Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Infaze Studio
#23726 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Na presici Boga mi opet govori da cemo igrati bez klasicnog ZV.
- ultima_palabra
#23727 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Šta se ovo okuražio, te apsolutni favoriti, te najbolji na svijetu, te bez zadnjeg veznog... ili je počeo igrati mind games 
- Edin H.
#23728 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Idemo opet na 7 - 0ultima_palabra wrote:Šta se ovo okuražio, te apsolutni favoriti, te najbolji na svijetu, te bez zadnjeg veznog... ili je počeo igrati mind games
- Infaze Studio
#23729 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Izgleda da momcima godi kada im daje ovakve komplimente...Tako ih je "pump'o" I pred Grcku ("ne trebam ni biti na klupi" I sl.) I pokazalo se dobrim.
Ko kaJE da Pape nije psihic I motivator
Ko kaJE da Pape nije psihic I motivator
-
north
#23730 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne sviđa mi se nikako ovaj njegov potez da igramo bez klasičnog DM-a..pa nema nam ko trčati faktički i raditi ono što je posao zadnjeg veznog...pa da Slovačka je nešto jača reprezentacija sa jačim individualcima smio bih kuću staviti da primamo jedan, a možda i dva gola...i ovako svaki njihov napad će biti panika i veliko je pitanje kako ćemo nazad izgledati.......nije trebao ovo raditi, daj bože da protekne sve ok, ali se meni ovo ne sviđa ponavljam....preofanzivno, parola svi u napad jebo nazad nema potrebe da se radi, ne treba nam pobjeda od minimum 3 razlike pa da moramo jurišati..... ne možemo ni svaku utakmicu zabijati 3 gola, to je sigurno....
Izjave su čudne za nekog poput njega, jučer ga pokušah odbranih za jednju njegovu izjavu, danas još više sija od optimizma, sada na već smatra jednim od najboljih na svijetu...možda je to malo ložionička za igrače, sjetimo se kako je to samo Mikado radio......ali ipak, polako Pape, da prvo uzmemo ovo, pa ćemo se svi skupa qrčiti.....nemoj samo sad da se okliznemo, tako ti boga...
Izjave su čudne za nekog poput njega, jučer ga pokušah odbranih za jednju njegovu izjavu, danas još više sija od optimizma, sada na već smatra jednim od najboljih na svijetu...možda je to malo ložionička za igrače, sjetimo se kako je to samo Mikado radio......ali ipak, polako Pape, da prvo uzmemo ovo, pa ćemo se svi skupa qrčiti.....nemoj samo sad da se okliznemo, tako ti boga...
- It_is_a_Leclerc
#23731 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne sam Safete ! Dislajk za ovo bez zadnjeg veznog. Šupljo, brate, izgleda i na papiru, a kamoli u igri.
Al' dobro... In Safet we trust !
- USAblues
#23732 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safet koristi Cirin nacin motivacije..najbolji..najjaci smo...cudno...
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#23733 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Fakat. Ovo nije njegov tipički način motivacije igrača.ultima_palabra wrote:Šta se ovo okuražio, te apsolutni favoriti, te najbolji na svijetu, te bez zadnjeg veznog... ili je počeo igrati mind games
- Idemedosumom
#23734 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta ste se ba ukakili. Vi pricate kao da je utakmica vec zavrsena, a mi izgubili. To sto je Pape izjavio uopste ne mora znacit da ce tako i nastupit. To je vjerovatno bomba za Slovake da se nabriju/opuste.
- Logovan
#23735 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ultima_palabra wrote:Šta se ovo okuražio, te apsolutni favoriti, te najbolji na svijetu, te bez zadnjeg veznog... ili je počeo igrati mind games
Trebao je još reći jebat ćemo im mater.
- phillie
#23736 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ili 'ta ce oni!!!Logovan wrote:ultima_palabra wrote:Šta se ovo okuražio, te apsolutni favoriti, te najbolji na svijetu, te bez zadnjeg veznog... ili je počeo igrati mind games![]()
Trebao je još reći jebat ćemo im mater.
- luckylaka
#23737 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma sta ce PAPE polupismeni fudbaler i strucnjak, sta on zna o fudbalu.Ovdje se krije sledeci selektor ko da gledam.PAPE levat pa ce sad Slovacima u detalje otkriti ko,kako,sto,zasto...I valjda treba jednom znati da su nam za Brazil potrebne tri pobjede iz naredne 4 utakmice sto znaci da u Zenici mozemo i izgubiti(pu,pu)
- luckylaka
#23738 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo sad procitah,mozda je vec bilo
Selektor Zmajeva održao press konferenciju
Sušić: Da je Džeko došao sat prije utakmice bio bi u prvom timu
:b: 
Sušić: Da je Džeko došao sat prije utakmice bio bi u prvom timu
- ljevoruki
#23739 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape kaze da cemo imati posjed lopte 70-80%, zato i hoce da igra bez zadnjeg veznog.It_is_a_Leclerc wrote:Ne sam Safete ! Dislajk za ovo bez zadnjeg veznog. Šupljo, brate, izgleda i na papiru, a kamoli u igri.
