Ali ko smo mi da preispitavamo njegove motive, pola reprezentacije nam je zaigralo za nas tek kad su vidjeli da ne mogu tamo gdje su željeli, neki su postali i legende, Medunjanin je svojevremeno odbijao poziv u naš A tim zbog U21 Holandije
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Vega_Brothers
#23726 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Je li ono ne možeš u Englesku bez određenog broja nastupa za reprezentaciju? Možda je u tome kvaka. Rekao je i da je prije odluke pričao sa porodicom i da su mu i oni dali podršku da nastupa za BiH.
Ali ko smo mi da preispitavamo njegove motive, pola reprezentacije nam je zaigralo za nas tek kad su vidjeli da ne mogu tamo gdje su željeli, neki su postali i legende, Medunjanin je svojevremeno odbijao poziv u naš A tim zbog U21 Holandije
-
aratet
#23727 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mislim da su u debeloj vecini oni koji su izabrali nas iz interesa, ne kazem da ne vole BiH, ali su dobro prevagnuli sta bi moglo biti kad bi izabrali drugu opciju.Vega_Brothers wrote:Je li ono ne možeš u Englesku bez određenog broja nastupa za reprezentaciju? Možda je u tome kvaka. Rekao je i da je prije odluke pričao sa porodicom i da su mu i oni dali podršku da nastupa za BiH.
- Tito_i_Partija
#23728 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Joj kakvi ste vi cinicari. 
-
palermo
#23729 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ako ti nije zahmetli, samo da nabrojiš tu debelu većinuaratet wrote:
Mislim da su u debeloj vecini oni koji su izabrali nas iz interesa, ne kazem da ne vole BiH, ali su dobro prevagnuli sta bi moglo biti kad bi izabrali drugu opciju.
-
Vega_Brothers
#23730 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Evo ja ću odmah iz glave:
Medunjanin - odbijao poziv u A tim BiH zbog U21 Holandije, tek par godina poslije kad je vidio da niko ne računa na njega u A timu Holandije zaigrao za nas
Jajalo - Desetljeće čekao nastup za Hrvatsku pa tek onda odustao
Džeko - Izjavljivao u medijima da će uzeti češko državljanstvo i igrati za Češku ako ubrzo ne dobije poziv u BiH
Misimović - Spletom okolnosti završio u BiH i postao legenda, posvađao se sa selektorom U21 "Jugoslavije"
A da malo promislim mogu ih još najmanje ovoliko iskopati
Medunjanin - odbijao poziv u A tim BiH zbog U21 Holandije, tek par godina poslije kad je vidio da niko ne računa na njega u A timu Holandije zaigrao za nas
Džeko - Izjavljivao u medijima da će uzeti češko državljanstvo i igrati za Češku ako ubrzo ne dobije poziv u BiH
Misimović - Spletom okolnosti završio u BiH i postao legenda, posvađao se sa selektorom U21 "Jugoslavije"
- Edin H.
#23731 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nije u tome kvaka, ne vazi za EU.Vega_Brothers wrote:Je li ono ne možeš u Englesku bez određenog broja nastupa za reprezentaciju? Možda je u tome kvaka. Rekao je i da je prije odluke pričao sa porodicom i da su mu i oni dali podršku da nastupa za BiH.
Premda cim se zavrsi Brexit cemo da karamo Wengerove Francuze.
- leškarenje
#23732 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
BegovicVega_Brothers wrote:Evo ja ću odmah iz glave:
- Edin H.
#23733 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A jest' i on nasao reprezentaciju za koju ce igrati, cuj Kanadaleškarenje wrote: Begovic
Jos im obecao putem radija.
-
aratet
#23734 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da, Misimovic se posvadjao sa Pizonom, koliko se sjecam.Vega_Brothers wrote:Evo ja ću odmah iz glave:
Bicakcic, bio u repci u18 Njemacke gdje je imao samo jedan nastup, tek kasnije igrao za nas,
Dario Djumic, prosao sve selekcije Danske, dobio poziv za nas nakon sto je bilo jasno da su mu vece sanse nego u Danskoj.
Pjanic i Begovic nisu imali izbor, jer su im druge drzave bile Kanada i Luksemburg koje ne postoje na fudbalskoj mapi.
Muhamed Besic nije bio ni u opticaju u Njemackoj, kao ni Sanjin Prcic u Francuskoj.
Jedini koji smiju reci da su izabrali nas, a da su imali sansi igrati za normalne repke su Kolasinac i Ibisevic.
Da iskren budem, nikog ne optuzujem, da i mi zivimo 20 godina u sredjenom drustvu i da smo uspjesni tamo, vjerovatno bi svi postupali kao i oni, laze ko nebi.
-
Fudo387
#23735 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Vega_Brothers wrote:Džeko - Izjavljivao u medijima da će uzeti češko državljanstvo i igrati za Češku ako ubrzo ne dobije poziv u BiH
- leškarenje
#23736 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Edin H. wrote:A jest' i on nasao reprezentaciju za koju ce igrati, cuj Kanadaleškarenje wrote: Begovic![]()
Jos im obecao putem radija.
- Edin H.
#23737 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne bi ni Seo, nego mu rekao babo da ce ga se odreci.aratet wrote: Jedini koji smiju reci da su izabrali nas, a da su imali sansi igrati za normalne repke su Kolasinac i Ibisevic.
-
aratet
#23738 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Haha, da.Edin H. wrote:Ne bi ni Seo, nego mu rekao babo da ce ga se odreci.aratet wrote: Jedini koji smiju reci da su izabrali nas, a da su imali sansi igrati za normalne repke su Kolasinac i Ibisevic.
