F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shuma.ispod.pazuha

#2376 Re: Inter

Post by shuma.ispod.pazuha »

LSD wrote:
shuma.ispod.pazuha wrote:
LSD wrote:Pa koga bi više htjeli :shock: :? :roll: cetiri nova trenera je Morati dovodio i mjenjao za godinu dana :!: (Benitez, Leonardo, Gapserini i sad Ranieri)...pa ni Čelik više tolikom brzinom ne mjenja svoje trenere :lol: to je totalno neozbiljno za jedan ozbiljan klub ...treneri lete ko na tekucoj traci,a rezultatata nigdje...ne može onda biti trenera nikako...do koga li je onda :?
mojne tako druže LSD :D ne staj nam na muku :oops: i sam znaš kakva je "trofejna veličina" ovaj Raniseri :D

a i ne biramo "mi" ocaM :mrgreen:
Ma jok brate...ne pristajem na muku nikome, Bože sacuvaj...ali ne može se reci da Morati ne mjenja...covjek je vec 3 smijenio i sad ce i Ranijera...i to sve u jednoj godini :shock: ...pa puno je to kume, realan budi ;-) mislim za jedan Inter da toliko smjeni trenera u tako kratkom perdidu - i previše :!: ...hajd da je neka zajebancija od kluba, pa i nekako...valjda ima nešto i do ovih potrošenih igraca veterana.
pa dajgle ga tunajt :D Milito u top formi na klupi :lol: igra mu Zarate :skoljka: onda taman kontaš eto ga 0:0 u gostima on ubacuje Obi-ja :dance: :D :lol: , vjeruj mi ja sam oplakO :oops: treba li dalje iĆ il ti je dosta :mrgreen:
Baudelaire

#2377 Re: Inter

Post by Baudelaire »

shuma.ispod.pazuha wrote:braćo draga šta je ovo :D

moRe li se kako krivična prijava protiv Ranijerija podiĆ :D zbog nanošenja štete klubu Inter u ime što boljeg pozicioniranja Rome,Juveta i Milana u Serie A :D

ocaM :D da je moj klub ja bi podnio krivičnu prijavu protiv ovog nehljeba od trenera :oops:

ovo je sedma utakmica za redom da u trenutku kada Inter kako-tako dobro stoji na terenu, on napravi izmjenu i Inter izgubi :roll: mislim nije ovdje niko levat pa da to ne skuži 8-) :D

moli se gosN Moratti da postupi po naređenju :mrgreen: :skoljka: :run:

i da, umalo da zaboravim, Raniseri je definitvno ušao u anale Intera, al doslovno :mrgreen: :-) :-)
A najgore od svega je što je to radio u Juventusu i u Chelseaju. Budala je znao kod neriješenog rezultata izvaditi Nedveda, a uvesti štopera.

Svako otpuštanje je bila greška, samo ovo ne bi bila greška od strane Morattija. Sastav je naravno jadan LSD, to se ne može sporiti, ali nije ovoliko jadan koliko ga jadnim čini ovaj idiot.
LSD

#2378 Re: Inter

Post by LSD »

Ali jbg taj se levat Ranieri NIJE DOVEO SAM - to je poenta :!: ...zna se da ga je gazda Massimo doveo i još ga placa da mu uništava tim :shock:
Onaj koji je doveo ovakvu ublehu od trenera je krivac, i to direktni :!: ha ja....ne valja mu Benitez, ne valja Leonardo, ne valja Gasperini, sad ni Ranieri...pa ko mu onda valja jbt :? ima li gdje takav da ga Morati izvaja od blata, ako treba :lol: niti jedan od ovih navedenih se nije sam doveo u Inter.
hau jes no

#2379 Re: Inter

Post by hau jes no »