Ako i izvede ovaj tim vjerujem da ce Pjanic i Medunjanin igrati povuceno a Miske kao jedini skroz ofanzivni veznjak odmah iza napadaca. Ako mu ovo upali dobijamo sa najmanje tri razlike, ako ne onda cemo imati puno problema.
- Šibicar
#23740 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To Pape munjo,YES WE CAN'T. 
-
TheMule
#23741 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovaj Pape je izgleda doveo nekoliko djevojaka da izmore njihove kljucne igrace veceras..Koji je to lisac -nevjerovatno!
Strateg par ekslans!
http://www.klix.ba/sport/nogomet/slovac ... /130905080
Strateg par ekslans!
http://www.klix.ba/sport/nogomet/slovac ... /130905080
- madFlava
#23742 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Šibicar wrote:To Pape munjo,YES WE CAN'T.
-
cindrlimindrli
#23743 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne svidja se ni meni, ovo je sastav samo za slucaj da se cupamo i vadimo iz vanago, no izgleda da cemo ovako poceti.It_is_a_Leclerc wrote:Ne sam Safete ! Dislajk za ovo bez zadnjeg veznog. Šupljo, brate, izgleda i na papiru, a kamoli u igri.
Na juris pa sta bude, samo cini mi se da nam se ovo vec jednom obilo o glavu na gostovanju u Rumuniji.
- phillie
#23744 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A ti se sekirao moj laki....luckylaka wrote:Ovo sad procitah,mozda je vec bilo![]()
Sušić: Da je Džeko došao sat prije utakmice bio bi u prvom timu:b:
- swarley_s
#23745 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To Pape majstore, svi u napad derimo im guzove.
'ta ce Slovaci, ba ... 'ta ce nama DM, kad cemo igrati viktorije pred njihovim golom.
Ja ocekujem 3 gola u prvih pola sata!

U drugom poluvremenu izvesti Avdiju, Sunjica i ostale, da upadnu u oko madridskim skautima
Ima da se slavi sutra!!!
Pape! Pape! Yes we can't!
'ta ce Slovaci, ba ... 'ta ce nama DM, kad cemo igrati viktorije pred njihovim golom.
Ja ocekujem 3 gola u prvih pola sata!
U drugom poluvremenu izvesti Avdiju, Sunjica i ostale, da upadnu u oko madridskim skautima
Ima da se slavi sutra!!!
Pape! Pape! Yes we can't!
- luckylaka
#23746 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jes vala a lopovi se dogovorili da nas malo prcajuphillie wrote:A ti se sekirao moj laki....luckylaka wrote:Ovo sad procitah,mozda je vec bilo![]()
Sušić: Da je Džeko došao sat prije utakmice bio bi u prvom timu:b:
- shake69
#23747 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U Papeta, "sto na umu to na drumu"! Bolje da je presutio to oko Dzeke a kazati 'i da je dosao u petak u 7 igrao bi', losa je poruka drugim igracima. Valjda ce se sve zaboraviti nakon sutrasnje pobjede.
Ne brinite, bit ce 3:2 za nas!
Ne brinite, bit ce 3:2 za nas!
- emigrazione
#23748 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neozbiljno i podcjenjivackicindrlimindrli wrote:Ne svidja se ni meni, ovo je sastav samo za slucaj da se cupamo i vadimo iz vanago, no izgleda da cemo ovako poceti.It_is_a_Leclerc wrote:Ne sam Safete ! Dislajk za ovo bez zadnjeg veznog. Šupljo, brate, izgleda i na papiru, a kamoli u igri.
Na juris pa sta bude, samo cini mi se da nam se ovo vec jednom obilo o glavu na gostovanju u Rumuniji.
- DonV
#23749 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape sa izjavom
dao si jos vise motiva slovacima.
-
iceman2010
#23750 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne vjerujem ja da ce to biti bas bez zadnjeg veznog. Odradjivace meduljanin i pjanic svoje defanzivne zadatke. Medo ce vjerovatno glumiti zadnjeg veznog. Naravno, defanzivno nije taj kapacitet kao rahimic, ali je pape vjerovatno procjenio da slovaci nisu previse opasni i da cemo i ovako stajati dobro pozadi, a da cemo dobiti kvalitet vise prema naprijed. Realno, ovi nisu mogli meda protiv fenjerasa u nasoj grupi. Treba biti oprezan, ali nema potrebe da ih se bojimo.cindrlimindrli wrote:Ne svidja se ni meni, ovo je sastav samo za slucaj da se cupamo i vadimo iz vanago, no izgleda da cemo ovako poceti.It_is_a_Leclerc wrote:Ne sam Safete ! Dislajk za ovo bez zadnjeg veznog. Šupljo, brate, izgleda i na papiru, a kamoli u igri.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2