Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#23651 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako dobiju kaznu, treba im aplauz dati, jebala ih svađa i zalijetanje.

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#23652 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ajde strucnjak pokazi mi gdje je ovdje grk uhvacen za vratmega_mashcine wrote:Po meni je sasvim logicno da je pod istragom, hvatanje protivnika za vrat je za crvenog kartona, tako da će biti iznenadjenje ako ne dobije barem 1 utakmicu suspenzije. A šta će fifa odlučiti, vidjećemo.. Ne bi trebao dobiti više od dvije utakmice, a s obzirom da igramo protiv Kipra i Gibraltara, valjda nam neće mnogo falitihrasno38 wrote:http://scsport.ba/fifa-poslala-dopis-ns ... -i-besicu/
Zasto Edin pa ono se desava skoro na svakoj utakmici i to za vrijeme utakmice i kaznjava se jebenim zutim kartonom...., bitno je da bude tu protiv Belgije.
Sto se Besica tice, osim onog zalijetanja nisam vidio da je nekog udario ili nesto slicno zbog cega bi dobio suspenziju. Ako on dobije suspenziju onda bi trebala i većina ostalih igrača i naših i njihovih biti suspendovana.
https://twitter.com/Rafficaruso94/statu ... %2Fhecdlcg
- leškarenje
#23653 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kazniti savez sa dva kvalifikacijska ciklusa neigranja 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23654 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da se kako savez moze kazniti dozivotnoleškarenje wrote:Kazniti savez sa dva kvalifikacijska ciklusa neigranja
Jos bolje, negdje u kakav podrum, zakljucati i baciti kljuc
-
mega_mashcine
#23655 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ili za vrat ili za bradu, svejedno je, konstatacija ostaje ista, ne kontam sta je problem.. ne odlucujem ja hoce li dobiti kaznu, samo kažem da za ovo što je uradio neće biti iznenadjenje da dobije jednu ili dvije utakmcie suspenzije.hrasno38 wrote:Ajde strucnjak pokazi mi gdje je ovdje grk uhvacen za vratmega_mashcine wrote:Po meni je sasvim logicno da je pod istragom, hvatanje protivnika za vrat je za crvenog kartona, tako da će biti iznenadjenje ako ne dobije barem 1 utakmicu suspenzije. A šta će fifa odlučiti, vidjećemo.. Ne bi trebao dobiti više od dvije utakmice, a s obzirom da igramo protiv Kipra i Gibraltara, valjda nam neće mnogo falitihrasno38 wrote:http://scsport.ba/fifa-poslala-dopis-ns ... -i-besicu/
Zasto Edin pa ono se desava skoro na svakoj utakmici i to za vrijeme utakmice i kaznjava se jebenim zutim kartonom...., bitno je da bude tu protiv Belgije.
Sto se Besica tice, osim onog zalijetanja nisam vidio da je nekog udario ili nesto slicno zbog cega bi dobio suspenziju. Ako on dobije suspenziju onda bi trebala i većina ostalih igrača i naših i njihovih biti suspendovana.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://twitter.com/Rafficaruso94/statu ... %2Fhecdlcg
p.s. ne znam na koga se odnosilo ono za pitare posliej mog posta, ali ako je na mene, ja uopšte nisam pitar..
- AmiĐa_Idriz
#23656 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jel to Gilli dobi nogu. 

-
RtrnOfSalisbury
#23657 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
... meske, ako imas indignacije haj I ti za njim, ne dozvoli da ti ujebu strucni stab I da mecu svoje ljude
- luckylaka
#23658 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A gdje to da ode,jel ima neki ponuda.Ovdje para kaplje,ne radis nista,putujes po europi,ne odgovaras za lose rezultate...uzivasRtrnOfSalisbury wrote:... meske, ako imas indignacije haj I ti za njim, ne dozvoli da ti ujebu strucni stab I da mecu svoje ljude
- Logovan
#23659 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Čitam komentare na facebooku, raja plače za Gillijem.
