Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NediM17 wrote:Sad listam servisnu knjizicu od SX4 i vidim propisana zamjena ulja u mjenjacu na 45.000km? Auto na satu ima 71.000km, ulje u mjenjacu nikada nije promijenjeno.
Ja ne znam da sam to promijenio ikada i na jednom autu... Je li neko od vas mijenjao, ima li potrebe ili je to suplja?
nesto mi to kratak interval,obicno je na 100.000 km ili 60.000 milja.
ne treba se to mijenjat dok ne crkne mjenjac,kad crkne onda kazes da im je to mana...ne valjaju
hvala bitango... znam 100% da na starom ceedu nije uopce bila predvidjena zamjena ulja u rucnom mjenjacu, za novi ne znam, a na ovo sad slucajno naletih.
Da ne listam temu unazad, prekjucer u N. Filipovica, u zgradi gdje je Mrvica, samo s unutrasnje strane, vidim prodavnicu umotanu u Mobil reklame, ne znam vise detalja, al ako nekom nesto znaci...
tempuser wrote:Da ne listam temu unazad, prekjucer u N. Filipovica, u zgradi gdje je Mrvica, samo s unutrasnje strane, vidim prodavnicu umotanu u Mobil reklame, ne znam vise detalja, al ako nekom nesto znaci...
Da izvineš, meni ništa ne znaci..
Nego, jesi probao novu nutela tortu u mrvici??
Jok, da izvines i ti meni, vec izvjesno vrijeme je meni postala malo teretli, guzva, pozeri, ispade bitno da te vide u Mrvici, ja produzim u onu neku kafanu na drugom kraju zgrade.
Ja bih isao na obicno mineralno 15w40, vjerujem da je svako ulje da nije no name i dupljak bolje od onoga koje se sipalo prije 45 god s kojim su prelazili milione.
tempuser wrote:Ja bih isao na obicno mineralno 15w40, vjerujem da je svako ulje da nije no name i dupljak bolje od onoga koje se sipalo prije 45 god s kojim su prelazili milione.
Pa dobro nije prvi put da se ja susrecem sa INA-om , kod nas se neke stvari dobrano podcjenjuju a s druge strane neke nepotrebne dizu u nebesa . A INA ako nista nije kopija , sto kazes.
Sipam Shell i nagovaraju me da probam ovo pa se dvoumim. U pitanju je 10w40, a motor konstrukcijski takav da ga malo troši svakako, a kao sa divinolom postoji mogućnost da bude manja potrošnja.
-stefan- wrote:Sipam Shell i nagovaraju me da probam ovo pa se dvoumim. U pitanju je 10w40, a motor konstrukcijski takav da ga malo troši svakako, a kao sa divinolom postoji mogućnost da bude manja potrošnja.