Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
- moon_walker_90
#2376 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Oj cijena prije samo 4 godine

-
esso_sa
#2377 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Zar je ziv Komso ? Neko mi rece da je umro i da sada nasljednici rade.
A kod njega je nekad davno bila dobra ona piletina, otkosteni batak u somunu
A kod njega je nekad davno bila dobra ona piletina, otkosteni batak u somunu
-
vanjki
#2378 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Koliko znam sin radi i naslijedio je .Fin i kulturan momak .Legendarno je Komsoooo i uvijek je za kvalitet imao dobre cijene
- madesa
#2379 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Otrov je zakon mada vidim cesto da ne radi npr oko 19:00. Valjda nema ni radnika a prije je radio 24h.Plavo-bijeli wrote: ↑12/04/2025 13:23 Kod Komše sam jeo ima pola godine i full prosjek, ako je digao cijenu, a ostao mu taj prosjek onda....
Nedavno sam jeo kod "Trovača" hamburger 6km i isplati se više dodati 2km i fino pojesti u mamas burger napr.
Uzeo pljesku 7.5km i ona je fakat bila top topova, ne znam kakva je kod Komše ali evo ako je kod ovih 7.5km i ubijaju tesko da moze bolje od ovog.
Od hamburgera gladan bio, od ove nisam mogao sve pojesti.
Samo higijena gore![]()
![]()
![]()
Gadi mi se i pisat.
Od ovih "starih" meni je Efes hamburger odlican
-
Giancarlo
#2380 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Bread&co na Stupu odmah iza Petrol pumpe u smjeru prema gradu ima vrlo dobre hamburgere. Kifla svjeza i pravo ona za hambase, pomfrit sam jednom jeo i on je bio meni los, pretanak i sitan, ali hajde, nije ovdje rijec o pomfritu vec o hamburgerima 
- Plavo-bijeli
#2381 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Samo nemoj gledat ruke kod radnice i nokte, te nek te pretjerano ne interesuje kako to da ce ti uzet novac a onda istim rukama dirati somun koji ces jestmadesa wrote: ↑13/04/2025 09:40Otrov je zakon mada vidim cesto da ne radi npr oko 19:00. Valjda nema ni radnika a prije je radio 24h.Plavo-bijeli wrote: ↑12/04/2025 13:23 Kod Komše sam jeo ima pola godine i full prosjek, ako je digao cijenu, a ostao mu taj prosjek onda....
Nedavno sam jeo kod "Trovača" hamburger 6km i isplati se više dodati 2km i fino pojesti u mamas burger napr.
Uzeo pljesku 7.5km i ona je fakat bila top topova, ne znam kakva je kod Komše ali evo ako je kod ovih 7.5km i ubijaju tesko da moze bolje od ovog.
Samo higijena gore![]()
![]()
![]()
Gadi mi se i pisat.
Ukusno jeste a i dobro za imunitet
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#2382 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Ma to rade gotovo svi nazalost. Od restorana do pekara, sve istim rukama.Plavo-bijeli wrote: ↑13/04/2025 12:31 Samo nemoj gledat ruke kod radnice i nokte, te nek te pretjerano ne interesuje kako to da ce ti uzet novac a onda istim rukama dirati somun koji ces jest
- Plavo-bijeli
#2383 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Ma vidio sam i rukavice da drugi koriste ili koriste one hvataljke za neke stvari...laserShow wrote: ↑13/04/2025 12:34Ma to rade gotovo svi nazalost. Od restorana do pekara, sve istim rukama.Plavo-bijeli wrote: ↑13/04/2025 12:31 Samo nemoj gledat ruke kod radnice i nokte, te nek te pretjerano ne interesuje kako to da ce ti uzet novac a onda istim rukama dirati somun koji ces jest
negdje napr u buregdzinici te znaju napast ako slucajno stavis novac tamo gdje inace ide pita
naravno da ima ih mnogo sto ne paze o higijeni al eto potreban je barem neki trud nesto...
