Ne lazi.
Njihovo postojanje samo potvdjuje evoluciju.
Ne lazi.
made_in_sarajevo wrote: ↑13/09/2021 15:39 https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-opt ... iVkzen7hCg
mi znamo, mi smo culi, reko nam jedan sto je cuo u brijacnici i zakucali sa nama su se obratile farmaceutske kompanije.
-gdje su dokazi za sve ovo crno na bijelo?
- to je kanton sarajevo dobilo 100 000 pfizera pa ovi pokrali?
- ko kontrolise vakcine nego ZZO KS uz ministra,a ko je u ZZO KS nego gazija vepar i njegove pajde
- na kojem su se nivou potpisali ugovori za nabavku vakcina i ko ih je potpisao, da nije moja rahmetli nana ili mozda novalic?
- jel novalic napravio igranku sa onim iz vogosce pa kad su ljudi skontali da su ofirni povukli se?
- KANTON SARAJEVO ZAHVALJUJUCI SDA I NOVALICU NIJE USPIO KUPITI NI JEDNU VAKCINU
- imas dokaze crno na bijelo povali ministra ko bekana, sta sazivas konferencije da pricas kako si ti cuo.
cuo sam i ja da se dijele potvrde ko halva brudama, jaranima da su vakcinisani, a nisu. naravno vakcina je cipovanje i naraste 3. oko od vakcine.
hajmo dalje, kaze vepar ne moze zakon o saobracaju za gras, prvo treba gras rijesiti. slazem se ugasiti i dozivotno osuditi ko god je 1KM ukrao iz grasa. sta se ima rijesiti rupa bez dna sa preko 300 miliona duga, unistenim vozilima i vecinom neradnika. naravno da je i za ovo moja rahmetli nana kriva.
i cuj duse drage, gras se ne slaze sa zakonom hahahaha. naucilo gladiti muda i blokirati grad kad god im je cejf

Vrijedjam jedino prozvane sda fasiste ako se ovo i moze nazvati vrijedjanjemaldinjo wrote: ↑13/09/2021 15:54Internet ublehaš, ne znaš drugačije nego vrijeđanjem? Nervozan malo?made_in_sarajevo wrote: ↑13/09/2021 15:39 https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-opt ... iVkzen7hCg
mi znamo, mi smo culi, reko nam jedan sto je cuo u brijacnici i zakucali sa nama su se obratile farmaceutske kompanije.
-gdje su dokazi za sve ovo crno na bijelo?
- to je kanton sarajevo dobilo 100 000 pfizera pa ovi pokrali?
- ko kontrolise vakcine nego ZZO KS uz ministra,a ko je u ZZO KS nego gazija vepar i njegove pajde
- na kojem su se nivou potpisali ugovori za nabavku vakcina i ko ih je potpisao, da nije moja rahmetli nana ili mozda novalic?
- jel novalic napravio igranku sa onim iz vogosce pa kad su ljudi skontali da su ofirni povukli se?
- KANTON SARAJEVO ZAHVALJUJUCI SDA I NOVALICU NIJE USPIO KUPITI NI JEDNU VAKCINU
- imas dokaze crno na bijelo povali ministra ko bekana, sta sazivas konferencije da pricas kako si ti cuo.
cuo sam i ja da se dijele potvrde ko halva brudama, jaranima da su vakcinisani, a nisu. naravno vakcina je cipovanje i naraste 3. oko od vakcine.
hajmo dalje, kaze vepar ne moze zakon o saobracaju za gras, prvo treba gras rijesiti. slazem se ugasiti i dozivotno osuditi ko god je 1KM ukrao iz grasa. sta se ima rijesiti rupa bez dna sa preko 300 miliona duga, unistenim vozilima i vecinom neradnika. naravno da je i za ovo moja rahmetli nana kriva.
i cuj duse drage, gras se ne slaze sa zakonom hahahaha. naucilo gladiti muda i blokirati grad kad god im je cejf![]()
made_in_sarajevo wrote: ↑13/09/2021 17:06Vrijedjam jedino prozvane sda fasiste ako se ovo i moze nazvati vrijedjanjem
Cuj ga nervozansta imam biti nervozan na optuzbe mi culi. Daj dokaze i odma vranica hapsi sta je problem. Za razliku od vas fasista nama normalnim nije problem da se uhapsi bilo ko krsi zakon. Po tom pitanju jedino vama radi guza ko meduza. Joj ali su muda narastla kako je sda sudija pustila vehabiju na slobodu
![]()
A sta bi to ti od njegovog imena i prezimena? Dosao bi mu na vrata, skupa sa Luksemburzaninom?aldinjo wrote: ↑13/09/2021 18:55made_in_sarajevo wrote: ↑13/09/2021 17:06
Vrijedjam jedino prozvane sda fasiste ako se ovo i moze nazvati vrijedjanjem
Cuj ga nervozansta imam biti nervozan na optuzbe mi culi. Daj dokaze i odma vranica hapsi sta je problem. Za razliku od vas fasista nama normalnim nije problem da se uhapsi bilo ko krsi zakon. Po tom pitanju jedino vama radi guza ko meduza. Joj ali su muda narastla kako je sda sudija pustila vehabiju na slobodu
![]()
![]()
![]()
FGR i nivo komunikacije, vepar i slično. A kada već glumiš mangupa, što se kriješ iza profila?
