Dešavanja u Srbiji
- Creasy
#23701 Re: Dešavanja u Srbiji
Evo jedna specijalno za tebe:

- lazni liberal
#23702 Re: Dešavanja u Srbiji
Mi imali lose misljenje o srbiji zbog toga sto nismo znali da ima prirodne ljepote ali sad kad vidimo da ima vidimo da smo pogrijesiliCreasy wrote:Evo jedna specijalno za tebe:
- Hrulj
#23703 Re: Dešavanja u Srbiji
Visegrad u Srbiji? I visegradski most?Creasy wrote:Evo jedna specijalno za tebe:
How yes no
Uz to bas lijepo od tebe sto si to postavio i podsjetio nas na 3000 ubijenih na tom mostu u proslom ratu.
- ljevoruki
#23704 Re: Dešavanja u Srbiji
Da nije zalostan bio bi smijesan komentar da Bosanci/Bosnjaci mrze Srbe i Srbiju vise nego Srbi i Srbija njih.
Isto kao da si postavio tezu da Jevreji mrze Nijemce vise nego Nijemci njih.
Kriviti nekoga za opravdanu mrznju nakon ponizenja i na koncu genocida je vrhunac licemjerstva.
Srbija je ostala ista kao i za vrijeme milosevica, ako ne i gora sada, i sve optuzbe na racun mrznje prema toj i takvoj Srbiji su van pameti.
Opametite se, prestanite nam gurati prst u oko i pocnite aktivno raditi na pomirenju pa cemo pricati.
Do tada, placite da nece niko da se igra sa vama i zalite se tati Putinu.
Kriviti nekoga za opravdanu mrznju nakon ponizenja i na koncu genocida je vrhunac licemjerstva.
Srbija je ostala ista kao i za vrijeme milosevica, ako ne i gora sada, i sve optuzbe na racun mrznje prema toj i takvoj Srbiji su van pameti.
Opametite se, prestanite nam gurati prst u oko i pocnite aktivno raditi na pomirenju pa cemo pricati.
- Creasy
#23705 Re: Dešavanja u Srbiji
Hrulj wrote:Visegrad u Srbiji? I visegradski most?Creasy wrote:Evo jedna specijalno za tebe:
How yes no
Uz to bas lijepo od tebe sto si to postavio i podsjetio nas na 3000 ubijenih na tom mostu u proslom ratu.
Evo i drugog. Jos samo Emina fali.
Sto se teme tice da se ne ponavljam:
Creasy wrote:Ljudi ovde generalno imaju pogresno misljenje o Srbiji i njenim građanima. Stvaraju sliku o njima na osnovu izjava politicara, nacionalistih ispada navijaca, zlocina pojedinaca iz proteklog rata...
Ocigledno je da ste vi toliko zaslijepljeni mrznjom, da ne vrijedi polemisati sa vama, ali zapitajte se gdje vodi takav vas stav. Kad kazem vi, mislim konkretno na vas dvojicu. Ima ovde i normalne raje...
- Creasy
#23706 Re: Dešavanja u Srbiji
Niko ne krivi, vec cak i opravdava tu mrznju. Nemoj tako s neba upadati, nego citaj sta smo pisali...ljevoruki wrote:Da nije zalostan bio bi smijesan komentar da Bosanci/Bosnjaci mrze Srbe i Srbiju vise nego Srbi i Srbija njih.![]()
A sto se ovog boldiranog tice, sta bi to npr. bilo?
- Hrulj
#23707 Re: Dešavanja u Srbiji
Creasy wrote:Hrulj wrote:Visegrad u Srbiji? I visegradski most?Creasy wrote:Evo jedna specijalno za tebe:
How yes no
Evo i drugog. Jos samo Emina fali.![]()
Sto se teme tice da se ne ponavljam:
Creasy wrote:Ljudi ovde generalno imaju pogresno misljenje o Srbiji i njenim građanima. Stvaraju sliku o njima na osnovu izjava politicara, nacionalistih ispada navijaca, zlocina pojedinaca iz proteklog rata...
Ocigledno je da ste vi toliko zaslijepljeni mrznjom, da ne vrijedi polemisati sa vama, ali zapitajte se gdje vodi takav vas stav. Kad kazem vi, mislim konkretno na vas dvojicu. Ima ovde i normalne raje...
Gdje vode moja osjecanja koja ti nazivas mrznjom? Sigurno na drugo mjesto od onih zagovornika ljubavi i bratstva i jedinstva u Bosnjaka sto u jamama i drini zavrsise.
- Creasy
#23708 Re: Dešavanja u Srbiji
SAD su bombardovali nas, ali ja zbog toga ne mrzim sve Amerikance. Ne mrzim ni sve Nijemce, iako su pobili toliko srpske djece, zena... Oni koji su cinili zlocine, odgovarali su i odgovarace za njih, ali njihovi potomci i sunarodnjaci ne treba zbog toga da ispastaju.
Mrziti citav jedan narod i drzavu zbog zlocina pojedinaca i planova nekih politicara je totalno apsurdno. I zapamti nesto, prije ce ti danas pomoci seljak iz Srbije nego neki Englez, Francuz, Amerikanac...
Mrziti citav jedan narod i drzavu zbog zlocina pojedinaca i planova nekih politicara je totalno apsurdno. I zapamti nesto, prije ce ti danas pomoci seljak iz Srbije nego neki Englez, Francuz, Amerikanac...
- Hrulj
#23709 Re: Dešavanja u Srbiji
Bombardovali vas par sedmica i poginulo 3 000 ljudi, vecinom vojnika.Creasy wrote:SAD su bombardovali nas, ali ja zbog toga ne mrzim sve Amerikance. Ne mrzim ni sve Nijemce, iako su pobili toliko srpske djece, zena... Oni koji su cinili zlocine, odgovarali su i odgovarace za njih, ali njihovi potomci i sunarodnjaci ne treba zbog toga da ispastaju.
Bombardovali vi nas 3 godine i nikom nista.
Poginulo srpske djece? Koliko je Bosnjacke ubijeno?
Treba dok ih se ne odreknu, njih i njihovih ideja. Kada vidim proteste u srbiji jer se cetnici iskupljaju u visegradu i ravnoj gori onda mozemo pricati.
I hoce pomoc, sto jest jest, pomognu prisloniti noz na vrat uvijek.
- Creasy
#23710 Re: Dešavanja u Srbiji

