BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

supercali

#2376 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by supercali »

krakatoa wrote:
hahadzija wrote: ej, opet prijavljen, :lol:
ma sta kazes, mamu ti jebem
Post prijavljen u inat tebi i avaksu ;)
Post prijavljen jer provociras I smaras
Benq

#2377 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

krakatoa wrote: Post prijavljen u inat tebi i avaksu ;)
Pa ti umjesto da ne odgovaras na njegove postove i uvrede , ti kao da namjerno to radis , volis da ti se psuje sta li :D

Vidis neko vrijedja , prijavis ga u tisini i moderatori ce dalje rjesavati , ali se nikako ne uplices u raspravu jer to donosi samo kontraefekat :-)
krakatoa

#2378 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

Benq wrote:
krakatoa wrote: Post prijavljen u inat tebi i avaksu ;)
Pa ti umjesto da ne odgovaras na njegove postove i uvrede , ti kao da namjerno to radis , volis da ti se psuje sta li :D

Vidis neko vrijedja , prijavis ga u tisini i moderatori ce dalje rjesavati , ali se nikako ne uplices u raspravu jer to donosi samo kontraefekat :-)
Zato što je veoma jednostavno riješiti problem dileje samo treba ih "natjerati" da to urade. Izazivam ga da psuje što više kako bi moderacija napokon reagovala i sankcionisala ga na pravi način.

To je razlog ovog nazovi "provociranja".
nightvision

#2379 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

avaks wrote: @Vizionar
prenos broja i mirna Bosna, ali velim ti da je raji i to mrsko. Prije se vadilo na to da ne javljam 100 ljudi ili više za novi br pa hajde a sada kada ima prenos mrsko mu i to. E pa onda kuku lele.
BHT ubjedljivo najskuplji što se tiče prepaida, postpaid su malo izvadili ovim internetom ali još to nisu značajni pomaci da bi nešto promijenili.
Doduše očekujemo odgovor konkurencije pa da nama bolje bude :thumbup:
Kome je mrsko neka ide prvi da placa vise. :mrgreen: Eronet daje 2 KM na 5 dopune, ili 5 za 20, a telekom daje najvise, 500 mb za 5 KM dopune koju onda mozes trositi samo za pozive unutar bht mreze. Presmijesno. :lol:
Benq

#2380 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

krakatoa wrote: Zato što je veoma jednostavno riješiti problem dileje samo treba ih "natjerati" da to urade. Izazivam ga da psuje što više kako bi moderacija napokon reagovala i sankcionisala ga na pravi način.

Ja to obicno rjesavam sa ignorisanjem , a ne dajem povoda da mi se jos vise psuje i vrijedja. Covjek ima 100 nickova i umjesto da ignorises ti dolijevas ulje na vatru a on se samo vraca i vraca :D
radiša

#2381 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by radiša »

dosadno obadvojci pa pune temu glupostima...
krakatoa

#2382 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

Benq wrote:
krakatoa wrote: Zato što je veoma jednostavno riješiti problem dileje samo treba ih "natjerati" da to urade. Izazivam ga da psuje što više kako bi moderacija napokon reagovala i sankcionisala ga na pravi način.

Ja to obicno rjesavam sa ignorisanjem , a ne dajem povoda da mi se jos vise psuje i vrijedja. Covjek ima 100 nickova i umjesto da ignorises ti dolijevas ulje na vatru a on se samo vraca i vraca :D
Vjeruj mi svih 100 nickova se rješava jednim potezom i ne samo to, već mu neće na um pasti da se ponovno registruje. Adminima sam pisao o tome, neću da još otkrivam šta i kako ali nadam se da će to prihvatiti i riješiti ga se jednom za svagda. A to što psuje ne tangira me uopšte. Bolesnom insanu nije fino da se zamjera bilo šta. ;)
krakatoa

#2383 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

radiša wrote:dosadno obadvojci pa pune temu glupostima...
Da hoće tema pod ključ taman bi mi još jedan Hižaslav bio :D
Benq

