Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#2376 Re: Varate li?
Alchaka mi ne bih nikad prevario. 
-
radostan dan
#2377 Re: Varate li?
zato si sad umjesto najbolje prijateljice dobio smrtnog neprijatelja do kraja života.whitelegend07 wrote:Bio sam jednom u situaciji da prevarim djevojku, sa svojom najboljom prijateljicom.Umalo jesam, ali nisam, jbg.
![]()
-
whitelegend07
#2378 Re: Varate li?
radostan dan wrote:zato si sad umjesto najbolje prijateljice dobio smrtnog neprijatelja do kraja života.whitelegend07 wrote:Bio sam jednom u situaciji da prevarim djevojku, sa svojom najboljom prijateljicom.Umalo jesam, ali nisam, jbg.
![]()
Nikad u životu, prijatelju moj.
Upravo suprotno. Ona i ja se i danas zovemo braco i seka i oboje smo se složili da se tu noć poklopilo previše negazivnih stvari i da je sve skupa jedna veeelika greška.
-
miki.ba
#2379 Re: Varate li?
Ona ce uvijek biti zagrijana za tebe, pogotovo zato što si je odbio, ti se kaješ što je išta bilo, a ona što nije išlo do kraja.whitelegend07 wrote:![]()
![]()
Nikad u životu, prijatelju moj.
Upravo suprotno. Ona i ja se i danas zovemo braco i seka i oboje smo se složili da se tu noć poklopilo previše negazivnih stvari i da je sve skupa jedna veeelika greška.Vjeruj mi, njoj je žao i više nego meni što smo išta pokušali tu noć.
Srećom, stali smo(čitaj stao sam) na vrijeme.
-
whitelegend07
#2380 Re: Varate li?
@miki
Možda si i u pravu, ne znam.
Mislim...sad kad je moja djevojka bila na ranije pomenutom putu, te nije dolazila kući više od mjesec dana, moja "seka" je opet povukla neke poteze. Sad kad razmislim...neke pjesme koje je slušala dok sam ja tu s njom, tipa "Ona to zna"
...ima smisla. Onda njena priča, sve je nekako išlo u tom pravcu, ali bih ja uvijek okretao na šalu. Elem, zna ona vrlo dobro(valjda) koga njen "braco" voli, zna o čemu se radilo tu pogrešnu noć, zna da je nikad nisam gledao kao ženu, uvijek kao sestru.

Mislim...sad kad je moja djevojka bila na ranije pomenutom putu, te nije dolazila kući više od mjesec dana, moja "seka" je opet povukla neke poteze. Sad kad razmislim...neke pjesme koje je slušala dok sam ja tu s njom, tipa "Ona to zna"
-
Aqua_S
#2381 Re: Varate li?
mahh..biće tu na kraju ko da gledam.. je... braco seku....

-
whitelegend07
#2382 Re: Varate li?
Neće, frende, 100%.Aqua_S wrote:mahh..biće tu na kraju ko da gledam.. je... braco seku....![]()
Sve i da ona to hoće, vjeruj mi, nema šanse da prevarim svoju djevojku. a-a. Ni sad ni za milion godina.
-
gorgonzola
#2383 Re: Varate li?
whitelegend07 wrote:@miki
Mislim...sad kad je moja djevojka bila na ranije pomenutom putu, te nije dolazila kući više od mjesec dana, moja "seka" je opet povukla neke poteze. Sad kad razmislim...neke pjesme koje je slušala dok sam ja tu s njom, tipa "Ona to zna"...ima smisla. Onda njena priča, sve je nekako išlo u tom pravcu, ali bih ja uvijek okretao na šalu. Elem, zna ona vrlo dobro(valjda) koga njen "braco" voli, zna o čemu se radilo tu pogrešnu noć, zna da je nikad nisam gledao kao ženu, uvijek kao sestru.
![]()
jarane , ja bih razmislio da li tvoja djevojka ima takvog bracu? Ili polubracu.
Last edited by gorgonzola on 20/05/2013 13:05, edited 1 time in total.
-
Aqua_S
#2384 Re: Varate li?
cim ti ovdje sa nama bacas tu opciju u razmatranje...ima tu dima.whitelegend07 wrote:Neće, frende, 100%.Aqua_S wrote:mahh..biće tu na kraju ko da gledam.. je... braco seku....![]()
Sve i da ona to hoće, vjeruj mi, nema šanse da prevarim svoju djevojku. a-a. Ni sad ni za milion godina.
-
whitelegend07
#2385 Re: Varate li?
@gorgonzola
Shvatiću ovo kao zafrkanciju.
I ne, nema. Ako sam u nešto siguran u ovom napaćenom svijetu, to je ona. Što se toga tiče, mirno spavam. 
