Dakle. Prvo ! Ako se nije zvala kako ja kazem kako se zvala ?
drugo i najvaznije , ako slucajno nadjem tu vizitku .....
..... Sta ce bit ?
Bogami mi ti nista nismo duzni nego si ti spomenuo i njega i njegovu agenciju uz vizit kartu.KENJAC wrote:Agencija , naravno, nije ni bila prijavljena. Smijesno je o tome diskutovati. Agencija je imala ime. Agencija se zvala Zelene Beretke. Vizit karta je bila radjena u Sito stampi! Bila je stampana u jednoj maloj firmi na Pofalicima ! Jusuf Juka Prazina je tu vizit kartu dao svim vlasnicima imalo boljih kafica. Ja sam tu vizit kartu drzao u ruci. Imao sam je kuci i poslije rata.
..... Sta ce bit ?
Kojeg qrca ti stalno provociras Sarajlije i nasu borbu za odbranu grada? Pred Topom ne bi smio progovoriti, a kamoli ga ovo pitati. Da si ikad imao priliku Ismeta vidjeti uzivo upiskio bi se i ukakio u gace i rekao hvala a da te nije nista pitao. Odyebi vise.Us and them wrote:Gdje su bili "Ismet Ćelo, Dževad Topa Sarajevo ima što nema Europa" u deblokadi? Jesu probili?
KENJAC wrote:Agencija , naravno, nije ni bila prijavljena. Smijesno je o tome diskutovati. Agencija je imala ime. Agencija se zvala Zelene Beretke. Vizit karta je bila radjena u Sito stampi! Bila je stampana u jednoj maloj firmi na Pofalicima ! Jusuf Juka Prazina je tu vizit kartu dao svim vlasnicima imalo boljih kafica. Ja sam tu vizit kartu drzao u ruci. Imao sam je kuci i poslije rata.
..... Sta ce bit ?
Tromblon,Tromblon wrote:Kojeg qrca ti stalno provociras Sarajlije i nasu borbu za odbranu grada? Pred Topom ne bi smio progovoriti, a kamoli ga ovo pitati. Da si ikad imao priliku Ismeta vidjeti uzivo upiskio bi se i ukakio u gace i rekao hvala a da te nije nista pitao. Odyebi vise.Us and them wrote:Gdje su bili "Ismet Ćelo, Dževad Topa Sarajevo ima što nema Europa" u deblokadi? Jesu probili?
Srbi nisu mislili na ekologiju i zelene površine nego su sve "zeleno" povezivali sa Muslimanima,ekstremizmom,vjerom...DaysleepeR wrote:sve si u pravu s tim što Zetra fakat znači zelena transferzalaPM72 wrote:Ne zoveš se ti džaba Kenjac.![]()
Ne "persitam" te nego kažem "općenito" za Srbe kako imaju fobiju od Zelenih beretki,zelene zastave...pa čak i Zetre (koju su prozvali ZElena TRAnsferzala).Iako si bio naš (meni si i sad drag ali helem neise)pregoniš u mnogim stvarima.Juka jeste imao agenciju (tri čovjeka i Kruškin Yugo GVX
) i nije se zvala Zelene beretke.Ne znam da je imala ikakvo ime a ti ljudi su stanovali par ulaza od mene.Ti nađi tu podsjetnicu na kojoj piše Zelene beretke ja ću je pojest'.
odosmo od teme - da nas ne ruže.
ako ne vjeruješ meni, vjeruj arhitekti koji ju je projektovao
https://www.zetraproject.com/bhs/ich-wa ... -alikalfic
znam ja to ali ti nisi to tako napisao. nisu srbi prozvali Zetru zelena transferzala već je Zetra upravo toPM72 wrote:Srbi nisu mislili na ekologiju i zelene površine nego su sve "zeleno" povezivali sa Muslimanima,ekstremizmom,vjerom...DaysleepeR wrote:sve si u pravu s tim što Zetra fakat znači zelena transferzalaPM72 wrote:Ne zoveš se ti džaba Kenjac.![]()
Ne "persitam" te nego kažem "općenito" za Srbe kako imaju fobiju od Zelenih beretki,zelene zastave...pa čak i Zetre (koju su prozvali ZElena TRAnsferzala).Iako si bio naš (meni si i sad drag ali helem neise)pregoniš u mnogim stvarima.Juka jeste imao agenciju (tri čovjeka i Kruškin Yugo GVX
) i nije se zvala Zelene beretke.Ne znam da je imala ikakvo ime a ti ljudi su stanovali par ulaza od mene.Ti nađi tu podsjetnicu na kojoj piše Zelene beretke ja ću je pojest'.
odosmo od teme - da nas ne ruže.
ako ne vjeruješ meni, vjeruj arhitekti koji ju je projektovao
https://www.zetraproject.com/bhs/ich-wa ... -alikalfic
Uhvatila te kriza srednjih godina pa te pucaju prenosi? Ili PTSP? Ili oboje? Iz čistog poštovanja i sažaljenja neću ti odgovoriti kako zaslužuješ, ali nemoj na meni liječiti svoje probleme.Tromblon wrote:Kojeg qrca ti stalno provociras Sarajlije i nasu borbu za odbranu grada? Pred Topom ne bi smio progovoriti, a kamoli ga ovo pitati. Da si ikad imao priliku Ismeta vidjeti uzivo upiskio bi se i ukakio u gace i rekao hvala a da te nije nista pitao. Odyebi vise.Us and them wrote:Gdje su bili "Ismet Ćelo, Dževad Topa Sarajevo ima što nema Europa" u deblokadi? Jesu probili?