A moguce da se i zajebao u racunici, mislio da nece toliko dogurati u fudbalu i da se nece tako otvoriti prostor na njegovoj poziciji.
- Edin H.
#23739 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Podrska Faiku Kolasincu.
, inace Crnogorcu iz Plava.
Sead je sa Šalkeom igrao utakmicu Lige prvaka protiv Čelzija u Londonu. Ipak, satima uoči utakmice on je bio zaokupljen samo jednom stvari – jesu li stigli papiri da može nastupiti za BiH. Bukvalno me zvao svakih pet minuta i pitao "babo, jesu li gotovi papiri", a onda, nakon što je utakmica završila, iz Čapljine ga je pozvao daidža Izet Šuta i saopćio mu radosnu vijest, pokupivši muštuluk - kroz smijeh kaže Kolašinac.
Sead je sa Šalkeom igrao utakmicu Lige prvaka protiv Čelzija u Londonu. Ipak, satima uoči utakmice on je bio zaokupljen samo jednom stvari – jesu li stigli papiri da može nastupiti za BiH. Bukvalno me zvao svakih pet minuta i pitao "babo, jesu li gotovi papiri", a onda, nakon što je utakmica završila, iz Čapljine ga je pozvao daidža Izet Šuta i saopćio mu radosnu vijest, pokupivši muštuluk - kroz smijeh kaže Kolašinac.
-
Vega_Brothers
#23740 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ko ti je kriv što nisi kupovao novine prije nego što je internet uhvatio zamahaFudo387 wrote:Vega_Brothers wrote:Džeko - Izjavljivao u medijima da će uzeti češko državljanstvo i igrati za Češku ako ubrzo ne dobije poziv u BiH
-
VPSA
#23741 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa Jozo Simunovic, rodjen i odrastao u Zagrebu. Da mu je BiH draza od Hrvatske to bi znacilo da nesto nije u redu s njim, realno.
-
palermo
#23742 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
de promisli malo, vjerujem da ćeš nadodati i Pjanića i Spahića i Kolašinca.......Vega_Brothers wrote:Evo ja ću odmah iz glave:
dakle, ova priča o debeloj većini koja samo iz interesa želi da igra za BiH je samo još jedan u nizu onih "dokaza" na perfidan način plasiranih čiji je jedini smisao da se pokaže da ova država nema smisla.
MOžda ti to ne razumiješ kad napišeš, ali to je tako.....
- karanana
#23743 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pjanic se nudio luxemburgu, isao u savez, molio ih, cekao, gledo koga da podmaze. Kad to nije proslo otisao u nas savez.
-
Vega_Brothers
#23744 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jest, tako su nam poturili i da je SDA vaka - naka, perfidno nam plasirano, ono snaga BiH.palermo wrote:de promisli malo, vjerujem da ćeš nadodati i Pjanića i Spahića i Kolašinca.......Vega_Brothers wrote:Evo ja ću odmah iz glave:
dakle, ova priča o debeloj većini koja samo iz interesa želi da igra za BiH je samo još jedan u nizu onih "dokaza" na perfidan način plasiranih čiji je jedini smisao da se pokaže da ova država nema smisla.
-
palermo
#23745 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ne mora se uvijek nešto napisati, nekad je bolje preskočti ako nemaš ništa pametno rećiVega_Brothers wrote:
Jest, tako su nam poturili i da je SDA vaka - naka, perfidno nam plasirano, ono snaga BiH.
- Tito_i_Partija
#23746 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja sam cuo da su htjeli da ga prime, al' on nazalost nije nikad upis'o i zavrsio konobarsku skolu, koji je jedan od uslova igranja za Lux repku.karanana wrote:Pjanic se nudio luxemburgu, isao u savez, molio ih, cekao, gledo koga da podmaze. Kad to nije proslo otisao u nas savez.
- luckylaka
#23747 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
@Edin H sta ono bi sa onim Salaticem.Ono on tebi bi ko neki rodjo a bila neka afera sa njim.Sta se ono slikao sa zastavom sda ili nesto slicno pa ga razapeli.Dze zavrsi.
- Edin H.
#23748 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Covjek je u tom momentu bio najbolje rijesenje na deficitarnoj poziciji, a kad moze tetovaza, jos ima protekciju najboljeg igraca, zasto onda nije mogao Salatic.
Nisam ja Safet da stavljam familiju ispred interesa reprezentacije. Je li to malo slabi memorija?
Godine, sta ces.
Nisam ja Safet da stavljam familiju ispred interesa reprezentacije. Je li to malo slabi memorija?
- luckylaka
#23749 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A jebo te sta se palis odmah.Pitam gdje ,,rodjo"zavrsi na kraju.Znam i vece talente da su nestali pa rekoh gdje se i ovaj izgubi.Edin H. wrote:Covjek je u tom momentu bio najbolje rijesenje na deficitarnoj poziciji, a kad moze tetovaza, jos ima protekciju najboljeg igraca, zasto onda nije mogao Salatic.
Nisam ja Safet da stavljam familiju ispred interesa reprezentacije. Je li to malo slabi memorija?Godine, sta ces.
- Point.
#23750 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pusti ga, njemu izgleda svi igraci igraju za BiH samo iz interesa a vamo brani onog ruljka Nurkica koji ne igra nikako. I tu je pricao o nakvom interesu.palermo wrote:de promisli malo, vjerujem da ćeš nadodati i Pjanića i Spahića i Kolašinca.......Vega_Brothers wrote:Evo ja ću odmah iz glave: