Dešavanja u Srbiji

Post Reply
lazni liberal

#23676 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by lazni liberal »

blabla11bg wrote:
EminaSA wrote:Usput, kad vec govorimo o internetu, hocemo li citirati sta se sve pise na srpskim forumima i sajtovima?

Vidim Srbi na forumu se zale zbog "fasizma" ovdje,a ni rijec o svemu sto se pise na krstarici, bureku i gdje jos. Ocigledno je ogroman problem reci da je Olivera rasirila noge, a "noz-zica-Srebrenica" je valjda standard, nije vise zanimljivo....

pu, ko vas ne zna :)
Da ali ovde na kliksu koji je kapiram najprometniji Bosnjacki a verovatno i Bosanski portal, nailazim na vesti( o recimo Srbima/Srbiji) gde su od 100 komentara 97 teskih pljullvacina na racun Srba, to ne zelite da vidite, mozda moderator namerno pusta samo takve komentare, nemam pojma, valjda je logicno da brise one koji nisu kulturni, uglavnom kapiramo o cemu se radi.
Takodje ispustio sam da kazem nesto najvaaznije. Mrznja Srba iz Bosne prema Bosnjacima je velika, kao i sa druge strane, pricam o ljudima iz Srbije, gde je mrznja prema Bosnjacima bukvalno u promilima. Pregledao sam malo ove stranice ovde(100 stranica o Srbiji) i gotovo na svakoj stranici je bilo teskog ismejavanja Srbije, likovanje da propadne/pljuvanje/ubacivanje crne hronike, ma proso haos :) I sada ti Emina i jos poneko prodajete ovde neku drugu pricu, i predstavljate se kao kulturni ljudi koji ne mrze kao Srbijanci, a ovde smo upravo svi sveni koja je kolicina pljuvacine na Srbe i Srbiju i Srpsku. Vi takvi, sami sebe skacete u ustima, ne terajte me da vadim iz naftalina svakojake gluposti odavde :)
Koje su ti to gluposti kad 90% mrzi Bosnjake i to ni ne kriju eno na Farmi se dogovaraju da dvojici Bosnjaka nedaju da jedu tunjevinu a samo to ima sto nije svinjece a Pink ih jos huska na njih. A to je ono sto se radi javno , sta bi bilo da nema kamera niko nezna. I znam jos milion primjera gdje se vidi to. Kad je Toma Nikolic pobijedio komentari su bili dosta vise ovih manjina , dosta vise ovih iz Bosne , Hrvatske da Srbija nije ovoliko siromasna opet bi krenuli u rat.
Last edited by lazni liberal on 12/06/2013 02:06, edited 1 time in total.
blabla11bg

#23677 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by blabla11bg »

EminaSA wrote:
blabla11bg wrote: Pa kada bi odvojili Srpsku verovarno bi bilo svega i svacega u Sarajevu. Takodje to su palili znas ko. Huligani su tada zapalili dzamiju zato sto su "poludeli" zbog odvajanja 15% teritorije, ne opravadam to naravno, primitivizam, ali moras da znas kako je bilo tada ovde,.
Jesi li lud? Znas li sta se sve desilo Sarajevu 90ih, a ipak NIJEDNA CRKVA nije zapaljena? Zasto ti strasni mrzitelji u Sarajevu nisu "poludeli" zbog opsade i ubijanja od strane divljaka sa brda kao sto su miroljubivi i fini Beogradjani poludeli zbog Kosova?