Kaže tako se bori za reprezentaciju koju predstavljaš.
- spree
#23660 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
i na portalu istoLogovan wrote:Čitam komentare na facebooku, raja plače za Gillijem.![]()
- Point.
#23661 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nekad se i sakama brani reprezentacija. Pravda sa Gilla!
-
missko
#23662 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Otjerase najjaceg covjeka na sake poslije Spahe. Greska
- Logovan
#23663 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma lud narod definitivno. Šta se sve mora trpiti.spree wrote:i na portalu istoLogovan wrote:Čitam komentare na facebooku, raja plače za Gillijem.![]()
Kaže tako se bori za reprezentaciju koju predstavljaš.. fakat smo mi ograisali ko drustvo, a kao hocemo promjene na bolje. realno stanje u drzavi i drustvu je bolje od ljudi
- Edin H.
#23664 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Po cemu je to Spaha jaci of Gillija na sake?missko wrote:Otjerase najjaceg covjeka na sake poslije Spahe. Greska
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#23665 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ko ce nas sad braniti kukala nam majka 
-
missko
#23666 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ima vise nokauta od francuza. LogicnoEdin H. wrote:Po cemu je to Spaha jaci of Gillija na sake?missko wrote:Otjerase najjaceg covjeka na sake poslije Spahe. Greska
- Sanjarko
#23667 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa jbg, nemamo najvecu potrosnju boba dzaba. Rat, vlast, uredzenje itd., ma dobri smo. Cudo nismo frknutiji.Logovan wrote:Ma lud narod definitivno. Šta se sve mora trpiti.spree wrote:i na portalu istoLogovan wrote:Čitam komentare na facebooku, raja plače za Gillijem.![]()
Kaže tako se bori za reprezentaciju koju predstavljaš.. fakat smo mi ograisali ko drustvo, a kao hocemo promjene na bolje. realno stanje u drzavi i drustvu je bolje od ljudi
Nego nisam razumio, Dzeko to ban dobio.
- Grean
#23668 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prodadose covjeka zacas. Nista novo za nas, ovako smo i poslije rata pustili niz vodu mnoge koji su bili uz nas. Trebao je stajati i gledati da nas biju na BP.
Do duse nismo jedini, ovako su i Albanci pricali nakon incidenta u Bg, Kosovari im kvare reprezentaciju jer se brane od huligana. Uvijek neki drugi krivi jer kvare idilu.
Do duse nismo jedini, ovako su i Albanci pricali nakon incidenta u Bg, Kosovari im kvare reprezentaciju jer se brane od huligana. Uvijek neki drugi krivi jer kvare idilu.
- Edin H.
#23669 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ti i ja nismo gledali istu utakmicuGrean wrote:Prodadose covjeka zacas. Nista novo za nas, ovako smo i poslije rata pustili niz vodu mnoge koji su bili uz nas. Trebao je stajati i gledati da nas biju na BP.
Gill jeste ispao u nekoj mjeri zrtveni jarac, ali svojom krivicom, jer je incident potpuno nepotrebno izazvao Dzeko, koji se u reprezentaciji ponasa drugacije, nego u klubovima. Pa ako mu je momak nesto i rekao, apsolutna je budalastina onako reagovati, jer ti to sigurno nece donijeti bodove i ne mozes svoju nemoc iskakaljivati na taj nacin. Znaci ocekujem sankcije Saveza i prema Dzeki.
U svakom slucaju ja ne vidjeh nikakve provokacije od strane Grka, nego samo frustracije sa nase strane. E sada sto mi smatramo da je neprimjereno za protivnika da slavi rezultat po koji je dosao, nego trebaju u tisini i miru, uz izvinjenje izaci sa stadiona, je druga stvar.
- Edin H.
