Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
leškarenje

#23701 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Bambino Blu wrote:Samo ja ne vjerujem da komsije nijednom nisu postavile video, sliku parole ili nesto slicno i rekli svaka cast. Prozivamo i trazimo pravdu za vedrana jer znamo kako je ie kad ti murija ubije navijaca (Kasapovic Aner), bili smo 3 dana prije u širokom i vidjeli i culi kako psuju Vedranovo ime.

Al' jok vi serete o koreografiji koja je evropski izgleda, to sto vi ne kontate sta su ti znakovi i sta je na slici je dokaz vase inteligencije ne nase. Ionako saobracajni fakultet jedan je od tezih ovdje #samokazem. :izet: :izet:
Haj se vrati i procitaj,ali lakapo :skoljka: mojne zuriti :thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#23702 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Korisničkoime wrote:Fascinacija analnim otvorima i jednih i drugih je krajnje zabrinjavajuća
Ja samo nastavljam niz koji je upravo @lesko zapoceo kada smo mi bili treci a Sarajevu drugo a @lesko pun sebe
hrasno38

#23703 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Bambino Blu wrote:Samo ja ne vjerujem da komsije nijednom nisu postavile video, sliku parole ili nesto slicno i rekli svaka cast. Prozivamo i trazimo pravdu za vedrana jer znamo kako je ie kad ti murija ubije navijaca (Kasapovic Aner), bili smo 3 dana prije u širokom i vidjeli i culi kako psuju Vedranovo ime.
Al' jok vi serete o koreografiji koja je evropski izgleda, to sto vi ne kontate sta su ti znakovi i sta je na slici je dokaz vase inteligencije ne nase. Ionako saobracajni fakultet jedan je od tezih ovdje #samokazem. :izet: :izet:
To sam i ja rekao i to vise nego dovoljno govori o vecini navijaca FK Sarajevo!!! A to su isto Manijaci uradili i u Sirokom par dana prije!
leškarenje

#23704 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
Korisničkoime wrote:Fascinacija analnim otvorima i jednih i drugih je krajnje zabrinjavajuća
Ja samo nastavljam niz koji je upravo @lesko zapoceo kada smo mi bili treci a Sarajevu drugo a @lesko pun sebe
Nemoj biti ko ja :oops: ja sam bezobrazan,nek ja budem primjer kako ne treba....sto se spustas na moj nivo :oops:
Edin H.

#23705 Re: Sarajevski derbi

Post by Edin H. »

Proglasavam @hrasno38 pobjednikom nadasve interesantne i konstruktivne debate o sarajevskom derbiju. :oops:
lakilaka

#23706 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

hrasno38 wrote:
To sam i ja rekao i to vise nego dovoljno govori o vecini navijaca FK Sarajevo!!! A to su isto Manijaci uradili i u Sirokom par dana prije!
ne mogu oni to da shvate iz zavisti i mrznje prema starijem i trofejnijem gradskom rivalu. jebiga ali je tako.
LSD

#23707 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Korisničkoime wrote: Fascinacija analnim otvorima i jednih i drugih je krajnje zabrinjavajuća
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

Moderacija, mandalite ovu komičnu temu....ovo je odavno postala teža šprdnja, zadnjih 5-6 stranica.
Last edited by LSD on 16/04/2017 18:42, edited 1 time in total.
BlueBlood

#23708 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

leškarenje

#23709 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

lakilaka wrote:
hrasno38 wrote:
ne mogu oni to da shvate iz zavisti i mrznje prema starijem i trofejnijem gradskom rivalu. jebiga ali je tako.
Tri pinokia :thumbup: laz koju ponovljate kontate da ce postati istina,jadni ste....vratite se i procitajte da je svako pohvalio taj potez :oops:
Charuga
Globalni moderator

#23710 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Ima ih koji su bili banovani radi "gledanja u šupak" i "čmarnog alpiniste". Uloge su se promjenile, novi glumci, ali kraj bi mogao biti isti, put u Banoviće.
Ohanite!
Blue aura

#23711 Re: Sarajevski derbi

Post by Blue aura »

leškarenje wrote:
tutku wrote:
leškarenje wrote:Namjerni faul Radinovica s ledja po zglobu Duljevica,samo zuti....

Penal na Duljevicu.....

Povlacenje Duljevica na 16m,sudija daleko 2 metra .....

dovoljno da sacuvate X,ako osvojite titulu bice skuplja nego kad je Vodena glava isao u kupovinu :thumbup:
Sve tri stvari koje si naveo su smijesne, majketi budite realni barem nekad jebo ga mitomanija
Meni nisu smijesne i nadam se da ce nasi osuditi sudjenje na jucerasnjoj utakmici.Ocita lakrdija od sudjenja kojom ste pogurani :run:
Sta mislis da predlozis svojima da popisaju sudiju? :run:
relativno84

#23712 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Sta je ovo ljudi dragi, divovi kmece danima pred derbi, izvuku nekako bod i opet kmecanje :roll:
leškarenje

#23713 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

lendricu sjasi
hrasno38

#23714 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

relativno84 wrote:Sta je ovo ljudi dragi, divovi kmece danima pred derbi, izvuku nekako bod i opet kmecanje :roll:
Ma vazda kmece i vazda su oni nesto ugrozeni ali uvijek pisaju po svemu onome sto protivnik ili protivnicki navijaci naprave.

