Kineski mobiteli
Moderator: Benq
- muxa
#2376 Re: Kineski mobiteli
Ako se ne varam ti si instalirao aosp kitkat? Jel ima neki rom baziran na kitkatu da nema bugova a da ima opciju duble tap to wake?
- irac300
#2377 Re: Kineski mobiteli
Jesam. Iskreno nisam upoznat, valjda što nisam ni isprobavao tu funkciju. Probaj na ovom forumu, tu je velika zajednica ljubitelja Coolpad F1 telefona.muxa wrote:Ako se ne varam ti si instalirao aosp kitkat? Jel ima neki rom baziran na kitkatu da nema bugova a da ima opciju duble tap to wake?
http://www.modaco.com/topic/372543-cool ... stom-roms/
- muxa
#2378 Re: Kineski mobiteli
Hvala. Citat cu u narednim danima.
-
waynezmaj
#2379 Re: Kineski mobiteli
Pozz ljudi, kupio sam telefon preko to2c 17.11 predvečer, sutradan sam dobio na mail tracking number da pratim post preko singapur posta. Problem je sto se ovih 5 dana nista nije promijenilo ( kako je izgledao prvi dan tako i danas http://imgur.com/Qs3PMy0 ). Da li ovo ovako uobicajeno traje ili nesto nije uredu pa da zovem onu njihovu sluzbu? Ovo mi je prvi telefon preko neta pa nemam iskustva.
- dinooh
#2380 Re: Kineski mobiteli
normalno je. Moze biti i 10-ak dana tako.waynezmaj wrote:Pozz ljudi, kupio sam telefon preko to2c 17.11 predvečer, sutradan sam dobio na mail tracking number da pratim post preko singapur posta. Problem je sto se ovih 5 dana nista nije promijenilo ( kako je izgledao prvi dan tako i danas http://imgur.com/Qs3PMy0 ). Da li ovo ovako uobicajeno traje ili nesto nije uredu pa da zovem onu njihovu sluzbu? Ovo mi je prvi telefon preko neta pa nemam iskustva.
- esawyer
#2381 Re: Kineski mobiteli
evo prvi dojmovi za Inew V8 :
~ odličan dizajn, dosta tanak telefon, veličina me uživo iznenadila sad mi se svi drugi mobiteli čine mali
~ ekstra brzina, imam instaliranih već 10ak aplikacija nije niti jednom zaštopao
~ za sad mi se jedina mana čini baterija jer punila sam čitavu noć oko 9 ujutro sam ga isključila sa punjača , sad je već ostao na 51% s tim da je wi-fi konstantno upaljen i puno sam ga koristila, al vjerujem da će s vremenom se promijeniti i korištenje a samim tim i dugotrajnost baterije
~ kamera je super, ništa WOW , standard mobilna kamera.. na prirodnoj svjetlosti slike su ekstra
eto ukratko
~ odličan dizajn, dosta tanak telefon, veličina me uživo iznenadila sad mi se svi drugi mobiteli čine mali
~ ekstra brzina, imam instaliranih već 10ak aplikacija nije niti jednom zaštopao
~ za sad mi se jedina mana čini baterija jer punila sam čitavu noć oko 9 ujutro sam ga isključila sa punjača , sad je već ostao na 51% s tim da je wi-fi konstantno upaljen i puno sam ga koristila, al vjerujem da će s vremenom se promijeniti i korištenje a samim tim i dugotrajnost baterije
~ kamera je super, ništa WOW , standard mobilna kamera.. na prirodnoj svjetlosti slike su ekstra
eto ukratko
- muxa
#2382 Re: Kineski mobiteli
Svima se u prvim danima korištenja novog mobitela čini da je baterija slaba. Pogodi zašto 
- esawyer
#2383 Re: Kineski mobiteli
Ma ja znam.. Non stop ga tipkam
valjda cu ga pustiti na miru uskoro 
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#2384 Re: Kineski mobiteli
Danas sam se malo poigrao sa ovim telefonom: http://www.pandawill.com/xiaomi-hongmi- ... 92615.html Mislim da za te pare nema dalje....preporučujem ga 
- SONY_91
#2385 Re: Kineski mobiteli
Za te pare može se i bolji smartphone kupitiLajavikrelac wrote:Danas sam se malo poigrao sa ovim telefonom: http://www.pandawill.com/xiaomi-hongmi- ... 92615.html Mislim da za te pare nema dalje....preporučujem ga
- Domaci izdajnik
#2386 Re: Kineski mobiteli
Koji? Za te pare, teško....
