Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#2376 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dr.gog »

KatarinaKosaca wrote:
lord blackadder wrote:Turkovic je Fahrin zet, dzaba se sad pere.

Sejla Jugo - donedavno vrlo vazan kotacic u Fahraonovoj masineriji. Cinjenica. :dance:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Šta to poslodavac ima i treba da ima sa privatnim životom svojih uposlenika? Ispašće sad da je sa njim(a) i ubijao :roll:
Odvratno je i nekolegijalno što se bez još uvijek sudske presude osuđuje bivša radna koleginica. U tome je stvar ;-)
Zaposlena i iskorištena sa ciljem. Ko ne shvata, neka je žali :D

Code: Select all

Odvratno je i nekolegijalno što se bez još uvijek sudske presude osuđuje bivša radna koleginica.
Nema za nju presude. Ako za nju tražiš kolegijalnost, čak i Avazovu...Kato ne ljuti me :D
dr.gog

#2377 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dr.gog »

StupskaBitanga wrote: Mislim ja kao novinar sramota me je ko se sve naziva novinarom u ovoj našoj nazovi držvavi
A Avaz i avazov način novinarstva je jedan od krivaca
Avaz jee postao sinonim lošeg novinarstva
Precjenjuješ profesiju, jel ti to palo ikada na pamet? Meni jeste...
Ne zamjeri, ali previše je licemjerja u svemu tome..Priča o Avazu je ponekad ogledalo užasa onih koji lamentiraju nad "lošim novinama".

Jedino što me nekada koči da ne psujem ko kočijaš i ne fasujem ban, je to što znam kako je danas teško preživjeti kao novinar. Svi imaju duplo dno...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2378 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by KatarinaKosaca »

dr.gog wrote:Zaposlena i iskorištena sa ciljem. Ko ne shvata, neka je žali :D

Odvratno je i nekolegijalno što se bez još uvijek sudske presude osuđuje bivša radna koleginica.
Nema za nju presude. Ako za nju tražiš kolegijalnost, čak i Avazovu...Kato ne ljuti me :D
Kao prvo nisam uopće žalila nju. Gdje to vidiš? Nego sam rekla da nije kolegijalno, ali ne misleći na lamentaciju nad njom, nego da sam sebe tako stavljaš nisko, ako prije presude presuđuješ nekoga sa kim si radio.
Ima presude i za nju i za ratne zločince i za svakoga ko je kriv. I tu riječ ima sudija, nitko više.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2379 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Chmoljo »

"ali gospodine Šahinpašiću, kako ste mogli ono reći, za crnca..." :lol:
novi.dan.nova.nafaka

#2380 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

dr.gog wrote:
snaga_znanja wrote:
Slucaj Turkovic. Karkin mu je advokat.
Šejla Jugo i sva ta bulumenta kriminalaca iz Incognita i Aquae, tih pasjih sinova i njihovih kurvi nafuranih na Cecu, su previdjeli jednu nezgodnu osobinu vlasnika Avaza koja ga održava godinama izvan ciljnika neprijatelja i privremenih sluganera koji se okrenu protiv njega...

Radončić je savršeni mali ketmen kojem nije dorastao klasični zlikovac jedne narko bande, jeftina kopija srbijanskih kerova devedesetih niti njegova skupa droljetina koju je koristio za hardcore trash emisije svoje antitelevizije..Fahro je dovoljno poremećen čovjek da od trasha namjerno kreira kosti za svađanje i smijanje svojih protivnika, čak i da se sam smije ludilu i da za ludilo koje sam odobrava, kažnjava podređene novinare :D Ali nije glup..

...I Nisu oni zaslužili fahrin avaz...Ni Avaz nema pitbula koji bi mogao sastaviti dostojan odstrel za takve likove.
Ne osjećam ni najmanje sažaljenja jer ne smatram Karkina, Turkovića i njegovu ženu za ljude sa bilo kakvim pravima. Osjećam se ko UDB-in dželat frustriran zbog zakočene puške nadomak zlikovca...

Sve napisano zaslužili su.

Lično želim Karkinu da za života osjeti propast svega što posjeduje i što je demonski sagradio, kao što je njegov pasjaluk, izdaja, kriminal i zlo uništilo živote desetina ljudi u ovom gradu u zadnjih par decenija njegove karijere.