Prvo su prebrojali da stadion nije bio krcat i da nije tacno da je zdenka bila zabranjena za domace navijace.
Pa onda je koreografija pickin dim jer kao njihova slika sa djecakom je nesto za eniklopedija
Pa su onda njihove sanse sanse a Zeljine sanse su samo ...a sta drugo....nego pickin dim
Pa je onda penal 100% boze moj jer us oni tako rekli......e jebi ga mi kazemo da nije i mozete se slikati.
Pa onda ima je malo 700.....pa im je malo 1090......pa bi oni najradije da dobiju citav sjever ali jebaji ga ne moze iako savez vrlo jasno kaze da je 5% za gostujuce navijace.
Pa onda je bilo nikakvo navijanje ali zato je ludilo kad njihov prosjek od 500 navijaca na sjeveru navija.....ma jebo Juznu Ameriku.

Jebo mater ako postoje veci narcisi navbijaci na zemaljskoj kugli......
bleee_sa

#23715 Re: Sarajevski derbi

Post by bleee_sa »

Saraj'vo opet oštećeno od strane onih što bi da se sve riješava na zelenom terenu. :thumbup:
hrasno38

#23716 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

north wrote:Uf @hrasno, tebe baš pogodio sinoćnji rezultat , najljigaviji, najgori, pa fuj I još svašta nešto :? :D .....Diši duboko prijatelju, i meni ne bi bilo lako ne dobiti ovako loše Sarajevo, na domaćem terenu, pred 100% domaćom publikom, pardon 99,9999% domaćom publikom pun stadion, ustvari skoro pun :D , , sa boljim igračkim kadrom, jačom klupom, jačom euforijom I atmosferom pred derbi, apsolutno sve na vašu stranu, samo trebala pobjeda pa da se titular primakne još više, ali qrko ne dadoše te bordo neznalice :D ....Razumijem bijes, ali usmjeravaš ga na pogrešnu adresu, nije Sarajevo krivo što vi ne znate gola dati niti biste ga dali da je igralo do ponoći :D....
Prvo ja uopste ne smatram da je Sarajevo lose toliko u odnosu na Zelju nego se tu isklucivo radi o vasem alibiju i prici za opravdavanje mjesta na tabeli. Ocvo sto sam napisao je 100% tacno ali naravno ne generalizujem nikada i ti to znas odlicno ili je i tebi koreografija sinoc supacka u odnusu na vasu, posjeta karinaska itd itd. Tako je sve je bilo na nasoj strani osim onoga da je Sarajevo (bar sto se mene tice i sto se tice statistickih parametara) uvij drugi klub u BiH sto je jucer i pokazao i vrlo lako mogao isprasiti Zelju na vlastitom terenu.
Ali eno ima link na odlican tekst kako su PAPCI UNISTILI DERBI" i svakom pametnom je sve jasno!
Logovan

#23717 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

relativno84 wrote:Sta je ovo ljudi dragi, divovi kmece danima pred derbi, izvuku nekako bod i opet kmecanje :roll:
Ne znaš ti sastaviti post bez tog kmečanja. :D :oops:
relativno84

#23718 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Logovan wrote:Ne znaš ti sastaviti post bez tog kmečanja. :D :oops:
Kmeeeeeeeeeeeeeeee :D
Nadzorna_ploca

#23719 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Zeljeznicar bio autsajder, bod im je ok ne smiju kukati.
Logovan

#23720 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

relativno84 wrote:
Logovan wrote:Ne znaš ti sastaviti post bez tog kmečanja. :D :oops:
Kmeeeeeeeeeeeeeeee :D
Kmečimo zajedno.

Ovdje više niko ne uživa da znate. :nargila:
BlueBlood

#23721 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

rumenige_brajtner

#23722 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

I'll just leave this here
Image
leškarenje

#23723 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

leškarenje wrote:
LSD wrote:Image
:thumbup:
A evo i ovdje za deduku lazovcinu :skoljka:
emigrazione

#23724 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

Jos jedno strumfovsko kmecanje na temu "ko nas bre zavadi" 8-)
Htjeli citav stadion samo za sebe, niti su ga napunili niti su iskoristili tu situaciju...i sad kmecanje, pozivanje na razum, ocekivanja da ce se komsije smilovati kada se sve bude odlucivalo bla bla bla...zakasnio si Ahbabovicu, sto nisi otisao do Siljka i jebo mu mater ako vec smatras da su HZ u pravu?! Sad ce do maja biti poplava ovih umirujucih textova i pozivanja na smirivanje situacije, ali nece vam proci :izet:
duga puska

#23725 Re: Sarajevski derbi

Post by duga puska »

Tromblon wrote:
duga puska wrote:Image
Vidi Dzilde sto opominje Kenu. Keno jedan od boljih momaka u ekipi. Zadnje sto sam cuo da je cevapdzija u New Yorku :). Sa koje je ovo tekme?
Sarajevo -Dinamo
Post Reply