Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:puno su se osilili i pohasili ovi dijaposrci na ovom forumu..... poceli su opasno mi pićiti po živcima
pogledaj ti tog bezobrazluka i spocitavanja nekakvog virtuelnog patriotizma, povraca mi se od takvih...ne smije se ni iznijeti mišljenje od njih, odmah pokapalu sa pristojne distance, odmah zastavice potežu
sjjoooo....eh, što cu nekog poslati u 3 pm
Ne smije čovjek iznjeti svoje mišljenje ????
Ovo si napisao maloprije
LSD wrote:uvijek ce ove arogantne neznalice koji ne izlaze iz Pepetovog pakaša vaditi vrlog selektora i naše kikseve racionalizirati kiksevima Njemačke, Portugala, Holandije valjda im to dođe kao utjeha
To nije nikakvo "mišljenje" o temi ovog pdfa nego čisto vrijeđanje i kršenje pravila foruma.
LSD wrote:uvijek ce ove arogantne neznalice koji ne izlaze iz Pepetovog pakaša vaditi vrlog selektora i naše kikseve racionalizirati kiksevima Njemačke, Portugala, Holandije valjda im to dođe kao utjeha
To nije nikakvo "mišljenje" o temi ovog pdfa nego čisto vrijeđanje i kršenje pravila foruma.
ako te je uvrijedilo znaci da si se prepoznao. nista vise.
LSD wrote:puno su se osilili i pohasili ovi dijaposrci na ovom forumu..... poceli su opasno mi pićiti po živcima
pogledaj ti tog bezobrazluka i spocitavanja nekakvog virtuelnog patriotizma, povraca mi se od takvih...ne smije se ni iznijeti mišljenje od njih, odmah pokapalu sa pristojne distance, odmah zastavice potežu
sjjoooo....eh, što cu nekog poslati u 3 pm
Ne smije čovjek iznjeti svoje mišljenje ????
Ovo si napisao maloprije
pa jesam li se tebi obratio?? jesam li tebe imenovao u postu?' jesam li ikad citirao neki tvoj post?? na osnovu cega se ti meni obračaš
koji se qurac jedino ti sam pronalaziš u mojim postovima i sebi daješ za pravo da je zgodno da mi repcliciraš baš ti, od toliko raje
pa ko si ti?? šta sebi umišljaš? ko si jbt tito....hu is ju
luckylaka wrote:Mogu samo zamisliti ovu reprezentaciju sa Kolasincom,Bicakcicem,Salihovicem,Vrancicem,Arslanagicem...Na proljece igramo se protivnicima samo da se sve poslozi kako treba i da svi ABD ozdrave i uspjesno se oporave.
pa naravno da se sam prepoznao u mom postu to je ono što je najsmiješnije....sad je sasvim jasno...a nigdje ga nisam pomenuo
i onda nešto se meni obraca, kao htio bi nešto dobaciti odozdo...hej, pazi te smjelosti
pa gdje ces sam na rusiju, nesretnice
Last edited by LSD on 14/10/2014 03:12, edited 1 time in total.
LSD wrote:
pa jesam li se tebi obratio?? jesam li tebe imenovao u postu?' jesam li ikad citirao neki tvoj post?? na osnovu cega se ti meni obračaš
koji se qurac jedino ti sam pronalaziš u mojim postovima i sebi daješ za pravo da je zgodno da mi repcliciraš baš ti, od toliko raje
Nisam sebe pronašao nego kolege koje su pisale o kiksevima drugih reprezentacija. Ti na vrlo bezobrazan način pišeš o njima. Vaše bljuvanje po reprezentaciji je već dovoljno grozno. A kad povrh toga počnete još da vrijeđate nekoga ko nešto pozitivno napiše onda to stvarno prelazi sve granice.
