Koja gnjida od čovjeka fuj..
Ljubić viri iz guzice Čovića, jer je njegov glasogovornik...
da ste se suocili sa istinom i poradili na pomirenju i dobrosusjedskim odnosima do revizije ne bi došlo--kad kažem vi mislim na one koji vas predstavljaju i koji vas drže našpanovane i lažima obasipaju a vi im vjerujete više neg što vjerujete ocima svojimIMT25 wrote: Pa o tome se i radi, što nije važno šta ja mislim šta je istina, pa ni šta jeste prava istina, to će reči dragi Bog ili Alah ako ga ima, kad nam bude sudio na onome svijetu, tako nekako bih rekao...a ovaj naši ljudski, u ovome slučaju politizirani, posrani HAAški sud, .. kakve konzekvence političke prije svega može u ovome trenutku proizvesti ovaj potez B. izetbegovića?
zar ti može želudac podnjet gledajuci taj kanalmegaman4 wrote:Drug Ljubić gost na RTRS povodom pokretanja Revizije.
Bratstvo i jedinstvo, kao stara ljubav, zaborava nema.megaman4 wrote:Drug Ljubić gost na RTRS povodom pokretanja Revizije.
Sa takvima samo istom mjerom. Kad se bude vracalo, tada ce i oni morati promijeniti pricu. Ako ni tada je ne promijene, pa Boze moj. Bice valjda nekad boljemegaman4 wrote:Drug Ljubić gost na RTRS povodom pokretanja Revizije.
Malo pogledao i prebacio da se ne slagiram od sljama i mrznje koju ta tzv. gospoda ispoljava.muha_sa wrote:zar ti može želudac podnjet gledajuci taj kanalmegaman4 wrote:Drug Ljubić gost na RTRS povodom pokretanja Revizije.
Ako nije važno, onda možeš i ušutiti, jer nečemu što nema važnost se po definiciji ne može logički pridavati pažnja. Ali ti je pridaješ, znači već u startu nastupaš licemjerno i neznalački.IMT25 wrote:Pa o tome se i radi, što nije važno šta ja mislim šta je istina, pa ni šta jeste prava istina,
Pravi vjernik nikada ne bi ustvrdio "ako ga ima". Usput, da - ima Ga.to će reči dragi Bog ili Alah ako ga ima,
Kakve god "konsekvence" može uzrokovati, i to je bolje nego mirno čekati za 50-ak godina, ili 60-ak godina, reprizu već viđenog. Osim ako te apsolutno nije briga za dobrobit vlastitog naroda, ili baš ništa nisi naučio iz historije istog.kad nam bude sudio na onome svijetu, tako nekako bih rekao...a ovaj naši ljudski, u ovome slučaju politizirani, posrani HAAški sud, .. kakve konzekvence političke prije svega može u ovome trenutku proizvesti ovaj potez B. izetbegovića?
Ma koga briga za Izetbegovića? Taman da je sam Ivanić, nekim čudom, pokrenuo ovo, a shodno činjenici da je rok isticao, ovdje bi mu se aplaudiralo (i ja lično). Izetbegović je nebitan, u principu.IMT25 wrote:a vi se samo ložite na Izetbegovićeve ublehe o potebi suočavanja za istinom i o pravdi.
Kako te plaćaju iz SDA centrale, po objavljenom postu/reakciji ili onako paušalno, mjesečno?RNG_25 wrote:Ako nije važno, onda možeš i ušutiti, jer nečemu što nema važnost se po definiciji ne može logički pridavati pažnja. Ali ti je pridaješ, znači već u startu nastupaš licemjerno i neznalački.IMT25 wrote:Pa o tome se i radi, što nije važno šta ja mislim šta je istina, pa ni šta jeste prava istina,
Pravi vjernik nikada ne bi ustvrdio "ako ga ima". Usput, da - ima Ga.to će reči dragi Bog ili Alah ako ga ima,
kad nam bude sudio na onome svijetu, tako nekako bih rekao...a ovaj naši ljudski, u ovome slučaju politizirani, posrani HAAški sud, .. kakve konzekvence političke prije svega može u ovome trenutku proizvesti ovaj potez B. izetbegovića?
