Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Sarajevo&Zeljo

#2376 Re: FK Sarajevo

Post by Sarajevo&Zeljo »

Citam ovo oko Tonija i ne mogu da vjerujem da normalna osoba moze izvaliti ovakvu glupost. Takodje ne mogu da vjerujem da misle da bi iko povjeravao istu. Nego, gospodo iz uprave, kad Juventus dolazi da igra prijateljsku?
Last edited by Sarajevo&Zeljo on 25/12/2009 19:20, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#2377 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

dobar_ti? wrote:Una volta, quando ero un bambino, i miei genitori mi portarono a Sarajevo e ho provato i fagioli a Popeye, famoso ristorante di proprietà di Mucho.
:lol: :lol: :lol: Legendo :thumbup:
1987

#2378 Re: FK Sarajevo

Post by 1987 »

aerosa wrote:Pa majke im ga kretenske i lopovske, oni izgleda šprdanciju sa nama tjeraju.... :x :x
Image
Hahahahahahahaha. Nek zaganja Huntelara :mrgreen:
Fordas

#2379 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Nego salu na stranu. Nas trener Janjos sa posljednje dvije izjave potvrdio je i dokazao da on NE POZNAJE situaciju oko kvalitetnih igraca u BiH i regiji, te da on ne obavlja nikakvu mendazersku funkciju u klubu vec da taj dio povjerava Merdanovicu. I koga onda Merdanovic salta i sta se buni sto ga navijaci prozivaju i sto ga smatraju najodgovornijom osobom kada su pojacanja u pitanju?? :twisted: :x Koliko ja pratim medije nisam primjetio do sada izjavu tipa ove
Ovo za Calu, pa hajde, covjek nije sposoban raditi taj dio posla, on je samo jedan klasicni starinski trener i to je to. Nek poslozi tim, nek igraju, nek se bore na svakoj utakmici i ja sam zadovoljan. Bas me briga koga ce staviti u prvi tim, izuzev Skore naravno, i clanova uze i sire obitelji :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2380 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Sutra je Hasetov turnir.

Horde Zla organizovano prate ovaj turnir,a najveci razlog toga je sto turnir nosi ime najvece legende nasega kluba Asima Ferhatovica Haseta.

http://www.fksinfo.com/np-1001-17_malon ... Hasetu.htm
nikad_izvini

#2381 Re: FK Sarajevo

Post by nikad_izvini »

Inače ne zalazim na memli stranu, čak se neću naslađivati kad uzmemo Kup i budemo bolji od vas u prvenstvu :D ali sam čuo da dovodite Tonija i da bi s njim napravili dar-mar :D Nije loše, liga nam postaje sve kvalitetnija :-D Pored Tonija, jel imate još neko zvučnije ime u planu :dance:
Baltazar_khan

#2382 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Interesantan komentar o legendi bordo kluba, Safetu Sušiću, na portalu b92

Image
strong69

#2383 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Mogu da vjerujem da je Avaz to objavio, ali ne mogu da vjerujem da je Basic to rekao. Ako jeste, hitno mu treba pregled i psihijatrijska klinika pa neka tamo sastavlja ekipu. Ovo shvatam kao uvredu na racun navijaca i totalno bolesnu sprdanciju.

I zbog ovoga, Basic i ostatak uprave treba da idu sto prije iz kluba.
PriNc_ba

#2384 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

jedva cekam :roll: Luka i Alen u napadu :-) :-) :-) :-) :D hahaahahaha meni najjaci igrac uz ruuda sa majstorom skorom u najdrazem klubu ... eh to bi bilo fino al steta sto to zavrsava samo na mastanju :D

dobre izvale i uljepsavanje ovog praznicnog raspolozenja :)

nek oni dovedu nekoga ko je desetina tonijevih sposobnosti i sve super :D
Bijeli_sa

#2385 Re: FK Sarajevo

Post by Bijeli_sa »

LOs ti je talijanski kume, napravio si jedno milion gresaka... :D cuj sjeca se hrane u sestoranu, vlasnistvu naseg Muce... :D svaka ti dala.... :D
1987

#2386 Re: FK Sarajevo

Post by 1987 »

Hasetov turnir
split-SARAJEVO 3:3
Rezultat je bio 3-3, taj treci gol primimo 10 sekundi prije kraja tekme.
Oko 150 ljudi bodrilo ekipu koja nije uspjela pobjediti ekipu iz Hrvatske,kop sastavljen od vecine mladih navijaca .
Alkos

#2387 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Neke stvari ne treba pisati ovdje, rezultat utakmice je sasvim dovoljan...
lolo_lolo

#2388 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

dobili smo 5-1 sask napredak
drugi smo u grupi i igramo za trece mjesto
Omerovim_Koracima

#2389 Re: FK Sarajevo

Post by Omerovim_Koracima »

nikad_izvini wrote:Inače ne zalazim na memli stranu, čak se neću naslađivati kad uzmemo Kup i budemo bolji od vas u prvenstvu :D ali sam čuo da dovodite Tonija i da bi s njim napravili dar-mar :D Nije loše, liga nam postaje sve kvalitetnija :-D Pored Tonija, jel imate još neko zvučnije ime u planu :dance:
ovo je veca naucna fantastika nego dolazak Tonija :zoka: :zoka:
cel