Cujes li sebe? Jesi li zdrav ikako?
Gospodjice, presaltovala si se neverovatno. Ta dzamija nije zapaljena zbog Bosnjaka, vec zbog Albanaca. Mrznja Srbijanaca prema Albancima(popularno siptarima) je veeeec nesto ozbiljno, i mrznja je jako velika, i predrasude i kompleksi visih vrednosti, Siptari se u Srbiji mrze puno, ali zato sto smo ugrozeni od njih donekle. Mrznja prema Bosnjacima u Srbiji ide jako nisko, i generalno medju huliganima i nacionalistima koji dobro poznaju stanje u BIH. Pricamo o odnosu Srba i Bosnjaka, ne o paljenu dzamije koja je "vracanje" za srpske crkve na Kosovu, to cak nema velike veze ni sa Muslimanima vec jednostanov ima veze sa primitivnim razmisljanjem huligana da se vrati nekako i zapalise ljudi(huligani) dzamiju. Problem je sto u BIH starije generacije puno mrze. I ovo na kraju, sta znaci? Pocela si da vredjas, ja to ne cinim, iako pises svakave nebuloze.
EminaSA

#23678 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by EminaSA »

blabla11bg wrote: Da ali ovde na kliksu koji je kapiram najprometniji Bosnjacki a verovatno i Bosanski portal, nailazim na vesti( o recimo Srbima/Srbiji) gde su od 100 komentara 97 teskih pljullvacina na racun Srba, to ne zelite da vidite, mozda moderator namerno pusta samo takve komentare, nemam pojma, valjda je logicno da brise one koji nisu kulturni, uglavnom kapiramo o cemu se radi.
Takodje ispustio sam da kazem nesto najvaaznije. Mrznja Srba iz Bosne prema Bosnjacima je velika, kao i sa druge strane, pricam o ljudima iz Srbije, gde je mrznja prema Bosnjacima bukvalno u promilima. Pregledao sam malo ove stranice ovde(100 stranica o Srbiji) i gotovo na svakoj stranici je bilo teskog ismejavanja Srbije, likovanje da propadne/pljuvanje/ubacivanje crne hronike, ma proso haos :) I sada ti Emina i jos poneko prodajete ovde neku drugu pricu, i predstavljate se kao kulturni ljudi koji ne mrze kao Srbijanci, a ovde smo upravo svi sveni koja je kolicina pljuvacine na Srbe i Srbiju i Srpsku. Vi takvi, sami sebe skacete u ustima, ne terajte me da vadim iz naftalina svakojake gluposti odavde :)
Opet te pitam: citas li TI sta ljudi pisu o Bosnjacima, Hrvatima i pogotovo Albancima na srpskim forumima? Zalis se zbog toga sto ljudi likuju kad Srbija izgubi (evo i ja sam bila jako sretna kad je Srbija izgubila od Belgije, i zbog toga sto ste kanta od ekipe i zbog toga sto je Srbija neprijateljski nastrojena drzava :bih: Ali to ne znaci da vas mrzim :kiss: ) a nista ne govoris o gadostima koje pisu Srbi na njihovim sajtovima. Licemjeran si.
EminaSA

#23679 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by EminaSA »

blabla11bg wrote: Gospodjice, presaltovala si se neverovatno. Ta dzamija nije zapaljena zbog Bosnjaka, vec zbog Albanaca. Mrznja Srbijanaca prema Albancima(popularno siptarima) je veeeec nesto ozbiljno, i mrznja je jako velika, i predrasude i kompleksi visih vrednosti, Siptari se u Srbiji mrze puno, ali zato sto smo ugrozeni od njih donekle. Mrznja prema Bosnjacima u Srbiji ide jako nisko, i generalno medju huliganima i nacionalistima koji dobro poznaju stanje u BIH. Pricamo o odnosu Srba i Bosnjaka, ne o paljenu dzamije koja je "vracanje" za srpske crkve na Kosovu, to cak nema velike veze ni sa Muslimanima vec jednostanov ima veze sa primitivnim razmisljanjem huligana da se vrati nekako i zapalise ljudi(huligani) dzamiju. Problem je sto u BIH starije generacije puno mrze. I ovo na kraju, sta znaci? Pocela si da vredjas, ja to ne cinim, iako pises svakave nebuloze.
E pa ako je dzamija zapaljena zbog Albanaca onda je sve u redu :zoka:
blabla11bg

#23680 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by blabla11bg »

lazni liberal wrote:
blabla11bg wrote:
EminaSA wrote:Usput, kad vec govorimo o internetu, hocemo li citirati sta se sve pise na srpskim forumima i sajtovima?