Kakve god "konsekvence" može uzrokovati, i to je bolje nego mirno čekati za 50-ak godina, ili 60-ak godina, reprizu već viđenog. Osim ako te apsolutno nije briga za dobrobit vlastitog naroda, ili baš ništa nisi naučio iz historije istog.
mogli bi i oni popusit kakve tuzbicechannel10 wrote:Sa takvima samo istom mjerom. Kad se bude vracalo, tada ce i oni morati promijeniti pricu. Ako ni tada je ne promijene, pa Boze moj. Bice valjda nekad boljemegaman4 wrote:Drug Ljubić gost na RTRS povodom pokretanja Revizije.
Istina je uvijek nezgodna, znam i sam.IMT25 wrote:Kako te plaćaju iz SDA centrale, po objavljenom postu/reakciji ili onako paušalno, mjesečno?RNG_25 wrote:Ako nije važno, onda možeš i ušutiti, jer nečemu što nema važnost se po definiciji ne može logički pridavati pažnja. Ali ti je pridaješ, znači već u startu nastupaš licemjerno i neznalački.IMT25 wrote:Pa o tome se i radi, što nije važno šta ja mislim šta je istina, pa ni šta jeste prava istina,
kad nam bude sudio na onome svijetu, tako nekako bih rekao...a ovaj naši ljudski, u ovome slučaju politizirani, posrani HAAški sud, .. kakve konzekvence političke prije svega može u ovome trenutku proizvesti ovaj potez B. izetbegovića?
Kakve god "konsekvence" može uzrokovati, i to je bolje nego mirno čekati za 50-ak godina, ili 60-ak godina, reprizu već viđenog. Osim ako te apsolutno nije briga za dobrobit vlastitog naroda, ili baš ništa nisi naučio iz historije istog.
Najgora vrsta ljudi su ljudi poput Ljubica , hinjski i podmuklo , ali kako ga Salkic navuce tanak led je bilo maestralno.megaman4 wrote:Drug Ljubić gost na RTRS povodom pokretanja Revizije.
Koja gnjida od čovjeka fuj.
Nick ti jeIMT25 wrote:zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?
Valjda je svima jasno da savez Dodik-Covic predstavlja najvecu opasnost za opstanak BiH i sad su se nazestili da uruse citav sistem, ako treba i po cijenu sankcija i sukoba.klixo wrote:Najgora vrsta ljudi su ljudi poput Ljubica , hinjski i podmuklo , ali kako ga Salkic navuce tanak led je bilo maestralno.megaman4 wrote:Drug Ljubić gost na RTRS povodom pokretanja Revizije.
Koja gnjida od čovjeka fuj.
Inace , za zadnjih 20 min., koliko sam gledao tu emisiju, mogu reci da je gospodin Salkic ocistio patos Ljubicem,voditeljicom i ostalom pro-cetnickom kompanijom u studiju.
Bila je i ona Markovicka gost , nju kad vidim 2 dana nemam napretka
Meni nije jasno zasto se srbi iz BiH brinu o srbima iz Srbije? Zajedno ratovali protiv RBiH. Zasto da ne podijele krivicu?ljevoruki wrote:Nick ti jeIMT25 wrote:zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?![]()
Ostalo nula bodova.
nije dodiku vec govedarici jer od svih bitnih stranaka u drzavi sda u zadnje vrijeme jedine ok odnose je imala sa sds-om. sa snsd-om su odavno na ratnoj nozi, sa hdz slicno, a fahro ga opet dere po avazu. povrh svega tu je i problem sa odmetnuom cetvorkom u samoj sda.megaman4 wrote:Bakir, koliko god nam bio mrzak, udario je samarcinu Dodiku.
ne brinu se o srbiji vec o sebi, pa svi oni imaju srbijansko drzavljanstvo, familiju i imovini tamo, a kmecanje oko revizije je unutarsrpska borba za glasovestari grad Visegrad wrote:Meni nije jasno zasto se srbi iz BiH brinu o srbima iz Srbije?
