dr.gog wrote:snaga_znanja wrote:
Slucaj Turkovic. Karkin mu je advokat.
Šejla Jugo i sva ta bulumenta kriminalaca iz Incognita i Aquae, tih pasjih sinova i njihovih kurvi nafuranih na Cecu, su previdjeli jednu nezgodnu osobinu vlasnika Avaza koja ga održava godinama izvan ciljnika neprijatelja i privremenih sluganera koji se okrenu protiv njega...
Radončić je savršeni mali ketmen kojem nije dorastao klasični zlikovac jedne narko bande, jeftina kopija srbijanskih kerova devedesetih niti njegova skupa droljetina koju je koristio za hardcore trash emisije svoje antitelevizije..Fahro je dovoljno poremećen čovjek da od trasha namjerno kreira kosti za svađanje i smijanje svojih protivnika, čak i da se sam smije ludilu i da za ludilo koje sam odobrava, kažnjava podređene novinare

Ali nije glup..
...I Nisu oni zaslužili fahrin avaz...Ni Avaz nema pitbula koji bi mogao sastaviti dostojan odstrel za takve likove.
Ne osjećam ni najmanje sažaljenja jer ne smatram Karkina, Turkovića i njegovu ženu za ljude sa bilo kakvim pravima. Osjećam se ko UDB-in dželat frustriran zbog zakočene puške nadomak zlikovca...
Sve napisano zaslužili su.
Lično želim Karkinu da za života osjeti propast svega što posjeduje i što je demonski sagradio, kao što je njegov pasjaluk, izdaja, kriminal i zlo uništilo živote desetina ljudi u ovom gradu u zadnjih par decenija njegove karijere.
Taj čovjek je zaslužio pakao sličan onome koji je Alexandar Dima kreirao neprijateljima mitskog grofa Monte Krista. Ne stidim se reći da nemam nimalo skrupula želeći bol i patnju i njegovoj i Turkovićevoj familiji, i svima koji su živjeli od tih krvavih para. Sjeme im se zatrlo daBogda.
Gledao sam ljude koji se suše od Zikine droge, gledao sam isprebijane dužnike, gladne porodice, uništene firme, slušao hvalisanja i čitave mitove te bagre koji su, pod kokainskim špicama ludila, glasno izgovarane i vjerno prenošene od sitnih kokošara..Gledao sam i povlačio ručnu svaki put kada bih sretao gada Karkina, tog četničkog kurira izdajnika Armije BiH, i prodavača zarobljenih duša, zaštitnika najgoreg šljama koji se ikada rodio ili živio u Sarajevu...