Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 558

Kal El

#23701 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Kal El »

Dying Light Enhanced Edition, malo je reci da je igra prejaka!

Igrao malo Wolfenstein II, nije mi nesto :/
Mega Man X

#23702 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

I to Singleplayer cenzuriše Nacističke svastike i ostalo. Očigledno da je igra namijenjena Social Justice Warriorima koji ne yebu historiju ni 2% ali Nacistička svastika u igri? Ne dao Bog nikome :run:

I da, kopiranje undercover sistema iz MoH: Allied Assault i ranijih MoH igara.

Gaming industrija je otišla u qrac, počev od sranja koje izbacuju svake godine, mikrotransakcije u triple A igrama pa nadalje.

Šta je sljedeće? Da ti igra ne da da pređeš neku sekciju jer traži da otvoriš loot crate/loot box? Ma bježi ba tamo. I onda se protive, kao piraterija ne valja jer developeri ne zarađuju onda a kad ubace Loot system u Singleplayer igrama, to je uredu? Ma bjaaaaži :run:

Neki dan čitam komentar kaže: "I tako ti moj djed priča koji je bio u Danu D.. taman se sve završilo, Omaha plaža osvojena, kad pođoše padati kutije s neba. Par nas otvori, kad ono dobismo skinove za oružje i nove šljemove." :pisnuo:
Raigor Stonehoof

#23703 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Raigor Stonehoof »

Mega Man X wrote:

Neki dan čitam komentar kaže: "I tako ti moj djed priča koji je bio u Danu D.. taman se sve završilo, Omaha plaža osvojena, kad pođoše padati kutije s neba. Par nas otvori, kad ono dobismo skinove za oružje i nove šljemove." :pisnuo:
:lol: :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#23704 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

:lol:
SanskiBiser

#23705 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SanskiBiser »

Mega Man X wrote:I to Singleplayer cenzuriše Nacističke svastike i ostalo. Očigledno da je igra namijenjena Social Justice Warriorima koji ne yebu historiju ni 2% ali Nacistička svastika u igri? Ne dao Bog nikome :run:

Gaming industrija je otišla u qrac, počev od sranja koje izbacuju svake godine, mikrotransakcije u triple A igrama pa nadalje.

Šta je sljedeće? Da ti igra ne da da pređeš neku sekciju jer traži da otvoriš loot crate/loot box? Ma bježi ba tamo. I onda se protive, kao piraterija ne valja jer developeri ne zarađuju onda a kad ubace Loot system u Singleplayer igrama, to je uredu? Ma bjaaaaži :run:

Ziva istina ovako je to bilo (od 1:51) :lol: :

seoBIH

#23706 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by seoBIH »

SmokingMan wrote:Čeka se FM18. :D
Kakve su prognoze mozemo li uskoro ocekivati narodnu verziju :mrgreen:
zippoo87

#23707 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by zippoo87 »

evo i ja "pristavio" CoD WWII da se skida...pa da odigram solo kampanju i obrisem :D
jbte sada sve igre od 40+ GB a download mi 11 Mbps :D
SmokingMan

#23708 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

seoBIH wrote:
SmokingMan wrote:Čeka se FM18. :D
Kakve su prognoze mozemo li uskoro ocekivati narodnu verziju :mrgreen:
Vjeruješ,svakodnevno gledam kakve su vremenske prilke. :D

Nema još ništa na torentima,iako ih po nekoliko puta dnevno provjeravam. :mastakazes:
febo_acm

#23709 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

ja ću vala nakon silnih godina preći na narodnu verziju :D

Image

2016 mi je na drugom accountu :D
Kal El

#23710 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Kal El »

Mega Man X wrote:I to Singleplayer cenzuriše Nacističke svastike i ostalo. Očigledno da je igra namijenjena Social Justice Warriorima koji ne yebu historiju ni 2% ali Nacistička svastika u igri? Ne dao Bog nikome :run:

To je kako sam skontao samo u Njemackoj verziji igre, ja imam necenzurisanu.
House

#23711 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

skidam The Sims 4 Cats & Dogs :D
Mega Man X

#23713 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Gaming industrija otišla u qrac sa mikrotransakcijama tipa Loot kutije itd. treba da padne kao 1983. da se dozovu opet svi. 8-)
ferratilis

#23715 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Blizzard malo zeza EA :D

Image
febo_acm

#23716 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

Definitivno jedna od najboljih osobina Blizzarda. WoW ubi pare, ali mozes kupiti monunt, pet i lvl boost. Ostalo sjedi i igraj :D
l33t

#23717 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

febo_acm wrote:Definitivno jedna od najboljih osobina Blizzarda. WoW ubi pare, ali mozes kupiti monunt, pet i lvl boost. Ostalo sjedi i igraj :D
kao i OW - svi champovi free
aditon

#23718 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

@Maharadza

imaš verziju CODEX novog CoD-a koja teži 43 GB (i nakon instalacije). Igra radi besprijekorno, mogu reći da je ovo najbolje optimizovani CoD zadnjih nekoliko godina. Meni stvarno glatko radi. Što se SP igre tiče, također mi je poprilično sjela iako je priča koncipirana na memorije tamo nekog učesnika rata a ne na, uslovno rečeno, historijskim događajima kao što je to bilo u CoD 2. Ali nije to toliki problem, obzirom da je akcenat na MP, vjerujem da je u tom dijelu igra dobri stari CoD :)
Raigor Stonehoof