#2384 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

krakatoa wrote: Vjeruj mi svih 100 nickova se rješava jednim potezom i ne samo to, već mu neće na um pasti da se ponovno registruje. Adminima sam pisao o tome, neću da još otkrivam šta i kako ali nadam se da će to prihvatiti i riješiti ga se jednom za svagda. A to što psuje ne tangira me uopšte. Bolesnom insanu nije fino da se zamjera bilo šta. ;)
Moglo se to rijesiti i na druge nacine , najlakse je banovat. Ako je imalo informaticki pismen moze da se registruje iz Bangladesa ako hoce :D

No , vratimo se na temu..
krakatoa

#2385 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

Benq wrote:
krakatoa wrote: Vjeruj mi svih 100 nickova se rješava jednim potezom i ne samo to, već mu neće na um pasti da se ponovno registruje. Adminima sam pisao o tome, neću da još otkrivam šta i kako ali nadam se da će to prihvatiti i riješiti ga se jednom za svagda. A to što psuje ne tangira me uopšte. Bolesnom insanu nije fino da se zamjera bilo šta. ;)
Moglo se to rijesiti i na druge nacine , najlakse je banovat. Ako je imalo informaticki pismen moze da se registruje iz Bangladesa ako hoce :D

No , vratimo se na temu..
Ban ne pomaže kao ni ban IP-a jer je dinamički. Ima metoda i nadam se da će to admini prihvatiti.

slažem se, nastavimo pljuv... (khm) raspravljati o telekomima :D
nightvision

#2386 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

krakatoa wrote:
radiša wrote:dosadno obadvojci pa pune temu glupostima...
Da hoće tema pod ključ taman bi mi još jedan Hižaslav bio :D
Da hoce pod kljuc svaka tema gdje se bht spomene u negativnom kontextu, jel? Trebali bi admini i tebe poslati na hladjenje jer i ti namjerno provociras, prakticno hoces da iznudis kljucanje teme.
Benq

#2387 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

nightvision wrote: Da hoce pod kljuc svaka tema gdje se bht spomene u negativnom kontextu, jel? Trebali bi admini i tebe poslati na hladjenje jer i ti namjerno provociras, prakticno hoces da iznudis kljucanje teme.
:thumbup: :thumbup:

@radiša i @kloniran , haloo net radi besprijekorno , bude li ovako svih ovih 6 mjeseci koliko bonus traje , prebacit cu svoj broj na njihovu mrezu.
Officer Crabtree

#2388 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Officer Crabtree »

Benq wrote: @radiša i @kloniran , haloo net radi besprijekorno , bude li ovako svih ovih 6 mjeseci koliko bonus traje , prebacit cu svoj broj na njihovu mrezu.
Testirao sam ja u trajanju od mjesec i po, i isto tako je bilo, prezadovoljan bio i evo u četvrtak najavljen mi prenos broja. :thumbup:
Benq

#2389 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

Officer Crabtree wrote: Testirao sam ja u trajanju od mjesec i po, i isto tako je bilo, prezadovoljan bio i evo u četvrtak najavljen mi prenos broja. :thumbup:
Hajde molim te samo mi javi ovdje ili na PP koliko traje prenos broja i da li ce moj broj biti stalno aktivan u tom periodu , da mi ne ugase broj na par dana to mi ne bi islo u prilog.
krakatoa

#2390 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

Benq wrote:
Officer Crabtree wrote: Testirao sam ja u trajanju od mjesec i po, i isto tako je bilo, prezadovoljan bio i evo u četvrtak najavljen mi prenos broja. :thumbup:
Hajde molim te samo mi javi ovdje ili na PP koliko traje prenos broja i da li ce moj broj biti stalno aktivan u tom periodu , da mi ne ugase broj na par dana to mi ne bi islo u prilog.
Broj je aktivan stalno. Čim nestane mreže na staroj kartici, ubaciš novu i automatski nova radi bez ikakvih problema. Nema ni minute prekida.

P.S. Ja rahatluka :D
Benq

#2391 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

krakatoa wrote: Broj je aktivan stalno. Čim nestane mreže na staroj kartici, ubaciš novu i automatski nova radi bez ikakvih problema. Nema ni minute prekida.

