Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ema_

#2376 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

alkalna_baterija wrote:imam poznanicu kojoj je mati pokrivena, stari hadžija, mu'min veliki :D roditelji su joj u Americi, a ona je sa starijom sestrom ovdje... Bila s momkom mjesec na moru, svaki dan 200 slika, pa čak i one iz hotelske sobe :D
Njena sestra je također pokrivena i ona komentariše tipa - kako vam je lijepo, samo uživajte itd :D A mama joj lajka slike...

I ja sad ne znam, jesu li oni ubijeđeni da tu nema ništa, pa to tako hladno sve dopuštaju, ili ih jednostavno boli briga, jer je mali iz dobrostojeće porodice i tako :roll: :D

:shock: :roll:

Bolje ne komentirati.
lua

#2377 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

šatirana_ljubičica wrote:a na licu im vidiš iskustva i iskustva... da ih vidiš negdje na magistrali, ne bih se dvoumila da li su prodavačice tijela ili ne,
Izvini još samo ovo: ne treba stvarno osuđivati nikog. Onda bi svi mogli rega na more s kim hoće, samo kad bismo se malo zagledali u svoju avliju. Nikad nisam ismijavala ni djevojku djevicu (a znam ih na pretek), a ni djevojku koja nije djevica (i njih znam dosta), jer je to lični izbor i moja vagina s njihovom nema wireless konekciju. :D Svakom svoje, al' kad nekog nazivaš indirektno kurvom, onda će tebi nekad neko reći, lupam, da si "zaguljena" ili šta već. Mada ja razumijem i šta ti pišeš i nemoj se šta uvrijediti.
NeenaSa

#2378 Re: Žene pitaju žene

Post by NeenaSa »

@ema_
Jes', bolje pod tepih ! :-)
Last edited by NeenaSa on 01/08/2014 13:10, edited 1 time in total.
lua

#2379 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

NeenaSa wrote:Jes', bolje pod tepih !

jes' ako se tebe ne tiče, najbolje se ne petljat' :lol:
azurna_obala

#2380 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

Al' hajde sve i sve, ali čak i na ovom forumu se vidi koja smo mi mahala.
Jedva se čeka da se nečija ''bruka'' ispriča i prepriča...od praćenja slika na fb ko je skim i gdje bio, ko im je lajkovo sliko, ko je koga dovuko kući, kad je ko izašo, kad se vratio...i naravno, u ovome prednjače upravo žene.
NeenaSa wrote:Jes', bolje pod tepih !
Onda nam ti iznesi svoj prljavi veš, pa da malo pričamo o njemu...
šatirana_ljubičica

#2381 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

lua wrote:
šatirana_ljubičica wrote:a na licu im vidiš iskustva i iskustva... da ih vidiš negdje na magistrali, ne bih se dvoumila da li su prodavačice tijela ili ne,
Izvini još samo ovo: ne treba stvarno osuđivati nikog. Onda bi svi mogli rega na more s kim hoće, samo kad bismo se malo zagledali u svoju avliju. Nikad nisam ismijavala ni djevojku djevicu (a znam ih na pretek), a ni djevojku koja nije djevica (i njih znam dosta), jer je to lični izbor i moja vagina s njihovom nema wireless konekciju. :D Svakom svoje, al' kad nekog nazivaš indirektno kurvom, onda će tebi nekad neko reći, lupam, da si "zaguljena" ili šta već. Mada ja razumijem i šta ti pišeš i nemoj se šta uvrijediti.

Shvatam, sve 5 :) :thumbup:
ema_

#2382 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

NeenaSa wrote:@ema_

Pa svak neg gura svoje pod tepih ako mu volja, al nek niko i ne izvlači ispod tuđeg tepiha :D .
lua

#2383 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Eurosa wrote:Hocete li to na tepihu na more s momkom?

Gdje je tema i sta je pitanje :lol:
Ma razvezali o mahali i da li je bolje ne ogovarati i ne osuditi ili je prihvatljivo ogovarati i osuditi. Gdje je moral? Šta je moral? Zašto "IN" cure ismijavaju "OUT" cure. Sve to i mnogo više danas... U 13:20,... Na klix.ba....
ema_

#2384 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Eurosa wrote:Hocete li to na tepihu na more s momkom?

Gdje je tema i sta je pitanje :lol:

Image
lua

#2385 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Eurosa wrote: Da vas pitam, je li vas ikad iko volio bas onako jako? Da se pricalo o tome.Ko Bosko Admiru?
Neam pojma. Jest bilo patetične priče i izjava tipa "Umro bih za tebe" i to. Al' na kraju krajeva šta ja znam koliko me je ko volio. :lol:
ema_

#2386 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Eurosa wrote:Jasmina i Aladin! Kakva je to ljubav bila :-D :srce:

Da vas pitam, je li vas ikad iko volio bas onako jako? Da se pricalo o tome.Ko Bosko Admiru?

A jesu, ponekad su znali baš pretjerati s tim i otići u neku ludu krajnost :roll: . Nisam se snalazila u tim tolikim emocijama pa su bivši :D .

