comrad wrote:ccc...tema o repki i selektoru predje u klupsko prepucavanje, pa zar neko jos prati nasu zalosnu ligu :? :-)
Samo jedan od nabrojanih igrača igra u domaćem prvenstvu. Ne vidim u čemu je problem. Ljudi predlažu igrače iz nekakvih vukoyebina, likove za koje niko nikad nije čuo, iz švicarskih, holandskih, belgijskih klubova... ali čim se spomenu igrači koji su nekada igrali u Želji odmah uslijedi pljuvanje i prozivanje, bez obzira što su 3 od 4 igrača, kao što neko napisa, prvaci u svojim državama, a četvrti igra u ligi u kojoj igra recimo i jedan Jahić koji nam glave valja u repki. Ili jedan Muslimović. Ali nema veze. Pape je tu. Jahića u napad, Mravca u vezni!
Pa zar nema tema o mladim talentima? Nemam nista protiv toga da se svi mladi igraci postepeno uvode u repku, niti me zanima jesu li oni iz poljske, njemacke ili kirgistana, ali mi nije jasno kako neko moze prigovarati selektoru oko sastava, pa valjda on zna sta radi. Zar nije bolje pustiti da radi svoj posao, da zove koga on hoce, a ne da mu menadzeri kroje repku (kako bi neki voljeli) i da se pozivaju igraci samo da zabiljeze nastup. Vidjet cemo sta ce napraviti, ako ne uspije, evo fino je rekao da ce otici, pa ko da nam je prvi put da se ne plasiramo na EP.

Al opet, ovo je forum i valjda to tako treba da bude.

Samo znam da Pape ima moju podrsku, a zacudo nisam navijac Sarajeva i Dzeko je zvijer, a nisam navijac Zelje. I doci ce i vrijeme na malog Stilica, polako. :thumbup: :bih:
udrch

#2386 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by udrch »

Danas smo dobili potvrdu da je Sušić bolji trener od Radomira Antića..
Mi smo dobili Ghanu 2:1, a ovi izgubiše 1:0..
Naprijed Pape..
Corola

#2387 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

elSaik wrote:
Nije problem do Zelje ,problem je gdje Zeljo igra.
Razvaljivanje po Laktasima,Modrici nije nikakvo mjerilo.
U tome zecu lezi grm. :-)
P.S a mozda nije ni losa ideja Jahica u napad.Bio najbolji strelac u fildjan ligi a u Grckoj ga Bajevic odmah po usima ako predje protivnicku polovinu.Sto li to. :lol:
Mravac pola organa izgubio na tekmi i opet ne valja za razliku od drugih dok cackaju analane otvore za vrijeme tekme.
Sto li to??? i opet upita vrli pitac. :-)
Jel igrao Hasagic u Zelji pa niko normalan nebi stavio begovica.djabe mu i Englezi i Kanadjani.
Jahic ce vazda i kod selektora i kod nas imati mjesta u repci.A i on men'se cini igrao u Zelji.
Dzeko sljivotres u Zelji u repci glavni i odgovorni za sviju nas.koji volimo BIH
Itd,itd,itd
Last edited by Corola on 13/06/2010 20:05, edited 2 times in total.
Lakat Jebić

#2388 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

Corola wrote:
elSaik wrote:
Nije problem do Zelje problem je gdje Zeljo igra.
Razvaljivanje po Laktasima,Modrici nije nikakavo mjerilo.
Corola

#2389 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Lakat Jebić wrote:
Corola wrote:
Nije problem do Zelje problem je gdje Zeljo igra.
Razvaljivanje po Laktasima,Modrici nije nikakavo mjerilo.
[/quote]
Gdje letis pred rudu.Ja samo kamen ispod tocka skinuo. :lol:
Obuca9

#2390 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Sta kaze pametnjakovic Barbarez, nikad losija Njemačka?
klixober

#2391 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by klixober »

hz__semir wrote:Sta kaze pametnjakovic Barbarez, nikad losija Njemačka?
Ni rijeci protiv Barbareza!
On je igrao za BiH kada su mu u Mostaru roditeljima prijetili smrcu.Istovremeno je Pape hladio jaja u Parizu i nije ni gledao utakmice reprezentacije.
Altsa

#2392 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Altsa »

Valjda je sada svima jasno od kakve njemacke smo izgubili...barbarezu svaka cast i respekt al se malo zaletio sa izjavom o njemackoj reprezentaciji
fosil

#2393 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fosil »

Ma nije to bilo namjenjeno Njemackoj, ali haj sad.
Obuca9

#2394 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

komeba wrote:
On je igrao za BiH kada su mu u Mostaru roditeljima prijetili smrcu.Istovremeno je Pape hladio jaja u Parizu i nije ni gledao utakmice reprezentacije.
I kakve to veze ima sa glupošću koju je izjavio?

Moj otac se borio za državu, dok je Barabrez hladio jaja po Njemačkoj, pa opet to ne znači da bi trebao biti selektor repke.
klixober

#2395 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by klixober »

hz__semir wrote:
komeba wrote:
I kakve to veze ima sa glupošću koju je izjavio?

Moj otac se borio za državu, dok je Barabrez hladio jaja po Njemačkoj, pa opet to ne znači da bi trebao biti selektor repke.
Ako iko poznaje Njemacku,Barbarez poznaje.Nije pametnjakovic,nego poznaje sposobnost Njemacke,kao i nase repke.
Nije problem u onoj utakmici bio ni sto smo izgubili,nego sto se 70 minuta nismo sa loptom sastavili.
missko

#2396 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by missko »

Stvarno Pape kako izdrza prvo poluvrijeme s momcima s plaze od onakvih Njemaca?
Barba mi je najdrazi nas bivsi igrac repke, al je usro s onom izjavom o nama i svabama. Al mu Misske jos kasnije smjesti kaze nekima bi bilo bolje da potraze posao nego da palamude o nasem selektoru.
Pape je nas Del Boske.
Obuca9

#2397 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

missko wrote:Stvarno Pape kako izdrza prvo poluvrijeme s momcima s plaze od onakvih Njemaca?
Barba mi je najdrazi nas bivsi igrac repke, al je usro s onom izjavom o nama i svabama. Al mu Misske jos kasnije smjesti kaze nekima bi bilo bolje da potraze posao nego da palamude o nasem selektoru.
Pape je nas Del Boske.
Gdje to?
fosil

#2398 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fosil »

hz__semir wrote:
missko wrote:Stvarno Pape kako izdrza prvo poluvrijeme s momcima s plaze od onakvih Njemaca?
Pape je nas Del Boske.
Gdje to?
Ako je ovim vjerovati:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37625.htm
Šibicar

#2399 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

Nemojte bezveze praviti neke podjele ili sukobe oko naših sadašnjih i bivših igrača,selektora,navijača...Šta god da je Barbarez rekao,siguran sam da nije bilo zlonamjerno,a ako mi,kao i uvijek,od muhe budemo pravili medvjeda,to neće izaći na dobro...
jeza u ledja

#2400 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Danas se nakon dva meca grupe D na SP vidjela jacina protivnika nase reprezentacije u prijateljskim ove godine.
Locked