vrhunska serijajohnnykola wrote:pazarih boardwalk empire, kompletnu prvu sezonu za nevjerojatnu 1 km u unitic-u.
nake strankinje organizirale rasprodaju.
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- horion_bosona
#2376 Re: Gledate seriju - preporucite je
- zomri
#2377 Re: Gledate seriju - preporucite je
prva je zakuhavanje. tek u drugoj germa počinje djelovatihorion_bosona wrote:vrhunska serijajohnnykola wrote:pazarih boardwalk empire, kompletnu prvu sezonu za nevjerojatnu 1 km u unitic-u.
-
jim4
- neo7
#2379 Re: Gledate seriju - preporucite je
auuuu sto se Fringe zakomplikova...
- Plavo-bijeli
#2380 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja bi tek sutra trebao pregledati s02e22, tako da je dug put predamnom ..neo7 wrote:auuuu sto se Fringe zakomplikova...
- alcho
#2381 Re: Gledate seriju - preporucite je
jastuk1 wrote:johnnykola wrote:pazarih boardwalk empire, kompletnu prvu sezonu za nevjerojatnu 1 km u unitic-u.
Uh vidio sam i ja. Al čini mi se da bi i mučenje radije trpio nego gledo potpuno šuplju i vapidnu glumu Steve Buscemija.On mi je ubjedljivo najgori, najbezvezniji i najneinteresantniji glumac.
JBG ne moze u svakom filmu ili seriji da se pojavljuje najbolji i najinteresantnij Ben Stiller
- dale cooper
#2382 Re: Gledate seriju - preporucite je
Uh, baš. Sudeći po promu, sljedeća epizoda bi mogla biti epska. Observers are coming back.neo7 wrote:auuuu sto se Fringe zakomplikova...
Najbolji show na svijetu trenutno, neka pričaju šta hoće.
Dude, you have no idea.Plavo-bijeli wrote: Ja bi tek sutra trebao pregledati s02e22, tako da je dug put predamnom ..
- nosara
- alcho
#2384 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja vec dugo cekam da mi neko objasni sta je to dobro u ovoj seriji. Prvu sezonu sam pregledao na silu...niti se sta desava, niti ima ikakve radnje...i ono malo "komplikacija" se moglo svesti u 20 minuta, a ne u 12 epizoda od po sat vremena patnje. Drugu sezonu nemam ni volje ni zelje da pogledam. Nije ni cudo da su obustavili snimanje nakon 2 sezone...nosara wrote:http://www.imdb.com/title/tt0319969/
- nosara
#2385 Re: Gledate seriju - preporucite je
Serija definitivno nije za svakog, a snimanje je obustavljeno zbog toga sto su iz hbo trazili jeftiniju produkciju...alcho wrote:Ja vec dugo cekam da mi neko objasni sta je to dobro u ovoj seriji. Prvu sezonu sam pregledao na silu...niti se sta desava, niti ima ikakve radnje...i ono malo "komplikacija" se moglo svesti u 20 minuta, a ne u 12 epizoda od po sat vremena patnje. Drugu sezonu nemam ni volje ni zelje da pogledam. Nije ni cudo da su obustavili snimanje nakon 2 sezone...nosara wrote:http://www.imdb.com/title/tt0319969/
Nastavak je spreman odavno, a da li ce ga biti, tko zna...
- alica.k
#2386 Re: Gledate seriju - preporucite je
tacno tako.nosara wrote:Serija definitivno nije za svakog, a snimanje je obustavljeno zbog toga sto su iz hbo trazili jeftiniju produkciju...
Nastavak je spreman odavno, a da li ce ga biti, tko zna...
meni je jedna od drazih serija i svako malo pogledam obje sezone
mislim da nece snimati trecu sezonu, previse je vremena proslo, 6-7 godina. da je to ko druga, "samo" 2 godine kasnije, pa i nekako, ljudi su strepili da se snimi ta druga sezona. sad ne znam da li bi vratili staru publiku, vjerovatno i oni tako razmisljaju...
al ja bih volila da je snime.
edit: btw, da napisem. carnivale je trebao imati 6 sezona, tj, svih 6 sezona je napisano - na zahtjev HBOa. HBO je odlucio da im je preskupa produkcija ove serije i zato su je prestali snimati. gledanost nije imala veze s tim, zato sto HBO naplacuje pretplatu svakako.
za razliku od mnogih serija koje djone jedna drugu, ova je bila originalna, glumacka postava je bila fantasticna, a meni je i radnja bila dobra.