Vidim Srbi na forumu se zale zbog "fasizma" ovdje,a ni rijec o svemu sto se pise na krstarici, bureku i gdje jos. Ocigledno je ogroman problem reci da je Olivera rasirila noge, a "noz-zica-Srebrenica" je valjda standard, nije vise zanimljivo....

pu, ko vas ne zna :)
Da ali ovde na kliksu koji je kapiram najprometniji Bosnjacki a verovatno i Bosanski portal, nailazim na vesti( o recimo Srbima/Srbiji) gde su od 100 komentara 97 teskih pljullvacina na racun Srba, to ne zelite da vidite, mozda moderator namerno pusta samo takve komentare, nemam pojma, valjda je logicno da brise one koji nisu kulturni, uglavnom kapiramo o cemu se radi.
Koje su ti to gluposti kad 90% mrzi Bosnjake i to ni ne kriju eno na Farmi se dogovaraju da dvojici Bosnjaka da jedu tunjevinu a samo to ima sto nije svinjece a Pink ih jos huska na njih. A to je ono sto se radi javno , sta bi bilo da nema kamera niko nezna. I znam jos milion primjera gdje se vidi to. Kad je Toma Nikolic pobijedio komentari su bili dosta vise ovih manjina , dosta vise ovih iz Bosne , Hrvatske da Srbija nije ovoliko siromasna opet bi krenuli u rat.
Gledas farmu, ok, sve mi je jasno, ja to ne gledam i nemam nameru taj prostakluk da gledam. Ponosan sam na sebe sto ni jednu epizodu niti farme niti velikog brata nisam odgledao. A koji je tvoj nivo skapirao sam kad si napisao sta im daju da jedu.. :shock: Jel si ti ozbiljan covece?? Kakvi bre pink i tunjevine..kako huskanje, ko daje ozbiljnost pinku i timi primitivcima unutra. Srbija bi napala nekog? Da, vrlo verovatno da je mocnija Srbija bi podelila Bosnu, a to je htela i Hr. Ne mesaj politiku, niko normalan u SRB ne zeli rat niti podelu Bosne ili CG ili vracanje Kosova pod okrilje Srbije. Imas problem sa SANU i drzavnom politiko Srbije, ali to ne znaci da narod u nekoj znacajnijo meri od par procenata mrzi Bosnjake. Skapiraj to.
CSKA

#23681 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Hrulj wrote:
Odsteta, da odsteta na koju ste se obavezali ugovorom. Ne zanima me gdje si se rodio, ti ljudi nisu dosli tu sa turcima, vec su zivjeli tu prije turaka a vi ste im zbog vjere oduzeli zemlju i obavezali se otplatiti odstetu u 50 rata. 6 ste otplatili. Ostalo niste. Tako da pokrenuta tuzba moze vas ostaviti bez jako mnogo novca draga srbijo, ili vas bosanski srbi bez zemlje.

Islam nema veze sa Bosnjacima, opet klasicno trpanje i povezivanje toga i bacanje u isti kos Islama i Bosnjastva.
Srecno ti sa tim sudom koji ce da razmatra odstetu i tuzbu za robovlasnicki sistem.U Francuskoj gospodu pod giljotine stavljali,a u BiH bi odstetu :-) ...naravno zemlju od Bosanskih Srba mozes uzeti samo puskom,tu Strazbur ne pomaze.

A prvi si povezao Pravoslavlje sa Srbima,i da se kroz to indetifukuju,jer je to eto dokaz da nije bilo Srba u BiH ako nije bilo crkava,onda posto se po takvoj logici danas Bosnjaci indetifikuju kroz Islam reci mi gdje je on bio prije dolaska Turaka ?