![]()
Kako su se nasli, najvecim krivcima za haos jedino smeta uvodjenje redaU Udruženju inžinjera saobraćaja i komunikacija i inžinjeri saobraćaja iz preduzeća GRAS 2013. nisu gledali blagonaklono na donošenje ovog zakona. .
Usvajanje Nacrta Zakona podržala su 23 zastupnika, protiv niko nije bio, dok su tri bila suzdržana. Zastupnici SDA su najavili da će biti suzdržani.
E jesi opasan. Prava fgr.ultima_palabra wrote: ↑13/09/2021 19:09A sta bi to ti od njegovog imena i prezimena? Dosao bi mu na vrata, skupa sa Luksemburzaninom?
Oguli jabuku.
Najzajebaniji su kad pronosaju Titinu sliku.aldinjo wrote: ↑13/09/2021 19:49E jesi opasan. Prava fgr.ultima_palabra wrote: ↑13/09/2021 19:09
A sta bi to ti od njegovog imena i prezimena? Dosao bi mu na vrata, skupa sa Luksemburzaninom?
Oguli jabuku.![]()
![]()
Internet-mangupi.
![]()
![]()
Pa ti si mangup, "sto se krijes iza profila". Jel to tebi "aldinjo" ime, prezime i JMBG?aldinjo wrote: ↑13/09/2021 19:49E jesi opasan. Prava fgr.ultima_palabra wrote: ↑13/09/2021 19:09
A sta bi to ti od njegovog imena i prezimena? Dosao bi mu na vrata, skupa sa Luksemburzaninom?
Oguli jabuku.![]()
![]()
Internet-mangupi.
![]()
![]()
Ali ja se ne mangupišem, za razliku od vas.ultima_palabra wrote: ↑13/09/2021 19:51Pa ti si mangup, "sto se krijes iza profila". Jel to tebi "aldinjo" ime, prezime i JMBG?![]()
Sto je vepra nazvao veprom? Pa mislim da ga i mater tako zove, kad ovaj ne cuje.aldinjo wrote: ↑13/09/2021 19:54Ali ja se ne mangupišem, za razliku od vas.ultima_palabra wrote: ↑13/09/2021 19:51
Pa ti si mangup, "sto se krijes iza profila". Jel to tebi "aldinjo" ime, prezime i JMBG?![]()
Vepar je plemenita životinja...ultima_palabra wrote: ↑13/09/2021 19:56Sto je vepra nazvao veprom? Pa mislim da ga i mater tako zove, kad ovaj ne cuje.
ne kontam kako ih razumiješ. ja samo čujem roktanje.ultima_palabra wrote: ↑13/09/2021 19:51Pa ti si mangup, "sto se krijes iza profila". Jel to tebi "aldinjo" ime, prezime i JMBG?![]()
Ja znam ko je Aldinjoultima_palabra wrote: ↑13/09/2021 19:51Pa ti si mangup, "sto se krijes iza profila". Jel to tebi "aldinjo" ime, prezime i JMBG?![]()
Hahaha, baš su se našli! Samo gazi bandu nesposobnu.izvrsni direktor wrote: ↑13/09/2021 19:24 A na temu konacnog uvodjenja reda u javni prevoz, tj nacrt zakona o javnom prevozu:
Kako su se nasli, najvecim krivcima za haos jedino smeta uvodjenje redaU Udruženju inžinjera saobraćaja i komunikacija i inžinjeri saobraćaja iz preduzeća GRAS 2013. nisu gledali blagonaklono na donošenje ovog zakona. .
Usvajanje Nacrta Zakona podržala su 23 zastupnika, protiv niko nije bio, dok su tri bila suzdržana. Zastupnici SDA su najavili da će biti suzdržani.![]()
ovo je BRUKA za SDP,NS,NiP i ostale koji se vec 25 godina valjaju po skupstinskim klupama i naprdjavaju... jeBo vas ulica preimenujte trg alije izetbegovica u Bila Klintona... vise zasluga ima on za ocuvanje BiH od propalog pravnika... za vepra od mene jedanSarajevo bi uskoro moglo dobiti ulicu Billa Clintona, 42. predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.
Riječ je o inicijativi kantonalnog zastupnika Harisa Zahiragića koju je danas usvojila Skupšina Kantona Sarajevo.
“Podnosim inicijativu da se ulica 'Put života' (Općina Novo Sarajevo) ili dio ulice 'Put života' (strana ulice pored Ambasade Sjedinjenih Američkih Država), preimenuje u ulicu 'Bulevar Billa Clintona' ili da se postojećem nazivu ulice doda ime Billa Clintona - 42. Predsjednika Sjedinjenih Američkih Država”, stoji u inicijativi.
Podsjetimo da je Clinton bio predsjednik SAD-a od 1993. do 2001. godine, pa tako i u vrijeme sklapanja Dejtonskog mirovnog sporazuma za BiH, kojem su posredovali upravo Amerikanci.