Ma evo ti jednasuperiska wrote:Nisu, edo, izlasci samo do kasno u noc i/ili zatvaranje kafana.edo_79 wrote:U čemu je poenta braka ako, recimo po tvom rezonovanju, nas dvoje smo skupa, ti ideš s prijateljicama, ja s jaranima, ono dobro nam svima, jebote to na kraju ispadne ko da smo jarani ..... Alooo meni jarana na vrh neke stvari .... meni treba neko za ŽIVOT.superiska wrote:Pa šta ste se onda, ovdje, raskukali da bi se opet ženili?
Možda ja griješim hajd ga znaj, prošla je mene potreba za izlascima do kasno u noć, zatvaranjem kafana, itd itbl ..... al mi niđe veze ove tvoje izjave .... jel to neka šega ili stvarno misliš tako?
Meni su najdrazi izlasci rucak poslije posla, kafa poslije posla, kolaci i sl. (u skladu sa ostalim zivotnim obavezama). E vidis, u tim trenucima ima tog zivota koji spominjes. Ali, normalno, nemamo svi iste potrebe, zelje, ciljeve. I to je ok. Sala je, naravno, da ste se raskukali, ako si me to pitao.
Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#2376 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
- biggrin
#2377 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
e nemoj sad o tome javnoMiss Moonlight wrote:A da te i poruka ne zanima mozda, ili samo odgovor?biggrin wrote:sve ok, napiši slobodno ovdje odgovorMiss Moonlight wrote: Nisam nepristojna, poruka iz nekog razloga stoji i dalje u outboxu
- medvjed23
#2378 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
zločesti ste.. poruka će iz outboxa preći u sent messages kad gospodin klikne na nju..
- edo_79
#2379 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Đes medonjo 
- medvjed23
#2380 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
osobno štovanje
- superiska
#2381 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Sve sto sam napisala odnosilo se iskljucivo na razvedene muskarce (u skladu sa temom).Xavier1 wrote:Ono sto si napisala da manje prijatelja imaju? To jeste tacno. Zene vecinom imaju jako veliki broj prijateljica. Samo sto je pitanje koliko njih su im zaista prave prijateljice. Muskarci imaju 2-3 bliska prijatelja, ali znaju da se mogu uvijek osloniti na njih.superiska wrote:Juh sta ste ispisali, sta vam je![]()
Citam i ne vjerujem![]()
Krenula prica u smjeru ponovnog braka, drugog braka, braka nakon razvoda, kontate li? Ja napisala da licno ne vidim smisao u istom-u drugom braku. Takodjer, napisala da sam primjetila da razvedeni muskarci vise teze ka ponovnom ulasku u brak u odnosu na razvedene zene. Napisala pretpostavku zasto je to tako - svoje misljenje.
Oprostite sto vas uvrijedih
Muska prijateljstva su iskrenija od zenskih.
To sto si napisao je tacno ali ni zene, u kasnijim, zrelijim, godinama nemaju tako veliki broj prijateljica. Drugo je sto su ti zenski odnosi nesto "prisniji" pa se izgrlimo, izljubimo, upitamo cak i sa poznanicama. Zene su po prirodi takve pa nemaju problem ispricati, izjadati se...Kad sam napisala da imaju manje obaveza (razvedeni-ponavljam) mislila sam da djeca, uglavnom, ostaju s majkom pa tim, logicno, razvedena zena ima puno vise obaveza u odnosu na razvedenog muskarca koji, ili nema djecu, ili su mu djeca, uglavnom, sa majkom.
- triconja
#2382 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Bizi ba, obaveze dje god da okrenes. Ufatis kraljicu marke lasius niger pa imas obaveza kolko hos a tek oko zene i djetetaduminjo wrote:Ne znam sto je toliko tesko prevaliti preko usta jednom muškarcu da zeli brak i porodicu. Je li tako manje postaje muškarac? Kolegica jest možda Malo pretjerala a Kolege, da prostite, ko uvrijedjene mlade odma. Polahko ljudi dragi
- duminjo
#2383 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Kad vidim da neko xavieru Ozbiljno odgovara, tacno se ospem

- duminjo
#2384 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Hajd maloljetnici odjebaus sa teme.. Sve golobrado a najglasnijetriconja wrote:Bizi ba, obaveze dje god da okrenes. Ufatis kraljicu marke lasius niger pa imas obaveza kolko hos a tek oko zene i djetetaduminjo wrote:Ne znam sto je toliko tesko prevaliti preko usta jednom muškarcu da zeli brak i porodicu. Je li tako manje postaje muškarac? Kolegica jest možda Malo pretjerala a Kolege, da prostite, ko uvrijedjene mlade odma. Polahko ljudi dragi
- superiska
#2385 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ovo ti meni nesto?duminjo wrote:Kad vidim da neko xavieru Ozbiljno odgovara, tacno se ospem![]()
- triconja
#2386 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ja sam cuvo mraveduminjo wrote:Hajd maloljetnici odjebaus sa teme.. Sve golobrado a najglasnijetriconja wrote:Bizi ba, obaveze dje god da okrenes. Ufatis kraljicu marke lasius niger pa imas obaveza kolko hos a tek oko zene i djetetaduminjo wrote:Ne znam sto je toliko tesko prevaliti preko usta jednom muškarcu da zeli brak i porodicu. Je li tako manje postaje muškarac? Kolegica jest možda Malo pretjerala a Kolege, da prostite, ko uvrijedjene mlade odma. Polahko ljudi dragi
- cendlerbing
#2387 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pravi muškarac s petljom.duminjo wrote:Ne znam sto je toliko tesko prevaliti preko usta jednom muškarcu da zeli brak i porodicu. Je li tako manje postaje muškarac? Kolegica jest možda Malo pretjerala a Kolege, da prostite, ko uvrijedjene mlade odma. Polahko ljudi dragi
- triconja
#2388 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Zelim ja i brak i porodicu, ali bih barem jos dvi godine da prazan hod radim 
- cendlerbing
#2389 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Vala trico, da i tebe dočekamo vidjeti sa porodicom. 