Jos cuku vremena do tekme,moze li doci Dankan u over,ili mozda Parker hmmm ?
lazni liberal

#23682 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by lazni liberal »

CSKA wrote:
Hrulj wrote:
Odsteta, da odsteta na koju ste se obavezali ugovorom. Ne zanima me gdje si se rodio, ti ljudi nisu dosli tu sa turcima, vec su zivjeli tu prije turaka a vi ste im zbog vjere oduzeli zemlju i obavezali se otplatiti odstetu u 50 rata. 6 ste otplatili. Ostalo niste. Tako da pokrenuta tuzba moze vas ostaviti bez jako mnogo novca draga srbijo, ili vas bosanski srbi bez zemlje.

Islam nema veze sa Bosnjacima, opet klasicno trpanje i povezivanje toga i bacanje u isti kos Islama i Bosnjastva.
Srecno ti sa tim sudom koji ce da razmatra odstetu i tuzbu za robovlasnicki sistem.U Francuskoj gospodu pod giljotine stavljali,a u BiH bi odstetu :-) ...naravno zemlju od Bosanskih Srba mozes uzeti samo puskom,tu Strazbur ne pomaze.

A prvi si povezao Pravoslavlje sa Srbima,i da se kroz to indetifukuju,jer je to eto dokaz da nije bilo Srba u BiH ako nije bilo crkava,onda posto se po takvoj logici danas Bosnjaci indetifikuju kroz Islam reci mi gdje je on bio prije dolaska Turaka ?

Jos cuku vremena do tekme,moze li doci Dankan u over,ili mozda Parker hmmm ?
Prvo nauci razliku izmedju feudalizma i robovlasnickog drustva pa dodji da pamjetujes.
Last edited by lazni liberal on 12/06/2013 02:15, edited 1 time in total.
blabla11bg

#23683 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by blabla11bg »

EminaSA wrote:
blabla11bg wrote: Gospodjice, presaltovala si se neverovatno. Ta dzamija nije zapaljena zbog Bosnjaka, vec zbog Albanaca. Mrznja Srbijanaca prema Albancima(popularno siptarima) je veeeec nesto ozbiljno, i mrznja je jako velika, i predrasude i kompleksi visih vrednosti, Siptari se u Srbiji mrze puno, ali zato sto smo ugrozeni od njih donekle. Mrznja prema Bosnjacima u Srbiji ide jako nisko, i generalno medju huliganima i nacionalistima koji dobro poznaju stanje u BIH. Pricamo o odnosu Srba i Bosnjaka, ne o paljenu dzamije koja je "vracanje" za srpske crkve na Kosovu, to cak nema velike veze ni sa Muslimanima vec jednostanov ima veze sa primitivnim razmisljanjem huligana da se vrati nekako i zapalise ljudi(huligani) dzamiju. Problem je sto u BIH starije generacije puno mrze. I ovo na kraju, sta znaci? Pocela si da vredjas, ja to ne cinim, iako pises svakave nebuloze.
E pa ako je dzamija zapaljena zbog Albanaca onda je sve u redu :zoka:
Ne nije u redu, nema potrebe sa takvim komentarima, ali Srbijanci u nekih 60/70% preziru Albance i rade sve protiv njih i mrze ih jednostavno, kao sto Bosnjaci u nekih 60/70% preziru Srbe isto tako. Albanci pa mrze Srbijance ali svi do jednog, znaci u 99%. Pricamo o Bosnjacima i Srbima nadam se.
lazni liberal

#23684 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by lazni liberal »

A sta onda govore komentari bravo Tomo dosta je vise ovih manjina dosta je ovih iz Bosne ,Hrvatske. A takvih je bilo 90% komentara nakon sto je Nikolic izabran i raspolozenje je bilo takvo da Srbija nije ovliko siromasna da bi se opet zaratilo.
CSKA

