http://www.idoc.ba/digitalarchive/publi ... tid=763284
HS kablovska
Moderator: anex
-
mirsadk
#2376 Re: HS kablovska
Tako to radi Enes, čak i svoje poslovne partnere opljačkao
-
rooky
#2377 Re: HS kablovska

Postenjacina nema sta. Kaze doticni Enes doslo vrijeme ne mozes vise ni svoju ruku u tudji dzep zavuci.
-
zonbirile
#2378 Re: HS kablovska
-----------------------------------------fluidni wrote:Jel ko s foruma "bombardovao" Telemach??![]()
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... 110131023#
neće se niko zajebavati sa Enesom
- maslina
#2379 Re: HS kablovska
Bio je devedesetih u Splitu jedan grafit:
"K..ac je Morison umro od droge. Ubili ga Srbi."
"K..ac je Morison umro od droge. Ubili ga Srbi."
-
zonbirile
#2380 Re: HS kablovska
ja plaha vremena za pogana insana
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2381 Re: HS kablovska
Zovem se Hans, kodno ime Bomba
pucam al iz domaćeg oružja...nisu to uvozne bombe ko što neki tvrde ..nisu
pucam al iz domaćeg oružja...nisu to uvozne bombe ko što neki tvrde ..nisu
-
rooky
#2382 Re: HS kablovska
Hahahahahaha sta reci. Takav patriota koristi te domace, pa reci nam patriota jesu li ARENE SPORT slucajno bosanski kanali.

-
zonbirile
#2383 Re: HS kablovska
ko li im samo sastavlja ove idiotluke od saopštenja.Pa ima li iko normalan u toj firmi.
-
rooky
#2384 Re: HS kablovska
Ekrem jevric je magistar knjizevnosti za ovog lika sto je napisao ovaj letak.zonbirile wrote:ko li im samo sastavlja ove idiotluke od saopštenja.Pa ima li iko normalan u toj firmi.
-
zonbirile
#2385 Re: HS kablovska
enes piše,ekrem je lektor.
-
rooky
#2386 Re: HS kablovska
ova ti je za 10.zonbirile wrote:enes piše,ekrem je lektor.
-
zonbirile
#2387 Re: HS kablovska
----------------------------------------rooky wrote:ova ti je za 10.zonbirile wrote:enes piše,ekrem je lektor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa papak nuđen ko i ostali,sada ostao na ledini,sam protiv svih i ujeda.Ljudi imaju sve dozvole,razbili šibicarski monopol par drincera koji su isparcelisali grad,i šta sad.Pa oni koji otkupe samo Slovenački udio za 130 miliona eura,nači će načina da ga natjeraju da pokupi svaki geler i poliže prostorije.
- kiflicaaa
#2388 Re: HS kablovska
koristim usluge Telemach televizije i apsolutno NISAM zadovoljna... internet konekcija stalno puca, za intervenciju im treba pravo dugo da reaguju, kada ih na telefon dobijem ne znam ni sama kolko moram čekati da dođem do osobe koja mi može pomoći dok mi se sve vrijeme kredit regularno troši.
Svi ovi koji hoće da pređu sa drugih operatera na Telemach grdno će se pokajati... sve je to teško sranje samo što je sad trenutno prenapuhano sve to u vezi njih...
Svi ovi koji hoće da pređu sa drugih operatera na Telemach grdno će se pokajati... sve je to teško sranje samo što je sad trenutno prenapuhano sve to u vezi njih...
-
zonbirile
#2389 Re: HS kablovska
------------------------kiflicaaa wrote:koristim usluge Telemach televizije i apsolutno NISAM zadovoljna... internet konekcija stalno puca, za intervenciju im treba pravo dugo da reaguju, kada ih na telefon dobijem ne znam ni sama kolko moram čekati da dođem do osobe koja mi može pomoći dok mi se sve vrijeme kredit regularno troši.
e vidiš to je strategija.Da te Enes prije prijavio,ljudi bi i povjerovali,ovako sa 3 posta-pozdravi Enesa i raju.