Ti mali pišati pa spavati i ne javljaj se više na ovoj temi. Idi tamo pa na 2. Korpusu slaži skenirane knjige koje hoćeš, a na teme vezane za Sarajevo se ne javljaj.Bijedniče bezobrazni. Volio bih da te negdje sretnem pa da ti se pokakim u usta ta prljava i žvaljava.Us and them wrote:Uhvatila te kriza srednjih godina pa te pucaju prenosi? Ili PTSP? Ili oboje? Iz čistog poštovanja i sažaljenja neću ti odgovoriti kako zaslužuješ, ali nemoj na meni liječiti svoje probleme.Tromblon wrote:Kojeg qrca ti stalno provociras Sarajlije i nasu borbu za odbranu grada? Pred Topom ne bi smio progovoriti, a kamoli ga ovo pitati. Da si ikad imao priliku Ismeta vidjeti uzivo upiskio bi se i ukakio u gace i rekao hvala a da te nije nista pitao. Odyebi vise.Us and them wrote:Gdje su bili "Ismet Ćelo, Dževad Topa Sarajevo ima što nema Europa" u deblokadi? Jesu probili?
P.S. Pred takvim likovima ste se samo vi iz Sarajeva "kakili u gađe" i doživljavali ih, ne pali to ni kod drugog, a samo i vama su takvi likovi mogli postati "heroji odbrane grada"
PTSP, PTSP, PTSP, PTSP, PTSP, PTSPTromblon wrote:
Ti mali pišati pa spavati i ne javljaj se više na ovoj temi. Idi tamo pa na 2. Korpusu slaži skenirane knjige koje hoćeš, a na teme vezane za Sarajevo se ne javljaj.Bijedniče bezobrazni. Volio bih da te negdje sretnem pa da ti se pokakim u usta ta prljava i žvaljava.
Sarajmen i ostali admini banujte me poslije ovog ako hoćete, ali preseravanja ovog djeteta koje još piški u pelene ne mogu i neću nikad trpiti.
Kakav ba PTSP ovo su samo odgojno-obrazovne mjere koje na tebi treba primjenitiUs and them wrote:PTSP, PTSP, PTSP, PTSP, PTSP, PTSPTromblon wrote:
Ti mali pišati pa spavati i ne javljaj se više na ovoj temi. Idi tamo pa na 2. Korpusu slaži skenirane knjige koje hoćeš, a na teme vezane za Sarajevo se ne javljaj.Bijedniče bezobrazni. Volio bih da te negdje sretnem pa da ti se pokakim u usta ta prljava i žvaljava.
Sarajmen i ostali admini banujte me poslije ovog ako hoćete, ali preseravanja ovog djeteta koje još piški u pelene ne mogu i neću nikad trpiti.
Vidim prošlo teTromblon wrote: Kakav ba PTSP ovo su samo odgojno-obrazovne mjere koje na tebi treba primjeniti
I ja papak. Dobro mi je PM72 rekaoUs and them wrote:Vidim prošlo teTromblon wrote: Kakav ba PTSP ovo su samo odgojno-obrazovne mjere koje na tebi treba primjeniti
Za razliku od nekih, što ih ne spriječava da komentarišu ono o čemu ne čitaju...karanana wrote:Citaju se knjige, slusa se ratna muzika....
Aha.A čime to potkrepljuješ?KENJAC wrote:Sad sam sto posto siguran. Zelene Beretke , tako se zvala !
A jesi li ti procitao prvi moj post o ovome ?TheMule wrote:Evo na 1:40 se vidi kad Kenjac dobija vizit karticu![]()
al ako se zaista agencija zvala ZB, to vjerovatno ima veze sa Rambom, a ne sa orgarnizacijom ZB. Tih dana su harali Rambo i Brus Li, i oni su bili legende ljudima poput Juke. Juka je na onoj slici iz Mostara cak i nosio majicu sa natpisom "Special Forces", ocito je volio taj fol
Iskljucivo memorijom. Mojom i jos par ljudi !PM72 wrote:Aha.A čime to potkrepljuješ?KENJAC wrote:Sad sam sto posto siguran. Zelene Beretke , tako se zvala !
trebao je pohoditi i ovaj nedavni koncert patriotskih pjesama, i nipošto ne propustiti mevlude u džamiji na Igmanu, đe pisana historija obrane i zaštitekaranana wrote:Citaju se knjige, slusa se ratna muzika....