UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#2376 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

BHF_Manijak wrote:Oca, majku, mrtvi Wolfsburg... Fuj!

Prepale se picoke.
Bas.
A svi smo to ovdje konstatovali nakon prve utakmice, budu li se branili, noga im je. Valjda je i trener trebao racunati na to.
Primise ekspresno dva komada i to je bilo to. Mislim da su imali sansu protiv ovakvog Reala, ali su morali biti hrabriji.
channel10

#2377 Re: Champions league 15/16

Post by channel10 »

Ima tu svega. Koliko godina je Diego igrao u Argentini, a koliko Messi? Mislim na nacionalnu ligu. Onda temperament jednog i drugog i koliko je temperament blizak većini Argentina a. Zato im je drogeR i bliži i drazi. Ali na kraju krajeva, zaboli me :). Pola jedan,valja ujutro rano ustati :)

Edit: Et' Skender beg gore fino objasnio.
Last edited by channel10 on 13/04/2016 00:41, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2378 Re: Champions league 15/16

Post by mali_milojica »

skenderija04 wrote: Ne vole ga jer ga i ne smatraju Argentincem - "El Galllego - Pecho frio" - Spanac bez karaktera. Diego je klasika 80-tih godina. Covjek iz naroda koji je postao neko, idol nacije jer je zajebao Engleze, bas kad je bio haos oko Malvina. I na kraju Diego je puno interesantniji lik za narod.
Porediti Messijev i Dijegov status u Argentini je nemoguce. Nema to veze ko je bolji igrac.
Sta mu ja mogu kad nije ko Maradona.
Nisam mu ja kriv :D
skenderija04

#2379 Re: Champions league 15/16

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:
skenderija04 wrote: Ne vole ga jer ga i ne smatraju Argentincem - "El Galllego - Pecho frio" - Spanac bez karaktera. Diego je klasika 80-tih godina. Covjek iz naroda koji je postao neko, idol nacije jer je zajebao Engleze, bas kad je bio haos oko Malvina. I na kraju Diego je puno interesantniji lik za narod.
Porediti Messijev i Dijegov status u Argentini je nemoguce. Nema to veze ko je bolji igrac.
Nisam to znao. Imao sam osjecaj da gledaju u njega kao u novog Maradonu. Dobro, bilo je situacija kad je prozivan od navijaca, ali opet...cuj Spanac bez karaktera :mrgreen:
Ma kakvi. Na kraju Messi se formirao u Barceloni kao covjek, Potpuno drugo shvatanje zivota. Ima pravo ovaj forumas, Messi i Diego ne mogu u istu recenicu u Argentini, specijalno u Buenos Airesu.
LSD

#2380 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

Tomahawk11 wrote:
LSD wrote: To nije bio nikakv odlican šut, vec je šut išao direktno u živi zid...odlican šut ide preko živog zida ;-) druga je stvar što se onaj kloc izmakao da lopta prođe., razjebao živ zid u kojem bi lopta sigurno završila....opet kažem, pogledaj klip tog gola i sve ce ti biti jasno ako imaš oci i ako si imalo realan ;-)
A treca je stvar što ti i onaj komicni Kory želite to prevesti u stilu "Naldo se namjerno sklonio jer želi zajebati svoju ekipu" :lol: :lol: e to je vrhunac gluposti i teža podvala.
Pa ne odgovori ti meni kad konstatovah da je Rivaldo davao golove po zemlji, ono kad skoci zivi zid, a on je provuce....je li i to slucajnost ili majstorija?
Ne znam kako bih drugacije objasnio ovo tvoje da se Naldo sklonio....sto se sklonio? Jedino da je namjerno to uradio, kad Ronaldov gol vec ne valja.
Sta imam gledati, vidio sam, necu 10 puta istu stvar gledati. Odlicno izvedeno, golman pokriven, precizna lopta u ugao. To sto nije isla preko zivog zida, nego nasao rupu u istom....ispalo tako i sta sad, gol prva liga.
Nije to samo Rivaldo radio, vec i Ronaldinho i Messi (u dresu Argentine), e to je majstorija....racunaš da ce komletan živ zid skocioti u zrak,a ti je provuceš po zemlji ;-)