Taj čovjek je zaslužio pakao sličan onome koji je Alexandar Dima kreirao neprijateljima mitskog grofa Monte Krista. Ne stidim se reći da nemam nimalo skrupula želeći bol i patnju i njegovoj i Turkovićevoj familiji, i svima koji su živjeli od tih krvavih para. Sjeme im se zatrlo daBogda.

Gledao sam ljude koji se suše od Zikine droge, gledao sam isprebijane dužnike, gladne porodice, uništene firme, slušao hvalisanja i čitave mitove te bagre koji su, pod kokainskim špicama ludila, glasno izgovarane i vjerno prenošene od sitnih kokošara..Gledao sam i povlačio ručnu svaki put kada bih sretao gada Karkina, tog četničkog kurira izdajnika Armije BiH, i prodavača zarobljenih duša, zaštitnika najgoreg šljama koji se ikada rodio ili živio u Sarajevu...
;-) :thumbup:
StupskaBitanga

#2381 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by StupskaBitanga »

dr.gog
respect :thumbup: :thumbup: :thumbup:
dr.gog

#2382 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dr.gog »

KatarinaKosaca wrote:
dr.gog wrote:Zaposlena i iskorištena sa ciljem. Ko ne shvata, neka je žali :D

Kao prvo nisam uopće žalila nju. Gdje to vidiš? Nego sam rekla da nije kolegijalno, ali ne misleći na lamentaciju nad njom, nego da sam sebe tako stavljaš nisko, ako prije presude presuđuješ nekoga sa kim si radio.
Ima presude i za nju i za ratne zločince i za svakoga ko je kriv. I tu riječ ima sudija, nitko više.
Ma evo hladne glave: U pravu si. Jer da kažem suprotno, pljunuću u usta svom vjerovanju u neki red i zakon..u ono malo ljudskosti. Ali nekad nemam argumenta osim proste grube sile kao odbrane....Ni jače zemlje ne koriste zakone ako se sudare sa hobotnicama koje ubijaju i kopaju ljude po brdima i pustarama..Čitao sam neke vrste uputstava i "lekcija" koje koriste neke zapadne službe, i vidno je da za određeni sloj kriminalaca demokratski sistem nema lijek.

Demokratija tim ljudima daje sredstva da uništavaju društvo i obične ljude. Reći to javno je opasna stvar, a politički je to fašizam, pravno je -kriminal kao i onaj na koji se kreće, jel..

Lično se ne usuđujem zaključivati do kraja, jer lično nemam utjecaj da sprovedem svoje razmišljanje...Previše je mrtvih glava i onih koji će tek da skopne, od droge, ili ubijeni u obračunima...A tu nema mjesta pretjeranim komentarima, ionako je previše..
ultima_palabra

#2383 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ultima_palabra »

Sve ok dobri doktore, ali svi smo znali ko su Zika i Karkin i prije septembra 2011... Daleko od toga da ih žalim, želim im sve najgore, ali zaista ne mogu na ovo drugačije da gledam nego kao osvetu jednog dijela mafijaške porodice drugom :roll:

Pa do prije pola godine, Avaz je sasvim profesionalno izvještavao o ljudima zazidanim u kuće, bez ikakvih uredničkih komentara :oops: Da ne govorim o Šaji, Gašiju i "novinaru"...

Radončić nije ketmen, to bi podrazumijevalo da on vjeruje u ono što radi, u neku svoju misiju... više patološki interešdžija i lažov koji zna sve o svakome, jer je svakim sarađivao :roll: Ima dovoljno utjecaja da sruši Karkine i Turkoviće, nadam se da nema dovoljno da stvori nove.
dragonz

#2384 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dragonz »

evo danas čitav istraživački tim avaza ne zna da čita rečenice iz ratne dokumentacije o advokatu Krehi pa tako zaključiše da je on bio vojni tužilac umjesto predsjednik kružnog vojnog suda :lol:
johntra

#2385 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by johntra »

Juče piše da će u novu zgradu WTC-a biti ugrađeno čak sedam tona betona i željeza... :D

Današnje slike na naslovnoj ne treba nikako komentirati... :run:
callmethebreeeze

