Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#2376 Re: Manchester United FC
Rooney!!!! Klasicna deracina guzova smijesnom Tottenhamu!
- quasar
#2377 Re: Manchester United FC
Ma ovo je besqurac tim, ne mogu da vjerujem koliko su ocajni. Us*ali su se od straha, plus sto veze nemaju.
-
sarajevomd
#2378 Re: Manchester United FC
eto gaDzontra Volta wrote:Jojjj steta sto ga i Rooney ne ubodeInace, odigrao bez greske
-
missko
#2379 Re: Manchester United FC
Ubode ubode nego sta nego RooDzontra Volta wrote:Jojjj steta sto ga i Rooney ne ubodeInace, odigrao bez greske
- lord blackadder
#2380 Re: Manchester United FC
Seminar timske igre: ovaj put Giggs za Rooneya....Ovdje bi Dzeko zabijo 40-ak golova do kraja sezone.
btw izgleda da Rooney nije dzabe dao pare za uzgoj kose
- Better Man
#2381 Re: Manchester United FC
Kakva sansa za United u zadnjim sekundama! Svaka cast majstori, igrate kao da niste osigurali pobjedu!
-
kusur
#2382 Re: Manchester United FC
Welbeck halali crni brate
lijepo United igra fakat, milina gledat akcije i poteze
lijepo United igra fakat, milina gledat akcije i poteze
-
missko
#2383 Re: Manchester United FC
Dobra tekma i vazna pobjeda, al mislim i da je Totenhem malo umoran od tekme sa Hartsom.
- Better Man
#2384 Re: Manchester United FC
Ferguson je napravio najbolji posao u Engleskoj sto se tice pojacanja! Ekipa je dijelom podmladjena i ti novi mladici su se pokazali odlicno! Akcija kod drugog gola i dodavanja su cista perverzija!
-
romanovero
#2385 Re: Manchester United FC
konacno ponovo lici na covjekalord blackadder wrote:Seminar timske igre: ovaj put Giggs za Rooneya....Ovdje bi Dzeko zabijo 40-ak golova do kraja sezone.
- art vandeley
#2386 Re: Manchester United FC
Rooney odlican, zasluzio je gol i najbolji igrac veceras.
Uh kako je samo Jones u odbrani odigrao, a tek mu je 19 god.
-
BadBoy
#2387 Re: Manchester United FC
Mene onaj Jones stvarno fascinira, čovjek nije imao greške do sada. Eto urekoh ga 
-
Lucas Leiva
#2388 Re: Manchester United FC
SISTEM ROTACIJA I ADAPTACIJA!!! Kljuc uspjeha... Ferguson shvatio decenijama unazad, a Mancini i Dalglish nedugo poslije mene! Ostali jos nisu skontali!!!
-
hladan.preminger
#2389 Re: Manchester United FC
Za mene, s obzirom na godine, igrač tekme.art vandeley wrote:Rooney odlican, zasluzio je gol i najbolji igrac veceras.
Jos nisam gledao da se mlad štoper ovako uklopi u ekipu.
Isti je Terry!
- art vandeley
#2390 Re: Manchester United FC
Bogme kao da igra sa 30 god u nogama.BadBoy wrote:Mene onaj Jones stvarno fascinira, čovjek nije imao greške do sada. Eto urekoh ga
Svaka cast, on i Smalling su odbrana Uniteda za buducnost a vala i reprezentacije Engleske .
-
Madrid
#2391 Re: Manchester United FC
Odgledao, iz 3 u 5 brzinu, dobra igra nema sta...Dzontra Volta wrote:gledas li 2. ht?Madrid wrote:Bogami taj veliki United za sada ne pokaza nista spektakularno
Nego jesil ti gledao Welbecka?
PS: igraci tipa Wolcota i Lenona stvarno nicemu ne vrijede, đaba ti sva brzina kad nemas mozga, to se vidjelo u onoj situaciji kad je Lenon mogao da bira sta da uradi sa loptom, VDV sam, a ovaj na kraju prsima u gol aut
-
BadBoy
#2392 Re: Manchester United FC
Da, da, slažem se. Iako mi Smalling izgleda nekako nerealno na poziciji beka, ali je momak odigrao fantastičnoart vandeley wrote:Bogme kao da igra sa 30 god u nogama.BadBoy wrote:Mene onaj Jones stvarno fascinira, čovjek nije imao greške do sada. Eto urekoh ga
Svaka cast, on i Smalling su odbrana Uniteda za buducnost a vala i reprezentacije Engleske .
