Na prvi pogled maca mi se ne cini kao obicna koja se nadje po ulicama, mozda neka rasa ? Evo slike, sutra bolje http://imgur.com/a/fZJ12#0
Da li je neko zainteresovan za ovu macu?
Moderator: anex
Ako nađeš pakice javi da i ja kupim. Dodijalo svako malo nosati vrećice a vala i poskupa mala pakovanjapakica_ wrote:Mackoljupci, ima li gdje kupiti velike vrece s pijeskom za mace, a da nije plaho skupo haha
Imam 11 maca u pansionu i ne isplati mi se non stop kupovati one male, pa bih da s tom velikom vrecom smirim brigu barem heftu, ako to uopste postojo
Klupka dlake? Malt pasta, agrikomagent_001 wrote:Gdej kupujete preparate, tablete ili sta vec za pljuvanje onih grudvica nakom cicenja/lizanja macke?
brewer wrote:pozdrav svima, ima li neko ovdje da mi objasni kako cu macki dati tabletu imam osjećaj da je to nemoguća misija. ako izmrvim u hranu nema šanse da će pojesti, da mu guram u usta još gore. nemam stvarno ideju. također ako ima neko savjete kako da pripremim životinju za let avionom da mi ne bi pravio probleme u putu i kako da makar smanjim na minimum mogućnost da mi obavi fiziološke potrebe na putu? vet je rekao da mu dam apaurin prije puta, ali ne znam koliku dozu i na koji način da mu to dam. hvala

Sve je tako, al ne daj Bože da nekoj šta bude tad ćeš vidjeti voliš li ih zbilja.pakica_ wrote:Meni da je neko rekao da cu svaki dan provoditi sa 10-15 macaka, rekla bih mu da nije normalan.. Sad ih svaki dan mazim, cesljam, hranim, cistim pijesak, ludilo
Kazu raja strpi se, zavoljeti ces ih, ali ja jok pa jok.. Divne su, krasne su, ali dzaba, nije to to
Nece, ne daj Bozeluna09 wrote:Sve je tako, al ne daj Bože da nekoj šta bude tad ćeš vidjeti voliš li ih zbilja.pakica_ wrote:Meni da je neko rekao da cu svaki dan provoditi sa 10-15 macaka, rekla bih mu da nije normalan.. Sad ih svaki dan mazim, cesljam, hranim, cistim pijesak, ludilo
Kazu raja strpi se, zavoljeti ces ih, ali ja jok pa jok.. Divne su, krasne su, ali dzaba, nije to to
pici wrote:brewer wrote:pozdrav svima, ima li neko ovdje da mi objasni kako cu macki dati tabletu imam osjećaj da je to nemoguća misija. ako izmrvim u hranu nema šanse da će pojesti, da mu guram u usta još gore. nemam stvarno ideju. također ako ima neko savjete kako da pripremim životinju za let avionom da mi ne bi pravio probleme u putu i kako da makar smanjim na minimum mogućnost da mi obavi fiziološke potrebe na putu? vet je rekao da mu dam apaurin prije puta, ali ne znam koliku dozu i na koji način da mu to dam. hvala
izmrvi je na sitno...pomješaj s malo vode i u špricu, naravno bez igle...i malo gurni u usta i brzo šricu spraši u grlo...meni jedino tako uspjeva, malo izbaci al proguta, a ovo sa mješanjem u hranu...neče pa bog, nanjuši il opipa brcima i moreš pjevat borbene...
translater wrote:pozdrav dobri narode
potreban mi je savjet i nadam se da vam necu oduzeti puno vremena a za svaki odgovor i eventualnu pomoc i savjet zahvaljujem![]()
ovako, zena i ja smo udomili macora u stanu prije 13-14 mjeseci a bio je mali da je bukvalno tek progledao kad smo ga donijeli
vjerujem i nadam se da smo mu omogucili sve sto se moglo i mislim da je sretan i zadovoljan macor ali nazalost zbog okolnosti moramo da odlucimo sta cemo sa macorom jer zena i ja selimo iz BiH a ne postoje mogucnosti da ga povedemo sa sobom. Odlucili smo da ga ostavimo na selu gdje moji roditelji imaju vikendicu, malo njive da obradjuju, otac se bavi i pcelama tako da su oni gore skoro pa svaki dan po par sati i mislim da bi ako se uspije snaci mogao da se ustabili ali me brine sto nigdje na internetu nisam uspio naci neke savjete za takve sucajeve a zelio bih da mu zaista pomognem da se sto lakse snadje i ustabili na novoj teritoriji.
molim vas da ako imate neki savjet, ili prijedlog podjelite sa mnom i takodjer da me ne napadate sto tako nesto radim ali ne postoji po mom misljenju druga opcija i dovoljno mi je vec tesko sto cemo se rastati ali eto....tako bih bio sretan da ako Bog da, da kada se vratim u posjetu da i svog Brku mogu naci u dvoristu i da se malo igramo kao sto se i danas igramo po citav dan...i mazimo...i druzimo...![]()
zahvaljujem