Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alkalna_baterija wrote:imam poznanicu kojoj je mati pokrivena, stari hadžija, mu'min veliki roditelji su joj u Americi, a ona je sa starijom sestrom ovdje... Bila s momkom mjesec na moru, svaki dan 200 slika, pa čak i one iz hotelske sobe
Njena sestra je također pokrivena i ona komentariše tipa - kako vam je lijepo, samo uživajte itd A mama joj lajka slike...
I ja sad ne znam, jesu li oni ubijeđeni da tu nema ništa, pa to tako hladno sve dopuštaju, ili ih jednostavno boli briga, jer je mali iz dobrostojeće porodice i tako
šatirana_ljubičica wrote:a na licu im vidiš iskustva i iskustva... da ih vidiš negdje na magistrali, ne bih se dvoumila da li su prodavačice tijela ili ne,
Izvini još samo ovo: ne treba stvarno osuđivati nikog. Onda bi svi mogli rega na more s kim hoće, samo kad bismo se malo zagledali u svoju avliju. Nikad nisam ismijavala ni djevojku djevicu (a znam ih na pretek), a ni djevojku koja nije djevica (i njih znam dosta), jer je to lični izbor i moja vagina s njihovom nema wireless konekciju. Svakom svoje, al' kad nekog nazivaš indirektno kurvom, onda će tebi nekad neko reći, lupam, da si "zaguljena" ili šta već. Mada ja razumijem i šta ti pišeš i nemoj se šta uvrijediti.
Al' hajde sve i sve, ali čak i na ovom forumu se vidi koja smo mi mahala.
Jedva se čeka da se nečija ''bruka'' ispriča i prepriča...od praćenja slika na fb ko je skim i gdje bio, ko im je lajkovo sliko, ko je koga dovuko kući, kad je ko izašo, kad se vratio...i naravno, u ovome prednjače upravo žene.
NeenaSa wrote:Jes', bolje pod tepih !
Onda nam ti iznesi svoj prljavi veš, pa da malo pričamo o njemu...
šatirana_ljubičica wrote:a na licu im vidiš iskustva i iskustva... da ih vidiš negdje na magistrali, ne bih se dvoumila da li su prodavačice tijela ili ne,
Izvini još samo ovo: ne treba stvarno osuđivati nikog. Onda bi svi mogli rega na more s kim hoće, samo kad bismo se malo zagledali u svoju avliju. Nikad nisam ismijavala ni djevojku djevicu (a znam ih na pretek), a ni djevojku koja nije djevica (i njih znam dosta), jer je to lični izbor i moja vagina s njihovom nema wireless konekciju. Svakom svoje, al' kad nekog nazivaš indirektno kurvom, onda će tebi nekad neko reći, lupam, da si "zaguljena" ili šta već. Mada ja razumijem i šta ti pišeš i nemoj se šta uvrijediti.
Eurosa wrote:Hocete li to na tepihu na more s momkom?
Gdje je tema i sta je pitanje
Ma razvezali o mahali i da li je bolje ne ogovarati i ne osuditi ili je prihvatljivo ogovarati i osuditi. Gdje je moral? Šta je moral? Zašto "IN" cure ismijavaju "OUT" cure. Sve to i mnogo više danas... U 13:20,... Na klix.ba....
Eurosa wrote:Jasmina i Aladin! Kakva je to ljubav bila
Da vas pitam, je li vas ikad iko volio bas onako jako? Da se pricalo o tome.Ko Bosko Admiru?
A jesu, ponekad su znali baš pretjerati s tim i otići u neku ludu krajnost . Nisam se snalazila u tim tolikim emocijama pa su bivši .
I muž hB spada u nekog ko me baš baš baš voli, i stvarno se često ibretim kako to da unatoč svemu i dalje je sve intenzivno , možda čak i intenzivnije s vremenom .
A žene, pričam neki dan sa sestrom da li muškarci vole jače nego žene, nekako ljepše, ne znam kako bih objasnila??
Ona mi reče kako su žene lukavije, stalno nešto šejtanamo, dok je to kod njih malo drugačije.
Eurosa wrote:
Da vas pitam, je li vas ikad iko volio bas onako jako? Da se pricalo o tome.Ko Bosko Admiru?
Ne znam. Valjda. Činilo se k'o da jest, al' nije više ni bitno.
azurna_obala wrote:
A žene, pričam neki dan sa sestrom da li muškarci vole jače nego žene, nekako ljepše, ne znam kako bih objasnila??
Ona mi reče kako su žene lukavije, stalno nešto šejtanamo, dok je to kod njih malo drugačije.
Hmm, možda i jest' tako.
Skoro neka priča bila, kao oko toga da oni lakše odluče da je nečemu kraj?! Da stave tačku na nešto, bez obzira što je, bubam sad' - sedmicu dana prije bilo sve dobro?! Nismo se baš mogli složiti svi.
A možda je to samo od čovjeka do čovjeka, a ne m-ž, pojma nemam.
Eurosa wrote:
azurna_obala wrote:
Hmm, možda i jest' tako.
Skoro neka priča bila, kao oko toga da oni lakše odluče da je nečemu kraj?! Da stave tačku na nešto, bez obzira što je, bubam sad' - sedmicu dana prije bilo sve dobro?! Nismo se baš mogli složiti svi.
Eurosa wrote:
azurna_obala wrote:
Hmm, možda i jest' tako.
Iz iskustva znam da lakše stave tačku na NEŠTO jer su proračunati.
azurna_obala wrote:Al' hajde sve i sve, ali čak i na ovom forumu se vidi koja smo mi mahala.
Jedva se čeka da se nečija ''bruka'' ispriča i prepriča...od praćenja slika na fb ko je skim i gdje bio, ko im je lajkovo sliko, ko je koga dovuko kući, kad je ko izašo, kad se vratio...i naravno, u ovome prednjače upravo žene.
A zašto ne bih navela primjer situacije koju ne shvatam, ako već niko ne zna o kome se radi? U čemu je problem?
Vezano za temu: S mužem sam prošla sito i rešeto i na djelima se uvjerila u ljubav koja se dešava jednom u hiljadu života. Isto je i s njim. Ja ne mogu da zamislim da bismo ikad nekog drugog mogli više voljeti da smo se razišli, umjesto što smo se izborili za nas. Zvuči patetično, al' ljudi koji znaju nas i našu priču, tvrde da je ovo fakat rijetkost, naći i najboljeg druga, oca, brata, ljubavnika, gospodara i roba, all in one