- SONY_91
#2387 Re: Kineski mobiteli
Coolpad F1, Nibiru H1, iNew V3 Plus,....Lajavikrelac wrote:Koji? Za te pare, teško....
- Domaci izdajnik
#2388 Re: Kineski mobiteli
Mislim da je Xiaomi ipak za klasu ispred, možda mu je blizu iNew po kvaliteti izrade....
- SONY_91
#2389 Re: Kineski mobiteli
Vjeruj da u odnosu na ostale kineske brendove kao što su K-Touch, Coolpad, ZOPO... Xiaomi nije ništa kvalitetniji, naravno, ukoliko izuzmemo Mi modele koji su posebna priča.Lajavikrelac wrote:Mislim da je Xiaomi ipak za klasu ispred, možda mu je blizu iNew po kvaliteti izrade....
- mufa1
#2390 Re: Kineski mobiteli
Sony druže, znam da cu te najprije ovdje naći. Treba mi hitno jedna pozivnica, imaš li slučajno koju da nisi razdijelio i da je jos važeća, ili da se bacim tamo na forum u potragu. Meni prekjuče dvije propale, a danas zove jaran, hoće naruči, osto bez telefona, neki bezvezni koristi.
- mufa1
#2391 Re: Kineski mobiteli
Ništa, riješeno već sve. Sony spava i dalje 
- SONY_91
#2392 Re: Kineski mobiteli
Ma, gledam milanski derbimufa1 wrote:Ništa, riješeno već sve. Sony spava i dalje
- mufa1
#2393 Re: Kineski mobiteli
Hvala u svakom slučaju. Znao sam ja da si ti dobar insan
Nego, stav ih tamo na oneplus forum, steta da propadnu...
- SONY_91
#2394 Re: Kineski mobiteli
Pa, tako sam i planirao uraditi zadnji dan ako ih do tad ne podijelimmufa1 wrote:Hvala u svakom slučaju. Znao sam ja da si ti dobar insan![]()
- esawyer
#2395 Re: Kineski mobiteli
Javili se sa efox nude voucher u zamjenu za carinu.. Odbila sam naravno i rekla da sam znala da je voucher ne bih kupovala osiguranje ibda ocekujem pare nazad.. Nadam se da ce vratiti 
-
passiv
#2396 Re: Kineski mobiteli
pozz ljudi
Evo doslo vrijeme da i ja moram mjenjati telefon i vidio sam u mobilmaniji ove neke iocean telefone, pa sam malo istrazivao i nadjem ovaj topic
Moze li neko reci koji su najkvalitetniji kineski telefoni, ja imam na raspolaganju nekih 250 KM, onaj u mobilmaniji iocean X1 se cini kao fin telefon ali.... Kako ide ova kupovina preko ovih stranica i da li mogu uzet neki bolji telefon od ovog X1 za ove pare (pod bolji ne mislim bas na spec jer ovaj ima i vise nego dovoljno za mene vec na neku izdrzljivost)? Nisam specijalno zahtjevan korisnik ali ne bih da bas mjenjam telefon nakon nekog kratkog perioda (radije cu onda sacekat jos malo pa kupiti neki brend phone), koliki je "zivotni ciklus" ovih telefona? Mobilmanija radi i servis ovih telefona ako sam dobro skontao? Kojih sve brendova da li znate i da li rade servis samo onim telefonima koji se kod njih kupe?
Malo sam mozda vise spominjao ovu kvalitetu i to ali kupovao sam one 2look tablete i nisu mogli raditi ni 3 mjeseca bez servisa pa sam na kraju mogao uzet i neki pristojan brend tablet, ne bih sad da se moram jos i sa mobitelom zajebavat tako...
hvala na odgovorima unaprijed

Evo doslo vrijeme da i ja moram mjenjati telefon i vidio sam u mobilmaniji ove neke iocean telefone, pa sam malo istrazivao i nadjem ovaj topic
Moze li neko reci koji su najkvalitetniji kineski telefoni, ja imam na raspolaganju nekih 250 KM, onaj u mobilmaniji iocean X1 se cini kao fin telefon ali.... Kako ide ova kupovina preko ovih stranica i da li mogu uzet neki bolji telefon od ovog X1 za ove pare (pod bolji ne mislim bas na spec jer ovaj ima i vise nego dovoljno za mene vec na neku izdrzljivost)? Nisam specijalno zahtjevan korisnik ali ne bih da bas mjenjam telefon nakon nekog kratkog perioda (radije cu onda sacekat jos malo pa kupiti neki brend phone), koliki je "zivotni ciklus" ovih telefona? Mobilmanija radi i servis ovih telefona ako sam dobro skontao? Kojih sve brendova da li znate i da li rade servis samo onim telefonima koji se kod njih kupe?