Plus, De Gea je imao solidnu partiju, mora još malo poraditi na hvatanju onih dalekometnih šuteva.
-
rahmanjin
#2393 Re: Manchester United FC
Ove sezone i Anderson je poceo da dobro igra, ne samo zbog gola, bilo ga je na svim dijelovima terena, dobra pas igra, agresivan.
-
Madrid
#2394 Re: Manchester United FC
Iskreno da kazem, ja nisam ni znao da Anderson igra do 2 minute drugog poluvremena, al valjda je do mene, ili je ipak previse lopti islo na Nania i Younga 
- art vandeley
#2395 Re: Manchester United FC
United je sada dosta mladja ekipa od nekih ranijih, koja puca od snage i zelje za dokazivanjem, sa mnogo energije i fenomenalnim trenerom koji ih vodi.
aBda i ove sezone po titulu.
aBda i ove sezone po titulu.
-
kusur
#2396 Re: Manchester United FC
ova ekipa sa povremenim pojacanjima moze igrati sljedecih 5 godina na vrhunskom nivou
hvala Fergie
hvala Fergie
- Riddle
#2397 Re: Manchester United FC
Uragan u drugom poluvremenu. Ja se prepao.
Ovako nizak prosjek godina u timu Uniteda nikad nisam vidio. Prva postava veceras je imala prosjek negdje oko 23. Pratio sam transfere i sva desavanja tokom ljeta, ali opet mi ovo izgleda nekako iznenada. Odusevljen sam. Zelim da kazem da su Smalling i Jones zvijeri i smatram ih cistom pljackom od strane Uniteda. Bez greske i jedan i drugi igraju. Cleverley i Anderson izgledaju sjajno, mada tu ipak ostaje sumnja oko defanzivnog dijela igre. Welbeck je vec dokazani strijelac, ali moze on jos bolje od ovog. De Gea je jos uvijek nesiguran, iako je veceras imao samo jedan los izlet. Kad se malo bolje upozna s timom, nabaci malo misica i nauci jezik, bice to puno bolje. Stara garda je konstantna i nema se sta puno reci, osim mozda da mi se ne sviđa forma Evre.
Na kraju, 21 sut u okvir gola, 60% posjeda lopte i 3 razlicita strijelca. Momenat utakmice - gol Andersona.
Ludilo!
Ovako nizak prosjek godina u timu Uniteda nikad nisam vidio. Prva postava veceras je imala prosjek negdje oko 23. Pratio sam transfere i sva desavanja tokom ljeta, ali opet mi ovo izgleda nekako iznenada. Odusevljen sam. Zelim da kazem da su Smalling i Jones zvijeri i smatram ih cistom pljackom od strane Uniteda. Bez greske i jedan i drugi igraju. Cleverley i Anderson izgledaju sjajno, mada tu ipak ostaje sumnja oko defanzivnog dijela igre. Welbeck je vec dokazani strijelac, ali moze on jos bolje od ovog. De Gea je jos uvijek nesiguran, iako je veceras imao samo jedan los izlet. Kad se malo bolje upozna s timom, nabaci malo misica i nauci jezik, bice to puno bolje. Stara garda je konstantna i nema se sta puno reci, osim mozda da mi se ne sviđa forma Evre.
Na kraju, 21 sut u okvir gola, 60% posjeda lopte i 3 razlicita strijelca. Momenat utakmice - gol Andersona.
Ludilo!
-
romanovero
#2398 Re: Manchester United FC
engleski komentator rece druga najmladja postava junajteda u ligiRiddle wrote:Uragan u drugom poluvremenu. Ja se prepao.![]()
Ludilo!
- art vandeley
#2399 Re: Manchester United FC
Generalno kao tim svi su bili na nivou.
Pojedinacno ipak Anderson nastavlja toplo-hladno, nikako da uhvati kontinuitet, Nani moze i mora bolje, nije ovo lose ali se ocekuje od njih ipak vise .
Pojedinacno ipak Anderson nastavlja toplo-hladno, nikako da uhvati kontinuitet, Nani moze i mora bolje, nije ovo lose ali se ocekuje od njih ipak vise .
-
689908
#2400 Re: Manchester United FC
ovo je prva najmladja postava u citavoj ligi najstariji evra sa 30god pa onda rooney sa 25romanovero wrote:engleski komentator rece druga najmladja postava junajteda u ligiRiddle wrote:Uragan u drugom poluvremenu. Ja se prepao.![]()
Ludilo!