#2386 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by callmethebreeeze »

jeste vidjeli da su objavili slike sa obdukcije?!
pa, oni su stvarno zivotinje...
:-) '
i jos ono lazno moralizovanje i optuzivavnje i zene i advokata ovog osumnjicenog krimosa. da se razumijemo, ne branim ga ja, ako je kriv neka nikada ne vidi tracak svjetlosti, ali mi na nerve ide kako avaz podilazi najnizim ljudskim strastima.
Banksy

#2387 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Banksy »

Banksy wrote:
Kakav Dodik, kakve nacionalne stranke, šta Avaz radi od ovog naroda ...
Nema većeg zla.
Better Man

#2388 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Better Man »

callmethebreeeze wrote:jeste vidjeli da su objavili slike sa obdukcije?!
i jos ono lazno moralizovanje i optuzivavnje i zene i advokata ovog osumnjicenog krimosa. da se razumijemo, ne branim ga ja, ako je kriv neka nikada ne vidi tracak svjetlosti, ali mi na nerve ide kako avaz podilazi najnizim ljudskim strastima.
Razumljivo je ovakvo pisanje i objavljivanje slika u Avazu, jer Fahri gori pod guzicom, obzirom da je i on u mnoge lopovluke i marifetluke bio upetljan i da je znao za njih. Da je pošten i moralan nikad ne bi zaposlio Šejlu Jugo-Turković, ni u novinam, ni na televiziji. Fahro bi rođenu mater prodao samo da spasi svoju guzicu. Da smo normalna država, neda bi Fahro već bio sankcionisan za objavu slika, već bi čitav tiraž bio zaplijenjen i morao bi promjeniti naslovnicu.
Baltazar_khan

#2389 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Baltazar_khan »

slike sa obdukcije su grozne. objavili su i na svom portalu :run:
ultima_palabra

#2390 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ultima_palabra »

Fuj koji maloumnici :-) Da ga hoće Turković povući za sobom, ali sumnjam... već se dodvorio novoj vlasti :roll:
dr.gog

#2391 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dr.gog »

Vidim da ste svi pažljivo pregledali pomenute slike :|
Banksy

#2392 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Banksy »

dr.gog wrote:Vidim da ste svi pažljivo pregledali pomenute slike :|
Bogami nismo, bacili odmah cijele novine u smeće.
Strašno.
Ima li kakva institucija kojoj bi se mogao uputiti protest, apel, reakcija? I ima li li uopšte svrhe?
amrica

#2393 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by amrica »

Baltazar_khan wrote:slike sa obdukcije su grozne. objavili su i na svom portalu :run:
:sad:

sta li familije zrtava misle :run:
chuchumbamayumbe

#2394 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by chuchumbamayumbe »

callmethebreeeze wrote:jeste vidjeli da su objavili slike sa obdukcije?!
Ona slika na naslovnoj novina i slike na portalu, pa zaista sam ostao bez teksta...da ono mogu sebi da dozvole! UŽASNO!
DNO DNA!
kojeime

#2395 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by kojeime »

dr.gog wrote:...Ni jače zemlje ne koriste zakone ako se sudare sa hobotnicama koje ubijaju i kopaju ljude po brdima i pustarama..Čitao sam neke vrste uputstava i "lekcija" koje koriste neke zapadne službe, i vidno je da za određeni sloj kriminalaca demokratski sistem nema lijek...
To se zove Francuska doktrina, naziv je dobila po postupcima Francuza dok su bili kolonizatori Alzira i jedna od upotreba Francuske doktirne je upravo u situacijama kada svi znaju da je neko kriv za razne zlocine, ali zbog proceduralnih ili slicnih razloga ne biva osudjen i uspjesno izbjedava kaznu.
ultima_palabra

#2396 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ultima_palabra »

kakavdanakneiskustvu wrote:nisam vidio te slike o kojima govorite,moze li ih ko postaviti ovdje?,ili bar pojasniti o cemu se radi
Imaš na Avazovom siteu, slike tijela unakaženih kiselinom sa obdukcije :cry:
dezurni_ucenik

#2397 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 00:25, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju

#2398 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Truba »

kao ljubitelju horora meni se povraća
ultima_palabra

#2399 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ultima_palabra »

Taman posla još da reklamiram te gadosti...
ladyada

#2400 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ladyada »

gdje je ovdje postovanje prema zrtvama , :cry:
Post Reply