Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
mO k3

#2376 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

GandalfSivi wrote:
mO k3 wrote:
GandalfSivi wrote:
Ne pravim ja neku razliku medju njihovim i nasim papcima, mozda jedino sto je kod njih mainstream, a kod nas je vise po Buca i Boljakovom potoku...
Kojim tvojim :) tebi je trump predsjednik :mrgreen:
Sve dok meni Mina kad odem u Cumez kaze “jebo tebe, ti nisi dijaspora”, moji su...
:lol: :lol: :thumbup:
muha_sa

#2377 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

Milenkov buraz wrote:E čuj ovih delegata...
Delegacija EU: Duboko smo zabrinuti zbog dešavanja u Banjoj Luci
:lol:

imal dje Valentina :? :D
Henry Chinaski

#2381 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Henry Chinaski »

Ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu večeras će u 19 sati biti održan skup podrške jutros uhapšenom Davoru Dragičeviću, a organizator okupljanja bit će porodica stradalog Dženana Memića.
To je ono čemu se i nadaju.
Sve će se završiti tako što su džihadisti iz Teherana pokušali neuspješno rušenje entiteta!!!
julisiz es grant

#2382 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

mnjonja wrote:
Henry Chinaski wrote:Vidim na televiziji da je standardno razočaravajući broj ljudi na trgu u Banjaluci.
Fascinantno je koliko su ljudi spremni da strpljivo šute dok su jebani. Valjda im se sviđa, šta li...
Bit posten pa reci da svi mi trebamo biti na tom trgu
Nije to njihova bitka nego nasa
Danas oni sutra mi
Bogami, MI smo bili JUČE (1992-1995), a ONI su mirno posmatrali, u najboljem slučaju.
Neka vide sad malo kako je...
mnjonja

#2383 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mnjonja »

mO k3 wrote:
CPT wrote:
zasto? treba biti posten pa reci da su dobili sta su trazili... karma je zahebana stvar

Danas oni sutra mi
ti to prespavao devedesete?
:thumbup:

Jebo vas rat vise
Kakve veze rat s ovim ima
Ubijaju djecu na ocigled svima, hapse roditelje koji traze pravdu i vas komentar je ...eto bio je rat
Boze sacuvaj
Kad "nasi" veceras pocnu hapsit hocete li i tad vikat bio je rat
Zbog takvih kao vi, koji na sve upiru sa bio je rat, bice nam gore i gore nego u ratu
mO k3

#2384 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Nadzorna_ploca wrote:Sviju hapse samo Vaskovic na slobodi. :izet:
to sam vec napisao , ali kako sam malo prije skontao da je vise osoba privedeno a od vaskovica jos nismo nista culi ... jeli i on priveden ?
Krokodajl

#2385 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Krokodajl »

mO k3 wrote:
Krokodajl wrote:Joj miline joj panike.

Samo hapsi, sve odreda, nek vide kako je kad policija RS odvodi u nepoznato.
Fali crveni kombi ...
Mi bi im povratnici rado utočište dali u kućama ali jebiga, ne znamo šta se dešava, nismo vidjeli ni čuli, neko ih zavadi.
muha_sa

#2386 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

Henry Chinaski wrote:
Ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu večeras će u 19 sati biti održan skup podrške jutros uhapšenom Davoru Dragičeviću, a organizator okupljanja bit će porodica stradalog Dženana Memića.
To je ono čemu se i nadaju.
Sve će se završiti tako što su džihadisti iz Teherana pokušali neuspješno rušenje entiteta!!!
CPT

#2387 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

mnjonja wrote:
mO k3 wrote:
CPT wrote:
zasto? treba biti posten pa reci da su dobili sta su trazili... karma je zahebana stvar

Danas oni sutra mi
ti to prespavao devedesete?

Jebo vas rat vise
Kakve veze rat s ovim ima
Ubijaju djecu na ocigled svima, hapse roditelje koji traze pravdu i vas komentar je ...eto bio je rat
Boze sacuvaj
Kad "nasi" veceras pocnu hapsit hocete li i tad vikat bio je rat
Zbog takvih kao vi, koji na sve upiru sa bio je rat, bice nam gore i gore nego u ratu
Zar se nisu sami borili za "RS", za Lukaca, za Dodika? Trazili su, dobili su. Nadam se da nece dobiti crveni kombi kao sto su neki ...
focko

#2388 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by focko »

samo jako .... ljudi s trga su opasnost za postenog covjeka. davor vec odavno prijeti ubistvima pa samoubistvom pa da ce svima jebat mater. na stranu sta mu se desilo lik nije dobar. samo neke rokove daje poziva sud na rad a jebe mater tom istom sudu. opozicija ga je namagarcila samo tako.
duminjo

#2389 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by duminjo »

Poslije jebanja, nema kajanja.

ko ih jebe sve i jednog dok god im bude glavna kruna PC drzava i borba za isto govno
Nadzorna_ploca

#2390 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nadzorna_ploca »

Jah, opozicija ga namagarcila a popusili i oni i on.
Volio bih da se zakuha malo cisto da se ima sta pratiti. :mrgreen:
hAZNADAR

#2391 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

mO k3 wrote:
to sam vec napisao , ali kako sam malo prije skontao da je vise osoba privedeno a od vaskovica jos nismo nista culi ... jeli i on priveden ?
Hapsenje novinara uvijek ima veci odjek i vecu dramu. Znaju oni sta rade.
Edin H.

#2392 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Edin H. »

Nadzorna_ploca wrote:Jah, opozicija ga namagarcila a popusili i oni i on.
Volio bih da se zakuha malo cisto da se ima sta pratiti. :mrgreen:
Pa nisu dobili izbore, Dodik malo sacekao, sada po Pavelicevom modelu uvodi rad, red, poredak. :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2393 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

hAZNADAR wrote:
mO k3 wrote:
Hapsili su onog nekog sa BHT što je snimao, pa pustili.
focko

#2394 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by focko »

sve prica kako se policiji ne da da primijenjujw silu .... apppsssssiiiiii breeeeee
Nadzorna_ploca

#2395 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nadzorna_ploca »

hAZNADAR wrote:
mO k3 wrote:
Ili zato sto mu neko cuva ledja.
Svejedno on je bio konkretniji od Davora sa prozivkama pa je valjda bio prioritet da se on hapsi posebno sto se i on nije odazvao na pozive da se javi u tuzilastvo.
ultrajvosa 1987

#2396 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by ultrajvosa 1987 »

Kani suzo ...izdajice .

PreCednice samo jako i u kost. Nece po srpCkoj BL ljubitelji Sarajeva i Turaka da orgijaju.
hAZNADAR

#2397 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

Nikada se mi necemo opametiti.

Ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu se sprema skup podrske Davoru!?. :-)

https://www.klix.ba/vijesti/bih/veceras ... /181225075

O zemljo otvori se, naivnost nasih ljudi stvarno nema granicu,... pa dokle
Janjicar

#2398 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

hAZNADAR wrote:Nikada se mi necemo opametiti.

Ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu se sprema skup podrske Davoru!?. :-)

https://www.klix.ba/vijesti/bih/veceras ... /181225075

O zemljo otvori se, naivnost nasih ljudi stvarno nema granicu,... pa dokle
Zasto bi ja bio naivan ako odem i pruzim podrsku ?
mO k3

#2400 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

mO k3 wrote:Policija se polako povlaci
sta se ono desava ??ulazi policija i narod ko da bjezi?
Post Reply