LSD wrote:
LSD wrote:Pa koga bi više htjeli :shock: :? :roll: cetiri nova trenera je Morati dovodio i mjenjao za godinu dana :!: (Benitez, Leonardo, Gapserini i sad Ranieri)...pa ni Čelik više tolikom brzinom ne mjenja svoje trenere :lol: to je totalno neozbiljno za jedan ozbiljan klub ...treneri lete ko na tekucoj traci,a rezultatata nigdje...ne može onda biti trenera nikako...do koga li je onda :?
mojne tako druže LSD :D ne staj nam na muku :oops: i sam znaš kakva je "trofejna veličina" ovaj Raniseri :D

a i ne biramo "mi" ocaM :mrgreen:
Ma jok brate...ne pristajem na muku nikome, Bože sacuvaj...ali ne može se reci da Morati ne mjenja...covjek je vec 3 smijenio i sad ce i Ranijera...i to sve u jednoj godini :shock: ...pa puno je to kume, realan budi ;-) mislim za jedan Inter da toliko smjeni trenera u tako kratkom perdidu - i previše :!: ...hajd da je neka zajebancija od kluba, pa i nekako...valjda ima nešto i do ovih potrošenih igraca veterana.
nije sve do trenera sigurno ali kad smo vec kod trenera.....

po svemu do sada vidjenom gasperini i ranijeri nisu treneri, za nih je i leonardo trenercina. a ranijeri je tek posebna prica. redovno igra sa 4 defanzivna vezna (ne zajebajem se), sa 3 defanzivna samo kada igra sa 1 napadacem. veceras sa samo 2 i to je na nesto licilo, bili su bolji od protivnika ali se nije mogao suzdrazati pa je izbacio napadaca i ubacio naravno, jos jednog defanzivnog veznog

milito jedini u formi i na klupi u jedinom preostalom takmicenju, forlan, ne znam sta mu je, ali napadaca u goroj formi odavno nisam vidio..
shuma.ispod.pazuha

#2380 Re: Inter

LSD wrote:Ali jbg taj se levat Ranieri NIJE DOVEO SAM - to je poenta :!: ...zna se da ga je gazda Massimo doveo i još ga placa da mu uništava tim :shock:
Onaj koji je doveo ovakvu ublehu od trenera je krivac, i to direktni :!: ha ja....ne valja mu Benitez, ne valja Leonardo, ne valja Gasperini, sad ni Ranieri...pa ko mu onda valja jbt :? ima li gdje takav da ga Morati izvaja od blata, ako treba :lol: niti jedan od ovih navedenih se nije sam doveo u Inter.
pazi sad, Leonardo je valjao i otišao je sam jer hoće momčić da bude sportski direktor u novom naftaškom klubu zvanom PSG 8-)

i nije ba stvar u tome ko je Morattiju valjao a ko ne, nema šta njemu valjat nego tim voditi do pobjede a ne poraza :mrgreen: ako ćemo ići u detalje nije mu ni Mourinho valjao al nije smio pisnut jer ovaj postiže rezultate jbg :lol:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#2381 Re: Inter

Post by Entropio »

shuma.ispod.pazuha wrote:ako ćemo ići u detalje nije mu ni Mourinho valjao al nije smio pisnut jer ovaj postiže rezultate jbg :lol:
Moratti je kupio svakog igrača kojeg je Mourinho tražio... Svaki bolji trener bi ostvario rezultate kad bi imao te uslove. Benitezu je prije potpisivanja ugovora Moratti obećao pojačanja, a kad je potpisao rekao mu da nema ništa od toga i da radi šta može sa igračima koji su tu. Treneri koji su došli poslije su imali isti tretman.

Morattiju je bio cilj osvojiti Ligu prvaka dok je on predsjednik i to je uradio. Sad će Inter životariti dok predsjednik ne umre.
Baudelaire

#2382 Re: Inter

Post by Baudelaire »

Ma upravu si ti LSD, Moratti je kriv jer dovodi trenere, a ne dovodi im igrače. Benitez je tražio Alexisa kad je koštao 10-15 miliona eura, doveli su mu kitu. Doveli mu zadnjeg veznog Macdonalda Marigu. Doveli Coutinha, dijete od 17-18 godina. Gasperini tražio da ostane Eto'o i tražio Palacia, oni prodali Eta'a, doveli Zaratea i Forlana. Mislim, Moratti može pljuvati po trenerima i mijenjati ih ko na traci, ali on je najveći krivac. O ovom Ranieriju nije potrebno trošiti riječi, takva ubleha od trenera je stvarno jadna.
shuma.ispod.pazuha