#23685 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Feudalizam je naziv za oblik društvenog odnosa koji je prevladavao u srednjem vijeku, a činili su ga feudalci (zemljoposjednici - nasljednici robovlasnika u robovlasničkim društvima odnosno plemenskih poglavara u plemenskim zajednicama), zakupnici i feudi - zemlja koju su seljaci zakupljivali od feudalaca.
Feudalizam je bio oblik društva u kojemu su se razlikovale dvije klase: feudalci (plemići)i kmetovi (seljaci). Feudalci su vlasnici zemljišta, a kmetovi im obrađuju zemlju i daju dio (uglavnom devetinu) uroda. Feudalno društvo nastalo je na ruševinama robovlasništva. Feudalizam je u većem dijelu Europe konačno ukinut 1848. godine.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Feudalizam

To je ono kada si na ljepe oci dobio zemlju,a seljaci ti placaju sto rade na tvojoj zemlji...e ljepa stara vremena,i sta kazes dosao kralj i razjebao sve to...ccc...na sud sa tim.
EminaSA

#23686 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by EminaSA »

blabla11bg wrote: Ne nije u redu, nema potrebe sa takvim komentarima, ali Srbijanci u nekih 60/70% preziru Albance i rade sve protiv njih i mrze ih jednostavno, kao sto Bosnjaci u nekih 60/70% preziru Srbe isto tako. Albanci pa mrze Srbijance ali svi do jednog, znaci u 99%. Pricamo o Bosnjacima i Srbima nadam se.
Ali ja te pitam, posto si zakljucio da smo mi u Sarajevu veliki mrzitelji zbog ovog (i drugih) foruma: sta sa komentarima Srba o Bosnjacima na srpskim forumima? Ok, likujemo kad se Srbija blamira, ok sprdamo se ponekad kad Djokovic izgubi (ne zbog njega samog, on je veoma korektan nego zbog ovih njegovih nacionalistickih fanova), ali ne pisemo "noz-kolac-Jasenovac"...ne govorimo o tome kako cemo Srbe protjerati u Rusiju, kako ih treba sve poklati...i ne bih voljela da ih pisemo da se razumijemo, jer mi ipak nismo takav narod...ali takvih komentara ima koliko hoces na krstarici, bureku i ostalim srpskim forumima na kojima ne cenzurisu komentare kao B92.
Last edited by EminaSA on 12/06/2013 02:23, edited 1 time in total.
blabla11bg

#23687 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by blabla11bg »

EminaSA wrote:
blabla11bg wrote: Da ali ovde na kliksu koji je kapiram najprometniji Bosnjacki a verovatno i Bosanski portal, nailazim na vesti( o recimo Srbima/Srbiji) gde su od 100 komentara 97 teskih pljullvacina na racun Srba, to ne zelite da vidite, mozda moderator namerno pusta samo takve komentare, nemam pojma, valjda je logicno da brise one koji nisu kulturni, uglavnom kapiramo o cemu se radi.
Opet te pitam: citas li TI sta ljudi pisu o Bosnjacima, Hrvatima i pogotovo Albancima na srpskim forumima? Zalis se zbog toga sto ljudi likuju kad Srbija izgubi (evo i ja sam bila jako sretna kad je Srbija izgubila od Belgije, i zbog toga sto ste kanta od ekipe i zbog toga sto je Srbija neprijateljski nastrojena drzava :bih: Ali to ne znaci da vas mrzim :kiss: ) a nista ne govoris o gadostima koje pisu Srbi na njihovim sajtovima. Licemjeran si.
E to sto si rekla da si likovala, toga u Srbiji je jako malo, i reko sam ti da su svi pisali pozitivno o vasoj reprezentaciji, ovde nije biko tako, nego totalno obrnuto, i tu cemo da prekinemo o tome ko je licemeran. Da zakljucim, 70% Bosnjaka se polomise da pokazu mrznju prema Srbiji i Srbima, dok u Srbiji 70% gradjana ove drzave nece znati da ti kaze ko zivi u Federaciji i ko je sta..vec ce vecina reci, a simpaticni Bosanci. Ima mrznje naravno, da ima ali u 20/30%, dok je u kod tebe obrnuto, 20/30% je onih kojie nemaju mrznju, a ostatak je zaslepljen :) Rekao sam ti, sve sam ovde na ovom portal video, mene ne moras da ubedjujes u nista, sve sam video.
EminaSA