jedini objektivan i mogući problem je odnos sa SDS-om.....sve ovo ostalo je druga liga.....neki su zapravo tek puki amaterivivaldi wrote:
nije dodiku vec govedarici jer od svih bitnih stranaka u drzavi sda u zadnje vrijeme jedine ok odnose je imala sa sds-om. sa snsd-om su odavno na ratnoj nozi, sa hdz slicno, a fahro ga opet dere po avazu. povrh svega tu je i problem sa odmetnuom cetvorkom u samoj sda.
ovo je za bakira bio vrlo delikatan politicki momenat i donio je hrabru odluku
ne brinu se o srbiji vec o sebi, pa svi oni imaju srbijansko drzavljanstvo, familiju i imovini tamo, a kmecanje oko revizije je unutarsrpska borba za glasovestari grad Visegrad wrote:Meni nije jasno zasto se srbi iz BiH brinu o srbima iz Srbije?
to je i matematicka cinjenica jer od 7 potrebnih ruku iz rs-a na drzanvom nivou sds ima 6 plus sadik i to je dovoljno.palermo wrote:jedini objektivan i mogući problem je odnos sa SDS-om.....sve ovo ostalo je druga liga.....neki su zapravo tek puki amaterivivaldi wrote:
nije dodiku vec govedarici jer od svih bitnih stranaka u drzavi sda u zadnje vrijeme jedine ok odnose je imala sa sds-om. sa snsd-om su odavno na ratnoj nozi, sa hdz slicno, a fahro ga opet dere po avazu. povrh svega tu je i problem sa odmetnuom cetvorkom u samoj sda.
ovo je za bakira bio vrlo delikatan politicki momenat i donio je hrabru odluku
nemoj siriti pogresne informacije, drzi se onog sto znas.bh.tornjak wrote:ovo je ono sto 95% onih koji ovde pisu ne razumiju.Duka Dizel wrote: Ti slobodno veruj da je Bakir podneo reviziju, zato što je u poslednjih 6 meseci došao do krupnih dokaza, a ne zato što se rok približio kraju, pa je bilo "ćerati ili odustati".
A smešno je i čitati da kuknjava s druge strane dolazi usled straha od novih dokaza i novog sudjenja.
To je samo očekivana halabuka jer se Bošnjaci nameštaju na zicer.
sest mjeseci je rok u kojem treba da se dostave dokazi sudu:
dakle, po pribavljanju dokaza treba ih u roku sest mjeseci dostaviti tj. deponovati u sudu.
a dokazi su vec tamo pohranjeni....sad se pokrece revizija presude s tim novim dokazima.
Može bajo moj itekako:IMT25 wrote:Međunarodni najjači advokat Bosne i sponzor SDA R.T. Erdogan, ali hajde ne moraš mi vjerovati na riječ. Ne znam kako ovo može, u ovom trenutku, bez solidnih dokaza, sa Putinom iza srpskih leđa, sa konjinom Trumpom na čelu SAD, biti produktivno za BiH, a znam kako na više načina može biti kontra-produktivno, a vi se samo ložite na Izetbegovićeve ublehe o potebi suočavanja za istinom i o pravdi.spreca wrote:da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beograduIMT25 wrote:Kvazi-intelektualna gromada i petparački mađioničar-šarlatan se pita "Zašto su ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju"? Geni su čudo, tako mu je isto babo u svoj vakat prosipao mudroserine, da ni pas s maslom ne bi pojeo...pa Bakire Izetbegoviću ako se jedan Erdogan sa Bosfora može brinuti za tebe i biti tvoj advokat, i to nikome ne smije da smeta zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?
karanana wrote:Ako se revizija odbije, hocemo li mi biti ko popisani a oni ce lumpovat?
Vako nas svijet godinama jebe na ovoj emocionalnoj klackalici. Jedan dan si gore drugi dan si dole.