Sto se tice hrane, preporucujem Malu stanicuMichun wrote:Ima dobar mexicki restoranswirl wrote:Znam da imaju p..... s.... fashion radnju, gledam po ovim nekim nasim casopisima imaju lijepe garderobe.VenomousV wrote:zene, ja odoh u BL na par dana, nisam nikad bila pa da vas pitam, ima li tamo sta da se kupi sto nema kod nas? =)
Mozda je glupo pitanjerece poguzija.
Nije velika BL tako da kad prosetas po gradu naici ces. Mango ima i drugacijih modela nego su kod nas.
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- swirl
#2376 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
- ja-maja
#2377 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Imam ja dva komaTa, jedan 3D, jedan 4D, meni su dobri.Ma.Le.Na wrote:jel iko kupovao ovo
mmmm kako su dooobriiii
- Ma.Le.Na
#2378 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
koji je bolji?
nisam ni znala da ima i 4D
- Nadinka
#2379 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Slazem se, obavezno Mala stanica!swirl wrote:quote="VenomousV"]zene, ja odoh u BL na par dana, nisam nikad bila pa da vas pitam, ima li tamo sta da se kupi sto nema kod nas? =)
Sto se tice hrane, preporucujem Malu stanicu![]()
Imaju oni meni dragu radnju Čarapko, tu imas super veš, čarapice jel, super obucu i torbe, obavezno pogledaj
Imaju KAre Design ako volis te kucne djidje kupovat
Mango im je bolji cak, imaju nderwear i te stvarcice za spavanje
ima par finih radnji s obucom jos,al to onako kad napravis krug Gospodskom skuzis
-
♥ Julianna ♥
#2380 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
A šta je 4D, jel to usne same i pričaju za mene?Ma.Le.Na wrote:koji je bolji?
- Ma.Le.Na
#2381 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
nemam pojma ..nisam ga vidjela..♥ Julianna ♥ wrote:A šta je 4D, jel to usne same i pričaju za mene?Ma.Le.Na wrote:koji je bolji?
ove 3D sam probala na ruci..i wow kako su dobriiiiii
- Nadinka
#2382 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
EJ Women'Secret obavezno, nalazi se u Mercatoru u BL, fin ves, pidzamiceVenomousV wrote:zene, ja odoh u BL na par dana, nisam nikad bila pa da vas pitam, ima li tamo sta da se kupi sto nema kod nas? =)
Mozda je glupo pitanje
-
♥ Julianna ♥
#2383 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jel se skidaju lako? Mrzim kad ih poslije svake kafe moram poravljati.Ma.Le.Na wrote:nemam pojma ..nisam ga vidjela..♥ Julianna ♥ wrote:A šta je 4D, jel to usne same i pričaju za mene?Ma.Le.Na wrote:koji je bolji?
ove 3D sam probala na ruci..i wow kako su dobriiiiii
- Nadinka
#2384 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koristila sam ja,ovaj prvi bas, roskasti, super je, dobro si me podsjetilaMa.Le.Na wrote:jel iko kupovao ovo
mmmm kako su dooobriiii
- Ma.Le.Na
#2385 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa pise 8h...da li to znaci da traju 8 sati ne znam..♥ Julianna ♥ wrote:
Jel se skidaju lako? Mrzim kad ih poslije svake kafe moram poravljati.
na ruci su onako lijepi..skinuli se naravno kad sam oprala ruke
- Nadinka
#2386 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma i ne trejau bas, koliko se ja sjecamMa.Le.Na wrote:pa pise 8h...da li to znaci da traju 8 sati ne znam..♥ Julianna ♥ wrote:
Nego imal kakvih akcija
- Michun
#2387 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja mislim da imam bas ovaj NW ali 20, Pogledacu kuci ako te zanima.alemaa wrote:Ja se kontam izmedju tog i bobbi brown-a:).. Ja sam jutros nasminkana s smedjom sjenom.i olokom ispod i na kapku..cudna sama sebi..Michun wrote:joj, sta mi uradi zena...ccccswirl wrote:Evo na FragnanceX snizenje Mac kozmetike:
http://www.fragrancex.com/products/_cid ... ducts.html
korektor je odlican da znate ovaj studio finish![]()
Michun, hvala za info o ebay
, a plava sjena...ma ko umje metnut kako treba ne bude
![]()
Ja ih tamo na MAC prozvala na chat i pitala koju boju da uzmem. A oni prakticno kazu...kao koja celebrity imas ten. I onda ti preporuce. Ne znam od kad su ti slike koje ja vidim, ali kao da si malo tamnija od mene (sto uopste nije problem)
-
♥ Julianna ♥