#23688 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by EminaSA »

Sjajne su ti brojke...i totalno objektivne :lol:
lazni liberal

#23689 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by lazni liberal »

EminaSA wrote:Sjajne su ti brojke...i totalno objektivne :lol:
Samo neka zamijeni i umjesto Srba stavi Bosnjake i obrnuto i eto realnog stanja. I na B92 su vecina komentara da ne postoji Bosanski jezik , Bosnjaci kao narod, da nije bilo genocida a kamoli na drugim gdje nema moderacije.
blabla11bg

#23690 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by blabla11bg »

EminaSA wrote:
blabla11bg wrote: Ne nije u redu, nema potrebe sa takvim komentarima, ali Srbijanci u nekih 60/70% preziru Albance i rade sve protiv njih i mrze ih jednostavno, kao sto Bosnjaci u nekih 60/70% preziru Srbe isto tako. Albanci pa mrze Srbijance ali svi do jednog, znaci u 99%. Pricamo o Bosnjacima i Srbima nadam se.
Ali ja te pitam, posto si zakljucio da smo mi u Sarajevu veliki mrzitelji zbog ovog (i drugih) foruma: sta sa komentarima Srba o Bosnjacima na srpskim forumima? Ok, likujemo kad se Srbija blamira, ok sprdamo se ponekad kad Djokovic izgubi (ne zbog njega samog, on je veoma korektan nego zbog ovih njihovih nacionalistickih fanova), ali ne pisemo "noz-kolac-Jasenovac"...ne govorimo o tome kako cemo Srbe protjerati u Rusiju, kako ih treba sve poklati...i ne bih voljela da ih pisemo da se razumijemo, jer mi ipak nismo takav narod...ali takvih komentara ima koliko hoces na krstarici, bureku i ostalim srpskim forumima na kojima ne cenzurisu komentare kao B92.
Evo opet si licemerna. Govorite(Ponovo taj deo) da ih treba proterati do Rumunije u najmanju ruku, a neretko i u Rusiju, ovde sam citao to sto puta :) Sa Djokovicem kapiram da je sprdanje. Vi niste takav narod? O cemu pricas ti devojko, mrznjaod Bosnjaka prema Srbijancima je prosto zaslepljujuca u 65% procenata stanovnistva. Na svim portalima pisete takve vesti, i pljuvanja. Naravno da ima takvih komentara na bureku/krstarici, ali ovde na klixu 96% komentara covece je mrznja prema Srbima, ajde da se ne lazemo vise. I na drugim na koje sam naisao u istoj meri!
EminaSA

#23691 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by EminaSA »

blabla11bg wrote: Evo opet si licemerna. Govorite(Ponovo taj deo) da ih treba proterati do Rumunije u najmanju ruku, a neretko i u Rusiju, ovde sam citao to sto puta :) Sa Djokovicem kapiram da je sprdanje. Vi niste takav narod? O cemu pricas ti devojko, mrznjaod Bosnjaka prema Srbijancima je prosto zaslepljujuca u 65% procenata stanovnistva. Na svim portalima pisete takve vesti, i pljuvanja. Naravno da ima takvih komentara na bureku/krstarici, ali ovde na klixu 96% komentara covece je mrznja prema Srbima, ajde da se ne lazemo vise. I na drugim na koje sam naisao u istoj meri!
Citiraj gdje si to procitao. Vjeruj mi kad bi neki forumas napisao da Srbe treba protjerati u Rusiju, dobio bi ban u roku sekunde. Dakle citat ili ne seri, da prostis.

Ne, mi nismo takav narod. Sprdamo se sa vama, da, likujemo kad izgubite i kad se blamirate...ali nismo koljaci i divljaci,to smo izmedju ostalog pokazali u ratu (vidim ne zelis da pricas o tome, mora da ti je klix.ba bolji dokaz ko koga vise mrzi nego rat :roll:) A ni od najradikalnijih Bosnjaka na forumu (evo recimo Bosnolog), neces cuti "noz-Kolac-Jasenovac" recimo. A to je vjeruj mi standard na svakom srpskom forumu. Samo sto je to tako uobicajeno da ti to vise i ne primjecujes...
blabla11bg

#23692 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by blabla11bg »

Problem je sto vi niste svesni koliko su ljudi u SRB neoptereceni Bosnjacima, i pazi sad, samim ti sto ne predstavljaju pretnju, vecina ih ne mrzi i ne obraca paznju,kao sto sam rekao mnogi i ne znaju ko ste i sta te, ovde ste napravili temu od 1000 stranica o Srbiji covece(do sad nisam naisao na toliko veliki broj stranica) i to vidimo sa kakvim sadrzajem, i pricas mi ovde o tome kakav ste narod, i da niste takav narod. Molim sa iskreno. Svuda se mrzi, ali mrznja prema Srbima u Federaciji je zaista velika i strastvena. Mrznja iz Srpske prema Federaciji je velika i strastvena. Mrznja iz Srbije: Mala.
lazni liberal

#23693 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by lazni liberal »

blabla11bg wrote:Problem je sto vi niste svesni koliko su ljudi u SRB neoptereceni Bosnjacima, i pazi sad, samim ti sto ne predstavljaju pretnju, vecina ih ne mrzi i ne obraca paznju,kao sto sam rekao mnogi i ne znaju ko ste i sta te, ovde ste napravili temu od 1000 stranica o Srbiji covece(do sad nisam naisao na toliko veliki broj stranica) i to vidimo sa kakvim sadrzajem, i pricas mi ovde o tome kakav ste narod, i da niste takav narod. Molim sa iskreno. Svuda se mrzi, ali mrznja prema Srbima u Federaciji je zaista velika i strastvena. Mrznja iz Srpske prema Federaciji je velika i strastvena. Mrznja iz Srbije: Mala.
Mrznja iz Srbije veca nego u Federaciji prema Srbima a ista kao u Republici Srpskoj.
EminaSA

#23694 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by EminaSA »

blabla11bg wrote:Problem je sto vi niste svesni koliko su ljudi u SRB neoptereceni Bosnjacima, i pazi sad, samim ti sto ne predstavljaju pretnju, vecina ih ne mrzi i ne obraca paznju,kao sto sam rekao mnogi i ne znaju ko ste i sta te, ovde ste napravili temu od 1000 stranica o Srbiji covece(do sad nisam naisao na toliko veliki broj stranica) i to vidimo sa kakvim sadrzajem, i pricas mi ovde o tome kakav ste narod, i da niste takav narod. Molim sa iskreno. Svuda se mrzi, ali mrznja prema Srbima u Federaciji je zaista velika i strastvena. Mrznja iz Srpske prema Federaciji je velika i strastvena. Mrznja iz Srbije: Mala.
Opet, nisi objektivan. Idi na bilo koji srpski forum (krstarica recimo) i vidjeces da svaki dan bude nova tema o BiH (kako ce se raspasti, kako je Federacija u ekonomskom rasulu itd) i da se pisu puno gadnije stvari na tim temama nego na klixu.
lazni liberal

#23695 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by lazni liberal »

On misli nezna niko nista pa da prodaje suplje
blabla11bg

#23696 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by blabla11bg »