za drugo podvuceno :lol: :lol: našao rupu u živom zidu :lol: :lol: i to u jednoj milisekundi razmišljanja, jelde :lol:

kakvu ba rupu našao, jesi li dobar - rupu mu je levat Naldo samo stvorio, izmičući se od lopte ;-) da se ne lažemo...ništa on nije našao, vec je samo ošinuo po lopti koja je išla direkt u živi zid...da se levat nije izvijao ko majmun, lopta bi ocito završila u živom zidu

toliko na ovu temu
Last edited by LSD on 13/04/2016 00:43, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2381 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

skenderija04 wrote: Nemoj tako. Zuta minuta u kojoj im uvale dva gola, u 20-toj ostanu bez najboljeg igraca, a u 70-toj i bez drugog napadaca. Ovo sto su postigli je golemo. Izmjene su uslovile trenera. Ne znam ko je gospodin ali mi se postavka u dvije utakmice svidjela.
Primjetio bih da su naprijed krenuli tek nakon 2-0. Imali su namjeru braniti se, upalilo im prvu utakmicu, tako su dosli i ovu. Ok, imali su odredjene pehove, ali ne bih rekao da su dosli bas s ispravnom taktikom. Wolfsburg i nije bas ekipa koja ce igrati odbranu svih 90 minuta. Bar ne u dvije utakmice.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2382 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote: Nije to samo Rivaldo radio, vec i Ronaldinho i Messi (u dresu Argentine), e to je majstorija....racunaš da ce komletan živ zid skocioti u zrak,a ti je provuceš po zemlji ;-)

za drugo podvuceno :lol: :lol: našao rupu u živom zidu :lol: :lol: i to u jednoj milisekundi razmišljanja, jelde :lol:

kakvu ba rupu našao, jesi li dobar - rupu mu je levat Naldo samo stvorio, izmičući se od lopte ;-) da se ne lažemo...ništa on nije našao, vec je samo ošinuo po lopti koja je išla direkt u živi zid...da se levat nije izvijao ko majmun, lopta bi ocito završila u živom zidu

toliko na ovu temu
Aha...ako ne skoce, onda nikom nista :mrgreen:
Izmakao se od lopte, pokusao je glavom skinuti....sad ti jos jednom pogledaj video slobodnjaka, pa ces vidjeti da je isao glavom na nju. Pogresna procjena, ali sta sad, umanjivacemo gol. Ne zajebaji ;-)
LSD

#2383 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

Tomahawk11 wrote:
LSD wrote: Nije to samo Rivaldo radio, vec i Ronaldinho i Messi (u dresu Argentine), e to je majstorija....racunaš da ce komletan živ zid skocioti u zrak,a ti je provuceš po zemlji ;-)

toliko na ovu temu
Aha...ako ne skoce, onda nikom nista :mrgreen:
Izmakao se od lopte, pokusao je glavom skinuti....sad ti jos jednom pogledaj video slobodnjaka, pa ces vidjeti da je isao glavom na nju. Pogresna procjena, ali sta sad, umanjivacemo gol. Ne zajebaji ;-)
Necemo umanjivati, ali necemo ni lagati da je majstorija kad nije....majstorija je npr. kad Messi i Ronaldinho filuju Ikera iz slobodnjaka, bez ikakvih sklanjanja, izvijanja i rupa u živom zidu ;-) ....vec preko zida, a lopta ide u rašlje ili uz samu stativu.

Valjda smo se sad razumjeli.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2384 Re: Champions league 15/16

Post by Tomahawk11 »

Ti svoje, ja svoje ;-)
Ne gledamo isto i to je to.
Gud najt.
cyprus

#2385 Re: Champions league 15/16

Post by cyprus »

Ipak ima bar jedno iznenađenje... Jupi :-D Bravo za Manchester, odigrali su stvarno dobro...
BHF_Manijak

#2386 Re: Champions league 15/16

Post by BHF_Manijak »

skenderija04 wrote:

Prepale se picoke.
Nemoj tako. Zuta minuta u kojoj im uvale dva gola, u 20-toj ostanu bez najboljeg igraca, a u 70-toj i bez drugog napadaca. Ovo sto su postigli je golemo. Izmjene su uslovile trenera. Ne znam ko je gospodin ali mi se postavka u dvije utakmice svidjela.
Ma dobro, mislim niko nista nije ni ocekivao u ovom dvomecu od Wolfsburga, osim ukupnog rezultata 5 ili 6:0, ovo jeste veliko, ali je frustrirajuce kad si vec tako blizu bio. :mrgreen:
Mada i njemacki komentator na Sky-u rece da su se prepali prolaska, jebi ga, nemaju iskustva, logican slijed dogadjaja...

