Pozdrav
Danas su mi instalirali optiku.. net L paket...od pristupnih podataka sam dobio samo sifru za wifi i korisnicki pin. Kad sam se ulogovao u portal...vidim da mi je aktivirana nova usluga...pa sam tu vidio koji mi je [email protected].
Zna li ko kako da se prijavim na moj.bhtelecom.ba jer ovu sifru od wifi-ja koji sam dobio ne prihvata kao password ?
BHTelecom
Moderator: Benq
- Del_Boy1
#23677 Re: BHTelecom
Hyperthalamus wrote: ↑15/05/2026 17:11 Pozdrav
Danas su mi instalirali optiku.. net L paket...od pristupnih podataka sam dobio samo sifru za wifi i korisnicki pin. Kad sam se ulogovao u portal...vidim da mi je aktivirana nova usluga...pa sam tu vidio koji mi je [email protected].
Zna li ko kako da se prijavim na moj.bhtelecom.ba jer ovu sifru od wifi-ja koji sam dobio ne prihvata kao password ?
Ako se šifra dva puta ponavlja onda je samo jednom upiši.
- Hyperthalamus
#23678 Re: BHTelecom
Hvala ti, ali nece ni tako...probao i jednom i dva puta i sva velika slova i sva mala...na wifi se spajam sa tom sifrom (sva valika slova x2) ali na portal nikako nece....i malo je cudno sto se ta sifta sastoji od 4 slova (x2) znam da prije nisu bile takve sifre.Del_Boy1 wrote: ↑15/05/2026 18:04Hyperthalamus wrote: ↑15/05/2026 17:11 Pozdrav
-
starboy018
#23679 Re: BHTelecom
- Del_Boy1
#23680 Re: BHTelecom
Kako kucaš username kad se loguješ?Hyperthalamus wrote: ↑15/05/2026 18:32Hvala ti, ali nece ni tako...probao i jednom i dva puta i sva velika slova i sva mala...na wifi se spajam sa tom sifrom (sva valika slova x2) ali na portal nikako nece....i malo je cudno sto se ta sifta sastoji od 4 slova (x2) znam da prije nisu bile takve sifre.Del_Boy1 wrote: ↑15/05/2026 18:04Hyperthalamus wrote: ↑15/05/2026 17:11 Pozdrav
-
Mesaaa266
#23681 Re: BHTelecom
Imaju li sad neki WiFi 6 ruter za GPON optiku gdje su Huawei/Nokia OLT?
I da, ima li ko problema s Voyom? Kod nas u Ključu nikome ne radi, samo izbacuje grešku „Ups! Došlo je do tehničke greške...“. Probao s istim profilom na 4G i van grada radi, ali na fiksnoj mreži BH Telecoma na području grada nikome i nigdje ne radi.
I da, ima li ko problema s Voyom? Kod nas u Ključu nikome ne radi, samo izbacuje grešku „Ups! Došlo je do tehničke greške...“. Probao s istim profilom na 4G i van grada radi, ali na fiksnoj mreži BH Telecoma na području grada nikome i nigdje ne radi.