EminaSA wrote:
blabla11bg wrote: Evo opet si licemerna. Govorite(Ponovo taj deo) da ih treba proterati do Rumunije u najmanju ruku, a neretko i u Rusiju, ovde sam citao to sto puta :) Sa Djokovicem kapiram da je sprdanje. Vi niste takav narod? O cemu pricas ti devojko, mrznjaod Bosnjaka prema Srbijancima je prosto zaslepljujuca u 65% procenata stanovnistva. Na svim portalima pisete takve vesti, i pljuvanja. Naravno da ima takvih komentara na bureku/krstarici, ali ovde na klixu 96% komentara covece je mrznja prema Srbima, ajde da se ne lazemo vise. I na drugim na koje sam naisao u istoj meri!
Citiraj gdje si to procitao. Vjeruj mi kad bi neki forumas napisao da Srbe treba protjerati u Rusiju, dobio bi ban u roku sekunde. Dakle citat ili ne seri, da prostis.

Ne, mi nismo takav narod. Sprdamo se sa vama, da, likujemo kad izgubite i kad se blamirate...ali nismo koljaci i divljaci,to smo izmedju ostalog pokazali u ratu (vidim ne zelis da pricas o tome, mora da ti je klix.ba bolji dokaz ko koga vise mrzi nego rat :roll:) A ni od najradikalnijih Bosnjaka na forumu (evo recimo Bosnolog), neces cuti "noz-Kolac-Jasenovac" recimo. A to je vjeruj mi standard na svakom srpskom forumu. Samo sto je to tako uobicajeno da ti to vise i ne primjecujes...
Izvini, niste ubijali i klali u ratu civile??? Curice pocni da razmisljas trezveno. Sta je radio Naser Oric? Preko 4000 Srpskih civila je ubijeno u ratu u Bosni. Ubijeno je mnogo vise Bosnjaka, ali kako mozes da lupis da vi niste klali i ubijali. Ne zelim da nastavim razgovor s tobom, jer guras jednu istu tezu, da vi niste takav narod. VI ste danas narod koji ima najvecu mrznj prema Srbima, i to mi ti ovde konstanto pokazujes. Ne zanimaju me nacionalisticki forumui u SRB klinci koji pricaju noz/zica/srebrenica. Pricamo o tome da vi ne vidite od zaslepljujuce mrznje prema Srbima koja je 5 puta veca nego iz SRB prema Bosnjacima.
vivace

#23697 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

blabla11bg wrote:
EminaSA wrote:

Izvini, niste ubijali i klali u ratu civile??? Curice pocni da razmisljas trezveno. Sta je radio Naser Oric? Preko 4000 Srpskih civila je ubijeno u ratu u Bosni. Ubijeno je mnogo vise Bosnjaka, ali kako mozes da lupis da vi niste klali i ubijali. Ne zelim da nastavim razgovor s tobom, jer guras jednu istu tezu, da vi niste takav narod. VI ste danas narod koji ima najvecu mrznj prema Srbima, i to mi ti ovde konstanto pokazujes. Ne zanimaju me nacionalisticki forumui u SRB klinci koji pricaju noz/zica/srebrenica. Pricamo o tome da vi ne vidite od zaslepljujuce mrznje prema Srbima koja je 5 puta veca nego iz SRB prema Bosnjacima.
sto bas broj 5 ? mora da tu ima neke magije.
vivace

#23698 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

srela jednog mog coveka ...misli kao ja . bio u socijaldemokratskoj partiji kod olujica. tu sam i ja bila .jedan normalan na hiljade nenormalnih. covek je pisac, samo nepoznat.prodaje knjige prijateljima .lepe su mu pripovetke. bas sam se obradovala.nismo se dugo videli. jedan moj ...jedan moj covek... :D :D :D :D :D ima nas jos.... :D
Creasy

#23699 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Creasy »

lazni liberal

#23700 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by lazni liberal »

Creasy wrote:
Evo dokaza da u Srbiji ne postoji nacionalizam, da se ne negiraju druge nacije i jezici, da se ne negira, podrzava i slavi genocid, mi sm0o to mislili ali sad kad smo vidjeli ovaj snimak vise ne mislimo. Sve je jasno zakljucavajte temu :zzzz:
Post Reply