LSD wrote:
Nisam sebe pronašao nego kolege koje su pisale o kiksevima drugih reprezentacija. Ti na vrlo bezobrazan način pišeš o njima. Vaše bljuvanje po reprezentaciji je već dovoljno grozno. A kad povrh toga počnete još da vrijeđate nekoga ko nešto pozitivno napiše onda to stvarno prelazi sve granice.
halo, dijasporac
prvo ustani i dignu ruku, kad mi se želiš obratiti...e tek onda kad ti budem dozvolio rijec, onda mi se možeš obratiti
dotad ni jedne sad sam ti prešao preko tog kiksa i više necu...da te više nisam cuo, inace odmah ideš u čošak za kaznu
LSD wrote:halo, dijasporacprvo ustani i dignu ruku, kad mi se želiš obratiti...
jebote, sta sebi ljudi svasta umisle tarlahajuci po internetu...cuj digni ruku da mu se obratis?
isto likovi iz crtanih filmova
:lol:kako ljudi za cas nisko padnu prizivajuci tu jebenu dijasporu koja sa ovom reprezentacijom puni stadione od Francuske, Njemacke,Usa,Litvanije...Ma nije do nas do njega on bi da mi navijamo protiv a mi iz inata, ,Jedna si jedina, ,
LSD wrote:idete vala sva trojica (onako đuturile u kompletu) na trajnu ignore listu, pun mi je q vaših patriotskih preseravnja, ha ja imate mahanje zastavicama
LSD wrote:idete vala sva trojica (onako đuturile u kompletu) na trajnu ignore listu, pun mi je q vaših patriotskih preseravnja, ha ja imate mahanje zastavicama
Ma ja, to je najbolje. Samo gulaš, šuškavac i kasete. Rahatluk.
Paul F. wrote:
Ja sam nedavno dobio ban zbog sličnog indirektnog vrijeđanja. Kao što već napisah, uvijeđeni nisam ja nego drugi forumaš. Povrh toga, moje vrijeđanje je bilo reakcija na bezobrazluk a ne mišljenje kao ovdje. Dakle, u krivu si na dva nivoa.
Ma vas pola treba banovati zauvijek sa ovog foruma , pa vec 2-3 stranice zadnje niste normalan post napisali , samo se prepucavate ko djecurlija neka.Sram nek vas bude sve koji ucestvujete u tome I "peptoljupoce" i "nepapetoljupce" svi pretjerujete.
Onaj tamo dijasporu proziva, zbog jednog il dva lika s kojima se ne slaze u misljenju , sva mu dijaspora kriva, a hajvana boze mili.
Nego zna li neko , ko ce od vih povrjedjenih igraca se oporaviti do utakmice protiv Izraela i hocel se mozda srediti papyri Vrancicu i Arslanagicu do tad.Kad bi imali takvu srecu u roster bi nam se mogli svi vratiti osim Kolasinca , plus Spahic i ovi sto im se papyri sredjuju.Uz poboljsanje forme dzeke i pjanica moglo bi to biti jako dobro al et vidjecemo sta ce biti dotad samo da se niko vise ne povrjedi dotad.Ako bi kojim slucajem dosli do tri boda u izraelu onda bi se ipak lakse disalo i mirnije cekao nastavak kvalifikacija u 2015.Valjda konacno pobjedimo.
samkoF wrote:Ma vas pola treba banovati zauvijek sa ovog foruma , pa vec 2-3 stranice zadnje niste normalan post napisali , samo se prepucavate ko djecurlija neka.Sram nek vas bude sve koji ucestvujete u tome I "peptoljupoce" i "nepapetoljupce" svi pretjerujete.
Onaj tamo dijasporu proziva, zbog jednog il dva lika s kojima se ne slaze u misljenju , sva mu dijaspora kriva, a hajvana boze mili.
Nego zna li neko , ko ce od vih povrjedjenih igraca se oporaviti do utakmice protiv Izraela i hocel se mozda srediti papyri Vrancicu i Arslanagicu do tad.Kad bi imali takvu srecu u roster bi nam se mogli svi vratiti osim Kolasinca , plus Spahic i ovi sto im se papyri sredjuju.Uz poboljsanje forme dzeke i pjanica moglo bi to biti jako dobro al et vidjecemo sta ce biti dotad samo da se niko vise ne povrjedi dotad.Ako bi kojim slucajem dosli do tri boda u izraelu onda bi se ipak lakse disalo i mirnije cekao nastavak kvalifikacija u 2015.Valjda konacno pobjedimo.
Što se tiče Vrančića, sva potrebna papirologija je predata, sad je samo pitanje vremena kada će se sve to srediti, rečeno je najkasnije krajem godine. A Arslanagić trenutno nije zainteresovan da igra za BiH.