Svaki put kad ovdje udjem pa malo prelistam, to neke svadje, rasprave, ne mogu da vjerujem majke mi.

Ono sjooo jesi glup, ne moze Ronaldo s Messijem u istu recenicu, Ibrahimovic propo, ne znam Ramos kloc, Marcelo kreten, od Clichija nikad igraca itd...Hajd sto se daju tako bombasticne argumentacije ali sto se ljudi vole svadjati i vrijedjati jedni druge oko najvecih gluposti...pa ja stvarno ne kontam. Tacno gledam ko da se dva djeteta negdje u pustinji Afrike sa dresovima "Messi" i "Ronaldo" naguravaju izmedju pored lopte svadjajuci se ko ce pucati faul.
U stvari, kad otvorim nekad neku stranicu tipa Goal.com ili neke svjetske novine, pa slucajno dole provrtim komentare, a tamo se javlja neki "Omar iz UAE" ili "Li Ming iz Sangaja" pa onda krene rasprava "nasi" razvalili "vase", hoce mi nesto bit.
Plus bar jedno 30% likova ovdje nikad ne vidim na temama o reprezentaciji BiH, a jedno 70% nikad ne vidim na temama o ligi Bosne i Hercegovine.
Ronaldo, Messi, Real, Barcelona, X i Y, Liga Sampiona, super igraci, super klubovi, super fudbal, sve super i uzivancija je gledati, nemam nista protiv toga, ali POSEREM SE JA NA MENTALITET LJUDI KOJIMA JE TO TOLIKO BITNO DA SE SVADJAJU NA OVAKAV DJETINJAST NACIN OKO IGRACA, KLUBOVA I REPREZENTACIJA IZ GRADOVA I ZEMALJA S KOJIM APSOLUTNO NIKAKVE VEZE NEMAJU NIT SU IH U ZIVOTU VIDJELI.
Neki likovi ovdje tvrde da imaju po 30+ godina, a nivo rasprave zivota mi na nivou osnovne skole.
Cuj Ronaldo i Messi ne mogu u istu recenicu?! Maradona i Messi ne mogu u istu recenicu?! Ibrahimovic karina od igraca?!? Sjo price, sjo argumenata?!?!?