Zahiragić opet jaše

Post Reply
supercali

#2376 Re: Zahiragić opet jaše

Post by supercali »

SG-1 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
pa demokratija je,smije se dici kuka i motika protiv svakog pa i protiv ovog kretena
Kakva demokratija na forumu :lol: smiješno i žalosno ako ste već pobornici demokratije imate peticije, proteste itd a ne na forumu glumit buntovnike a ništa se ne mjenja.
Tvoja greska je jer poredis 2 razlicite stvari
Uzimas ljude na forumu kojih je maximallno 120000 registrovanih od toga kad bi izuzeo duple i neaktivne dosao bih mozda do cifre 10000 maximalno sa citavom drzavom od 3,5 miliona koja ima recimo 2 miliona glasaca
10000 na 2 miliona je greska statisticka a da ne govorimo da je i tih 10000 podijeljeno nezainteresovanih bruku i dodjemo do brojke mozda 2000 koji su glasni koji mozda i poduzimaju nesto al se ne moze nista uciniti zbog vise razloga
kakavdanakneiskustvu

#2377 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

SG-1 wrote:
pa demokratija je,smije se dici kuka i motika protiv svakog pa i protiv ovog kretena
Kakva demokratija na forumu :lol: smiješno i žalosno ako ste već pobornici demokratije imate peticije, proteste itd a ne na forumu glumit buntovnike a ništa se ne mjenja.

pa demokratija da se diskutuje o svemu i svačemu,sve dok nema uvreda,na to se misli,jbg
SG-1

#2378 Re: Zahiragić opet jaše

Post by SG-1 »

SG-1 wrote:

pa demokratija da se diskutuje o svemu i svačemu,sve dok nema uvreda,na to se misli,jbg
Na forumu se čeka da neko drugi izađe na ulice i odradi sve za tebe, e neće moći ove noći, nije ovo ni narod a bogami ni zemlja sa ljudima otvorenog uma a pamćenje ko u zlatne ribice, forum je samo za šuplju priču eto ko najebo si im majke, ali kad treba nešto uradit u stvarnom životu e tu vas nema nigdje, idu svi mogući i nemogući izgovori.
kakavdanakneiskustvu

#2379 Re: Zahiragić opet jaše

SG-1 wrote:
SG-1 wrote:

Na forumu se čeka da neko drugi izađe na ulice i odradi sve za tebe, e neće moći ove noći, nije ovo ni narod a bogami ni zemlja sa ljudima otvorenog uma a pamćenje ko u zlatne ribice, forum je samo za šuplju priču eto ko najebo si im majke, ali kad treba nešto uradit u stvarnom životu e tu vas nema nigdje, idu svi mogući i nemogući izgovori.[/quote]

pa jesi li ti u mojim ili postovima drugih forumasa vidio poziv na proteste ili ostavku ovog kretena,iznosim svoje misljenje,nista vise,nista manje,ja niti sam iz sarajeva niti sam student vise,ali imam pravo otvoriti temu o nečemu o čemu mislim da bi se moglo diskutovati, i ne vidim problem u tome ni u tome da neko drugi otvori temu o bilo čemu na forumu
SG-1

#2380 Re: Zahiragić opet jaše

Post by SG-1 »

Samo pišem da je forum totalno druga realnost za razliku od stvarnosti.
kakavdanakneiskustvu

#2381 Re: Zahiragić opet jaše

SG-1 wrote:Samo pišem da je forum totalno druga realnost za razliku od stvarnosti.

logično da je tako
haminhamo

#2382 Re: Zahiragić opet jaše

Post by haminhamo »

Ma Zahe vas prekucava odreda.

Primjer momka koji je prihvatio svoj emanet, duboko se upustio u borbe na više frontova, i ponio ga kako treba.

Bravo momčino, ostani mudonja do kraja.
Sara03

#2383 Re: Zahiragić opet kas

Post by Sara03 »

Jel' opet šta pošteno izvalio, da ne gledam bezveze?

Kako nerazgovjetno priča za jednog preCjednika.
PeppermintSA

#2385 Re: Zahiragić opet jaše

Post by PeppermintSA »

Ružniji od vepra
haminhamo

#2386 Re: Zahiragić opet jaše

Post by haminhamo »

Decko je prekucao sve. Napravio instituciju od SPUSA, od studenta. Pregledajte sta prica momcina u ovom intervju, da mu se kapa do poda skine. Bori se sa vetrenjacama, incijative historijske uspio provuci, i vas jedini argument je "ruzniji od vepra".

E pa miskini anonimni, vase duse su ko u vepra..
ultima_palabra

#2387 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

Hoćel' više završiti taj fakultet? Ili nema kad od vEtrenjača i historijskih inicijativa o Kulin Bahn-u?
broj dva

#2388 Re: Zahiragić opet jaše

Post by broj dva »

haminhamo wrote:Decko je prekucao sve. Napravio instituciju od SPUSA, od studenta. Pregledajte sta prica momcina u ovom intervju, da mu se kapa do poda skine. Bori se sa vetrenjacama, incijative historijske uspio provuci, i vas jedini argument je "ruzniji od vepra".