P.S. Ja rahatluka :D
E bas ti hvala :D , vidjet cu ako sve prodje kako treba jer sam uzeo juce karticu na test.
radiša

#2392 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by radiša »

ja ga nikako ne prebacih jer se opet nadam da ce ovi iz telekoma konacno progledat pa dat cijene ko halo,dopunu punim bas kad moram a ovaj halo forsiram maximalno.naravno dual sim-a da nije na telefonu dva nebih nosao nema teorije...
kad mogu za dan dat na kladionicu 5km mogu i bh telekomu za mjesec :D
Benq

#2393 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

radiša wrote:ja ga nikako ne prebacih jer se opet nadam da ce ovi iz telekoma konacno progledat pa dat cijene ko halo,dopunu punim bas kad moram a ovaj halo forsiram maximalno.naravno dual sim-a da nije na telefonu dva nebih nosao nema teorije...
Vala ako za 6 mjeseci ne urade nista po pitanju ultre onda se nemam cemu od njih ni nadat , ja bih volio da se trznu malo pa da haloo karticu bacim u smece , i kod mene je HTC dual sim.
radiša

#2394 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by radiša »

ima na ultri giga 13km ali iz principa im nedam 5km vise,rađe cu dat lovu hrvatima dok se ne opamete bosnje :lol:
neš me gulit nema sanse :D
Benq

#2395 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

radiša wrote:ima na ultri giga 13km ali iz principa im nedam 5km vise,rađe cu dat lovu hrvatima dok se ne opamete bosnje :lol:
neš me gulit nema sanse :D
A zasto bih ja njima davao 13KM za 1GB kada na haloo imam 2GB za 8KM..
kloniran

#2396 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

Benq wrote:
nightvision wrote: Da hoce pod kljuc svaka tema gdje se bht spomene u negativnom kontextu, jel? Trebali bi admini i tebe poslati na hladjenje jer i ti namjerno provociras, prakticno hoces da iznudis kljucanje teme.

@radiša i @kloniran , haloo net radi besprijekorno , bude li ovako svih ovih 6 mjeseci koliko bonus traje , prebacit cu svoj broj na njihovu mrezu.

ja ih koristim otkako su poceli davati bonuse izuzev perioda od par mjeseci kad sam bio na izi i odlicni su
evo i sad sam preko hot spota na haloo jer nemam neta na HS-u :-)
prije nisam imao 3G-a nikako kuci ni kod izi ni kod ultre ni haloo
evo sad situacije
Image

a jos uvijek nemam 3g ni na ultri ni na izi
kloniran

#2397 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

kloniran wrote:
Benq wrote:

ja ih koristim otkako su poceli davati bonuse izuzev perioda od par mjeseci kad sam bio na izi i odlicni su
evo i sad sam preko hot spota na haloo jer nemam neta na HS-u :-)
prije nisam imao 3G-a nikako kuci ni kod izi ni kod ultre ni haloo
evo sad situacije
Image

a jos uvijek nemam 3g ni na ultri ni na izi

jedina mana je sto je tesko naci dobar telefon sa dual sim a da nije papreno skup :mrgreen:
nightvision

#2398 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

Benq wrote:
radiša wrote:ja ga nikako ne prebacih jer se opet nadam da ce ovi iz telekoma konacno progledat pa dat cijene ko halo,dopunu punim bas kad moram a ovaj halo forsiram maximalno.naravno dual sim-a da nije na telefonu dva nebih nosao nema teorije...
Vala ako za 6 mjeseci ne urade nista po pitanju ultre onda se nemam cemu od njih ni nadat , ja bih volio da se trznu malo pa da haloo karticu bacim u smece , i kod mene je HTC dual sim.
n
Nece se gospoda trznuti sve dok ih se ne udari po dzepu. Prenos broja je jednostavan proces i moze se obaviti svaka tri mjeseca. :thumbup:
kloniran

#2399 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

nightvision wrote:
Benq wrote:
n
Nece se gospoda trznuti sve dok ih se ne udari po dzepu. Prenos broja je jednostavan proces i moze se obaviti svaka tri mjeseca. :thumbup:
mene na ultri zadrzava samo obracunska od 15 sekundi, nista vise
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2400 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Velkoski »

Ne znam kako ne kontaju da ovako imaju samo kontraefekat s konstantnim spamanjem i 'hvaljenjem svoga konja', pogotovo ovi što bezobrazno i drsko odgovaraju.
Post Reply