@aqua
A vidi, neću reći da tad kad se sve to desilo nije došlo do neke hemije, jer bih lagao.
Ali...to su bila druga vremena, život mi se doslovno raspadao, sve mi je klizilo iz ruku i trebao mi je nečiji zagrljaj, utjeha, čisto da znam da nisam sam u svemu. Na to sve dodaj da sam imao nekih 17. godina, hormoni divljaju, sve valja.
A sadašnja djevojka mi nije mogla pomoći ni na koji način, jer je bila u još većem sranyu...
Kažem, sreća da sam je volio, jer da nisam, pustio bih da ide do kraja, ne bih se na pola svega trznuo i pobjegao.
Tad sam shvatio, nisam ja kalibar za prevaru, ne ide to meni. 
Shvatiću ovo kao zafrkanciju.
@aqua
A vidi, neću reći da tad kad se sve to desilo nije došlo do neke hemije, jer bih lagao.
Kažem, sreća da sam je volio, jer da nisam, pustio bih da ide do kraja, ne bih se na pola svega trznuo i pobjegao.
-
gorgonzola
#2386 Re: Varate li?
whitelegend07 wrote:@gorgonzola
Shvatiću ovo kao zafrkanciju.I ne, nema. Ako sam u nešto siguran u ovom napaćenom svijetu, to je ona. Što se toga tiče, mirno spavam.
@aqua
A vidi, neću reći da tad kad se sve to desilo nije došlo do neke hemije, jer bih lagao.Ali...to su bila druga vremena, život mi se doslovno raspadao, sve mi je klizilo iz ruku i trebao mi je nečiji zagrljaj, utjeha, čisto da znam da nisam sam u svemu. Na to sve dodaj da sam imao nekih 17. godina, hormoni divljaju, sve valja.
A sadašnja djevojka mi nije mogla pomoći ni na koji način, jer je bila u još većem sranyu...
Kažem, sreća da sam je volio, jer da nisam, pustio bih da ide do kraja, ne bih se na pola svega trznuo i pobjegao.Tad sam shvatio, nisam ja kalibar za prevaru, ne ide to meni.
Jarane, priznaj ti nama da si ga umocio. Barem malo.
-
whitelegend07
#2387 Re: Varate li?
Nisam, čana riječ !
Razmijenili smo par poljubaca, nakon čega sam se ja izmakao i izašao iz stana.
Časna pionirska ! 
Razlog...jbg, u tom momentu kad je sve to počelo, meni je odmah slika moje djevojke proletjela kroz glavu, kao i misao:"Kako će se ona osjećati, druže, ne radi joj to, voliš je."
To je jedina istina.
Razmijenili smo par poljubaca, nakon čega sam se ja izmakao i izašao iz stana.
Razlog...jbg, u tom momentu kad je sve to počelo, meni je odmah slika moje djevojke proletjela kroz glavu, kao i misao:"Kako će se ona osjećati, druže, ne radi joj to, voliš je."
To je jedina istina.
-
gorgonzola
#2388 Re: Varate li?
Jarane ti nisi sav svoj. Ja bih ga umocio pa makar.Nije sapun nece se potrositi.whitelegend07 wrote:Nisam, čana riječ !![]()
Razmijenili smo par poljubaca, nakon čega sam se ja izmakao i izašao iz stana.Časna pionirska !
To je jedina istina.
-
whitelegend07
#2389 Re: Varate li?
Jah, brate, a kako ja kasnije njima dvjema u oči da pogledam? Odakle mi obraz da kažem djevojci "volim te", a znam šta krijem od nje, znam šta sam joj uradio? Ne mogu ja to, nisam debelokožac, brate. Imam jaku grižnju savjesti, svaki bi mi dan bio k'o godina s tom tajnom, a na kraju bi me to pojelo iznutra. Nisam takav, džaba.gorgonzola wrote:Jarane ti nisi sav svoj. Ja bih ga umocio pa makar.Nije sapun nece se potrositi.whitelegend07 wrote:Nisam, čana riječ !![]()
Razmijenili smo par poljubaca, nakon čega sam se ja izmakao i izašao iz stana.Časna pionirska !
To je jedina istina.
A i, uništio bih jedno prelijepo prijateljstvo, koje traje, evo, godinama.
Lako je "ćejfiti" 20 minuta, ali šta poslije?
-
gorgonzola
#2390 Re: Varate li?
poslije nastaviti ceifiti.
sve se dogovorom rjesava. 
-
whitelegend07
#2391 Re: Varate li?
@gorgonzola
Evo, "natjera" ti mene da nazovem ovu prijateljicu i provjerim kakvo je njeno stanovište sad u pogledu "nas".