I muž hB spada u nekog ko me baš baš baš voli, i stvarno se često ibretim kako to da unatoč svemu i dalje je sve intenzivno , možda čak i intenzivnije s vremenom :koluta: .
azurna_obala

#2387 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

Da vas pitam, je li vas ikad iko volio bas onako jako? Da se pricalo o tome.Ko Bosko Admiru?
Voli me još tako :D
azurna_obala

#2388 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

tenks :D

A žene, pričam neki dan sa sestrom da li muškarci vole jače nego žene, nekako ljepše, ne znam kako bih objasnila?? :-)
Ona mi reče kako su žene lukavije, stalno nešto šejtanamo, dok je to kod njih malo drugačije.
NeenaSa

#2389 Re: Žene pitaju žene

Post by NeenaSa »

ema_ wrote:
NeenaSa wrote:@ema_

Pa svak neg gura svoje pod tepih ako mu volja, al nek niko i ne izvlači ispod tuđeg tepiha :D .
Jes' al' u limburgu i dalje se gleda sto ce tko rec'.

Edukacija! :wink:
LaLuna

#2390 Re: Žene pitaju žene

Post by LaLuna »

dobro si prosla, mogla si i ti batine dobiti :lol: :lol:
Sunny-7

#2391 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

Mene jesu dvojica. Ja jesam jednog. :D
smack

#2392 Re: Žene pitaju žene

Post by smack »

Sunny-7 wrote:

Mene jesu dvojica. Ja jesam jednog. :D
Premlatila?

L.Blue izvinjavam se sto sam "uletio" u pogresnu temu. Necu vise. :run: :run: :run:
Mutivoda

#2393 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

Eurosa wrote:
Ne znam. Valjda. Činilo se k'o da jest, al' nije više ni bitno. :D

azurna_obala wrote:
A žene, pričam neki dan sa sestrom da li muškarci vole jače nego žene, nekako ljepše, ne znam kako bih objasnila?? :-)
Ona mi reče kako su žene lukavije, stalno nešto šejtanamo, dok je to kod njih malo drugačije.
Hmm, možda i jest' tako.
Skoro neka priča bila, kao oko toga da oni lakše odluče da je nečemu kraj?! Da stave tačku na nešto, bez obzira što je, bubam sad' - sedmicu dana prije bilo sve dobro?! :zoka: Nismo se baš mogli složiti svi. :D
A možda je to samo od čovjeka do čovjeka, a ne m-ž, pojma nemam. :roll:
krater

#2394 Re: Žene pitaju žene

Post by krater »

:D
Afanasi_94

#2395 Re: Žene pitaju žene

Post by Afanasi_94 »

Izvinjavam se ako šta prekidam :D ali zanima me gdje dobro rade obrve u Sarajevu...ne da fušere i završe za 5 minuta, već onako kvalitetno :D zahvaljujem.
mali_balon

#2396 Re: Žene pitaju žene

Post by mali_balon »

Mutivoda wrote:
Eurosa wrote:

azurna_obala wrote:
Hmm, možda i jest' tako.
Skoro neka priča bila, kao oko toga da oni lakše odluče da je nečemu kraj?! Da stave tačku na nešto, bez obzira što je, bubam sad' - sedmicu dana prije bilo sve dobro?! :zoka: Nismo se baš mogli složiti svi. :D
Moram :D

Sunny-7

#2397 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

Mutivoda wrote:
Eurosa wrote:

azurna_obala wrote:
Hmm, možda i jest' tako.
Iz iskustva znam da lakše stave tačku na NEŠTO jer su proračunati.
Mutivoda

#2398 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

mali_balon wrote:
Moram :D

:lol: :thumbup:

:skoljka:
alkalna_baterija

#2399 Re: Žene pitaju žene

Post by alkalna_baterija »

azurna_obala wrote:Al' hajde sve i sve, ali čak i na ovom forumu se vidi koja smo mi mahala.
Jedva se čeka da se nečija ''bruka'' ispriča i prepriča...od praćenja slika na fb ko je skim i gdje bio, ko im je lajkovo sliko, ko je koga dovuko kući, kad je ko izašo, kad se vratio...i naravno, u ovome prednjače upravo žene.
A zašto ne bih navela primjer situacije koju ne shvatam, ako već niko ne zna o kome se radi? U čemu je problem?
alkalna_baterija

#2400 Re: Žene pitaju žene

Post by alkalna_baterija »

Vezano za temu: S mužem sam prošla sito i rešeto i na djelima se uvjerila u ljubav koja se dešava jednom u hiljadu života. Isto je i s njim. Ja ne mogu da zamislim da bismo ikad nekog drugog mogli više voljeti da smo se razišli, umjesto što smo se izborili za nas. Zvuči patetično, al' ljudi koji znaju nas i našu priču, tvrde da je ovo fakat rijetkost, naći i najboljeg druga, oca, brata, ljubavnika, gospodara i roba, all in one :D
Post Reply