Kad ti radnica daje pljesku koju je ona pravila i vidis joj crne nokte zgadi ti i pljesku i sve.
-
kio01
#2384 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Pa s rukavicama u kasuPlavo-bijeli wrote: ↑13/04/2025 13:02
Ma vidio sam i rukavice da drugi koriste ili koriste one hvataljke za neke stvari...
negdje napr u buregdzinici te znaju napast ako slucajno stavis novac tamo gdje inace ide pita![]()
naravno da ima ih mnogo sto ne paze o higijeni al eto potreban je barem neki trud nesto...
Kad ti radnica daje pljesku koju je ona pravila i vidis joj crne nokte zgadi ti i pljesku i sve.
- madesa
#2385 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Sve to stoji ali nikad se niko nije otrovao. A znam ljude bar 5 6 koji su se u Montani otrovali. A sve na izgled cisto,rukavice,kape na glaviPlavo-bijeli wrote: ↑13/04/2025 12:31Samo nemoj gledat ruke kod radnice i nokte, te nek te pretjerano ne interesuje kako to da ce ti uzet novac a onda istim rukama dirati somun koji ces jestmadesa wrote: ↑13/04/2025 09:40Otrov je zakon mada vidim cesto da ne radi npr oko 19:00. Valjda nema ni radnika a prije je radio 24h.Plavo-bijeli wrote: ↑12/04/2025 13:23 Kod Komše sam jeo ima pola godine i full prosjek, ako je digao cijenu, a ostao mu taj prosjek onda....
Samo higijena gore![]()
![]()
![]()
Gadi mi se i pisat.
Ukusno jeste a i dobro za imunitet![]()
-
Concord
#2386 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Jbt od kada Burger Bar ne radi? 
-
Sociolog
#2387 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Pozz ekipa,
gdje pojesti dobru pljeskavicu?
gdje pojesti dobru pljeskavicu?
- madesa
-
azdralovic
-
Concord
#2390 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
- nivla
#2391 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
izgleda na ilidzi otvaraju , vidim oblijepljen prostor kod autobuske stanice, haman prostor nekadasnjeg kafica levante
- nepass1
#2392 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Jeste ukusan ali ono meso isti izgled i tekstura ko u merkatoru ona pileca "pljeskavica"
A najjeftiniji je 8,5KM. Pomfrit 4KM porcija u pm
- duga puska
#2393 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Papi u Bulevaru na Stupu odlican.
Probao Goat,sljedeci put nesto drugo. Cijene su ove nove moderne jbg,
Probao Goat,sljedeci put nesto drugo. Cijene su ove nove moderne jbg,
- Qler
#2394 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Za otrova na bjelavama svi decenija a pričaju kako je prljavo a nikad se niko nije otrovao. A što gore reče, Montana do sad x puta otrovala ljude, ali je šminka... Tako da to nije nikakvo mjerilo. Plus ja bi prije jeo gdje rukama dira nego lateks rukavicama, ruke garant opere češće nego te rukavice koje nosi pola dana i dira sve sa njima...
- nivla
#2395 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
pa otrov to termicki obradi, a ovim sto sa onim crnim rukavicama kuhaju ne vjerujem
inace za montanu mi je uvijek bilo bljak kad podgriju one komade pice i kad se onaj gazda istresa na kasirke, hrana srednja zalost
inace za montanu mi je uvijek bilo bljak kad podgriju one komade pice i kad se onaj gazda istresa na kasirke, hrana srednja zalost
- madesa
#2396 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Ja ne znam Ni jednu osobu da se otrovala kod otrova. U Montani znam nekih 6-7Qler wrote: ↑11/05/2025 21:37 Za otrova na bjelavama svi decenija a pričaju kako je prljavo a nikad se niko nije otrovao. A što gore reče, Montana do sad x puta otrovala ljude, ali je šminka... Tako da to nije nikakvo mjerilo. Plus ja bi prije jeo gdje rukama dira nego lateks rukavicama, ruke garant opere češće nego te rukavice koje nosi pola dana i dira sve sa njima...
