Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amar1994 wrote:Probaj ti:skinut tene i isprljat/pokvasit carape,ubacit iste u auto a uci kroz gepek i ostat smiren i ravnodusan, a ne mozes otvorit ni suvozaceva vrata,a ona nazad samo malo ali nedovojno da se provuces..kad se izvuces iz parking mjesta izac iz auta u carapama nako,obuc tene pa i njih sjebat iznutra i tek onda krenut saburli bez nervoze..
Sreca mu je pa se nije pojavio,izgubio sam pola sata zivota i zivaca za 10god,sto neko jednom davno rece:"samo u kost" sa debilima..
A da se mi skupimo pa napravimo neki stiker za sajbu i po uzoru na Ruse krenemo u misiju kulturnog obracuna sa debilima?
To bi se moglo uraditi, vise boli
Ima tema i o tome, medjutim nasli se i tamo 'pravnici' koji tvrde da to nije 'demokratski' i da ima policija za te stvari...
Znaci pustite nek nas levate ...jer unas ocigledno ima vise onih koji parkiRavaju naopako i voze trotUarima...
Ja cu evo prvi, ako ne mogu biti na licu mjesta, dati donaciju za te stikere, sve im yebem bahato i primitivno...
amar1994 wrote:Probaj ti:skinut tene i isprljat/pokvasit carape,ubacit iste u auto a uci kroz gepek i ostat smiren i ravnodusan, a ne mozes otvorit ni suvozaceva vrata,a ona nazad samo malo ali nedovojno da se provuces..kad se izvuces iz parking mjesta izac iz auta u carapama nako,obuc tene pa i njih sjebat iznutra i tek onda krenut saburli bez nervoze..
Sreca mu je pa se nije pojavio,izgubio sam pola sata zivota i zivaca za 10god,sto neko jednom davno rece:"samo u kost" sa debilima..
A da se mi skupimo pa napravimo neki stiker za sajbu i po uzoru na Ruse krenemo u misiju kulturnog obracuna sa debilima?
Norm wrote:
...ovo bas ne kontam...haman pa je lik ostavio vozilo na oznaceno parking mjesto...po meni bi trebalo kaznit bolida iz J.P.Parkinzi koji je potrosio kilu zutog Jupola za oznacavanje parking mjesta ispred ulaza u obdaniste...i da, imaju vozilo, novo, ali ga jos, iz ko zna kojih razloga , ne koriste...
Ako bolje pogledas sliku vidjet ces da je X ispod vozila. Ovo nije parking mjesto, vec prolaz do ulaza u obdaniste.
Yebi ga ja ne vidim, a vidim da ima neki broj, 43? ili tako nesto...a hebo ga otac jel nauka uzeti plavu boju i oznaciti prolaze i zabranu parkiranja?
...ma vjerovatno ne bi, ali bi bilo uocljivije...jel to parkinzi nemaju obucenog vozaca za novi pauk ili cekaju neke zakonske odredbe? Novo vozilo lezi...
...ma vjerovatno ne bi, ali bi bilo uocljivije...jel to parkinzi nemaju obucenog vozaca za novi pauk ili cekaju neke zakonske odredbe? Novo vozilo lezi...
I ja bi se odmako od bijelog seljacine jer moze vratima opaliti kada je i parkirao na mjesto za elektricna vozila.
PS: gdje se ovo nalazi?
pa ne znamo ko je ovdje prvi parkirao
Pa po logici da je tesla dosla prva pakrirala bi se tamo gdje treba na mjesto za elektricno auto, ali posto je vec bio parkiran auto koje ne bi trebalo tu parkirati, tesla se parkirala na slobodno mjesto
I ja bi se odmako od bijelog seljacine jer moze vratima opaliti kada je i parkirao na mjesto za elektricna vozila.
PS: gdje se ovo nalazi?
pa ne znamo ko je ovdje prvi parkirao
Pa po logici da je tesla dosla prva pakrirala bi se tamo gdje treba na mjesto za elektricno auto, ali posto je vec bio parkiran auto koje ne bi trebalo tu parkirati, tesla se parkirala na slobodno mjesto[/quote]
da,sve ok,to je po logici,ali mi ipak ne znamo ko se prvi parkirao
Ovdje je naj seljacina seat, cisto sumnjam da je el. automobil, zauzeo teslacini mjesto da se napuni zàtim seljacina je i teslacina sto nije parkirao u liniju pa neka bitch ibiza ulazi preko mjenjaca a i ovaj megane nije bas pratio horizontalnu signalizaciju