Inace trener Wolfsburga Dieter Hecking, ne pratis BL, vidi se. :mrgreen: Najvise traga ostavio trenirajuci Hannover. Nije sad neki trenerski mag, zato ga i ne znas. :mrgreen:
skenderija04

#2387 Re: Champions league 15/16

Post by skenderija04 »

cyprus wrote:Ipak ima bar jedno iznenađenje... Jupi :-D Bravo za Manchester, odigrali su stvarno dobro...
Meni drago zbog Pellegrinija. Evo drugo polufinale. Sa Villarealom je stvarno bio bakzuz, ovaj put mu se mozda i vrati.
cyprus

#2388 Re: Champions league 15/16

Post by cyprus »

skenderija04 wrote:
cyprus wrote:Ipak ima bar jedno iznenađenje... Jupi :-D Bravo za Manchester, odigrali su stvarno dobro...
Meni drago zbog Pellegrinija. Evo drugo polufinale. Sa Villarealom je stvarno bio bakzuz, ovaj put mu se mozda i vrati.
Zar nam nije Pellegrini jedan od dušmana? :mrgreen:
skenderija04

#2389 Re: Champions league 15/16

Post by skenderija04 »

BHF_Manijak wrote:
skenderija04 wrote:

Prepale se picoke.
Nemoj tako. Zuta minuta u kojoj im uvale dva gola, u 20-toj ostanu bez najboljeg igraca, a u 70-toj i bez drugog napadaca. Ovo sto su postigli je golemo. Izmjene su uslovile trenera. Ne znam ko je gospodin ali mi se postavka u dvije utakmice svidjela.
Ma dobro, mislim niko nista nije ni ocekivao u ovom dvomecu od Wolfsburga, osim ukupnog rezultata 5 ili 6:0, ovo jeste veliko, ali je frustrirajuce kad si vec tako blizu bio. :mrgreen:
Mada i njemacki komentator na Sky-u rece da su se prepali prolaska, jebi ga, nemaju iskustva, logican slijed dogadjaja...

Inace trener Wolfsburga Dieter Hecking, ne pratis BL, vidi se. :mrgreen: Najvise traga ostavio trenirajuci Hannover. Nije sad neki trenerski mag, zato ga i ne znas. :mrgreen:
Vidi, ovaj covjek ima ekipu koja od svog gola izlazi igrajuci, i ne odustaje od tog sistema. Kada je Draxler lijevo, naprave visak i dijagonala ide za Brunu Enriquea. Luiz Gustavo je sa onim Svajcarcem bio vise nego ravnopravan sa Realovom sredinom. Ali onda dodje trenutak u kome Real ima Cristiana (uz Balea i Karima) a gospodin Dieter nema Draxlera i Brunu Enriquea. Onaj sa Talijanskim prezimenom je tanak, nije mogao nista.
Real na misice ali zasluzeno.
Last edited by skenderija04 on 13/04/2016 01:00, edited 1 time in total.
skenderija04

#2390 Re: Champions league 15/16

Post by skenderija04 »

cyprus wrote:
skenderija04 wrote:
Zar nam nije Pellegrini jedan od dušmana? :mrgreen:
Meni nije :D
Gdje god je trenirao igrao je kvalitetan fudbal.
BHF_Manijak