Plus sto je ono odron kad vidis kako se ponašaju prema radnicama
- Plavo-bijeli
#2397 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Nisam odavno neki review odradio, pa idemo.
Probao nekoliko "jeftinijih" i jedan skuplji haman duplo.
Pink Panther Hrasno 7-8 km, ovog sam davno jeo pa se ne sjećam sta je bilo konkretno, ali znam da mi se nije ništa svidio. Čudan smek mi imalo meso, mada ga neki hvale... jednom uzeo i nikad više.
Mozda mi se potrefilo tako, ali sta ja mogu.
Omjer kvalitete i cijene, ocjena: 4/10.
EFes - hajde reko da probam, kao pohvalise ga da je na fazon onih starih dobrih hamburgera.
7km.
Neću nikad zaboraviti kad sam kao malac jeo na mjestu danasnjeg SCCa hamburger koji je UBIJAO za 2km, rekosmo opet doći tad sa 12g, ali eto nismo planirali da će se izgraditi Sarajevo
Taj tadašnji hamburger je 3.5x jeftiinji i jedno 3x bolji bio nego ovaj u Efesu.
I nije u pitanju nostalgija.
Ok, sve svjeze, meso ono ok nema nekog ruznog smeka, ali je sve "OK" i kao takav ne bi trebao ni danas kostati vise od 5km.
Pita im je isto masna bila uzas, ali to je za druge teme.
Omjer kvalitete i cijene, ocjena: 6.5/10.
Rio Fast food, novi sto se otvorio iza Robota u Hrasnom. Gazda je raja, ali hamburger mi je bezze. Uzeo Burger rio koji je veća verzija obicnog burgera od 6km, ovaj je 8km.
Pokusaj da se napravi dobar hamburger ali fali mu..nesto...
Ovako ono jedeš ga i sve je dobro, bolji je nego u Pink panteru, klasa je iznad Efesa..(ne velika doduse) ali...nesto fali.
Pomfrit je dobar, bolji nego u MAmas burgeru.
Omjer kvalitete i cijene ocjena: 7/10.
Ima nekakva ponuda preko glova i uzmem - nisam odavno u Gastro Pub fabrika...
hamburger i cola 12km, dodju i krompirici.
Hamburger UBIJA jarane..ima sve ovo sto ovi nemaju. Meso bolje duplo, sastojci, jedes ga a ono 5 nekakvih šmekova...vidi se da ko ga pravi, zna sta radi.
Krompirici solidni, mada malkice mi hladni dosli ali to je do dostave.
Da mu je malo cijena inace niza, tj da je ista kao u Glovu sa popustima, bilo bi 10/10, ovako 9.5/10 ali fakat predobro i klasa mi je iznad i Mamas Burgera.
I za kraj od ovog sam se fino najeo, mada ne izgleda velicinom da je neki sad ogroman hamburger, sto znaci da su kvalitetni sastojci.
Ko bude ovakav hamburger pravio na nivou fast fooda i da bude 8,9km ..ubijat ce poslom.
Probao nekoliko "jeftinijih" i jedan skuplji haman duplo.
Pink Panther Hrasno 7-8 km, ovog sam davno jeo pa se ne sjećam sta je bilo konkretno, ali znam da mi se nije ništa svidio. Čudan smek mi imalo meso, mada ga neki hvale... jednom uzeo i nikad više.
Mozda mi se potrefilo tako, ali sta ja mogu.
Omjer kvalitete i cijene, ocjena: 4/10.
EFes - hajde reko da probam, kao pohvalise ga da je na fazon onih starih dobrih hamburgera.
7km.
Neću nikad zaboraviti kad sam kao malac jeo na mjestu danasnjeg SCCa hamburger koji je UBIJAO za 2km, rekosmo opet doći tad sa 12g, ali eto nismo planirali da će se izgraditi Sarajevo
Taj tadašnji hamburger je 3.5x jeftiinji i jedno 3x bolji bio nego ovaj u Efesu.