Last edited by alica.k on 20/02/2012 13:12, edited 2 times in total.
- vaučer
#2387 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gledam novu HBO seriju Luck.
Emitirane su tri epizode dosad, serija je o svijetu utrka konja.
Glumačka postava je vrlo dobra (Dustin Hoffman, Nick Nolte, Dennis Farina).
Serija je 'slow burner' kako bi rekli ali ima potencijala i sa zanimanjem ću pratiti ovu prvu sezonu.
Emitirane su tri epizode dosad, serija je o svijetu utrka konja.
Glumačka postava je vrlo dobra (Dustin Hoffman, Nick Nolte, Dennis Farina).
Serija je 'slow burner' kako bi rekli ali ima potencijala i sa zanimanjem ću pratiti ovu prvu sezonu.
-
zamzija
#2388 Re: Gledate seriju - preporucite je
Downton Abbey 
- žulijan asanž
#2389 Re: Gledate seriju - preporucite je
ima li i jedna serija da je završena, pa da to skinem, a ne ovo kad mi se srce cijepa što u pola serije moram čekat da nasnime iduće epiozode??
znači neka dobra, ali da je kompletnu mogu imat
- nellington
#2390 Re: Gledate seriju - preporucite je
Željena dužina i žanr?žulijan asanž wrote:ima li i jedna serija da je završena, pa da to skinem, a ne ovo kad mi se srce cijepa što u pola serije moram čekat da nasnime iduće epiozode??
- žulijan asanž
#2391 Re: Gledate seriju - preporucite je
što duža, žanr mi je za sad nebitan (samo neka nije SF), ali mi je jako bitan ukupni kvalitet - kvalitetna fabula, kvalitetna gluma, dobro razrađeni likovi. može biti krimi, historijska... whatever, samo da ne mogu da spavam po noci od kontanja sta ce bit daljenellington wrote:Željena dužina i žanr?žulijan asanž wrote:ima li i jedna serija da je završena, pa da to skinem, a ne ovo kad mi se srce cijepa što u pola serije moram čekat da nasnime iduće epiozode??
- nellington
#2392 Re: Gledate seriju - preporucite je
To 'što duža' me eliminira kao mjerodavnu osobu za predlaganje, sve moje serije osim TBBT su sa jednocifrenim brojem epizoda 
- žulijan asanž
#2393 Re: Gledate seriju - preporucite je
nema problema, žrtvujem i dužinu na uštrb kvalitetanellington wrote:To 'što duža' me eliminira kao mjerodavnu osobu za predlaganje, sve moje serije osim TBBT su sa jednocifrenim brojem epizoda
- nellington
#2394 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tehničaržulijan asanž wrote:nema problema, žrtvujem i dužinu na uštrb kvalitetanellington wrote:To 'što duža' me eliminira kao mjerodavnu osobu za predlaganje, sve moje serije osim TBBT su sa jednocifrenim brojem epizoda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2395 Re: Gledate seriju - preporucite je
pa spominjali smo nedavno, gledaj Law &Order
ne znam ima li šta duže, a da nije sapunica
- alibaba_i_30_godina
#2396 Re: Gledate seriju - preporucite je
Lost, Prison Break mi ovako na prvu padaju na pamet. Ne znam sta si gledao?!žulijan asanž wrote:nema problema, žrtvujem i dužinu na uštrb kvalitetanellington wrote:To 'što duža' me eliminira kao mjerodavnu osobu za predlaganje, sve moje serije osim TBBT su sa jednocifrenim brojem epizoda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- alica.k
#2397 Re: Gledate seriju - preporucite je
sunset beach, santa barbara, straaaaastiChmoljo wrote:pa spominjali smo nedavno, gledaj Law &Order![]()
- alibaba_i_30_godina
#2398 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa ima li vece sapunice od Sunset Beach?!alica.k wrote:sunset beach, santa barbara, straaaaastiChmoljo wrote:pa spominjali smo nedavno, gledaj Law &Order![]()
Btw. jel' to ona serija gdje imaju ona neka 2 brata blizanca pa je jedan ubica?!
- azurna_obala
#2399 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kad lišće OPADA

- alica.k
#2400 Re: Gledate seriju - preporucite je
da!NeyDan wrote:Pa ima li vece sapunice od Sunset Beach?!
Btw. jel' to ona serija gdje imaju ona neka 2 brata blizanca pa je jedan ubica?!
ben. i meg. i kak su se zvali ono dvoje, kol i kejtlin
nisam nikad odgledala do kraja