#2391 Re: Champions league 15/16

Post by BHF_Manijak »

skenderija04 wrote: Vidi, ovaj covjek ima ekipu koja od svog gola izlazi igrajuci, i ne odustaje od tog sistema. Kada je Draxler lijevo, naprave visak i dijagonala ide za Brunu Enriquea. Luiz Gustavo je sa onim Svajcarcem bio vise nego ravnopravan sa Realovom sredinom. Ali onda dodje trenutak u kome Real ima Cristiana (uz Balea i Karima) a gospodin Dieter nema Draxlera i Brunu Enriquea. Onaj sa Talijanskim prezimenom je tanak, nije mogao nista.
Na kojeg mislis, Caligiurija? :mrgreen: Ma van forme totalno, bio im nekad ranije udarna igla... :mrgreen:
I Schurrle van forme, iako je davao naznake kao da se vraca, medjutim tanko. Imao je kloc 3:0 na nozi u prvoj utakmici. Pokusava ga vratiti u zivot stavljajuci ga u spic, ali covjek to od Mainza jo nije igrao, a ima tome 5-6 godina vec. :mrgreen:
cyprus

#2392 Re: Champions league 15/16

Post by cyprus »

skenderija04 wrote:
cyprus wrote:Zar nam nije Pellegrini jedan od dušmana? :mrgreen:
Meni nije :D
Gdje god je trenirao igrao je kvalitetan fudbal.
Ma slažem se... Dobar je on trener :thumbup:
skenderija04

#2393 Re: Champions league 15/16

Post by skenderija04 »

BHF_Manijak wrote:
skenderija04 wrote: Vidi, ovaj covjek ima ekipu koja od svog gola izlazi igrajuci, i ne odustaje od tog sistema. Kada je Draxler lijevo, naprave visak i dijagonala ide za Brunu Enriquea. Luiz Gustavo je sa onim Svajcarcem bio vise nego ravnopravan sa Realovom sredinom. Ali onda dodje trenutak u kome Real ima Cristiana (uz Balea i Karima) a gospodin Dieter nema Draxlera i Brunu Enriquea. Onaj sa Talijanskim prezimenom je tanak, nije mogao nista.
Na kojeg mislis, Caligiurija? :mrgreen: Ma van forme totalno, bio im nekad ranije udarna igla... :mrgreen:
I Schurrle van forme, iako je davao naznake kao da se vraca, medjutim tanko. Imao je kloc 3:0 na nozi u prvoj utakmici. Pokusava ga vratiti u zivot stavljajuci ga u spic, ali covjek to od Mainza jo nije igrao, a ima tome 5-6 godina vec. :mrgreen:
Vidim da im bas ne ide sjajno u ligi. Meni su izgledali korektno. Puno bolje nego Schalke prosle godine. Valjda je i rezultat iz prve utakmice uticao. Dobru su ligu sampiona odigrali.
BHF_Manijak

#2394 Re: Champions league 15/16

Post by BHF_Manijak »

I pokazali da ne mogu na dva fronta, realno. :mrgreen: Mislim zato i jesu Wolfsburg, osjeti se ti nekad i na daleko vecim ekipama od njih, sa sirim rosterima. Oni su ocigledno ovu sezonu podredili LP i uspjeli na kraju.
Samo ce biti pitanje koliko pametno, ukoliko uopste ne izbore Evropu. Finansije odose, a imaju prilicno skup kadar. Onda vjerovatno ide neka opasna prodaja tipa Draxlera.
Najveci uzrok lose pozicije na tabeli su uzasne igre u gostima. Prema gostujucoj tabeli ne znam bi li bili uopste medju top 10 u Bundesligi, mozda 13. ili 14. mjesto.
LSD

#2395 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

Vukovi nisu imali muda da napadnu i zabiju jedan gol Realu, još su levati primili dva u jednoj minuti :lol: :lol: sami su sebi krivi što su ispali
skenderija04

#2396 Re: Champions league 15/16

Post by skenderija04 »

LSD wrote:Vukovi nisu imali muda da napadnu i zabiju jedan gol Realu, još su levati primili dva u jednoj minuti :lol: :lol: sami su sebi krivi što su ispali
Ma vukovi su uradili sto su mogli. Ja sam ocekivao puno manje. Mene vise iznenadjuje ova nekontrolisana euforija u Madridu. Valjda su znali sta ih ceka ako ispadnu. Ovako se ne slavi prolazak u polufinale ma o kakvom se preokretu radilo.
LSD