#2390 Re: FK Sarajevo

Post by cel »

ibizza

#2391 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Omerovim_Koracima wrote:
nikad_izvini wrote:Inače ne zalazim na memli stranu, čak se neću naslađivati kad uzmemo Kup i budemo bolji od vas u prvenstvu :D ali sam čuo da dovodite Tonija i da bi s njim napravili dar-mar :D Nije loše, liga nam postaje sve kvalitetnija :-D Pored Tonija, jel imate još neko zvučnije ime u planu :dance:
:lol: :lol: :thumbup:
MojaMalenkost

#2392 Re: FK Sarajevo

Post by MojaMalenkost »

Alkos wrote:Neke stvari ne treba pisati ovdje, rezultat utakmice je sasvim dovoljan...
Treba sve pisati. Je li se to stidiš vašeg izdanja? :lol: :lol: :lol:
nikad_izvini

#2393 Re: FK Sarajevo

Post by nikad_izvini »

Omerovim_Koracima wrote:
Moram da odgovorim :D S tim da igramo 1/2 Kupa, da nam bježite cijela tri boda u PL gdje ste odigrali više utakmica na AFH-u kao i činjenicu da barem što se tiče derbija nemate sigurna tri boda kući ne vidim neku naučnu fantastiku mojoj tvrdnji. Pazi da se ne zagrcneš na kraju sezone :D

Nego, kažu da Maskerano hoće da ide iz Liverpula, eto vam moguće akvizicije :dance:
ibizza

#2394 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

nikad_izvini wrote:
Omerovim_Koracima wrote:
Moram da odgovorim :D S tim da igramo 1/2 Kupa, da nam bježite cijela tri boda u PL gdje ste odigrali više utakmica na AFH-u kao i činjenicu da barem što se tiče derbija nemate sigurna tri boda kući ne vidim neku naučnu fantastiku mojoj tvrdnji. Pazi da se ne zagrcneš na kraju sezone :D

Nego, kažu da Maskerano hoće da ide iz Liverpula, eto vam moguće akvizicije :dance:
Hvala sto brinete o nasim potencijalnim igracima :D ...al bolje je da se vi pozabavite svojim galaktikosima :lol:
a kao sto znamo,vi ce te sad imati vise utakmica kuci...a kako smo vidjeli,ove polusezone ste katastrofalno igrali na Grbavici,zato ocekujem da ce te na kraju biti plasirani od 6 do 8 mjesta :dance:
meme pitar

#2395 Re: FK Sarajevo

Post by meme pitar »

nikad_izvini wrote:
Omerovim_Koracima wrote:

Memli strana je vaša strana a mi smo na sunčanoj strani Sarajeva (pogledaj malo u sunce)
Nikad ne zalaziš na našu stranu netačno prebroj postove na našoj strani od evro kupova do ove stranice
Pojačanje Luka Toni samo pokazuje ko su za nas pojačanja jer u ovoj ligi nema igrača za FK Sarajevo a možemo vidjeti po rezultatima Slavije, Želje i Olimpika da pojačanja iz Srbije nisu pojačanja.
Što se tiče domaćih ili gostujućih utakmica pa Sarajevo je glavne bodove uzelo u gostima (zrinjski, Željo, Borac) i nama nije problem nekog pobjediti kad smo u punom sastavu
Charuga
Globalni moderator

#2396 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

Image
aerosa

#2397 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Plavih_11 wrote:Image
Hahaha, a ja taman kontam koji je njemu klinac pa dođe na našu temu (primjetim da ti to nije običaj) , kontam da si i ti poludio ko pojedinci što više vole otići u komšijsku "bašču" nego se hljeba najesti , kad ono slika vezana baš za našu temu...
:thumbup:
neko_nepoznat

#2398 Re: FK Sarajevo

Post by neko_nepoznat »

Mjenjam novinske clanke vezane za FK Sarajevo a moze i neke druge klubove koji vam trebaju za ulaznice FK Sarajeva i reprezentacije BIH !!!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2399 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Vidi zeljovaca sto prate ,i to u pisanoj formi,hoce li ostati il' otici Skoro :D

Al' ok,razumljivo...treba trpiti i slijedecu polusezonu terorisanje Alena :D ,a narocito u derbiju na Kosevu :dance:

Uzivajte.... :D

http://www.youtube.com/user/kroberts198 ... 8g9sN-W3G0
Charuga
Globalni moderator

#2400 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

-LIBERO- wrote:Vidi zeljovaca sto prate ,i to u pisanoj formi,hoce li ostati il' otici Skoro :D

Al' ok,razumljivo...treba trpiti i slijedecu polusezonu terorisanje Alena :D ,a narocito u derbiju na Kosevu :dance:

Uzivajte.... :D

http://www.youtube.com/user/kroberts198 ... 8g9sN-W3G0
Ne pratim ja Skoru niti neke posebne clanke u novinama nego ih CITAM. Ovo sam postavio jer kontam da vjerovatno ima ljudi koji ne kupuju novine a vole procitati nesto ovako, Kako postavim za Zelju tako i za Sarajevo, Velez i ostale klubove. Ali dobro, zavrsio sam od danas sa postavljanjem tekstova na ovom PDF-u .. :run:
Locked