Mozes li prokomentarisati ovu sliku?
- Hrulj
#23711 Re: Dešavanja u Srbiji
Dzeko ju je vec komentarisao.Creasy wrote:
Mozes li prokomentarisati ovu sliku?

Komentarisi ti meni ovu
- Creasy
#23712 Re: Dešavanja u Srbiji
Nisam te pitao za Dzekin komentar, nego za tvoj. Ja vrlo dobro znam da je Kolarov najbolji Dzekin prijatelj, a poslije Kolarova, to je Nastasic. E sad ti meni objasni od toliko drugih igraca, Dzeki su najbolji prijatelji dvojica Srba? Kako je to moguce?
-
Hodidid
#23713 Re: Dešavanja u Srbiji
Zasto to ne bi bilo moguce? Kako se ko zove nije mjerilo karaktera niti njegovih ljudskih osobina.
- Hrulj
#23714 Re: Dešavanja u Srbiji
Nisu mu to nikakvi prijatelji, zna to i onCreasy wrote:Nisam te pitao za Dzekin komentar, nego za tvoj. Ja vrlo dobro znam da je Kolarov najbolji Dzekin prijatelj, a poslije Kolarova, to je Nastasic. E sad ti meni objasni od toliko drugih igraca, Dzeki su najbolji prijatelji dvojica Srba? Kako je to moguce?
Njegovi prijatelji su u Bosni koji nisu medijski eksponirani.
Ili mislis da je dzeko zaboravio svoje drugove i sada se druzi samo sa elitom?
I tvoj komentar na ovo je:

-
EminaSA
#23715 Re: Dešavanja u Srbiji
Cuj najbolji prijateljiCreasy wrote:Nisam te pitao za Dzekin komentar, nego za tvoj. Ja vrlo dobro znam da je Kolarov najbolji Dzekin prijatelj, a poslije Kolarova, to je Nastasic. E sad ti meni objasni od toliko drugih igraca, Dzeki su najbolji prijatelji dvojica Srba? Kako je to moguce?
- Creasy
#23716 Re: Dešavanja u Srbiji
Hodidid wrote:Zasto to ne bi bilo moguce? Kako se ko zove nije mjerilo karaktera niti njegovih ljudskih osobina.
E pa to objasni ovom gospodinu. Vjerovatno ce opet umjesto da odgovori postaviti neko kontra pitanje...
-
vivace
#23717 Re: Dešavanja u Srbiji
ma nema tu srbije , ako pored beograda odmah pise ravna gora...alo bre, moja srbija nije cetnicka zemlja. ko bi je voleo kao cetnicku.a svasta na ovom internetu ...dok je cetnicka nije moja. moja srbija nema veze vezine sa cetnicima, vec sa partizanima pre devedesetih,kad je postala cetnicka. dokle, ne znam...
- Hrulj
#23718 Re: Dešavanja u Srbiji
Do sada samo ti pitas. A ni na jedno pitanje ne odgovaras. Izvoli pa odgovori.Creasy wrote:Hodidid wrote:Zasto to ne bi bilo moguce? Kako se ko zove nije mjerilo karaktera niti njegovih ljudskih osobina.
E pa to objasni ovom gospodinu. Vjerovatno ce opet umjesto da odgovori postaviti neko kontra pitanje...
-
Hodidid
#23719 Re: Dešavanja u Srbiji
Nema frke stari. Ali covjek te upitao nesto na sta mu nisi odgovorio a to je kako to da dojucerasnji prijatelji muce i ubijaju svoje prijatelje s kojima su odrasli u logoru Omarska?Creasy wrote:Hodidid wrote:Zasto to ne bi bilo moguce? Kako se ko zove nije mjerilo karaktera niti njegovih ljudskih osobina.
Kako se zove ta dijagnoza? Ili im zapravo nisu nikad ni bili prijatelji ali onda tu opet dolazimo do pitanja karaktera i ljudskih osobina.
Last edited by Hodidid on 12/06/2013 17:05, edited 1 time in total.
- Creasy
#23720 Re: Dešavanja u Srbiji
Da, samo su klupske kolege?EminaSA wrote:Cuj najbolji prijateljiCreasy wrote:Nisam te pitao za Dzekin komentar, nego za tvoj. Ja vrlo dobro znam da je Kolarov najbolji Dzekin prijatelj, a poslije Kolarova, to je Nastasic. E sad ti meni objasni od toliko drugih igraca, Dzeki su najbolji prijatelji dvojica Srba? Kako je to moguce?Igraju u istom klubu i govore isti jezik, normalno je da se druze, a ovo "najbolji prijatelji" mi zvuci kao kad je onaj mali Srbin rekao da ce Dzeko navijati za Srbiju protiv Hrvatske pa ga je Dzeko javno demantovao
Ti sa svojim kolegama s posla ides na more pretpostavljam?