- duminjo
#2390 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Desnicendlerbing wrote:Vala trico, da i tebe dočekamo vidjeti sa porodicom.

-
Fudo387
#2391 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Eto, da se upisem.
Ostavila me i treca zena.
- triconja
#2392 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Jesil ti lijevi?duminjo wrote:Desnicendlerbing wrote:Vala trico, da i tebe dočekamo vidjeti sa porodicom.
- duminjo
#2393 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ja sam propo u taj pijesak i ne vidim se
- insomnia78
#2394 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Da je zena dobra i bog bi je imoFudo387 wrote:Eto, da se upisem.
- triconja
#2395 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Jel zajebancija ili stvarno?Fudo387 wrote:Eto, da se upisem.
-
Fudo387
#2396 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma upravu si, nek’ ide...insomnia78 wrote:Da je zena dobra i bog bi je imoFudo387 wrote:Eto, da se upisem.
-
Fudo387
#2397 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moj triconja moj, iskoristila moju mladost i postenje.triconja wrote:Jel zajebancija ili stvarno?Fudo387 wrote:Eto, da se upisem.
Necu se vise zeNt, nemoj ni ti.
- triconja
#2398 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Kakva zenidba jaro, pise u zakonu da vanbracna zajednica postaje bracna, znaci ne mora se ni zenit opet dodje to na isto. Samo postovat one zakonske rokove i nema brakaFudo387 wrote:Moj triconja moj, iskoristila moju mladost i postenje.triconja wrote:Jel zajebancija ili stvarno?Fudo387 wrote:Eto, da se upisem.
Necu se vise zeNt, nemoj ni ti.
- duminjo
- Xavier1
#2400 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Morat cu da se slozim sa svime sto si napisala. I to se nekada desava.superiska wrote:Sve sto sam napisala odnosilo se iskljucivo na razvedene muskarce (u skladu sa temom).Xavier1 wrote:Ono sto si napisala da manje prijatelja imaju? To jeste tacno. Zene vecinom imaju jako veliki broj prijateljica. Samo sto je pitanje koliko njih su im zaista prave prijateljice. Muskarci imaju 2-3 bliska prijatelja, ali znaju da se mogu uvijek osloniti na njih.superiska wrote:Juh sta ste ispisali, sta vam je![]()
Citam i ne vjerujem![]()
Krenula prica u smjeru ponovnog braka, drugog braka, braka nakon razvoda, kontate li? Ja napisala da licno ne vidim smisao u istom-u drugom braku. Takodjer, napisala da sam primjetila da razvedeni muskarci vise teze ka ponovnom ulasku u brak u odnosu na razvedene zene. Napisala pretpostavku zasto je to tako - svoje misljenje.
Oprostite sto vas uvrijedih
Muska prijateljstva su iskrenija od zenskih.
To sto si napisao je tacno ali ni zene, u kasnijim, zrelijim, godinama nemaju tako veliki broj prijateljica. Drugo je sto su ti zenski odnosi nesto "prisniji" pa se izgrlimo, izljubimo, upitamo cak i sa poznanicama. Zene su po prirodi takve pa nemaju problem ispricati, izjadati se...Kad sam napisala da imaju manje obaveza (razvedeni-ponavljam) mislila sam da djeca, uglavnom, ostaju s majkom pa tim, logicno, razvedena zena ima puno vise obaveza u odnosu na razvedenog muskarca koji, ili nema djecu, ili su mu djeca, uglavnom, sa majkom.
A smatram da nije posteno da djecu skoro uvijek dobije majka nakon razvoda.