Post prijavljen jer provociras I smaraskrakatoa wrote:Post prijavljen u inat tebi i avaksuhahadzija wrote: ej, opet prijavljen,![]()
ma sta kazes, mamu ti jebem
BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
- supercali
#2376 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
- Benq
#2377 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pa ti umjesto da ne odgovaras na njegove postove i uvrede , ti kao da namjerno to radis , volis da ti se psuje sta likrakatoa wrote: Post prijavljen u inat tebi i avaksu
Vidis neko vrijedja , prijavis ga u tisini i moderatori ce dalje rjesavati , ali se nikako ne uplices u raspravu jer to donosi samo kontraefekat
- krakatoa
#2378 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Zato što je veoma jednostavno riješiti problem dileje samo treba ih "natjerati" da to urade. Izazivam ga da psuje što više kako bi moderacija napokon reagovala i sankcionisala ga na pravi način.Benq wrote:Pa ti umjesto da ne odgovaras na njegove postove i uvrede , ti kao da namjerno to radis , volis da ti se psuje sta likrakatoa wrote: Post prijavljen u inat tebi i avaksu
Vidis neko vrijedja , prijavis ga u tisini i moderatori ce dalje rjesavati , ali se nikako ne uplices u raspravu jer to donosi samo kontraefekat
To je razlog ovog nazovi "provociranja".
-
nightvision
#2379 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Kome je mrsko neka ide prvi da placa vise.avaks wrote: @Vizionar
prenos broja i mirna Bosna, ali velim ti da je raji i to mrsko. Prije se vadilo na to da ne javljam 100 ljudi ili više za novi br pa hajde a sada kada ima prenos mrsko mu i to. E pa onda kuku lele.
BHT ubjedljivo najskuplji što se tiče prepaida, postpaid su malo izvadili ovim internetom ali još to nisu značajni pomaci da bi nešto promijenili.
Doduše očekujemo odgovor konkurencije pa da nama bolje bude
- Benq
#2380 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ja to obicno rjesavam sa ignorisanjem , a ne dajem povoda da mi se jos vise psuje i vrijedja. Covjek ima 100 nickova i umjesto da ignorises ti dolijevas ulje na vatru a on se samo vraca i vracakrakatoa wrote: Zato što je veoma jednostavno riješiti problem dileje samo treba ih "natjerati" da to urade. Izazivam ga da psuje što više kako bi moderacija napokon reagovala i sankcionisala ga na pravi način.
- radiša
#2381 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
dosadno obadvojci pa pune temu glupostima...
- krakatoa
#2382 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Vjeruj mi svih 100 nickova se rješava jednim potezom i ne samo to, već mu neće na um pasti da se ponovno registruje. Adminima sam pisao o tome, neću da još otkrivam šta i kako ali nadam se da će to prihvatiti i riješiti ga se jednom za svagda. A to što psuje ne tangira me uopšte. Bolesnom insanu nije fino da se zamjera bilo šta.Benq wrote:Ja to obicno rjesavam sa ignorisanjem , a ne dajem povoda da mi se jos vise psuje i vrijedja. Covjek ima 100 nickova i umjesto da ignorises ti dolijevas ulje na vatru a on se samo vraca i vracakrakatoa wrote: Zato što je veoma jednostavno riješiti problem dileje samo treba ih "natjerati" da to urade. Izazivam ga da psuje što više kako bi moderacija napokon reagovala i sankcionisala ga na pravi način.
- krakatoa
#2383 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Da hoće tema pod ključ taman bi mi još jedan Hižaslav bioradiša wrote:dosadno obadvojci pa pune temu glupostima...
- Benq
#2384 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Moglo se to rijesiti i na druge nacine , najlakse je banovat. Ako je imalo informaticki pismen moze da se registruje iz Bangladesa ako hocekrakatoa wrote: Vjeruj mi svih 100 nickova se rješava jednim potezom i ne samo to, već mu neće na um pasti da se ponovno registruje. Adminima sam pisao o tome, neću da još otkrivam šta i kako ali nadam se da će to prihvatiti i riješiti ga se jednom za svagda. A to što psuje ne tangira me uopšte. Bolesnom insanu nije fino da se zamjera bilo šta.
No , vratimo se na temu..