- Creasy
#23721 Re: Dešavanja u Srbiji
Kada mi odgovori za Dzeku, pricacemo i o Omarskoj...Hodidid wrote:Nema frke stari. Ali covjek te upitao nesto na sta mu nisi odgovorio a to je kako to da dojucerasnji prijatelji muce i ubijaju svoje prijatelje s kojima su odrasli u logoru Omarska?Creasy wrote:Hodidid wrote:Zasto to ne bi bilo moguce? Kako se ko zove nije mjerilo karaktera niti njegovih ljudskih osobina.
Kako se zove ta dijagnoza? Ili im zapravo nisu nikad ni bili prijatelji ali onda tu opet dolazimo do pitanja karaktera i ljudskih osobina.
- Hrulj
#23722 Re: Dešavanja u Srbiji
E pa to objasni ovom gospodinu. Vjerovatno ce opet umjesto da odgovori postaviti neko kontra pitanje...[/quote]
Nema frke stari. Ali covjek te upitao nesto na sta mu nisi odgovorio a to je kako to da dojucerasnji prijatelji muce i ubijaju svoje prijatelje s kojima su odrasli u logoru Omarska?
Kako se zove ta dijagnoza? Ili im zapravo nisu nikad ni bili prijatelji ali onda tu opet dolazimo do pitanja karaktera i ljudskih osobina.[/quote]
Kada mi odgovori za Dzeku, pricacemo i o Omarskoj...[/quote]
Odgovorio ti je dzeko, odgovorio sam ti i ja. A o Omarskoj sutis. Ajde objasni.
Nema frke stari. Ali covjek te upitao nesto na sta mu nisi odgovorio a to je kako to da dojucerasnji prijatelji muce i ubijaju svoje prijatelje s kojima su odrasli u logoru Omarska?
Kako se zove ta dijagnoza? Ili im zapravo nisu nikad ni bili prijatelji ali onda tu opet dolazimo do pitanja karaktera i ljudskih osobina.[/quote]
Kada mi odgovori za Dzeku, pricacemo i o Omarskoj...[/quote]
Odgovorio ti je dzeko, odgovorio sam ti i ja. A o Omarskoj sutis. Ajde objasni.
-
EminaSA
#23723 Re: Dešavanja u Srbiji
Isla bih sto da ne. Usput ne znam bas sta zelis dokazati ovim slikama?Creasy wrote:Da, samo su klupske kolege?EminaSA wrote:Cuj najbolji prijateljiCreasy wrote:Nisam te pitao za Dzekin komentar, nego za tvoj. Ja vrlo dobro znam da je Kolarov najbolji Dzekin prijatelj, a poslije Kolarova, to je Nastasic. E sad ti meni objasni od toliko drugih igraca, Dzeki su najbolji prijatelji dvojica Srba? Kako je to moguce?Igraju u istom klubu i govore isti jezik, normalno je da se druze, a ovo "najbolji prijatelji" mi zvuci kao kad je onaj mali Srbin rekao da ce Dzeko navijati za Srbiju protiv Hrvatske pa ga je Dzeko javno demantovao
Ti sa svojim kolegama s posla ides na more pretpostavljam?![]()
- Creasy
#23724 Re: Dešavanja u Srbiji
Nemojte se praviti naivni. Dzeko i Kolarov su najbolji prijatelji u MC-u. Kako je to moguce?
- Hrulj
#23725 Re: Dešavanja u Srbiji
Creasy wrote:Nemojte se praviti naivni. Dzeko i Kolarov su najbolji prijatelji u MC-u. Kako je to moguce?
Odgovoreno ti je vise puta odgovori ti ili ces pod srpski samo sto ti odgovara odgovoriti