https://www.olx.ba/artikal/32515754/kia ... e-4wd-4x4/
Auto je iz porodice i zna mu se kompletna istorija. (Ubijedio sam čovjeka da se prestane glupirati i da kupi normalan auto!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Nadam se da se smijes gresci koju sam napravio u kucanju, a X1 2.0 moze za 60 TKMNediM17 wrote:Vidjao sam ga par puta kod Ibija u praonici. Strasan auto, a te zamjerke koje imas su vise subjektivne.Bakir1 wrote:jucer probao tucsona 2.0 crdi premium plus 4wd AT8.
osim malo nedorecenosti u dizajnerskom smislu, cudni retrovizori, zadnja stop svjetla, premale gume na 19 felgama, tom se autu u tom cjenovnom razdredu nema sta reci....
lavic wrote: Za te novce moze nov oko 60 tKM moze nov X1 2.0D sa slabijom opremom ili malo vozen sa skoro svim, samo malo se treba zadati u trazenje.
https://www.olx.ba/artikal/32740821/bmw-x1-xdrive-20d/NediM17 wrote:Vidjao sam ga par puta kod Ibija u praonici. Strasan auto, a te zamjerke koje imas su vise subjektivne.Bakir1 wrote:jucer probao tucsona 2.0 crdi premium plus 4wd AT8.
osim malo nedorecenosti u dizajnerskom smislu, cudni retrovizori, zadnja stop svjetla, premale gume na 19 felgama, tom se autu u tom cjenovnom razdredu nema sta reci....
lavic wrote: Za te novce moze nov oko 60 tKM moze nov X1 2.0D sa slabijom opremom ili malo vozen sa skoro svim, samo malo se treba zadati u trazenje.
Nije jeftin...Bakir1 wrote:ipak, kada bi se x1, koji je manji auto od gore pomenutog, natrpao sa priblizno slicno kolicinom opreme bio bi i u polovnoj varijanti puno skuplji...
taj auto, Tucson, izmedju ostalog u paketu premium plus ima panoramu, 360 kameru, aktivni tempomat i slicno...
Ja sam mislio da nakon deset godina Kia i slični ispare, jbt...Nije ovo nešto udurecorsa wrote:Evo za ljubitelje koreanaca dobar auto.
Auto je iz porodice i zna mu se kompletna istorija. (Ubijedio sam čovjeka da se prestane glupirati i da kupi normalan auto!)
Pa to je razlog više da neko kupi ovaj auto, raritet!golfiista wrote:Ja sam mislio da nakon deset godina Kia i slični ispare, jbt...Nije ovo nešto udurecorsa wrote:Evo za ljubitelje koreanaca dobar auto.
Auto je iz porodice i zna mu se kompletna istorija. (Ubijedio sam čovjeka da se prestane glupirati i da kupi normalan auto!)
A jesi siguran da ti samo nije upao negdje ispod haube? I ja sam na proslom Ceedu mislio da mi je neko ukrao, onda jednom otvorim haubu da naspem tecnost za brisace, ugledah ga i obradovah se.Unreal wrote:Ljudi, treba mi plasticni poklopac navrtke brisaca za i30 (moze i od Kia-e), pa sam pomislio da mozda neko zna neki otpad u Sarajevu ili okolini. Nov na eBay oko 11 funti, a obicna glupost. Hvala i pozz
bitanga_sa_otesa wrote:kad ispuca
znas i ti ,posvijetli malo baterijomLikeLike wrote: Kad sam vozio auto na pregled u ovlasteni rekli su mi da treba to uskoro raditi, ali zaboravih kada i koliko kosta.![]()
Znas li pogledati jel ispucao?

Nije ginekolog, ali moze pogledati...LikeLike wrote:bitanga_sa_otesa wrote:kad ispuca![]()
Kad sam vozio auto na pregled u ovlasteni rekli su mi da treba to uskoro raditi, ali zaboravih kada i koliko kosta.![]()
Pogledam sutra onda, nisam znao kako uopste izgleda kad ispuca kais.bitanga_sa_otesa wrote:znas i ti ,posvijetli malo baterijomLikeLike wrote: Kad sam vozio auto na pregled u ovlasteni rekli su mi da treba to uskoro raditi, ali zaboravih kada i koliko kosta.![]()
Sagni se ti pa pogledajdrndalo wrote:Nije ginekolog, ali moze pogledati...LikeLike wrote:bitanga_sa_otesa wrote:kad ispuca![]()
Kad sam vozio auto na pregled u ovlasteni rekli su mi da treba to uskoro raditi, ali zaboravih kada i koliko kosta.![]()
NediM17 wrote:Orijentacije radi ja sam danas za Cee'd 1.6 CRDi kupovao.
PK remen Dayco 24KM
Rolna glatka - 29KM
Rolna glatka za natezac - 29KM (ista je kao i prethodna)
Rolna sa kanalima 38KM
Kompletan spaner sa rolnicom cca. 170KM, ali posto je moj spaner dobar, onda cu na njemu zamijeniti samo rolnicu. Na svim rolnama su japanski lezajevi proizvodjaca Nachi, ne bi trebalo da su losi. Rece mi jedan majstor koji se zatrefio u prodavnici dijelova da se na ovim mojim rolnama moze cak promijeniti samo lezaj, ali ko bi se s tim zajebavao.![]()
Suma: 119KM i ne znam jos koliko majstoru za ruke, ali ne bi trebalo biti puno, nije to neki veliki posao. Na ovom autu je prilicno pristupacno to.
Izasla Slovačka iz Evrope, pa kad jbt?vauvau wrote:Ovdje se vidi koliko je to nekvalitetno, 60.000 km i već za zamjenu. To se evropskim proizvođačima ne dešava.
Tako je to kad odrzavas auto kako treba. Mozda su mogle jos 100.000 preci tako (vjerovatno bi kod tebe mogle, ti si sigurno onaj klasicni Bosnjakoid, koji bi za svoju trulju rekao Svabo je to, to tako treba da zuji, nije se jos razradilo, prestace), mozda 50, mozda bi sutra zakovale. Ja necu da rizikujem kad ce PK kais puknuti i ostaviti me na putu.vauvau wrote:Ovdje se vidi koliko je to nekvalitetno, 60.000 km i već za zamjenu. To se evropskim proizvođačima ne dešava.