#23719 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Raigor Stonehoof »

aditon wrote:@Maharadza

imaš verziju CODEX novog CoD-a koja teži 43 GB (i nakon instalacije). Igra radi besprijekorno, mogu reći da je ovo najbolje optimizovani CoD zadnjih nekoliko godina. Meni stvarno glatko radi. Što se SP igre tiče, također mi je poprilično sjela iako je priča koncipirana na memorije tamo nekog učesnika rata a ne na, uslovno rečeno, historijskim događajima kao što je to bilo u CoD 2. Ali nije to toliki problem, obzirom da je akcenat na MP, vjerujem da je u tom dijelu igra dobri stari CoD :)
a ispravio si, kontam jel mene il tebe prenosi :lol:
aditon

#23720 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

Raigor Stonehoof wrote:

a ispravio si, kontam jel mene il tebe prenosi :lol:
hahah jesam, dobro je, ne znam zašto sam prvi put vidio da je post od tebe a ne Maharadze :D :thumbup:
Maharadza

#23721 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Skinuo i tu verziju (onaj zip fajl što ne traži instalaciju nego samo extraxt i pokreneš igru) i opet isto njesra, error nasumice iskoči i izađe iz igre. Mada sam uspio odigrati nekih 20min kao što rekoh i sekunde mi nije želju probudila da je završim, jednostavno sve od očajne grafike, preko još gore muzike i nepostojeće atmosfere generalno ne može nikoga zadržati ko je barem nekada odigrao CoD2 npr a koji je i tako star svjetlosnu godinu ispred u svemu osim naravno u grafici. Radije ću vrijeme iskoristiti pa još jednom prekucati titanfall 2 SP, koji je stvarno prelijepo iskustvo.
caseytron

#23722 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by caseytron »

Maharadza wrote:

Skinuo i tu verziju (onaj zip fajl što ne traži instalaciju nego samo extraxt i pokreneš igru) i opet isto njesra, error nasumice iskoči i izađe iz igre. Mada sam uspio odigrati nekih 20min kao što rekoh i sekunde mi nije želju probudila da je završim, jednostavno sve od očajne grafike, preko još gore muzike i nepostojeće atmosfere generalno ne može nikoga zadržati ko je barem nekada odigrao CoD2 npr a koji je i tako star svjetlosnu godinu ispred u svemu osim naravno u grafici. Radije ću vrijeme iskoristiti pa još jednom prekucati titanfall 2 SP, koji je stvarno prelijepo iskustvo.
Dobar je ovaj CoD SP fakat, a to s errorima, to je do tebe nesto. Radi bez problema i ja koji je igrao CoD2 dugo, kazem da je SP malo iznad prosjecnog. :-D
SmokingMan

#23723 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Mega Man X wrote:Gaming industrija otišla u qrac sa mikrotransakcijama tipa Loot kutije itd. treba da padne kao 1983. da se dozovu opet svi. 8-)
Uvijek će biti onih koji će izdvajati novac za to.Ja nemam ništa protiv toga dok su cijene prilagođene svačijem džepu,da se dobar sadržaj DLC.a plati maksimalno 3 Eura,i to da season pass za igre ne iznosi više od 10 Eura.Što se tiče Lootinga u igrama tu zakon ide u korist kompanija čije igre se oslanjaju na mikrotranziciju,a ESRB je to definisao na slijedeći način:
Iako postoji jedan element slučajnosti u mehanici (odnosi se na mehanizam lootinga),igraču se uvijek garantuje dostavljanje sadržaj u igri (čak i ako igrač nažalost primi nešto što ne želi od sadržaja).
Ja sam u The division primio po ko zna koji put bruku istog sadržaja.Ili ga podjelim ili razmjenim sa drugim igračima,ili ga rastavim (Electronics,Tools,Weapon parts),čiji se dijelovi opet mogu koristit za crafting,ali imam i na tone ovoga materijala kojeg ne mogu tek tako lahko potrošiti potrošiti.Sreća pa su ubacili classified gears koje je teško sakupiti nakon periodičnog Global eventa,tako da je igra sa ovim zadnjim patchevima daleko zanimljivija nego kada je TD izašao.Jedva čekam patch 1.8.Voliko bih da ima više raje sa foruma koja igra ovu igru.Dark zone je postao pravo ludilo. :thumbup: :bih:
REDDEVILS

#23724 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by REDDEVILS »

FREE for a limited time!
KILLER IS DEAD - NIGHTMARE EDITION :)
https://www.humblebundle.com/store/kill ... re-edition
peepeep

#23725 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by peepeep »

ferratilis wrote:Blizzard malo zeza EA :D

Image
Da ali su zato uzeli jednu igru, isjekli je na tri dijela i to prodavali po punoj cijeni. I sada kada je SC2 scena otišla u tri lijepe, nude prve dvi igre besplatno jer su oni to eto, kobajagi, najnambolji. Bjaži.
Post Reply