I nije u pitanju nostalgija.
Ok, sve svjeze, meso ono ok nema nekog ruznog smeka, ali je sve "OK" i kao takav ne bi trebao ni danas kostati vise od 5km.
Pita im je isto masna bila uzas, ali to je za druge teme.
Omjer kvalitete i cijene, ocjena: 6.5/10.
Rio Fast food, novi sto se otvorio iza Robota u Hrasnom. Gazda je raja, ali hamburger mi je bezze. Uzeo Burger rio koji je veća verzija obicnog burgera od 6km, ovaj je 8km.
Pokusaj da se napravi dobar hamburger ali fali mu..nesto...
Ovako ono jedeš ga i sve je dobro, bolji je nego u Pink panteru, klasa je iznad Efesa..(ne velika doduse) ali...nesto fali.
Pomfrit je dobar, bolji nego u MAmas burgeru.
Omjer kvalitete i cijene ocjena: 7/10.
Ima nekakva ponuda preko glova i uzmem - nisam odavno u Gastro Pub fabrika...
hamburger i cola 12km, dodju i krompirici.
Hamburger UBIJA jarane..ima sve ovo sto ovi nemaju. Meso bolje duplo, sastojci, jedes ga a ono 5 nekakvih šmekova...vidi se da ko ga pravi, zna sta radi.
Krompirici solidni, mada malkice mi hladni dosli ali to je do dostave.
Da mu je malo cijena inace niza, tj da je ista kao u Glovu sa popustima, bilo bi 10/10, ovako 9.5/10 ali fakat predobro i klasa mi je iznad i Mamas Burgera.
I za kraj od ovog sam se fino najeo, mada ne izgleda velicinom da je neki sad ogroman hamburger, sto znaci da su kvalitetni sastojci.
Ko bude ovakav hamburger pravio na nivou fast fooda i da bude 8,9km ..ubijat ce poslom.
- haubica_i_to_teshka
#2398 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
"pileci hamburger"?
mora da je "halal", nema sta drugo da "bidne"
Salu na stranu, ali kad vidis tako nesto + "krasatavac"...
- BHF_Manijak
#2399 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Ali kako su nam jebali majku kolektivno svi i svima u 4 godine to je za pricu. Ja jesmo ovce tito te jebo. Mislim na kompletna svijet. Nevjerovatno kako smo popusili pricu i pusimo je jos uvijek.
Cijene su stabilne bile godinama, neka minimalna povecanja i dizanja, nesto spuste, nesto dignu, pa skoci nesto za marku u 2-3 godine, hajde sve razumljivo, ali onda dolazi ovaj jebeni post korona period gdje u 4 godine sve za 300-400% skace!
Plate naravno nisu ni blizu to ispratile, ali koga boli cosak...
Fakat pogledam recimo cevapi recimo ili hamburger, u 10-12 godina skocila cijena za 2-3 marke, a onda u 4 godine za 4-5 maraka.
Cijene su stabilne bile godinama, neka minimalna povecanja i dizanja, nesto spuste, nesto dignu, pa skoci nesto za marku u 2-3 godine, hajde sve razumljivo, ali onda dolazi ovaj jebeni post korona period gdje u 4 godine sve za 300-400% skace!
Plate naravno nisu ni blizu to ispratile, ali koga boli cosak...
Fakat pogledam recimo cevapi recimo ili hamburger, u 10-12 godina skocila cijena za 2-3 marke, a onda u 4 godine za 4-5 maraka.
-
dječak sa šibicama
#2400 Re: Gdje u Sarajevu pojesti dobar hamburger - vaši favoriti
Bacili mamac nakon sto je Putin ugasio Koronu, vidjeli da mogu, sad frljaju cijene kako im se svidi.
Ko je kriv, pa kupci ko drugi. Dok god on moze prodati hamburger po 15 maraka, on ce ga i prodavati.
Ko je kriv, pa kupci ko drugi. Dok god on moze prodati hamburger po 15 maraka, on ce ga i prodavati.