#2388 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma ne traju, o tome se radi. Može boja biti prelijepa, al ako se skida lako kakve koristi.Ma.Le.Na wrote:pa pise 8h...da li to znaci da traju 8 sati ne znam..♥ Julianna ♥ wrote:
Mene ta sjajila malo nerviraju, između ostalog i zato što mi se kosa zaljepi za njih
- Nadinka
#2389 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma nisu nista postojaniji ni oni skupi, koristila sam i njih, ali meni bar jednako brzo i dior nestane s usana. ja samo ne volim kad su ono ljepljivi, i mene nervira kad se kosa lijepi
zato su meni oni l'orealovi dragi,oni su nekako tamam
-
♥ Julianna ♥
#2390 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Baš!Nadinka wrote:Ma nisu nista postojaniji ni oni skupi, koristila sam i njih, ali meni bar jednako brzo i dior nestane s usana. ja samo ne volim kad su ono ljepljivi, i mene nervira kad se kosa lijepizato su meni oni l'orealovi dragi,oni su nekako tamam
- ja-maja
#2391 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Iskrena da budem i ne znam koja je razlika, nisam ih odavno koristila, probat cu kad dojem kuciMa.Le.Na wrote:koji je bolji?
A sto se tice toga koliko traju nisam kompetentna, meni nijedan dugo ne traje, ja to cas posla polizem sa usana
- Nadinka
#2392 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma.Le.Na koliko su oni novaca
sad sam gledala ono L'orealovo , ono je 19,5 nekad su vala bili i 17 km, a nisma ga kupila reko odk vidim kolko je ovo burjo... nije bio im stalak u ovom blizem mi CM-u. Skontala sam da kao ovisnica idem do CM-a hipnotisano, ono mrva razuma sto je ostalo jadno govori ne treba ti nista ne treba ti nista, ali noge me same nose 
- Ma.Le.Na
#2393 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
oko 18-19KMNadinka wrote:Ma.Le.Na koliko su oni novacasad sam gledala ono L'orealovo , ono je 19,5 nekad su vala bili i 17 km, a nisma ga kupila reko odk vidim kolko je ovo burjo... nije bio im stalak u ovom blizem mi CM-u. Skontala sam da kao ovisnica idem do CM-a hipnotisano, ono mrva razuma sto je ostalo jadno govori ne treba ti nista ne treba ti nista, ali noge me same nose
- Michun
#2394 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
more...alemaa wrote:![]()
Uslikam se brez sminke pa ti posaljem...i kako ti uhvatis one MAC makeup artiste online..ja cesto odem i pitam nesto ..i cekam.. i cekam..i nikad niko ne odg..
znaci odes na live chat, donji lijevi ugao. ali upamti ne prije 4 popodne jer rade tek od 10 po svom vremenu. traze ti da upises neke podatke i onda chatas, pitas.
- _EMA_
#2395 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Cure, jeste li mozda negdje skuzile ima li puder Bourjois Healthy Mix nijansa 52? 
- amiria
#2396 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
_EMA_ wrote:Cure, jeste li mozda negdje skuzile ima li puder Bourjois Healthy Mix nijansa 52?
Bilo je u Kozmu, ja sebi kupila prosle sedmice. Pogledaj, mozda imaju jos
-
BJB
#2397 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ima u DM-u sigurno, a i u CM-u..
- VenomousV
#2398 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hahaha slatke ste mi ^^
ja sam vise mislila na sminku ali i ovo sto ste mi rekle su odlicne informacije =)
hvaaalaaaaa <3
ja sam vise mislila na sminku ali i ovo sto ste mi rekle su odlicne informacije =)
hvaaalaaaaa <3
- bez_ideje
#2399 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Kupila ja nedavno,bas taj u novom CM-u_EMA_ wrote:Cure, jeste li mozda negdje skuzile ima li puder Bourjois Healthy Mix nijansa 52?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2400 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Zene, samo da kazem da ste fakat zlo.
Usla danas u CM-u da kupim labelo, i hajd da vidim imal usput one podloge za sjene, kaze djevojka dolazi tek za 2 sedmice, sve ste pokupile.
Uglavnom na kraju sam izasla sa ovim

A labelo zbog kojeg sam i usla nisam ni uzela, zaboravila.

Usla danas u CM-u da kupim labelo, i hajd da vidim imal usput one podloge za sjene, kaze djevojka dolazi tek za 2 sedmice, sve ste pokupile.
Uglavnom na kraju sam izasla sa ovim

A labelo zbog kojeg sam i usla nisam ni uzela, zaboravila.