#23670 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dao bi Spaha sve svoje samare, uvrede i maltretiranja za jedan onakav nokautmissko wrote:Ima vise nokauta od francuza. LogicnoEdin H. wrote:Po cemu je to Spaha jaci of Gillija na sake?missko wrote:Otjerase najjaceg covjeka na sake poslije Spahe. Greska
Jedan ali vrijedan.
-
Fudo387
#23671 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ok, mozda se tebi jednostavno svidja Manolasova kita, prevladale emocije.Edin H. wrote:U svakom slucaju ja ne vidjeh nikakve provokacije od strane Grka, nego samo frustracije sa nase strane. E sada sto mi smatramo da je neprimjereno za protivnika da slavi rezultat po koji je dosao, nego trebaju u tisini i miru, uz izvinjenje izaci sa stadiona, je druga stvar.
- Grean
#23672 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma Dzeko je usro' sa onim gacama u Grckoj. Taj dio je bio nepotreban jer smo vodili.
Ovdje je indijanac bio iznerviran sto smo mu zvizdali himnoj pa se nesto ko' kurcio nasoj publici. Dzeko reagovao i to je opravdano, himna i qurac. Nije se Grk bunio na noz zica.
Kako god misevski je pustiti da se kola lome na Francuzu.
Ovdje je indijanac bio iznerviran sto smo mu zvizdali himnoj pa se nesto ko' kurcio nasoj publici. Dzeko reagovao i to je opravdano, himna i qurac. Nije se Grk bunio na noz zica.
Kako god misevski je pustiti da se kola lome na Francuzu.
- Edin H.
#23673 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Izmisljotina za napaljene naivce poput tebe koji vjeruju u sve sto neko napise, gledao sam u njih, ja te provokacije ne vidjeh, a naravno nema ni bilo kakvog snimka pored mora snimatelja.Fudo387 wrote:Ma ok, mozda se tebi jednostavno svidja Manolasova kita, prevladale emocije.Edin H. wrote:U svakom slucaju ja ne vidjeh nikakve provokacije od strane Grka, nego samo frustracije sa nase strane. E sada sto mi smatramo da je neprimjereno za protivnika da slavi rezultat po koji je dosao, nego trebaju u tisini i miru, uz izvinjenje izaci sa stadiona, je druga stvar.
Znaju se iz kluba, pa ga je vjerovatno Grk podjebavao, a ovaj lafo zajeban, pa ne moze ne reagovati, zato ce i pauzirati sto nas moze kostati plasmana.
Uostalom da imalo pratis, bio bi upoznat kakvi su odnosi u zadnje vrijeme, tako da je malo vjerovatno da bi Dzeko nesto kao lafo branio navijace.
-
Fudo387
#23674 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja tebi ne vjerujem ni da si bio na utakmici.Edin H. wrote:Izmisljotina za napaljene naivce poput tebe koji vjeruju u sve sto neko napise, gledao sam u njih, ja te provokacije ne vidjeh, a naravno nema ni bilo kakvog snimka pored mora snimatelja.Fudo387 wrote:Ma ok, mozda se tebi jednostavno svidja Manolasova kita, prevladale emocije.Edin H. wrote:U svakom slucaju ja ne vidjeh nikakve provokacije od strane Grka, nego samo frustracije sa nase strane. E sada sto mi smatramo da je neprimjereno za protivnika da slavi rezultat po koji je dosao, nego trebaju u tisini i miru, uz izvinjenje izaci sa stadiona, je druga stvar.
Znaju se iz kluba, pa ga je vjerovatno Grk podjebavao, a ovaj lafo zajeban, pa ne moze ne reagovati, zato ce i pauzirati sto nas moze kostati plasmana.
Uostalom da imalo pratis, bio bi upoznat kakvi su odnosi u zadnje vrijeme, tako da je malo vjerovatno da bi Dzeko nesto kao lafo branio navijace.
Ti si obicna trolcina.
- Edin H.
#23675 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jok eto ti si bio.Fudo387 wrote: Ja tebi ne vjerujem ni da si bio na utakmici.
Ti si obicna trolcina.