#2383 Re: Inter

Entropio wrote:
shuma.ispod.pazuha wrote:ako ćemo ići u detalje nije mu ni Mourinho valjao al nije smio pisnut jer ovaj postiže rezultate jbg :lol:
Moratti je kupio svakog igrača kojeg je Mourinho tražio... Svaki bolji trener bi ostvario rezultate kad bi imao te uslove.
e pa druže takvi uslovi se zarađuju kad donosiš rezultate i trofeje, ali u kontinuitetu, ne povremeno, mrsko mi više objašnjavat svakom ponaosob da moraš biti previše dobar u svom poslu da bi ti direktor dao odriješene ruke :D

ON sad da dođe, večeras, do kraja sezone Inter bi bio u najmanju ruku drugi, pljuj me, piši šta god želiš, misli ovo i ono, ali to je tako, neko zna ujediniti ekipu i od žetona napraviti ruže a neko ne zna ni gram zlata prodat
Entropio

#2384 Re: Inter

Post by Entropio »

Dakle, ti pravdavaš to što Moratti nije doveo igrače koje su treneri tražili? A očekuješ rezultate od njih i kriviš ih za neuspjeh?

Niđe veze.
shuma.ispod.pazuha

#2385 Re: Inter

Entropio wrote:Dakle, ti pravdavaš to što Moratti nije doveo igrače koje su treneri tražili? A očekuješ rezultate od njih i kriviš ih za neuspjeh?

Niđe veze.
druže ljutiš se na pogrešnog čovjeka :D nit sam Morati nit mi je babo :D nit sam bio prisutan kad je neko od njih nešto tražio :oops: , ali mi iz glave nikako ne ide ona poznata : " ništa ne mjenjajte kad ja odem" 8-) , i oni sve promjeniše, i to ne malo, nego iz temelja :D :-) , tako dođosmo do situacije u kojoj Raniseri javno garantuje da Sneijder ne zna igrati i da je višak :-) a Inter bez titule, bez Kupa, bez LP :-) eh eto Vam Alvarez, Forlan, Zarate, Obi, Jonathan, ...ne mogu više od smijeha :skoljka: i da, ko ono bi kriv Benitezu , Franco Combi fizioterapeut :? :mrgreen:
Entropio

#2386 Re: Inter

Post by Entropio »

Ne ljutim se ja... Nisam navijač Intera, ali su mi dragi (posebno Moratti). Jedini krivac za ovo što se dešava je predsjednik. Injekcija keša, kvalitetni novi igrači, šutanje ovih igrača kojim je prošao rok trajanja i (možda) novi trener... Ali od toga nema ništa, jer je Moratti rekao da neće više trošiti lovu, nego će se sad furati na finansijski fair play. Kaže dovodit će talente, pa ih pretvarati u zvijezde. Biće zanimljivo.
shuma.ispod.pazuha

#2387 Re: Inter

Entropio wrote:Ne ljutim se ja... Nisam navijač Intera, ali su mi dragi (posebno Moratti). Jedini krivac za ovo što se dešava je predsjednik. Injekcija keša, kvalitetni novi igrači, šutanje ovih igrača kojim je prošao rok trajanja i (možda) novi trener... Ali od toga nema ništa, jer je Moratti rekao da neće više trošiti lovu, nego će se sad furati na finansijski fair play. Kaže dovodit će talente, pa ih pretvarati u zvijezde. Biće zanimljivo.
da hoće ko pogurat ovog Šaćirija iz Basela u Inter :mrgreen: ovo što sam vidio večeras je za klasu bolje od Coutinha i Alvareza zajedno 8-)
LSD

#2388 Re: Inter

Post by LSD »