#2397 Re: Champions league 15/16

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
LSD wrote:Vukovi nisu imali muda da napadnu i zabiju jedan gol Realu, još su levati primili dva u jednoj minuti :lol: :lol: sami su sebi krivi što su ispali
Ma vukovi su uradili sto su mogli. Ja sam ocekivao puno manje. Mene vise iznenadjuje ova nekontrolisana euforija u Madridu. Valjda su znali sta ih ceka ako ispadnu. Ovako se ne slavi prolazak u polufinale ma o kakvom se preokretu radilo.
Samo nek oni euforišu i padaju u trans zbog pobjede nad strašnim Vukovima.
Euforija je dobra , posebno madridska :-) mislim za njihove protivnike je dobra :mrgreen:
Saian

#2398 Re: Champions league 15/16

Post by Saian »

skenderija04 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Nisam to znao. Imao sam osjecaj da gledaju u njega kao u novog Maradonu. Dobro, bilo je situacija kad je prozivan od navijaca, ali opet...cuj Spanac bez karaktera :mrgreen:
Ma kakvi. Na kraju Messi se formirao u Barceloni kao covjek, Potpuno drugo shvatanje zivota. Ima pravo ovaj forumas, Messi i Diego ne mogu u istu recenicu u Argentini, specijalno u Buenos Airesu.
meni vazda nesto shuhveli kad te narod voli :oops: :D
jeza u ledja

#2399 Re: Champions league 15/16

Post by jeza u ledja »

Svaki put kad ovdje udjem pa malo prelistam, to neke svadje, rasprave, ne mogu da vjerujem majke mi. :shock: Ono sjooo jesi glup, ne moze Ronaldo s Messijem u istu recenicu, Ibrahimovic propo, ne znam Ramos kloc, Marcelo kreten, od Clichija nikad igraca itd...Hajd sto se daju tako bombasticne argumentacije ali sto se ljudi vole svadjati i vrijedjati jedni druge oko najvecih gluposti...pa ja stvarno ne kontam. Tacno gledam ko da se dva djeteta negdje u pustinji Afrike sa dresovima "Messi" i "Ronaldo" naguravaju izmedju pored lopte svadjajuci se ko ce pucati faul. :-)
U stvari, kad otvorim nekad neku stranicu tipa Goal.com ili neke svjetske novine, pa slucajno dole provrtim komentare, a tamo se javlja neki "Omar iz UAE" ili "Li Ming iz Sangaja" pa onda krene rasprava "nasi" razvalili "vase", hoce mi nesto bit. :zid:

Plus bar jedno 30% likova ovdje nikad ne vidim na temama o reprezentaciji BiH, a jedno 70% nikad ne vidim na temama o ligi Bosne i Hercegovine.

Ronaldo, Messi, Real, Barcelona, X i Y, Liga Sampiona, super igraci, super klubovi, super fudbal, sve super i uzivancija je gledati, nemam nista protiv toga, ali POSEREM SE JA NA MENTALITET LJUDI KOJIMA JE TO TOLIKO BITNO DA SE SVADJAJU NA OVAKAV DJETINJAST NACIN OKO IGRACA, KLUBOVA I REPREZENTACIJA IZ GRADOVA I ZEMALJA S KOJIM APSOLUTNO NIKAKVE VEZE NEMAJU NIT SU IH U ZIVOTU VIDJELI.

Neki likovi ovdje tvrde da imaju po 30+ godina, a nivo rasprave zivota mi na nivou osnovne skole.

Cuj Ronaldo i Messi ne mogu u istu recenicu?! Maradona i Messi ne mogu u istu recenicu?! Ibrahimovic karina od igraca?!? Sjo price, sjo argumenata?!?!?

:zid: :zid: :zid:
Saian

#2400 Re: Champions league 15/16

Post by Saian »

fino bi bilo da se pri registraciji mora navest' dob, da znam kome mogu na konto maksumluka oprostit' pricu jel jaci Zagor il Blek, a kome bi moralno odbranjivo bilo i zahaterit' , mozda i koji zhuti udijelit' za neoprezan start :D
Post Reply