Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas mi je predivan dan..ne samo zato što smo pobijedili, nego zato što od juče samo ja nisam pljuvao po našim momcima i jedini sam im davao podršku..jedini sam koji nije sumnjao u njih..
Iz tog razloga želim samo jednu nagradu:
Da Poljska pobijedi UK i tako pošalje Turke kući, a sa njima i ono govno Preldžića koji je izdao svoj narod i svoju zemlju..želim mu da u nastavku prvenstva ugodno gleda one koje je izdao..
Volimo podcjenjivati, a ne volimo kada nas podcjenjuju.
Ko je gledao emisiju o utakmici i samu utakmicu na HRT2, večeras je više nego sretan. Pa onakvo podcjenjivanje je prešlo svaku mjeru. Razumijem i to da su oni kvalitetniji i da su favoriti, ali ne ostavljati ni 1% mogućnosti za našu pobjedu, mogu samo Hrvati.
Nek smo ih klepili. Igrači sutra kad bi izgubili 50 razzlike, ne bih im zamjerio.
Da za nas igraju Bogdanović, Barač, Begić i Preldžić borili bi se za medalju..
Nama bi bilo odlično, a i tim igračima bi puno pomoglo u karijeri..
Ovako nam je svima zajedno maksimalan domet među 8, naravno ovo se odnosi samo na naše momke i na Begića, ostalim je maximalan domet grupna faza ..
iako me ovaj sport plaho ne zanima, lijepo je doci kuci i vidjeti da smo opet pobjedili hrvate
i neki dan mi je bilo drago kad smo klepili crnogorce, a poraz od finske me uopste nije zabolio.
kao sto rece kolega udrch, za mene je ovo prvenstvo zavrseno, nasim momcima cestitke
splend wrote:iako me ovaj sport plaho ne zanima, lijepo je doci kuci i vidjeti da smo opet pobjedili hrvate
i neki dan mi je bilo drago kad smo klepili crnogorce, a poraz od finske me uopste nije zabolio.
kao sto rece kolega udrch, za mene je ovo prvenstvo zavrseno, nasim momcima cestitke
Ma evo maloprije kaže Zoomke da nije još, kaže trebamo oderati redom Makedonce, Slovence i Srbiju, pa da prekucamo EX-Yu ligu..iako da budem iskren, mene je ovo više nego dovoljno..vidjeti kako na njihovim fašističkim portalima plaču i vrijeđaju, jer nemaju šta drugo da kažu je jednostavno neprocjenjivo
Primili smo 92 poena od Bosne i Hercegovine koja je, samo dan ranije, poražena s velikih 28 razlike od Finske. Svaka čast Teletoviću koji je danas izgledao kao Nowitzki, a kladim se da su poneki zbunjeni gledatelji Domercanta zamijenili s Bryantom. Nakon utakmice naši reprezentativci potražili su utočište u svlačionici da bi hladne glave izišli pred novinarska pitanja.
udrch wrote:...iako da budem iskren, mene je ovo više nego dovoljno..vidjeti kako na njihovim fašističkim portalima plaču i vrijeđaju, jer nemaju šta drugo da kažu je jednostavno neprocjenjivo
+1
grozni su, javno mijenje im je isto kao u nacističkoj njemačkoj. koja samo isfrustriranost. odvratno!
udrch wrote:...iako da budem iskren, mene je ovo više nego dovoljno..vidjeti kako na njihovim fašističkim portalima plaču i vrijeđaju, jer nemaju šta drugo da kažu je jednostavno neprocjenjivo
+1
grozni su, javno mijenje im je isto kao u nacističkoj njemačkoj. koja samo isfrustriranost. odvratno!
kompleks više vrijednosti je jebena stvar... nije loš za samopouzdanje, ali počesto se zna obiti o glavu...