Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kvic wrote: ...a j ne seri za sudjenje.. ako imas igdje najpostenije i najrealnije sudjenje, to je onda u mostaru ali samo pod bijelim brijegom, uvijek bilo i biti ce...
Sad je jasno da ti zrinjski pratis tek pola sezone ili eventualno godinu
e kviki, kviki
HZBK wrote:Cuj 200-tinjak, pogrijesio si u jednoj nuli! Skoro jel to i mene svrstavas u trecu ekipu?
Ma jok ali ne bi da pred njima objasnjavam sta to tacno znaci. Vjerujem da su se dovoljno opekli da niposto ne bi volili da sretnu nekog eventualno starijeg
kvic wrote: ...a j ne seri za sudjenje.. ako imas igdje najpostenije i najrealnije sudjenje, to je onda u mostaru ali samo pod bijelim brijegom, uvijek bilo i biti ce...
Sad je jasno da ti zrinjski pratis tek pola sezone ili eventualno godinu
e kviki, kviki
pratim ja odavno, samo ti gledas sve ocima sarajevski medija i bh televizije...
Pa eto kad ti ne gledas, onda bar reci sto ste Sirokom dali 2005. prolaz u finale Kupa? Ja pretpostavljam da tad nisi pratio pa cu te podsjetiti da su ultrasi bojkotovali tu utakmicu, da su protestirali ispred prostorija kluba te da je tadasnji direktor (zaboravio sam mu ime) rekao okupljenim navijacima i novinarima kako - j...ga nije do mene, i ja se nisam slagao sa tim, ali nije do mene, to su bili 'visi interesi'! Naravno, to je objavljeno u svim novinama, ne samo sarajevskim!
Onda odgovori jesu li sarajevski novinari prenijeli razgovor kapitena Leotara i Sliskovica na terenu u Trebinju ili je to ucinio novinar BHR1 iz Trebinja!?
A penal u sezoni 2002/3 kada se vas igrac sam okliznuo u 16 m a nijedan igrac Sarajeva mu nije bio ni blizu, jesu li ga izmislili i svirali mozda novinari iz sarajeva?
Skoro wrote:Pa eto kad ti ne gledas, onda bar reci sto ste Sirokom dali 2005. prolaz u finale Kupa? Ja pretpostavljam da tad nisi pratio pa cu te podsjetiti da su ultrasi bojkotovali tu utakmicu, da su protestirali ispred prostorija kluba te da je tadasnji direktor (zaboravio sam mu ime) rekao okupljenim navijacima i novinarima kako - j...ga nije do mene, i ja se nisam slagao sa tim, ali nije do mene, to su bili 'visi interesi'! Naravno, to je objavljeno u svim novinama, ne samo sarajevskim!
Onda odgovori jesu li sarajevski novinari prenijeli razgovor kapitena Leotara i Sliskovica na terenu u Trebinju ili je to ucinio novinar BHR1 iz Trebinja!?
A penal u sezoni 2002/3 kada se vas igrac sam okliznuo u 16 m a nijedan igrac Sarajeva mu nije bio ni blizu, jesu li ga izmislili i svirali mozda novinari iz sarajeva?
i velezovci su bojkotovali, pa je li i to namjestena utakmica protiv jedinstva...
a kako ce namjesteno biti kad sam govoris da nismo u dobrim odnosima sa sirokim...ja sam ti vec pisao o tom sta se dogodilo u trebinju, pa potrazi malo... je novinar je iz loze cuo sta igrac baki govori na stazi... to mopzez ti povjerovati... a kako se sudio u sarajevu zrinjskom protiv slavije, kad mu sudac zivi zid primice kad izvodi slobodne udarce... o tome ne znas jer se ne pise o tome u sarajevu... ma nema sta vi najposteniji, i vidi bas klubovi iz sarajeva... aj prosetaj babi pricati te price... ma moralisti, nema sta... samo vi i sve iz sarajeva valja sve ostalo ne valja, sve provincijalci ostali, ja vam ponovno kazem, pocnite stvari sagledavati prvo iz svoje avlije... ma vi imate ekipe za osvojiti ligu prvaka, samo stalno vas suci jebu... a ne vidis kako se zrinjskome svira u gostima citavu sezonu i prijasnjih sezona...
Inace trebinje ima najveci stadion u regionu, loza je daleko barem 150-200 metara od terena pa se nista ne cuje. a i lukavica je u Sarajevu
bas tako kviki dobro ti to sve upratis
Skoro wrote:Inace trebinje ima najveci stadion u regionu, loza je daleko barem 150-200 metara od terena pa se nista ne cuje. a i lukavica je u Sarajevu
Skoro wrote:Inace trebinje ima najveci stadion u regionu, loza je daleko barem 150-200 metara od terena pa se nista ne cuje. a i lukavica je u Sarajevu
GandalfSivi wrote:Vi se jos uvijek raspravljate sa ovom djecom...