- krakatoa
#2385 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ban ne pomaže kao ni ban IP-a jer je dinamički. Ima metoda i nadam se da će to admini prihvatiti.Benq wrote:Moglo se to rijesiti i na druge nacine , najlakse je banovat. Ako je imalo informaticki pismen moze da se registruje iz Bangladesa ako hocekrakatoa wrote: Vjeruj mi svih 100 nickova se rješava jednim potezom i ne samo to, već mu neće na um pasti da se ponovno registruje. Adminima sam pisao o tome, neću da još otkrivam šta i kako ali nadam se da će to prihvatiti i riješiti ga se jednom za svagda. A to što psuje ne tangira me uopšte. Bolesnom insanu nije fino da se zamjera bilo šta.![]()
No , vratimo se na temu..
slažem se, nastavimo pljuv... (khm) raspravljati o telekomima
-
nightvision
#2386 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Da hoce pod kljuc svaka tema gdje se bht spomene u negativnom kontextu, jel? Trebali bi admini i tebe poslati na hladjenje jer i ti namjerno provociras, prakticno hoces da iznudis kljucanje teme.krakatoa wrote:Da hoće tema pod ključ taman bi mi još jedan Hižaslav bioradiša wrote:dosadno obadvojci pa pune temu glupostima...
- Benq
#2387 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
nightvision wrote: Da hoce pod kljuc svaka tema gdje se bht spomene u negativnom kontextu, jel? Trebali bi admini i tebe poslati na hladjenje jer i ti namjerno provociras, prakticno hoces da iznudis kljucanje teme.
@radiša i @kloniran , haloo net radi besprijekorno , bude li ovako svih ovih 6 mjeseci koliko bonus traje , prebacit cu svoj broj na njihovu mrezu.
-
Officer Crabtree
#2388 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Testirao sam ja u trajanju od mjesec i po, i isto tako je bilo, prezadovoljan bio i evo u četvrtak najavljen mi prenos broja.Benq wrote: @radiša i @kloniran , haloo net radi besprijekorno , bude li ovako svih ovih 6 mjeseci koliko bonus traje , prebacit cu svoj broj na njihovu mrezu.
- Benq
#2389 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Hajde molim te samo mi javi ovdje ili na PP koliko traje prenos broja i da li ce moj broj biti stalno aktivan u tom periodu , da mi ne ugase broj na par dana to mi ne bi islo u prilog.Officer Crabtree wrote: Testirao sam ja u trajanju od mjesec i po, i isto tako je bilo, prezadovoljan bio i evo u četvrtak najavljen mi prenos broja.
- krakatoa
#2390 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Broj je aktivan stalno. Čim nestane mreže na staroj kartici, ubaciš novu i automatski nova radi bez ikakvih problema. Nema ni minute prekida.Benq wrote:Hajde molim te samo mi javi ovdje ili na PP koliko traje prenos broja i da li ce moj broj biti stalno aktivan u tom periodu , da mi ne ugase broj na par dana to mi ne bi islo u prilog.Officer Crabtree wrote: Testirao sam ja u trajanju od mjesec i po, i isto tako je bilo, prezadovoljan bio i evo u četvrtak najavljen mi prenos broja.
P.S. Ja rahatluka
- Benq
#2391 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
E bas ti hvalakrakatoa wrote: Broj je aktivan stalno. Čim nestane mreže na staroj kartici, ubaciš novu i automatski nova radi bez ikakvih problema. Nema ni minute prekida.
P.S. Ja rahatluka
- radiša
#2392 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ja ga nikako ne prebacih jer se opet nadam da ce ovi iz telekoma konacno progledat pa dat cijene ko halo,dopunu punim bas kad moram a ovaj halo forsiram maximalno.naravno dual sim-a da nije na telefonu dva nebih nosao nema teorije...
kad mogu za dan dat na kladionicu 5km mogu i bh telekomu za mjesec
- Benq
#2393 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Vala ako za 6 mjeseci ne urade nista po pitanju ultre onda se nemam cemu od njih ni nadat , ja bih volio da se trznu malo pa da haloo karticu bacim u smece , i kod mene je HTC dual sim.radiša wrote:ja ga nikako ne prebacih jer se opet nadam da ce ovi iz telekoma konacno progledat pa dat cijene ko halo,dopunu punim bas kad moram a ovaj halo forsiram maximalno.naravno dual sim-a da nije na telefonu dva nebih nosao nema teorije...