- Ghost_Rider_XXX
#2391 Re: HS kablovska
Jest sve si upravu, al meni na hs-u stalno puca konekcija i ne mogu ni do koga doći, a i kad se jave jednom heftično, prespoje me vidovitoj Đemili i saradnicima, da mi pogledaju u lampe na modemu. Mamu im papansku da je pravde trebalo bi Hin zatvorit.kiflicaaa wrote:koristim usluge Telemach televizije i apsolutno NISAM zadovoljna... internet konekcija stalno puca, za intervenciju im treba pravo dugo da reaguju, kada ih na telefon dobijem ne znam ni sama kolko moram čekati da dođem do osobe koja mi može pomoći dok mi se sve vrijeme kredit regularno troši.
-
zonbirile
#2392 Re: HS kablovska
------------------------------kiflicaaa wrote:koristim usluge Telemach televizije i apsolutno NISAM zadovoljna... internet konekcija stalno puca, za intervenciju im treba pravo dugo da reaguju, kada ih na telefon dobijem ne znam ni sama kolko moram čekati da dođem do osobe koja mi može pomoći dok mi se sve vrijeme kredit regularno troši.
ti ko turska safunjica,sve prepriča i posavjetova,da si slušala savjetnika Enesovog ,g.Ekrema samo bi spomenula lošu konekciju.Išaret pametnom dovoljan.
- energIs
#2393 Re: HS kablovska
hahah ovog Enesa, sta mu pocini konkurencija, pise i po forumima
e doso vakat nema vise guzovace Enese i onih jadnih kanala sto ih pustas.... odose raja a ti placi 
- Baron_Samedi
#2394 Re: HS kablovska
PatriJota Enes, objavio jihad srbijanskim imperijalistima?!
Sve u skladu s fer pravilima trzisne konkurencije.
Sve u skladu s fer pravilima trzisne konkurencije.
-
japo-
#2395 Re: HS kablovska
koja je frekvencija ove dvije arene na analognoj
imam problem ako nesto skidam ne mogu gledat tv slika ko mećava tj riza
- AfromMann
#2396 Re: HS kablovska
koliko ja znam ima samo jedna arena!japo- wrote:koja je frekvencija ove dvije arene na analognoj![]()
- kiflicaaa
#2397 Re: HS kablovska
--------------------------------zonbirile wrote:------------------------------kiflicaaa wrote:koristim usluge Telemach televizije i apsolutno NISAM zadovoljna... internet konekcija stalno puca, za intervenciju im treba pravo dugo da reaguju, kada ih na telefon dobijem ne znam ni sama kolko moram čekati da dođem do osobe koja mi može pomoći dok mi se sve vrijeme kredit regularno troši.
ti ko turska safunjica,sve prepriča i posavjetova,da si slušala savjetnika Enesovog ,g.Ekrema samo bi spomenula lošu konekciju.Išaret pametnom dovoljan.
a šta ću...vidim ti haraš po ovom forumu pa reko da ti se malo pridružim hahah
a za ovo da sam prijavljena kod enesa samo mogu reći BUHAHAHA
a samo kazem kakvo ja imam iskustvo sa tim telemachom... niti me interesuje hs, niti enes...
-
saramara
#2398 Re: HS kablovska
20.01.201.-e ???? Ne znaju saopštenja napisati i potpisati kako trebarooky wrote:Hahahahahaha sta reci. Takav patriota koristi te domace, pa reci nam patriota jesu li ARENE SPORT slucajno bosanski kanali.
-
AldinK
#2399 Re: HS kablovska
Ne pismen sam i stime se dićim!rooky wrote:Hahahahahaha sta reci. Takav patriota koristi te domace, pa reci nam patriota jesu li ARENE SPORT slucajno bosanski kanali.
Ovo obavještenje je sročio sam Enes?
-
ivannn
#2400 Re: HS kablovska
zamalo što nisam pao sa stolice kada sam ovo pročitao
no uz pravopis i tu čudno konstrukciju rečenica ono što još zapanjuje je ta histerija, bogte, kao da čitam saopštenje mupa ili nekog ministarstva (imaju li oni nekog zaduženog za marketing da to malo ljepše upakuje i sroči)- štiteći naše i vaše interese - ubacili neka 2 kanala...ojjjj
čuj moralnih razloga; molimo pretplatnike za razum
no uz pravopis i tu čudno konstrukciju rečenica ono što još zapanjuje je ta histerija, bogte, kao da čitam saopštenje mupa ili nekog ministarstva (imaju li oni nekog zaduženog za marketing da to malo ljepše upakuje i sroči)- štiteći naše i vaše interese - ubacili neka 2 kanala...ojjjj
čuj moralnih razloga; molimo pretplatnike za razum