Cuj Srpsko Sarajevo, jeli to trebalo sada biti smjesno...
A vi ste toliko i u fudbalu ugrozeni da bi trebali organizovati svoju seljacku ligu pa se tamo "natjecati"...
Presmijesni ste, svega mi...
Pa vi ste im dali to kako reče Srpsko Sarajevo, nemoj svoje komplekse i gubitak u ratu prebacivati na južne krajeve, kakvo ste rukovodstvo imali dobro ste i prošli.
Hahah kvic i miki drkiše žešće, kad stvorite jednog igrača možete se smatrati klubom do tada zavidite bosanskohercegovačkim velikanima!
A što se tiče kurčenja vašeg nekog smiješni ste!
hemac wrote:Hahah kvic i miki drkiše žešće, kad stvorite jednog igrača možete se smatrati klubom do tada zavidite bosanskohercegovačkim velikanima!
To hemac nek si im rekao vidi se da si velik potencijal bio nekad...
hemac wrote:Hahah kvic i miki drkiše žešće, kad stvorite jednog igrača možete se smatrati klubom do tada zavidite bosanskohercegovačkim velikanima!
To hemac nek si im rekao vidi se da si velik potencijal bio nekad...
Marco-x wrote:Nakon što je Smajić, kad je sam krenu prema golu Orašja, evidentno i teško fauliran, sudac Alijagić je dosudio kontraprekršaj za Orašje. Baka Slišković je povukao igrače sa terena i meč je prekinut. Inače suđenje tijekom cijele utakmice je bilo katastrofalno po Zrinjski.
Prenosim sa jednog portala.
maloprije na tv-u pregled onaj reporter kaze da je bilo fer i korektno sudjenje i nije uticalo na igru a i onaj faul nakon kojeg su izasli stvarno ............ovo je nista kako neki budu osteceni.
Marco-x wrote:Nakon ¹to je Smajiæ, kad je sam krenu prema golu Ora¹ja, evidentno i te¹ko fauliran, sudac Alijagiæ je dosudio kontraprekr¹aj za Ora¹je. Baka Sli¹koviæ je povukao igraèe sa terena i meè je prekinut. Inaèe suðenje tijekom cijele utakmice je bilo katastrofalno po Zrinjski.
Prenosim sa jednog portala.
maloprije na tv-u pregled onaj reporter kaze da je bilo fer i korektno sudjenje i nije uticalo na igru a i onaj faul nakon kojeg su izasli stvarno ............ovo je nista kako neki budu osteceni.
jos ako je prilog pravio ona mislim damjanovic, sto stalno o oraskim labudovima sa save prica, treba prvo preispitati tu vjerodostojnost njegove izjave i sta znaci za njega fer i korektno... a sto se tice sto mi vidimo, najmanje se vidi iz priloga, a najbolje igraci znaju sta ih je snaslo, a taj prekrsaj moze biti samo kapljica koja je prelila ne casu nego cisternu...
Tako to bude... kada sudije oderu Sarajevo po x-ti put u sezoni i kad se naši pobune odmah se jave dušebrižnici koji lamentiraju o sportskoj borbi, o oštećenim na sve strane podjednako, o.... a onda dva kola poslije ti isti izvuku ekipu sa terena zbog "sudijske lakrdije".
Da ponovim, večeras mi nešto omiljenu, narodnu umotvorinu: Dok je ovaca biće i vune
Ovo je nesvakidasnji presedan i Zrinjski ce poslije ovoga opasno najebati. Mislim da se ova tekma registruje 3:0 za Labudove a bogami ce se Zrinjskom uzeti i bodovi. Ok, shvatam da je sudjenje i ova liga smijesna, i nisam vidio taj "faul" nad Smajicem ali to se desava na svakoj utakmici i da svako postupa ko Sliskovic onda se nijedna tekma ne bi zavrsila. Na kraju krajeva, sjetite se sta je uradjeno Labudovima u svlacionicam Bijelog brijega prosle jeseni kad su dvojica trojica zavrsili sa sljivama na glavi jer su prebijeni od strane uposlenika (trenera i rukovodstva) Zrinjskog. I sta se uradilo po tom pitanju? Jeli ko bio kaznjen, suspendovan....zavrsio u zatvoru?
Mislim da je i pored ovoga ostecenja ako ga je i bilo Zrinjski u jednoj rezultatskoj krizi i zato bi prvo trebali da se pobrinu za svoje probleme. Stoga: "Blaz, vi ste najslabija karika. Zbogom!"