Entropio wrote:Ne ljutim se ja... Nisam navijač Intera, ali su mi dragi (posebno Moratti). Jedini krivac za ovo što se dešava je predsjednik. Injekcija keša, kvalitetni novi igrači, šutanje ovih igrača kojim je prošao rok trajanja i (možda) novi trener... Ali od toga nema ništa, jer je Moratti rekao da neće više trošiti lovu, nego će se sad furati na finansijski fair play. Kaže dovodit će talente, pa ih pretvarati u zvijezde. Biće zanimljivo.
:lol: :-) hoce, hoce....to ce sve Claudio ispretvarati u zvijezde :lol: te silne talente od preko 30 kuka :-)
hannibal

#2389 Re: Inter

Post by hannibal »

da hoće ko pogurat ovog Šaćirija iz Basela u Inter :mrgreen: ovo što sam vidio večeras je za klasu bolje od Coutinha i Alvareza zajedno 8-)
Bayern ga je vec kupio..dolazi na pocetku sledece sezone
ultima_palabra

#2390 Re: Inter

Post by ultima_palabra »

Činjenica je da je Mourinho klasa za ove koji su došli poslije njega... ali isto tako je i činjenica da ga je Moratti podržao sa transferima, dok je ovima nametao igrače koje nisu tražili i prodavao one za koje su željeli da ostanu.

Kad dodamo na to da su glavni igrači prešli svoj zenit odavno, dobijemo odgovor na sva pitanja.
Dupli_skalp

#2391 Re: Inter

Post by Dupli_skalp »

just principe wrote:
hau jes no wrote:i naravno klasicno italijansko zatvaranje utakmice u 65 minuti - zarate OUT obi IN :roll:

nije klasicno talijanski vec klasicno ranijerijevski idiotski...Koji je to debil govori i ta izmjena..Mancini je za ovog magarca Mourinho
slažem se :lol:
Dupli_skalp

#2392 Re: Inter

Post by Dupli_skalp »

od tih koje si nabrojao, trebao je ostati leonardo. eventualno benitez.

plus šup karta 3-4 igrača.
Dupli_skalp

#2393 Re: Inter

Post by Dupli_skalp »

Baudelaire wrote:Ma upravu si ti LSD, Moratti je kriv jer dovodi trenere, a ne dovodi im igrače. Benitez je tražio Alexisa kad je koštao 10-15 miliona eura, doveli su mu kitu. Doveli mu zadnjeg veznog Macdonalda Marigu. Doveli Coutinha, dijete od 17-18 godina. Gasperini tražio da ostane Eto'o i tražio Palacia, oni prodali Eta'a, doveli Zaratea i Forlana. Mislim, Moratti može pljuvati po trenerima i mijenjati ih ko na traci, ali on je najveći krivac. O ovom Ranieriju nije potrebno trošiti riječi, takva ubleha od trenera je stvarno jadna.
aj agri ;-)

alexis neprežaljen...
2407

#2394 Re: Inter

Post by 2407 »

ultima_palabra wrote:Činjenica je da je Mourinho klasa za ove koji su došli poslije njega... ali isto tako je i činjenica da ga je Moratti podržao sa transferima, dok je ovima nametao igrače koje nisu tražili i prodavao one za koje su željeli da ostanu.

Kad dodamo na to da su glavni igrači prešli svoj zenit odavno, dobijemo odgovor na sva pitanja.

Zvone Boban je skoro u nekom intervjuu izjavio kako je najveca pobjeda koju je Mourihno dobio ta sto je uspio sprjeciti Moratti da se mjesa u sve i svasta u klubu. Osatali nisu toliki autoriteti i to nisu u stanju uraditi. To bi mozda Capello mogao napraviti.

Ne nosi Ranieri djaba nadimak Tinkerman zbog tih svojih izmjena. Lik ima neku logiku koja je samo njemu poznata. A ne briljira bas ni kod transfera jer na pitanje tadasnje sportskog direktora Juventusa koga zelis Xabi Alonsa ili Poulsena ovaj se opredjelio za ovog drugog :lol:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#2395 Re: Inter

Post by F&N »

2407 wrote:
ultima_palabra wrote:Činjenica je da je Mourinho klasa za ove koji su došli poslije njega... ali isto tako je i činjenica da ga je Moratti podržao sa transferima, dok je ovima nametao igrače koje nisu tražili i prodavao one za koje su željeli da ostanu.

