Goran_35 wrote:Propast1 wrote:Goran_35 wrote:Da postavim jedno pitanje anti-piramidasima:
U cemu je problem i zasto vam toliko smeta Semir i njegovo istrazivanje?

Nije nikakav problem, a semir smeta jer prica gluposti i zaluđuje ovaj i dovoljno pomahnitali narod.
Pa dobro strucnjak,hajde ti sada meni objasni,kako eventualno otkrivanje piramide moze da zaludi narod?
ps
Nemam slika,a za mene je od onoga sto je prisutno u javnosti i sto sam vidio,sasvim dovoljno da povjerujem da se nesto krije ispod povrsine i da odobravam dalje istrazivanje...Ili kao sto ti kazes da "drzim stranu piramidi"

Eventualno otkrivanje piramide bi šokiralo cijeli svijet ali radi se o tome da tamo nema piramide... odnosno ima koliko ispod brda u blizini gorazda napustenih svemirskih brodova dugih 550 metara.
E pazi sad prijatelju: U Gorazdu ispod brda Sjenokos koji ima oblik piramide, nakon sto su izvrsena sondazna busenja predpostavlja se da je u samom brdu smjesten svemirski brod dug 550 metara.
Takođe se predpostavlja da je bivša JNA znala za to i po primjeru na amerikance napravila tajnu vojnu bazu ispod samob brda. Naucnici koji su proucavali 8 KM duge tunele bise JNA unutar brda smatraju da tuneli vode do samog kokpita svemirskog broda.
Ja sam ti samo ukratko opisao sta se sve eventualno moze naci ispod brda, samo treba vjerovati, a za vise informacija vidi
HARVEST / UXO / DE-MINING 11/17/02 DNEVNI LIST BIH Croat Daily From Mostar Local Residents Opposed To Storing Uranium In Kopaci After the RS Government decided that radioactive waste would be stored in "Soca", an underground military warehouse in Kopaci near Gorazde, delegates from the Serb Gorazde Municipal Assemby asked from the mayor, Ivica Jagodic, to demand an urgent annulment of that decision. "Soca" military warehouse is located in an urban area, and it was build 40 years ago for JNA. It consists of tunnels that are eight kilometers long, manufacturing warehouses, conference rooms, restaurants, and 84 offices. The RS Minister of Healthcare, Miloard Balaban, said that there is no room for panic, because radioactive lightning rods, which are located all around the RS, and not depleted uranium, would be stored in "Soca." He added that "Soca" is the only place in the RS that is safe for leaden containers, which guarantee absolute safety. Residents of Gorazde in the Federation of BiH are upset with the RS Government decision as well. Kopaci is about four kilometers away from Gorazde, and almost all Bosniaks who lived there before the war have returned. -mj (UNK, pg 4/48)
ako ti treba slika idi na google pa provjeri...
Pa se javi ako vjerujes u piramide, jer mora da je u visokom bio neki hangar za popravljanje svemirskih brodova, a kako kazu ocevici, bivsoj JNA nije poslo za rukom da pokrene brod jer su im trebali nekakvi upaljaci za rakete...
Usput pade mi na pamet da ti dam savjet da provjeris kakvu je fabriku u blizini svemirskog broda izgradila JNA......