- radiša
#2394 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ima na ultri giga 13km ali iz principa im nedam 5km vise,rađe cu dat lovu hrvatima dok se ne opamete bosnje 
neš me gulit nema sanse
neš me gulit nema sanse
- Benq
#2395 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
A zasto bih ja njima davao 13KM za 1GB kada na haloo imam 2GB za 8KM..radiša wrote:ima na ultri giga 13km ali iz principa im nedam 5km vise,rađe cu dat lovu hrvatima dok se ne opamete bosnje
neš me gulit nema sanse
- kloniran
#2396 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Benq wrote:nightvision wrote: Da hoce pod kljuc svaka tema gdje se bht spomene u negativnom kontextu, jel? Trebali bi admini i tebe poslati na hladjenje jer i ti namjerno provociras, prakticno hoces da iznudis kljucanje teme.![]()
![]()
@radiša i @kloniran , haloo net radi besprijekorno , bude li ovako svih ovih 6 mjeseci koliko bonus traje , prebacit cu svoj broj na njihovu mrezu.
ja ih koristim otkako su poceli davati bonuse izuzev perioda od par mjeseci kad sam bio na izi i odlicni su
evo i sad sam preko hot spota na haloo jer nemam neta na HS-u
prije nisam imao 3G-a nikako kuci ni kod izi ni kod ultre ni haloo
evo sad situacije

a jos uvijek nemam 3g ni na ultri ni na izi
- kloniran
#2397 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
kloniran wrote:Benq wrote:nightvision wrote: Da hoce pod kljuc svaka tema gdje se bht spomene u negativnom kontextu, jel? Trebali bi admini i tebe poslati na hladjenje jer i ti namjerno provociras, prakticno hoces da iznudis kljucanje teme.![]()
![]()
ja ih koristim otkako su poceli davati bonuse izuzev perioda od par mjeseci kad sam bio na izi i odlicni su
evo i sad sam preko hot spota na haloo jer nemam neta na HS-u![]()
prije nisam imao 3G-a nikako kuci ni kod izi ni kod ultre ni haloo
evo sad situacije
a jos uvijek nemam 3g ni na ultri ni na izi
jedina mana je sto je tesko naci dobar telefon sa dual sim a da nije papreno skup
-
nightvision
#2398 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
nBenq wrote:Vala ako za 6 mjeseci ne urade nista po pitanju ultre onda se nemam cemu od njih ni nadat , ja bih volio da se trznu malo pa da haloo karticu bacim u smece , i kod mene je HTC dual sim.radiša wrote:ja ga nikako ne prebacih jer se opet nadam da ce ovi iz telekoma konacno progledat pa dat cijene ko halo,dopunu punim bas kad moram a ovaj halo forsiram maximalno.naravno dual sim-a da nije na telefonu dva nebih nosao nema teorije...
Nece se gospoda trznuti sve dok ih se ne udari po dzepu. Prenos broja je jednostavan proces i moze se obaviti svaka tri mjeseca.
- kloniran
#2399 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
mene na ultri zadrzava samo obracunska od 15 sekundi, nista visenightvision wrote:nBenq wrote:Vala ako za 6 mjeseci ne urade nista po pitanju ultre onda se nemam cemu od njih ni nadat , ja bih volio da se trznu malo pa da haloo karticu bacim u smece , i kod mene je HTC dual sim.radiša wrote:ja ga nikako ne prebacih jer se opet nadam da ce ovi iz telekoma konacno progledat pa dat cijene ko halo,dopunu punim bas kad moram a ovaj halo forsiram maximalno.naravno dual sim-a da nije na telefonu dva nebih nosao nema teorije...
Nece se gospoda trznuti sve dok ih se ne udari po dzepu. Prenos broja je jednostavan proces i moze se obaviti svaka tri mjeseca.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2400 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ne znam kako ne kontaju da ovako imaju samo kontraefekat s konstantnim spamanjem i 'hvaljenjem svoga konja', pogotovo ovi što bezobrazno i drsko odgovaraju.