Zvone Boban je skoro u nekom intervjuu izjavio kako je najveca pobjeda koju je Mourihno dobio ta sto je uspio sprjeciti Moratti da se mjesa u sve i svasta u klubu. Osatali nisu toliki autoriteti i to nisu u stanju uraditi. To bi mozda Capello mogao napraviti.

Ne nosi Ranieri djaba nadimak Tinkerman zbog tih svojih izmjena. Lik ima neku logiku koja je samo njemu poznata. A ne briljira bas ni kod transfera jer na pitanje tadasnje sportskog direktora Juventusa koga zelis Xabi Alonsa ili Poulsena ovaj se opredjelio za ovog drugog :lol:
Murinjo ima jake "pregovaracke" moci, pa moze reci ili ce biti po mom ili cu otici, jer zna da nece zvanicno ni raskinuti ugovor a vec ce imati pregrst ponuda.

Dok vecina ostalih trenera razmislja bolje nek se mjesa a ja cu lovu uzimati, ili ti ga daju guzice za pare.
vejza00

#2396 Re: Inter

Post by vejza00 »

ja mislim da moratti ceka da abramovic da nogu avb-u pa da ga onda on sebi dovede, koji opet nema neke dokazane sposobnosti ( ono s portoom je kapa dole, ali ipak to ne znaci da je svjetska klasa ) mada bi ja volio da priliku dobije baggio ili neko drugi ko je vec imo historiju u klubu, naravno samo do kraja sezone, siguran sam da ne moze biti gori od ovog konja koji kao da spava na mrvama cojk materemi naograjso, nek trazi kakog hodju il jos bolje naseg rejsa da mu sta prouci
shuma.ispod.pazuha

#2397 Re: Inter

kako je krenulo :roll: nesto kontam da bi slijedeci potez dragog nam predsjednika mogao biti Husref Musemic :mrgreen:
ExNihilo

#2398 Re: Inter

Post by ExNihilo »

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120225030

Šta uvaženi forumaši misle da li je ovo izgledno da se ikada dogodi i ako bi se desilo na šta bi ličilo? :D
Baudelaire

#2399 Re: Inter

Post by Baudelaire »

Ellinor wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120225030

Šta uvaženi forumaši misle da li je ovo izgledno da se ikada dogodi i ako bi se desilo na šta bi ličilo? :D
Guardiola je sam vrh trenerskog posla, samo jel Moratti misli kopirati Barcelonu sa Stanković - Cambiasso - Poli veznim redom? :D Preseravanje je dovoditi trenera kojem ćeš dati platu od 20 miliona eura u sezoni, ako ti je mrsko ulagati u vlastitu ekipu. Ja bih prije za trenera uzeo Figa ili prekomandovao Zanettija na tu poziciju i dao mu da gradi svoj tim prema nekoj vlastitoj viziji. I napravio mini reformu Primavere, odnosno pokušao u prvi tim uvesti puno više juniora. Inter ima najjaču ili jednu od najjačih Primavera u Italiji, nisu niti jednog kvalitetnog igrača izbacili. Poluproizvodi Santon, Obi i Faraoni. Balotelli koji ima puno potencijala i to je to. A bilo je sigurno strašnih talenata koji nisu dobili pravu šansu jer su veliki stručnjaci tipa moćnog Claudija previše kukavice da bi napravili reformu ekipe.
shuma.ispod.pazuha

#2400 Re: Inter

mislio sam da je najgore sto moze da mi se desi kao simpatizeru Intera ovo sto se desava sa klubom u zadnjih par mjeseci, medjutim ova vijest o Guardioli me dotukla :roll: ostani u Barceloni i pobjedjuj svaku tekmu po osam razlike molim te :-)
Post Reply