Je li ljuta, je li šta zamjerila, kako me sad gleda i to...
Ona kaže ovako:"Vidi, shvatila sam koga voliš i koliko je voliš. Shvatila sam kako mene gledaš, a kako gledaš nju. Vidi se, kad je pogledaš, koliko ti znači. O.K. sam s tim, nemaš frke. Ali, ako ikad propadne to s vama, ako ikad poželiš nešto više, znaš da sam tu, znaš da mi možeš doći. Slobodno. A dotad, ti si moj braco, a ja tvoja seka i obećavam ti, tako ću se i ponašati."
Eto, sad sve znamo. 
Evo, "natjera" ti mene da nazovem ovu prijateljicu i provjerim kakvo je njeno stanovište sad u pogledu "nas".
Ona kaže ovako:"Vidi, shvatila sam koga voliš i koliko je voliš. Shvatila sam kako mene gledaš, a kako gledaš nju. Vidi se, kad je pogledaš, koliko ti znači. O.K. sam s tim, nemaš frke. Ali, ako ikad propadne to s vama, ako ikad poželiš nešto više, znaš da sam tu, znaš da mi možeš doći. Slobodno. A dotad, ti si moj braco, a ja tvoja seka i obećavam ti, tako ću se i ponašati."
-
gorgonzola
#2392 Re: Varate li?
whitelegend07 wrote:@gorgonzola
Evo, "natjera" ti mene da nazovem ovu prijateljicu i provjerim kakvo je njeno stanovište sad u pogledu "nas".Je li ljuta, je li šta zamjerila, kako me sad gleda i to...
Eto, sad sve znamo.
kakav braco i seka a niste u rodu. Koliko je vama godina?
-
whitelegend07
#2393 Re: Varate li?
20, što?gorgonzola wrote:whitelegend07 wrote:@gorgonzola
Evo, "natjera" ti mene da nazovem ovu prijateljicu i provjerim kakvo je njeno stanovište sad u pogledu "nas".Je li ljuta, je li šta zamjerila, kako me sad gleda i to...
Eto, sad sve znamo.
Moguće je, brate, muško-žensko prijateljstvo, ako na to misliš. Bar kod mene. Nikad mi to nije bio problem.
- Ramzess Veliki
#2394 Re: Varate li?
Komplikujete vi to previše. Previše neke priče, petljavine, realizacija nikakva. Kad varaš to ide brzo i direktno. nema se vremena za čekanje.
Tako mi neko ispričao.
Tako mi neko ispričao.
-
whitelegend07
#2395 Re: Varate li?
Ramzess Veliki wrote:Komplikujete vi to previše. Previše neke priče, petljavine, realizacija nikakva. Kad varaš to ide brzo i direktno. nema se vremena za čekanje.
Tako mi neko ispričao.
Kralju !
A realno, ona je to zakomplikovala. Da se mene pitalo, "to" ne bi uopšte došlo u razmatranje Mogućnost prevare ne bi uopšte ni bila razmatrana, a moja djevojka i najbolja prijateljica bi bile najbolje frendice i dalje.
-
gorgonzola
#2396 Re: Varate li?
whitelegend07 wrote:20, što?gorgonzola wrote:whitelegend07 wrote:@gorgonzola
Eto, sad sve znamo.
Moguće je, brate, muško-žensko prijateljstvo, ako na to misliš. Bar kod mene. Nikad mi to nije bio problem.
Musko-zensko prijateljstvo ne postoji barem s muske strane gledista ako drugarica icemu valja.
- alchak.ba
#2397 Re: Varate li?
ovo meni vuce na incest
-
whitelegend07
#2398 Re: Varate li?
Drugarica je vrlo lijepa, privlačna i duhovita cura, da se zna.
Ovo govorim realno. E sad, druga je stvar što ja nju fakat (skoro) nikad nisam gledao kao žensko. Pa jbmu, spavao sam joj u krilu, valjda bi nešto probudila u meni, nešto bih osjetio. 
Ali ne. Bila mi je veći jaran od mnogih muškaraca. S njom sam imao bratskiji odnos nego sa svima njima.
@Alcak...
To i ja govorim, to bi i bio incest.
zato odbijam takvu rabotu. 
Ali ne. Bila mi je veći jaran od mnogih muškaraca. S njom sam imao bratskiji odnos nego sa svima njima.
@Alcak...
To i ja govorim, to bi i bio incest.
- alchak.ba
#2399 Re: Varate li?
haj mi nabaci jaranicu.
ne brini necu se hvalit
ne brini necu se hvalit
-
whitelegend07
#2400 Re: Varate li?
Ne može to tek tako, prijatelju.alchak.ba wrote:haj mi nabaci jaranicu.
ne brini necu se hvalit