Malo sam mozda vise spominjao ovu kvalitetu i to ali kupovao sam one 2look tablete i nisu mogli raditi ni 3 mjeseca bez servisa pa sam na kraju mogao uzet i neki pristojan brend tablet, ne bih sad da se moram jos i sa mobitelom zajebavat tako...
hvala na odgovorima unaprijed
- SONY_91
#2397 Re: Kineski mobiteli
Za taj novac iOcean X1 ti je po meni najbolji izbor. Plus, kupuješ ga od prodavača u BiH koji ti daje garanciju tako da nemaš brige. Za 230 KM ako kupuješ iz Kine možeš kupiti samo gori, ili, u najboljem slučaju isti telefon. Jer, računaj da ćeš pr. evo na Doogee DG800 koji ja trenutno imam na stanju i koji košta 180 KM na njega platiti 71 KM dažbina, a, to je u biti malte ne isti telefon kao taj iOcean. 2look ja mislim da se ne može porediti sa iOcean, Doogee, THL i sličnim kineskim brendovima. Nisam ih pratio u zadnje vrijeme, ali, znam da su na počecima kupovali malte ne najjeftinije kopije i onda 'lijepili' na njih taj logo 2look.passiv wrote:pozz ljudi
hvala na odgovorima unaprijed![]()
-
passiv
#2398 Re: Kineski mobiteli
Zahvaljujem, ti 2look su losi bas, kvario mi se i displej i onaj usb ulaz pa sam na kraju za lovu koju sam dao na njega i servis mogao uzet puno bolji tablet.
Jel ta garancija kao i kod ovih u univerzalno i sl. samo softver? Ja telefon koji kupim koristim bar 2 god ( uglavnom i vise), kao sto sam napisao nisam neki zahtjevan korisnik kad su specifikacije u pitanju (uglavnom mi je telefon sadasnji u stand by mode tj. vise mi sluzi kao obicni telefon, nekad upalim wifi da provjerim viber i po netu malo, navigacija, te mozda neka igrica, urijetko sta i slikam) ali mi se ne bacaju pare na telefon koji cu morati mjenjati brzo, moze li se ovaj mob uklopiti u to?
Halali sto peglam

Jel ta garancija kao i kod ovih u univerzalno i sl. samo softver? Ja telefon koji kupim koristim bar 2 god ( uglavnom i vise), kao sto sam napisao nisam neki zahtjevan korisnik kad su specifikacije u pitanju (uglavnom mi je telefon sadasnji u stand by mode tj. vise mi sluzi kao obicni telefon, nekad upalim wifi da provjerim viber i po netu malo, navigacija, te mozda neka igrica, urijetko sta i slikam) ali mi se ne bacaju pare na telefon koji cu morati mjenjati brzo, moze li se ovaj mob uklopiti u to?
Halali sto peglam
- SONY_91
#2399 Re: Kineski mobiteli
Ne znam ništa za garanciju, pitaj ove u mobilmaniji. Ja na svoje uređaje dajem garanciju i na softver i na hardver. Što se vijeka uređaja tiče to se nikad ne zna, može biti bez problema 5 godina a može 'riknuti' i drugi dan, ali, zato i postoji garancijapassiv wrote:Zahvaljujem, ti 2look su losi bas, kvario mi se i displej i onaj usb ulaz pa sam na kraju za lovu koju sam dao na njega i servis mogao uzet puno bolji tablet.
Halali sto peglam![]()
- muxa
#2400 Re: Kineski mobiteli
@irac300
Kojim si programom ti uspio uraditi root na svom F1 i kakav je postupak?
Ja sam pokušao vroot, eroot, baidu, par nekih aplikacija ali bezuspješno
Kojim si programom ti uspio uraditi root na svom F1 i kakav je postupak?
Ja sam pokušao vroot, eroot, baidu, par nekih aplikacija ali bezuspješno