E pa miskini anonimni, vase duse su ko u vepra..
---
Nemoj tako Harise, ima i na forumu dobri dusa...
aratet

#2389 Re: Zahiragić opet jaše

Post by aratet »

Image

Pao sam sa stolice od smijeha kad sam vidio ovo na njegovom profilu.
Pogledati naslov i pogledati dole sponzore. :lol:
ultima_palabra

#2390 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

Poslije predavanja organizovano je prigodno sviranje kurcu... :D
Image
pemanapemani

#2391 Re: Zahiragić opet jaše

Post by pemanapemani »

Znači, počelo se sa promocijom Bošnjačke državice.
Jebi ga, šta ćeš kad ovi drugi neće, pa nisu ni Bošnjaci ludi da doživotno prihvataju BiH. :-)

Taman za 5-10 godina da ovi kojima se predaje stasaju.
tranquil

#2392 Re: Zahiragić opet jaše

Post by tranquil »

haminhamo wrote:Bori se sa vetrenjacama,
Potsjetio bih te da se izraz "Boriti se sa vjetrenjačama" koristi po liku iz literature koji je bio poremećen, pod uticajem loše literature glumio je heroja iako to nije bio, i mislio je od bezopasnih vjetrenjača da su zli divovi.

I mogao je ubijediti samo naivnu budalu da mu bude sljedbenik.
aratet

#2393 Re: Zahiragić opet jaše

Post by aratet »

Bori se s vjetrenjacama lik koji je clan vladajuce stranke, kakva smo mi komedija od naroda. :(
piupiu

#2394 Re: Zahiragić opet jaše

Post by piupiu »

tranquil wrote:
Potsjetio bih te da se izraz "Boriti se sa vjetrenjačama" koristi po liku iz literature koji je bio poremećen, pod uticajem loše literature glumio je heroja iako to nije bio, i mislio je od bezopasnih vjetrenjača da su zli divovi.

Zahiragićevi sljedbnici čitaju FB statuse Velića, Kuduzovića, itd, Servantes im malo teže ide. To nam je trenutna intelektualna mjera.
zagortenej

#2395 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zagortenej »

piupiu wrote:
tranquil wrote:

Zahiragićevi sljedbnici čitaju FB statuse Velića, Kuduzovića, itd, Servantes im malo teže ide. To nam je trenutna intelektualna mjera.
A jel' to ef. Velić ne valja? Ljudi svih nacija i generacija čekaju u redovima da postanu njegovi prijatelji, pa vi vid'te.
Image
NajdraziVodjaa

#2396 Re: Zahiragić opet jaše

Post by NajdraziVodjaa »

ultima_palabra wrote:Poslije predavanja organizovano je prigodno sviranje kurcu... :D
Image
Gledao sam negdje ovu spodobu negdje je iz Makedonije neki profesor i mrtav hladan u jednoj emisiji nasoj je govorio kako je najbolje rijesenje za Bosnu i Hercegovinu da se podjeli na tri drzave da Bosnjaci uzmu svjo dio da bi to bila odlicna drzava...
zavezata-vreca

#2397 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zavezata-vreca »

Samo jako harise brate .... Sitne duse mogu da ga duvaju :bih: la ilahe ilalah
Kejn

#2398 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Kejn »

aratet wrote:Image

A šta je smiješno? Ne razumijem? Pripadnici dinastije Kotromanića su prešli na Islam skupa sa djelom plemstva.
aratet

#2399 Re: Zahiragić opet jaše

Post by aratet »

Kejn wrote:

A šta je smiješno? Ne razumijem? Pripadnici dinastije Kotromanića su prešli na Islam skupa sa djelom plemstva.
Smijesno je sta su oni ratovali protiv Osmanskog carstva i muslimana, samo sumnjam da ce se to na onoj tribini spomenuti, ali bas bi bio zanimljiv odgovor na pitanje "koji su nasi" u tom ratu. :lol:

Ovdje se pravi nekakva vjerska tribina, a nijedna BiH kralj nije bio musliman.
Kejn

#2400 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Kejn »

aratet wrote:
Kejn wrote:

Smijesno je sta su oni ratovali protiv Osmanskog carstva i muslimana, samo sumnjam da ce se to na onoj tribini spomenuti, ali bas bi bio zanimljiv odgovor na pitanje "koji su nasi" u tom ratu. :lol:

Ovdje se pravi nekakva vjerska tribina, a nijedna BiH kralj nije bio musliman.
Pa naravno da ni jedan kralj nije bio Musliman ali su npr. Muslimanima postala Kraljeva djeca. Kada Muhić misli na "kraljevski identitet" više misli na plemstvo i članove dinastije koji su prešli na Islam. Ne misli na nekog Kralja muslimana naravno.

Što se tiče nas i njih bio bi začuđen da u ono vrijeme (kao ni danas) ništa nije bilo crno bijelo. Pojedini bosanski kraljevi su se nekad isključivo naslanjali na Tursku pomoć jer je to bio jedini način da dođu do prijestolja. Danas se to nastoji posmatrati kao neka epska bitka sukoba civilizacija bosanskih lijlana protiv polumjeseca. Ljudi ne razumiju da su tada vladale oligarhije koje su bile spremne na razne mahinacije i političke igre ne bi li sačuvali vlast. Nemoguće je nacional romantičarske poglede i svjetonazore iz 19 vijeka. primjenjivati na Srednji vijek.
Post Reply